ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΙΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!


    Ιστορική συνάντηση του πατριάρχη Ιεροσολύμων με τον πρόεδρο του Ισραήλ Είναι η πρώτη φορά σε διάστημα 30 ετών που ένας πρόεδρος του Ισραήλ επισκέπτεται το Πατριαρχείο σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Ρίβλιν.
    «Δε μπορούμε να ανεχθούμε πλέον τα εγκλήματα μίσους που διαπράττονται εναντίον των εκπροσώπων της θρησκείας ή θρησκευτικών τοποθεσιών» επισήμανε ο Ρίβλιν.
    «Το να επιτίθενται εναντίον των ιερών σας τόπων, είναι σα να επιτίθενται εναντίον των δικών μας ιερών τόπων και ο ισραηλινός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί συνεπεία αυτών των εγκλημάτων» προσέθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που

     εξέδωσε το γραφείο του.Έτσι πρόεδρε μου τι λες τώρα όποιος πειράξει την κερδοφόρα για τους Εβραίους ορθόδοξη επιχείρηση Γεσουα στην Ιερουσαλήμ θα έχει να κάνει με τους Εβραίους!!
    Στα τέλη Φεβρουαρίου ένα κτίσμα ιδιοκτησίας της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας πυρπολήθηκε και υπέστη βανδαλισμό σε μια επίθεση που φέρεται να διέπραξαν εβραίοι εξτρεμιστές πλησίον της Παλαιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ. Αυτή η επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά τις πολυάριθμες παρόμοιες επιθέσεις εναντίον εκκλησιών και τεμενών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, που επίσης αποδίδονται σε εξτρεμιστές εβραίους.
    Ο Τουάλ από την πλευρά του υπενθύμισε τις βιαιοπραγίες εναντίον των χριστιανών της Μέσης Ανατολής, ίδιως από την πλευρά των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ και καταδίκασε «την ντροπιαστική σιωπή όταν πρόκειται για χριστιανούς που σταυρώνονται, αποκεφαλίζονται, που λιθοβολούνται και δολοφονούνται σε πολλές χώρες.
    «Καταδικάζουμε τους διωγμούς των χριστιανών, με τον ίδιο τρόπο που καταδικάζουμε τον αντισημιτισμό ως έγκλημα όπως επίσης και την ισλαμοφοβία» προσέθεσε ο ίδιος.Τι λες τωρα πρόεδρε μου όλα δικά σας παιδιά είναι ,τα δικά σας συμφέροντα εξυπηρετούν με αυτές τις Εβραϊκές αιρέσεις κυβερνάτε τον πλανήτη θα τις αφήσετε στην τύχη τους ??Θα ρίξει φωτιά ο Γιαχβέ να σας κατακαψει!!ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ=ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου