ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΦΩΤΟΣ!!ΒΙΝΤΕΟ


Άλλη μια μαρτυρία προστίθεται 
στις δεκάδες ή και εκατοντάδες παρόμοιες, ιστορικές («Η Απάτη του «Αγίου Φωτός» σε 5 μέρη», «Ένας Άγγλος διπλωμάτης για την «ευσεβή απάτη» του Αγίου Φωτός») αλλά και σύγχρονες («Ποιών ανθρώπων τα σπίρτα ανάβουν το «άγιο Φως»!», «Ο πρέσβυς Άγγελος Βλάχος για το Άγιο Φως»). Πριν λίγες ημέρες, ο εκπρόσωπος του Αρμένιου πατριάρχη Ιεροσολύμων Noυρχάν (Manougian), του 97ου Αρμένη πατριάρχη αυτής της πόλης, το πατριαρχείο του οποίου χρονολογείται από το 638, ο πατήρ Σαμουήλ Aghoian, έσπασε την Ομερτά και ομολόγησε το προφανές.


Είναι χαρακτηριστικός στο σχετικό βίντεο, ο πανικός του Ρωμιού εκπρόσωπου των θεομπαιχτών του Ελληνορθόδοξου πατριαρχείου Ιεροσολύμων, που απαιτεί να φιμωθεί ο Αρμένης κληρικός με κλείσιμο της κάμερας! Nα σημειωθεί πως οι Αρμένιοι κληρικοί τηρούσαν το νόμο της σιωπής και μετέχουν στην φαρσοκωμωδία, παίρνοντας μέχρι και πέρσι τουλάχιστον, το Φως από τα χέρια του Γαργαλιανιώτη πατριάρχη Γιαννόπουλου, ενός οικονομικού μετανάστη, που στρατολογήθηκε στα Ιεροσόλυμα ανήλικος (έτσι συνηθίζεται) από 12 χρονών (πόσο νόμιμο και ηθικό είναι αυτό;), για να βρει την τύχη του και για να μυηθεί από νωρίς στην ιερή ατμόσφαιρα της πολύ αμαρτωλής και σκοτεινής αγιοταφικής αδελφότητας («Ολο το παρασκήνιο στα Ιεροσόλυμα»-Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ– 22.07.2001, “Sex and fraud woe for Greek church”-18.2.2005, ‘The Guardian’, “Jerusalem land sale scandal rocks Greek Orthodox church”, 25.3.2005). Η Romfea, του δημοφιλούς στους επισκοπικούς κύκλους εύθυμου και κοσμικού νεαρού Αιμίλιου («Αιμίλιος Πολυγένης: Από τις πίστες στο Ιερό …κι από το Ιερό στις πίστες»), με ρεπορτάζ του ίδιου, διαμαρτύρεται για την αποκάλυψη της απάτης, δίνει όμως άθελά της πρόσθετο κύρος στον κληρικό που το έκανε, προβιβάζοντας τον Αρμένη ιερέα σε Επίσκοπο. Προσωπικά νομίζω πως ο αιδεσιμότατος Σαμουήλ είναι απλός άγαμος ιερωμένος. Με την ευκαιρία να σημειώσω ξανά το αυτονόητο, πως η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει επίσημα και χρηματοδοτεί με λεφτά των φορολογούμενων μια ανίερη απάτη, που εμφανίζει τον Ελληνορθόδοξο θεό ως ταχυδακτυλουργό, που δίνει ετήσια παράσταση για να εντυπωσιάσει το ετερόκλητο θορυβώδες κοινό: «Πρόκληση Αρμένιου Επισκόπου: “Το Άγιο Φως το ανάβουν από μια λάμπα λαδιού”» (Romfea, Αιμ. Πολυγένης-14.3.2018). «Αυτή την φορά είδαμε δημοσιογράφο Ισραηλινού Τηλεοπτικού Δικτύου, ….ο δημοσιογράφος, αντί να ρωτήσει έναν Ορθόδοξο Ιεράρχη για την γνησιότητα του Αγίου Φωτός, μίλησε on camera με τον Αρμένιο Επίσκοπο Σαμουήλ. Τι μας είπε όμως ο Αρμένιος για το Άγιο Φως; Μας είπε ότι ο Θεός δεν έχει κάθε τόσο την όρεξη να κάνει θαύματα για να χαροποιήσει τον κόσμο, αλλά καμιά φορά το ανάβουμε εμείς!!! «Έχουν μια λάμπα λαδιού με μικρά κεράκια, εμείς τα αποκαλούμε «δάδες»… Με αυτά τα κεριά λοιπόν «ανάβουν» την φλόγα που βγαίνει από τον Πανάγιο Τάφο και την μοιράζουν ως Άγιο Φως» – δήλωσε προκλητικά ο Αρμένιος Επίσκοπος…». ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦO: Το βίντεο: 



2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά. Σήμερα και μέχρι το άλλο σαββατο γιορτάζουμε όλοι το PASSOVER των εβταιων.... κοιτά και Πεσάχ, Πάσχα, ή έξοδος - παραμύθι της χαλιμάς στην κυριολεξία. κλπ..... όσο για τα αρνια του ντοντορακι, πες του ότι οι πραγματικοί Έλληνες ΠΑΝΤΑ κάνανε θυσίες-προσφορές στους ΘΕΟΥΣ μας.. εγώ θα τον πάρω στο ψιλό... ΤΑ κόκκινα ΑΥΓΑ κατάγονται από την Ορφική θρησκεία: πρώτον το ωον εμφανίστηκε... Η θρησκεία μας δεν πέθανε ποτέ.., είτε το θέλουνε οι γ¨ρασοφοροι, είτε όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ρωμιοι φιλε μου Εβραιοι γεννηθηκαν Εβραιοι θα πεθανουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή