ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΦΡΙΚΗ!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ..ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ!!

orthodoxy.jpg
Με αφορμή την αποτρόπαια πράξη των δυο στρατιωτών της Ρωμιοσύνης παραθέτω ενα παλαιότερο άρθρο μου με την δολοφονία χιλιάδων γάτων από Χριστιανοτάλιμπαν!!
Ο "Θεός" των Εβραιοχριστιανών μιλάει απαξιωτικά στην βίβλο για τα ζώα!!
Γάτα, Γαλή, κελτικά caiot. Η γάτα, στην Ελληνική Παράδοση είναι ιερό ζώο της Θεάς Αρτέμιδος  και συμβολίζει την ελευθερία, το κρύφιο και την εσωτερική δύναμη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για θεα αρτεμις με γατα
 Το ίδιο συμβολίζει και στην Βόρεια Παράδοση, όπου αποτελεί το ιερό ζώο της Θεάς Φρέγια. Στην Κελτική ? Παράδοση σχετίζεται με τη σελήνη και τον Κάτω Κόσμο και συμβολίζει την Προφητική Τέχνη και την φυσική και πνευματική αυτοάμυνα. Στα μάτια των μονοθεϊστών Ιουδαίων, ορθόδοξων χριστιανών και των αιρέσεών τους ωστόσο (εξαιρουμένης της μωαμεθανικής πλευράς, στην οποία το συγκεκριμένο ζώο περιέργως αντιμετωπίζεται ευμενώς) η γάτα καθυβρίζεται ως εικόνα του Σατανά ?, του σκότους, της λαγνείας, της τεμπελιάς και της αμαρτίας. Ως αποτέλεσμα αυτής της παρανοϊκής αντιμετώπισης, κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα ?, χιλιάδες γάτες, κυρίως μαύρες, κάηκαν ζωντανές, μαζί με τις διάφορες δυστυχισμένες γυναίκες που η Εβραιοχριστιανική θεοκρατία ? καταδίκασε σε θάνατο ως δήθεν «μάγισσες» ?. Η μαύρη γάτα ή «αγριόγατα» υιοθετήθηκε τον 20ο αιώνα από τα επαναστατικά εργατικά συνδικάτα, όπως λ.χ. οι «Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου» («Industrial Workers of the World» ? ή «Wobblies») στην πολλή γνωστή επιθετική στάση που σχεδίασε ο Ραλφ Τσάπλιν ?. Αυτός είναι ο σκοταδιστικός Εβραιοχριστιανισμός !!

Στο όνομα ενός ασήμαντου Εβραίου Μαραγκού αιματοκύλισαν τον πλανήτη γη!!Απο την μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε και τα ζώα!! ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Η ΓΝΩΣΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Η εξόντωση χιλιάδων γάτων στον μεσαίωνα είχε σαν αποτέλεσμα την τεράστια αύξηση ποντικών που φέρανε την μαύρη πανούκλα και πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη. Η Νέμεσις τους πλήρωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή