ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ιερώνυμος στην "Καθημερινή της Κυριακής": Μαζί τα φάγαμε!!!

 Λίγες μέρες μετά την βράβευση με το χρυσό μετάλλιο  του προδότη και ανθέλληνα πρωθυπουργού από το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο άλλη μια συγκάλυψη από την ορθόδοξη μαφία των ρασοφόρων  προς τους δυνάστες και προδότες της πατρίδος μας.

Φίλοι μου το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο πάντα έκανε αλισβερίσι με τους δυνάστες και κατακτητές της πατρίδος μας  αγνοώντας πάντα για την τύχη του λάου,αρκεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του.
  
Αντί να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό που τους έχει στηρίξει τόσα χρόνια από την αμύθητη περιουσία τους, συμμαχούν με την ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση....Αυτή είναι η αγάπη τους.   

ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ  ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΚΥΦΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!


  «Εφόσον, λιγότερο ή περισσότερο, υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως [="Μαζί τα φάγαμε"], μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής. Έχουμε και τη δυνατότητα και το καθήκον να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της υγιέστερης κοινωνίας που όλοι επιθυμούμε και οραματιζόμαστε», υπογραμμίζει με άρθρο του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι απαιτείται στην κρίσιμη συγκυρία να αρθρωθεί λόγος και σημειώνει πως «θα αποτελεί μοιραίο λάθος να παρακολουθήσουμε παθητικά τη διεργασία σχηματισμού του νέου τοπίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου