ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Από το «Πουλήστε τα νησιά σας» στο… «Ταξιδέψτε στην Ελλάδα»!

 
Στον… ανίερο πόλεμο που είχε στηθεί από διάφορα ευρωπαϊκά media κατά της Ελλάδας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η γερμανική εφημερίδα Bild αν μη τι άλλο διατηρούσε ρόλο στρατηγού.
Σχεδόν… κανείς, δεν έχει ξεχάσει το προσβλητικό δημοσίευμα εν είδει ανοικτής επιστολής προς τον ευρισκόμενο μάλιστα στην Γερμανία πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ούτε φυσικά τις προτροπές των Γερμανών να πουλήσουμε τα νησιά μας και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουμε!Αυτοί ωστόσο που φαίνεται να έχουν κενά μνήμης είναι οι ίδιοι οι συντάκτες της Bild αφού από την φουλ επίθεση το γύρισαν στην πλήρη υποστήριξη διαφημίζοντας την Ελλάδα ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι!
«Μια εβδομάδα Ελλάδα με μόνο 188 ευρώ, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια; Κι όμως γίνεται!», είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ, που υπερθεματίζει αναφέροντας: «Είναι σχεδόν φθηνότερα να κάνει κανείς διακοπές στην Ελλάδα από το να μείνει σπίτι του».

Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις μεγάλων τουριστικών πρακτορείων που υποδεικνύουν την Ελλάδα ως την ιδανική επιλογή για καλές και φτηνές διακοπές και κάνει και προτάσεις για ξενοδοχεία παραθέτοντας ενδεικτικές τιμές.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου