ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων προκηρύσσει στάση

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων προκηρύσσει στάση εργασίας την Δευτέρα 28 Ιουνίου από τις 11:00 έως και 14:00. Οι διπλωματικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 11:30.
Δεν θα πραγματοποιηθεί πορεία και έτσι η Αστυνομία δεν θα μπορέσει να τους εμποδίσει να περικυκλώσουν το Μέγαρο Μαξίμου…..
Μήπως η Αστυνομία τα βρεί μπαστούνια, μια και δεν θα υπάρξει πορεία των διπλωματών προς το Μαξίμου; Μήπως δεν θα ξέρει πως να εντοπίσει τους διπλωμάτες από την εμφάνισή τους και το ντύσιμό τους κατακαλόκαιρο με σακάκια και γραβάτες; Μα τι διαβολική μέθοδο πολιορκίας του Μαξίμου βρήκαν οι διπλωμάτες που δεν την είχε σκεφτεί ούτε ο Τζένκις Χαν;
Άκουσα πως η Αστυνομία θα κάνει το εξής: Μόλις τα όργανα της Τάξης εντοπίζουν δύο μαζί καλοντυμένους με γραβάτες να βαδίζουν προς το Μαξίμου θα τους απομονώνουν και θα τους ρωτάνε: “Συμφωνείτε οι κρινόμενοι στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών να έχουν το δικαίωμα ακροάσεως, δηλαδή το δικαίωμα να εμφανίζονται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους;”. Όλοι οι διπλωμάτες θα απαντούν ομόφωνα: “Όχι δεν θέλουμε αυτοί να έχουν το δικαίωμα ακροάσεως”. Μιά και αυτό αποτελεί το πιστεύω και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα διπλωμάτη, θα τους συλλαμβάνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα!
asos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου