ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Το γύρο του κόσμου κάνει η έκρηξη στην Αθήνα

 
Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του υπουργείου που είναι επιφορτισμένο με τη δημόσια Ασφάλεια.

Για "βόμβα σε δέμα που σκότωσε τον επικεφαλής ασφαλείας του ελληνικού υπουργείου Προστασίας του Πολίτη" κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι πρόκειται για το υπουργείο στο οποίο ανήκει η αστυνομία. "Είναι η πρώτη φορά που τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα έχει στόχο την καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας και έγινε παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία στο κτίριο" προστίθεται.

Σύμφωνα με το Associated Press η βόμβα ήταν κρυμμένη σε πακέτο με τη μορφή δώρου. Αξιωματούχος που μιλά με τον όρο της ανωνυμίας αναφέρει ότι στο κτίριο βρισκόταν και ο ίδιος ο υπουργός.

Την είδηση μεταδίδει ως έκτακτη και το BBC αναφέροντας το θάνατο του υπασπιστή του υπουργού ο οποίος άνοιξε το δέμα και σημειώνοντας ότι η έκρηξη έγινε λίγα μέτρα από το γραφείο του υπουργού.

Εκτενές ρεπορτάζ από τον βρετανικό Guardian. Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας αναφέρει τα γεγονότα και προσθέτει ότι δημόσια κτίρια έχουν γίνει συχνά στο παρελθόν στόχοι επιθέσεων, από το Δεκέμβριο του 2008 όταν νεαρός έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού (αναφορά στο φόνο Γρηγορόπουλου). "Τα περισσότερα χτυπήματα ήταν μικρά σε ισχύ και δεν είχαν θύματα" προσθέτει ο συντάκτης, ο οποίος κάνει αναφορά στους τρεις νεκρούς της Marfin κατά τα πρόσφατα γεγονότα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά έγιναν συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή στον "Επαναστατικό Αγώνα" ενώ υπάρχει μνεία στην εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη" επί υπουργείας Χρυσοχοΐδη το 2002.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου