ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ενας Βρετανός έχασε τη ζωή του σαδομαζοχιστικό σεξ!!!

Ενας Βρετανός έχασε τη ζωή του σε σπίτι οργίων, όπου δύο πόρνες ειδικευμένες σε σαδομαζοχιστικό σεξ τον τσάκισαν αφού του έδωσαν αναισθητικό για να αντέξει τον πόνο. Ο άνδρας πέθανε στο μπάνιο και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος Βρετανός στη Μπέχτ του Βελγίου όταν   κατέρρευσε στο ντους μετά από μια "έντονη συνεδρία"  σαδομαζοχιστικού σεξ με δυο γυναίκες.
Ο 58χρονος βρισκόταν στη βίλλα της 46χρονης Λουκρέτια και της βοηθού της Ήρα όταν και βρέθηκε σωριασμένος στο ντους από την τοπική αστυνομία.
Οι δύο γυναίκες, των οποίων η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ειδικεύονται στη διαχείριση του "ακραίου πόνου" σάστισαν στην εικόνα του νεκρού άντρα και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες.
Οι δύο  γυναίκες συνελήφθησαν με την κατηγορία για ανθρωποκτονία  χωρίς πρόθεση. Ο εισαγγελέας της Αμβέρσας, δήλωσε ο άνθρωπος ίσως  πέθανε από ασφυξία , αφού του χορηγήθηκε υποξείδιο του αζώτου, το οποίο χρησιμοποιείται ως αναισθητικό για να παρατείνει  σαδιστικές  συνεδρίες σεξ.
Η Λουκρέτια  μέσω του σάιτ της ενημέρωνε τους πιθανούς πελάτες ότι  προσφέρει "δουλεία, ταπείνωση, βασανιστήρια" και προσθέτει ότι οι  "συνεδρίες  μπορούν να διαρκέσουν από μία ώρα, ακόμη και μέχρι τρεις ημέρες.
Ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Αμβέρσας είπε ότι οι δύο γυναίκες είναι υπό κράτηση ενώ το όνομα του θύματος δεν  έχει γίνει ακόμα γνωστό.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου