ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πόναγε επί 2,5 ώρες επειδή το ασθενοφόρο δεν είχε βενζίνη

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη ηλικιωμένη στον Πύργο Ηλείας η οποία περίμενε επί δυόμισι ώρες έχοντας φρικτούς πόνους στην κοιλιά το ασθενοφόρο!

Την οργή και την απόγνωσή του εξέφρασε μιλώντας στην «Espresso» ο ένας από τους δύο γιους της 76χρονης, ο Θανάσης Φραγκούλης: «Τη Δευτέρα το μεσημέρι η μητέρα μου παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά εντάθηκαν. Αμέσως ο αδερφός μου και ο 80χρονος πατέρας μου τη μεταφέραμε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε εφημερεύων παθολόγος. Με τα πολλά και έπειτα από πολλές διαμαρτυρίες μας, της έκαναν μία ακτινογραφία, ωστόσο μας είπαν ότι θα έπρεπε να την πάμε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα μακριά, για να τη διαβάσει ο αρμόδιος γιατρός. Αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, ζητήσαμε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει. Εκεί συνέβη το τραγελαφικό της ιστορίας», τόνισε ο 42χρονος και πρόσθεσε: «Ο οδηγός του ασθενοφόρου μάς ενημέρωσε ότι το όχημα δεν είχε βενζίνη. Τελικά, περιμέναμε δυόμισι ώρες μέχρι να βρεθεί ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη μητέρα μου -η οποία σφάδαζε από τους πόνους- στην Αμαλιάδα. Φανταστείτε ότι ο 80χρονος πατέρας μου έφτασε σε τέτοιο σημείο που προσφέρθηκε να δώσει εκείνος χρήματα για τη βενζίνη!»

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκούλη, εκεί οι γιατροί τής πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες αφού διαγνώστηκε ότι είχε πρόβλημα στο έντερο και η άτυχη 76χρονη ηρέμησε από τους πόνους προσωρινά. Κατόπιν οι γιοι της και ο 80χρονος σύζυγός της την πήραν στο σπίτι και τώρα αναμένεται να κάνει εξετάσεις σε ιδιωτικό γιατρό. 

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου