ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κυβέρνηση: Το ΚΚΕ επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα

Κυβέρνηση: Το ΚΚΕ επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα

«Το ΚΚΕ», παρατήρησε, «επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα» και κάλεσε το κόμμα του Περισσού να σκεφτεί τις συνέπειες των ενεργειών του.Τη στάση του ΚΚΕ για όσα συνέβησαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά κατήγγειλε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Το ΚΚΕ», παρατήρησε, «επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα» και κάλεσε το κόμμα του Περισσού να σκεφτεί τις συνέπειες των ενεργειών του.
«Ο λαός καταλαβαίνει», δήλωσε με νόημα ο κ. Πεταλωτής για να σημειώσει την αντίφαση που υπάρχει στο γεγονός ότι την Παρασκευή η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ζητά από τον πρωθυπουργό συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως για τις εργασιακές σχέσεις, τη στιγμή που στο λιμάνι του Πειραιά εμποδίζεται κάθε εργασιακή σχέση.
Αμεση ήταν η απάντηση του ΚΚΕ:
«Στην προκλητική κυβέρνηση, που επιχειρεί με κουτοπονηριές να σκεπάσει την απάνθρωπη πολιτική της απαντάμε αυτό που ήδη συνειδητοποιούν και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Τη ζωή των εργαζομένων καταστρέφουν η κυβέρνηση, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ», τονίζει στην ανακοίνωσή του και καταλήγει λέγοντας: «Οι εργαζόμενοι είναι η οικονομία και όχι τα παράσιτα της κεφαλαιοκρατίας που το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, με τη συναίνεση της ΝΔ, υπηρετούν».
Αλλά και ο εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις στο λιμάνι, απηύθυνε έκκληση σε όλους όσοι ευθύνονται ή έχουν κρίσιμο ρόλο. "Να αποφύγουν τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι λύση. Να διαδηλώσουν. Δεν είναι όμως τρόπος να κλείνουμε το λιμάνι του Πειραιά και να νεκρώνουμε κάθε δραστηριότητα", τόνισε, επισημαίνοντας ότι τα λιμάνια είναι πνεύμονας της ελληνικής οικονομίας και όποιος τα κλείνει μειώνει το οξυγόνο στην ελληνική οικονομία.
"Η ΝΔ απευθύνει έκκληση σε όλες τις πλευρές και κυρίως σε όσους αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις, να εγκαταλείψουν αυτόν τον τρόπο διεκδίκησης των αιτημάτων, γιατί δεν αμβλύνουν τα προβλήματα, αντιθέτως τα πολλαπλασιάζουν και τα οξύνουν",συμπλήρωσε.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου