ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!

 "ΗΡΑΙΑ vs ΕΚΚΛΗΣΙΑ 

Τυχαία είδα το σχετικό ποστ στο ιστολόγιο "ΣΑΜΟΣ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ;" φίλου από τη Σάμο, που επισκέφτηκα αυτό το καλοκαίρι και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ερεύνησα, λοιπόν, στον τοπικό τύπο και ιδού:

blogefsevios%2B001.jpg





hraia3.jpg


Με περισσή αλαζονεία, μισαλλοδοξία, θεατρινισμό και υπαινιγμούς για το ποιος κάνει κουμάντο στα πνευματικά πράγματα του νησιού, έσπευσε ο θεοκράτης "μητροπολίτης" να τραβήξει το αυτί της δημοτικής αρχής, που χωρίς να τον ρωτήσει (θα έπρεπε, άραγε;) αναβίωσε "παγανιστικές" γιορτές στο τσιφλίκι του, τη "μητρόπολή του"! Ο τίτλος επομένως του άρθρου στον τοπικό τύπο θα έπρεπε να είναι αντίστροφος: "Εκκλησία vs Ηραίων".


Και ποιες αποκαλεί παγανιστικές γιορτές ο "σεβασμιώτατος"; Κάποια θεατρικά δρώμενα, τα "ΗΡΑΙΑ", που έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια να τελούνται στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου της Σάμου, όπου κατά την αρχαιότητα υπήρχε ο ναός της Ήρας, του οποίου σώζεται σήμερα μόνο μια κολόνα. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι από το Δήμο Πυθαγορείου, στον οποίο υπάγεται διοικητικά η περιοχή του Ηραίου, στα πλαίσια της προβολής του τουριστικού αυτού θερέτρου.


Ο τοπάρχης της ξεπερασμένης βυζαντινής θεοκρατίας και του απόλυτου μηδενός, έδωσε με την ανακοίνωσή του και με την επακολουθήσασα ραδιοφωνική του συνέντευξη την εικόνα μιας κοινωνίας, που κραυγαλέα αδυνατεί να παρακολουθήσει, στοιχειωδώς έστω, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, που κατά την αρχαιότητα γέννησε έναν υψηλό πολιτισμό, αυτόν ακριβώς που χαρακτηρίζει σήμερα ως «παγανιστικό».


Την ίδια στιγμή αυτή η χώρα δυστυχώς ελέγχεται από την πιο σκοτεινή δύναμη, η οποία συστηματικά εξολοθρεύει με την πνευματική, ψυχολογική και οικονομική τρομοκρατία της κάθε προσπάθεια απαλλαγής των νεοελλήνων από τα δεσμά της αλογίας και ανέλιξής τους προς την αξιοπρέπεια, τη λογική και την ελευθερία. Εν μέσω απανωτών σκανδάλων και εξαντλητικής φορολόγησης των πολιτών, η "εκκλησία" επιδιώκει όχι απλώς σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές, αλλά επιπλέον και ασύστολη χρηματοδότηση, πράγμα που αποδεικνύει τρανταχτά πλέον ότι το Ελληνικό Κράτος υπάρχει κυρίως για να υπηρετεί τους παρασιτικούς μεσαιωνικούς θεοκράτες που το έχουν κυριεύσει και το λυμαίνονται παντοιοτρόπως.


Κάποιους τέτοιους "ιεράρχες" πρέπει ο τοπικός πληθυσμός να τους βάζει άπαξ και διαπαντός στη θέση τους κι όχι να σπεύδουν πολλοί, φοβούμενοι μήπως πέσουν στη δυσμένειά τους, να συμμορφωθούν "προς τας υποδείξεις τους".


Προσεχώς, έργα και ημέρες του "μητροπολίτη Ευσέβιου στο τσιφλίκι του, την "Ιεράν Μητρόπολιν Σάμου Ικαρίας και Κορσεών", για να υπάρξει μια σαφής εικόνα του ανδρός.

41 σχόλια:

  1. Την ίδια στιγμή αυτή η χώρα δυστυχώς ελέγχεται από την πιο σκοτεινή δύναμη, η οποία συστηματικά εξολοθρεύει με την πνευματική, ψυχολογική και οικονομική τρομοκρατία της κάθε προσπάθεια απαλλαγής των νεοελλήνων από τα δεσμά της αλογίας και ανέλιξής τους προς την αξιοπρέπεια, τη λογική και την ελευθερία. Εν μέσω απανωτών σκανδάλων και εξαντλητικής φορολόγησης των πολιτών, η "εκκλησία" επιδιώκει όχι απλώς σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές, αλλά επιπλέον και ασύστολη χρηματοδότηση, πράγμα που αποδεικνύει τρανταχτά πλέον ότι το Ελληνικό Κράτος υπάρχει κυρίως για να υπηρετεί τους παρασιτικούς μεσαιωνικούς θεοκράτες που το έχουν κυριεύσει και το λυμαίνονται παντοιοτρόπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έρθει η μέρα που όλοι οι Ελληνες θα κληθούμε να απαντήσουμε σε ένα κεφαλαιώδες ερώτημα , με την Ελλάδα και τον χριστιανισμό ή με τον παγανισμο και τους ψευτοαρχαιολάτρες.
    Αρκεί κανείς να μελετήσει τα άπαντα της βίβλου και εύκολα θα βγάλει συμπέρασμα.
    Τα παιχνίδια των Εβραίων δεν περνάνε πια.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιους τέτοιους "ιεράρχες" πρέπει ο τοπικός πληθυσμός να τους βάζει άπαξ και διαπαντός στη θέση τους κι όχι να σπεύδουν πολλοί, φοβούμενοι μήπως πέσουν στη δυσμένειά τους, να συμμορφωθούν "προς τας υποδείξεις τους".


    Προσεχώς, έργα και ημέρες του "μητροπολίτη Ευσέβιου στο τσιφλίκι του, την "Ιεράν Μητρόπολιν Σάμου Ικαρίας και Κορσεών", για να υπάρξει μια σαφής εικόνα του ανδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pethane o panagiotis tokos to tsimpise to kounoupi tygris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O XRISTIANISMOS EINAI EBRAIKO KATASLEUASMA KATALABETE TO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παγανισμός (από το λατινικό paganus: χωριάτης) είναι ένας όρος που προσδιορίζει τις πολυθεϊστικές θρησκείες. Λέγεται έτσι διότι κατά την περίοδο του εκχριστιανισμού της Ευρώπης, πολλοί κάτοικοι των αγροτικών περιοχών έμεναν προσκολλημένοι στις προπατορικές θρησκείες τους.

    Με μία ευρεία ερμηνεία, ως παγανιστικές θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν όλες οι θρησκείες που δεν προέρχονται από την παράδοση των πρώτων βιβλίων της Παλαιάς Διαθήκης (ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός). Παρ' όλα αυτά στην καθημερινή γλώσσα χρησιμοποιείται κυρίως για τις προχριστιανικές λατρείες (π. χ. η αρχαία ελληνική θρησκεία), αφήνοντας απ' έξω πολυθεϊστικές θρησκείες όπως ο ινδουϊσμός. Κάποιες παγανιστικές θρησκείες έχουν ορισμένα ανιμιστικά στοιχεία κοινά με τον σαμανισμό, όπως η λατρεία στοιχείων της φύσης, χωρίς ωστόσο να ταυτίζονται.Επίσης σύμφωνα με τον παγανισμό η γέννηση του σύμπαντος ήταν στην πραγματικότητα η αναγέννηση του(οπως κάθε φορά που πεθαίνουμε αναγεννούμστε).Στην καθημερινή μας γλωσσα θα μπορούσαμε να πούμε πώς ειναι ένα είδος ειδωλολατρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με περισσή αλαζονεία, μισαλλοδοξία, θεατρινισμό και υπαινιγμούς για το ποιος κάνει κουμάντο στα πνευματικά πράγματα του νησιού, έσπευσε ο θεοκράτης "μητροπολίτης" να τραβήξει το αυτί της δημοτικής αρχής, που χωρίς να τον ρωτήσει (θα έπρεπε, άραγε;) αναβίωσε "παγανιστικές" γιορτές στο τσιφλίκι του, τη "μητρόπολή του"! Ο τίτλος επομένως του άρθρου στον τοπικό τύπο θα έπρεπε να είναι αντίστροφος: "Εκκλησία vs Ηραίων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SKATA STOUS XRISTIANOUS POU EINAI EBRAIOI! ZHTO O SATANISMOS H PRAGMATIKI-ELLINIKI 8RISKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. zitiste twra amesws afesh amartiwn palio trolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι είπες ρε καραγκιόζη της δεκάρας?
    Ο χριστιανισμός εβραικό κατασκεύασμα???
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΡΕ ΞΕΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΣΥΚΙΑ!
    ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τυχαία είδα το σχετικό ποστ στο ιστολόγιο "ΣΑΜΟΣ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ;" φίλου από τη Σάμο, που επισκέφτηκα αυτό το καλοκαίρι και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ερεύνησα, λοιπόν, στον τοπικό τύπο και ιδού:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΡΕ ΞΕΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΣΥΚΙΑ!
    ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΡΕ ΞΕΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΣΥΚΙΑ!
    ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ka8iki! to paizeis xristiannos giati eisai ebraios!
    oloi oi xristiannoi einai ebraioi gamw ton xristo sas, h tin hanuka, h kati tetoio telos padwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. xristiannoi=ebraioi=lesxi wunder-baar= mega= triadafilopoulos = KKE
    PARTE TO XABARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. poustides, alotriwnete ta ellinika blogs kai ta kanete xristianika! oust re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DIAFONO ME TON 6.48 : O LEXARITHMOS TOU TRIADAFILOPOULOU EINAI +OO EPOMENOS DN EINAI PRAGMATIKOS ARITHMOS ARA DN ISXUEI I ISOTITA ,K.MAKROPOULOS DR. sto MIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσευχή και μετάνοια μπροστά στον Μοναδικά Θεό Δημιουργό και αγάπη και μέριμνα προς αλλήλους!

    Ντροπή σε όλους τους εκλεγμένους πολιτικούς και γενικά των εξουσιών όλου του κόσμου για την αδιαφορία για τον πόλεμο στην Μέση στην Ανατολή, την πρόσφατη μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας, συγκρούσεις Πακιστάν και Ινδία, τους πεινασμένους παντού στον κόσμο και κάνατε τον Παγκόσμιο Πολιτισμό να ξεχνάει τους λόγους για την αρχή και συνέχεια σε αυτή την κατάσταση - βάρη από οικονομικούς – χρέη επιπτώσεις τις διαχωροχρονικής αντιληπτικής κρίσης.

    Ο κόσμο φοβάται από κάθε επίγειο χειρότερο έκρηξη από την παγκόσμια οικονομική κρίση και συνέπειες της.

    Έως τώρα επενδύετε στην εκμετάλλευση και πόλεμο και κρατάτε ως σωσίβια την διπλωματία.

    Ο πολιτικός κόσμος και όλες οι εξουσίες έχουν ξεχάσει πλέον όλες τις μη αναπτυγμένες Χώρες, όπου η λιμοκτονία και θανατηφόρες αρρώστιες θερίζουν ζωές, απλά μετράνε τις «βοήθειες» για το διαιώνιση τέτοιων εσκεμμένων δυσλειτουργιών!!!

    Ντροπή σε όλους τους εκλεγμένους πολιτικούς της Ελλάδος.

    Αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής, Υπουργό Εξωτερικών, Άμυνας, Πολιτικούς Ηγέτες (αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης), γενικά τους 301 και χιλιάδες άλλους πίσω σας, ντροπή σας για τις υποκριτικές τοποθετήσεις, ασθενές ολοκληρωτικό έργο εντός του έτος 2008 και για τα περασμένα θητείες - έτη πολλά.

    Ακούτε τα κάλαντα, γιορτάζετε την «πρόοδο» της έμπρακτης ανικανότητας, παινεύοντας ότι θα μπορούσαμε να είμαστε χειρότερα!



    Ἐκεῖνος πού ἀκούει τόν λόγον καί τόν ἐκτελεῖ.

    46 Τί δέ με καλεῖτε, Κύριε Κύριε, καὶ οὐ ποιεῖτε ἃ λέγω; 47 πᾶς ὁ ἐρχόμενος πρός με καὶ ἀκούων μου τῶν λόγων καὶ ποιῶν αὐτούς, ὑποδείξω ὑμῖν τίνι ἐστὶν ὅμοιος· 48 ὅμοιός ἐστιν ἀνθρώπῳ οἰκοδομοῦντι οἰκίαν, ὃς καὶ ἔσκαψε καὶ ἐβάθυνε καὶ ἔθηκε θεμέλιον ἐπὶ τὴν πέτραν· πλημμύρας δὲ γενομένης προσέρρηξεν ὁ ποταμὸς τῇ οἰκίᾳ ἐκείνῃ, καὶ οὐκ ἴσχυσε σαλεῦσαι αὐτήν· τεθεμελίωτο γὰρ ἐπὶ τὴν πέτραν. 49 ὁ δὲ ἀκούσας καὶ μὴ ποιήσας ὅμοιός ἐστιν ἀνθρώπῳ οἰκοδομήσαντι οἰκίαν ἐπὶ τὴν γῆν χωρὶς θεμελίου· ᾗ προσέρρηξεν ὁ ποταμός, καὶ εὐθὺς ἔπεσε, καὶ ἐγένετο τὸ ρῆγμα τῆς οἰκίας ἐκείνης μέγα.

    Συνεχίζεται… Code© 311208, 010109+, 060109.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ὁ Ἰησοῦς Χριστός ἐφιστᾶ τήν προσοχήν τῶν μαθητῶν εἰς τό ζήτημα τῆς ὑποκρισίας.

    1 Ἐν οἷς ἐπισυναχθεισῶν τῶν μυριάδων τοῦ ὄχλου ὡς καταπατεῖν ἀλλήλους, ἤρξατο λέγειν πρὸς τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ πρῶτον· προσέχετε ἑαυτοῖς ἀπὸ τῆς ζύμης τῶν Φαρισαίων, ἥτις ἐστὶν ὑπόκρισις. 2 οὐδὲν δὲ συγκεκαλυμμένον ἐστὶν ὃ οὐκ ἀποκαλυφθήσεται, καὶ κρυπτὸν ὃ οὐ γνωσθήσεται· 3 ἀνθ’ ὧν ὅσα ἐν τῇ σκοτίᾳ εἴπατε, ἐν τῷ φωτὶ ἀκουσθήσεται, καὶ ὃ πρὸς τὸ οὖς ἐλαλήσατε ἐν τοῖς ταμείοις, κηρυχθήσεται ἐπὶ τῶν δωμάτων.

    Ὁ Ἰησοῦς Χριστός ἐνθαρρύνει τούς μαθητάς του.

    4 Λέγω δὲ ὑμῖν τοῖς φίλοις μου· μὴ φοβηθῆτε ἀπὸ τῶν ἀποκτεινόντων τὸ σῶμα, καὶ μετὰ ταῦτα μὴ ἐχόντων περισσότερόν τι ποιῆσαι. 5 ὑποδείξω δὲ ὑμῖν τίνα φοβηθῆτε· φοβήθητε τὸν μετὰ τὸ ἀποκτεῖναι ἔχοντα ἐξουσίαν ἐμβαλεῖν εἰς τὴν γέενναν· ναί, λέγω ὑμῖν, τοῦτον φοβήθητε. 6 οὐχὶ πέντε στρουθία πωλεῖται ἀσσαρίων δύο; καὶ ἓν ἐξ αὐτῶν οὐκ ἔστιν ἐπιλελησμένον ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ· 7 ἀλλὰ καὶ αἱ τρίχες τῆς κεφαλῆς ὑμῶν πᾶσαι ἠρίθμηνται. μὴ οὖν φοβεῖσθε· πολλῶν στρουθίων διαφέρετε. 8 Λέγω δὲ ὑμῖν· πᾶς ὃς ἂν ὁμολογήσῃ ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, καὶ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ὁμολογήσει ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τῶν ἀγγέλων τοῦ Θεοῦ· 9 ὁ δὲ ἀρνησάμενός με ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων ἀπαρνηθήσεται ἐνώπιον τῶν ἀγγέλων τοῦ Θεοῦ. 10 καὶ πᾶς ὃς ἐρεῖ λόγον εἰς τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου, ἀφεθήσεται αὐτῷ· τῷ δὲ εἰς τὸ Ἅγιον Πνεῦμα βλασφημήσαντι οὐκ ἀφεθήσεται. 11 ὅταν δὲ προσφέρωσιν ὑμᾶς ἐπὶ τὰς συναγωγὰς καὶ τὰς ἀρχὰς καὶ τὰς ἐξουσίας, μὴ μεριμνᾶτε πῶς ἢ τί ἀπολογήσησθε ἢ τί εἴπητε· 12 τὸ γὰρ Ἅγιον Πνεῦμα διδάξει ὑμᾶς ἐν αὐτῇ τῇ ὥρᾳ ἃ δεῖ εἰπεῖν.

    Ἡ πλεονεξία καί ἡ παραβολή τοῦ ἄφρονος πλουσίου.

    13 Εἶπε δέ τις αὐτῷ ἐκ τοῦ ὄχλου· διδάσκαλε, εἰπὲ τῷ ἀδελφῷ μου μερίσασθαι τὴν κληρονομίαν μετ’ ἐμοῦ. 14 ὁ δὲ εἶπεν αὐτῷ· ἄνθρωπε, τίς με κατέστησε δικαστὴν ἢ μεριστὴν ἐφ’ ὑμᾶς; 15 εἶπε δὲ πρὸς αὐτούς· ὁρᾶτε καὶ φυλάσσεσθε ἀπὸ πάσης πλεονεξίας· ὅτι οὐκ ἐν τῷ περισσεύειν τινὶ ἡ ζωὴ αὐτοῦ ἐστιν ἐκ τῶν ὑπαρχόντων αὐτοῦ. 16 Εἶπε δὲ παραβολὴν πρὸς αὐτοὺς λέγων· ἀνθρώπου τινὸς πλουσίου εὐφόρησεν ἡ χώρα· 17 καὶ διελογίζετο ἐν ἑαυτῷ λέγων· τί ποιήσω, ὅτι οὐκ ἔχω ποῦ συνάξω τοὺς καρπούς μου; 18 καὶ εἶπε· τοῦτο ποιήσω· καθελῶ μου τὰς ἀποθήκας καὶ μείζονας οἰκοδομήσω, καὶ συνάξω ἐκεῖ πάντα τὰ γενήματά μου καὶ τὰ ἀγαθά μου, 19 καὶ ἐρῶ τῇ ψυχῇ μου· ψυχή, ἔχεις πολλὰ ἀγαθὰ κείμενα εἰς ἔτη πολλά· ἀναπαύου, φάγε, πίε, εὐφραίνου. 20 εἶπε δὲ αὐτῷ ὁ Θεός· ἄφρον, ταύτῃ τῇ νυκτὶ τὴν ψυχήν σου ἀπαιτοῦσιν ἀπὸ σοῦ· ἃ δὲ ἡτοίμασας τίνι ἔσται; 21 οὕτως ὁ θησαυρίζων ἑαυτῷ, καὶ μὴ εἰς Θεὸν πλουτῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. skata ston monadiko 8eo sas re!! skato ebraioi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ebraioi koufales erxodai kremales... to paizete xristiannoi alla eiste ebraioi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai opws eipe h biblos: Άντε γαμήσου αν δεν είσαι εβραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!! ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ ήρθα για το λαό του Ισραήλ,έτσι είπε ο θεός σας,ο ολυμπιακός και τα Αιγάλεω να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Ξόανο της θεάς!!!" Ξόανα αποκαλούν τα αριστουργήματα - αγάλματα των προγόνων μας. Προσπαθούν προφανώς να τους παραλληλίσουν με τους άγριους της Αφρικής. Ποιοι; Οι οπαδοί της πρωτόγονης Ιουδαϊκής βλακείας και αμορφωσιάς που κατέστρεψαν με λυσσαλέο μίσος ότι ωραιότερο δημιούργησε οι γίγαντες του ανθρώπινου πνεύματος, οι Έλληνες πρόγονοι μας. ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΟΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ που η αλητεία σας εξακολουθεί να μην έχει όρια. Πρέπει κάποτε να αντιληφθείτε ότι η γη τελικά γυρίζει και δεν είναι το κέντρο του κόσμου, ότι ο ουρανός δεν είναι "θόλος" με ωκεανούς από ...πάνω του που προκαλούν το μυστήριο της βροχής... Πηγαίνετε σε ιθαγενείς που ασχολούνται με ξόανα να τους βεβαιώσετε πώς ο άγιος σκότωσε τον φτερωτό δράκο και έσωσε την βασιλοπούλα όπως και άλλες απύθμενες βλακείες που μπορούν τα χυδαία και καθυστερημένα μυαλά σας μπορούν να επινοήσουν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν το μεγαλείο και την τιμή να ξαναμοιράσουν στους απίστευτους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ...ΑΓΑΠΗ...Όρκος των Ελλήνων στις Πλαταιές (479)


    ΟΥ ΠΟΙΗΣΟΜΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΕΙΟΝΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΥΔΕ ΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΟΥΤΕ ΖΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗι ΜΑΧΗι ΤΕΛΕΥΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΘΑΨΩ.
    ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΣ ΤΩι ΠΟΛΕΜΩι ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΝ ΜΑΧΕΣΑΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΝ ΠΟΙΗΣΩ, ΤΑΣ ΔΕ ΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΠΡΟΕΛΟΜΕΝΑΣ ΑΠΑΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΥΣΩ.
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΥΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΩ ΠΑΝΤΑΠΑΣΙΝ, ΑΛΛ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΙΣ ΕΠΙΓΙΓΝΟΜΕΝΟΙΣ ΕΑΣΩ ΚΑΤΑΛΕΙΠΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΣΕΒΕΙΑΣ.

    Δε θα προτιμήσω τη ζωή από την ελευθέρια, ούτε τους αρχηγούς μου θα παρατήσω, είτε ζωντανούς είτε νεκρούς, αλλά όσους συμπολεμιστές μου σκοτωθούν στη μάχη θα τους θάψω.
    Και, νικητής στον πόλεμο κατά των βαρβάρων, δεν θα βλάψω καμία από τις πόλεις που πολέμησαν για την Ελλάδα, εκείνες όμως που πήραν το μέρος του βαρβάρου θα τις κάνω φόρου υποτελείς.
    Και κανένα απ’ τα ιερά, που οι βάρβαροι πυρπόλησαν ή γκρέμισαν, δεν θ’ ανοικοδομήσω αλλά θα τ’ αφήσω να μένουν στους μεταγενέστερους μνημεία της βαρβαρικής ασέβειας.

    (Λυκούργος, Κατά Λεωκράτους, 81
    και Ηρόδοτος, Ζ,131)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. auth h istoria pou diabazeis graftike apo ebraious malaka....
    moufes orkous, stin masoniki stoa graftikan moulari, e moulari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιά ψυχραιμία, μην λησμονάτε ότι μιλάμε για άνθρώπους που με τις υπερφυσικές τους επιρροές σε υπερφυσικά όντα μεσολαβούν για χάρη μας φροντίζοντας για την εύνοια τους απέναντι μας. Δεν πρέπει να δίνουμε βάση σε κάποια καθάρματα που λένε ότι πρόκειται απλά για τους Ευρωπαίους συναδέλφους των άγριων μαύρων "μάγων" της Αφρικής που και αυτοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν υπερφυσική επιρροή σε υπερφυσικά όντα για χάρη της φυλής τους. Όλοι μας μπορούμε να δούμε ότι τα δικά μας τελετουργικά είναι ποιο γαμάτα και οι δικοί μας υπερφυσικοί μεσολαβητές ..αλοιώς ντυμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πράγματι, οι δικοί μας Ιουδαιοχριστιανοί είναι οι αληθινοί μεσολαβητές. Θα προσευχηθούν μαθαίνω να βρέξει λεφτά για να ξεπεράσουμε την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν δέχονται λέει να πληρώσουν κι αυτοί, φτάνουν και περισεύουν τα λεφτά από την μείωση των μισθών μας και τους νέους φόρουν για την κρίση. Όμως συμπάσχουν λένε και θα προσευχηθούν για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κουφάλες παπάδες θα σας καψουμε ζωντανους οπως καίγατε τους Έλληνες στο βιζαντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τεμπέληδες ρασοφόροι θα σας διώξουμε από την πατρίδα μας εδώ είναι η γη των θεών και των ηρώων!!Να πατε στο Ισραηλ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συνέλληνα Απολλώνιε δεν μας τρομάζει το πλήθος της χριστιανικής ακρίδας αρκεί όπως έλεγε ο

    Αισχύλος:«Διότι μόνον εμείς, αντίθετα από τους βαρβάρους, δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού. Εμείς πάντα λέμε: «και ούτος ο αριθμός ικανός εστί» και χυνόμαστε στην μάχη. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες. Γινόμαστε αήττητοι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέλω έναν καριόλη παπά να τον κάψω ζωντανό ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Ξόανο της θεάς!!!" Ξόανα αποκαλούν τα απίστευτα αριστουργήματα - αγάλματα των προγόνων μας. Προσπαθούν προφανώς να τους παραλληλίσουν με τους άγριους της Αφρικής. Ποιοι; Οι οπαδοί της πρωτόγονης Ιουδαϊκής βλακείας και αμορφωσιάς που κατέστρεψαν με λυσσαλέο μίσος ότι ωραιότερο δημιούργησε αυτοί οι γίγαντες του ανθρώπινου πνεύματος, οι Έλληνες πρόγονοι μας. ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΟΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ που η αλητεία σας εξακολουθεί να μην έχει όρια. Τι πρέπει τελικά να κάνουμε για αντιληφθείτε ότι η γη πράγματι γυρίζει και ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου ή ότι ο ουρανός δεν είναι "θόλος" με ωκεανούς από ...πάνω του που προκαλούν το μυστήριο της βροχής... Πηγαίνετε σε ιθαγενείς που ασχολούνται με ξόανα για να τους πλασάρετε τον άγιο που σκότωσε τον φτερωτό δράκο και έσωσε την βασιλοπούλα όπως και άλλες απύθμενες βλακείες που μόνο τα χυδαία και καθυστερημένα Ιουδαϊκά μυαλά σας μπορούν να επινοήσουν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν το μεγαλείο και την τιμή να ξαναμοιάσουν έστω και λίγο σ' αυτούς τους απίστευτους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή