ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!!ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!

βαρθολομαίος-καρλούτσος


Δεν είπε ''κουβέντα'' γιά την προκλητικότητα της Τουρκίας, γιά να μην ''στεναχωρεθεί'' ο οικουμ. Πατριάρχης!!!

Μας διέσυρε (Λευκό Οίκο) ο δουλοπρεπής-θλιβερός αρχιεπίσκοπος..

Το μήνυμα των Ελληνοαμερικανών στην πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ, ξεκάθαρο: ''Δεν μας ενδιαφέρει η τουρκική προκλητικότητα''

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο (22 Μαρτίου '18), με ''οικοδεσπότη'' τον πρόεδρο Τραμπ. Πολύ ''κρύα'' και βαρετή η εκδήλωση- δεξίωση. Χαμηλό το επίπεδο των παρευρισκόμενων: Νέοπλουτοι Ελληνοαμερικανοί, ''ψώνια'' της Ομογένειας και ''ψώνια'' από Ελλάδα, δηλ. ''βλαχοδήμαρχοι'', ξεφτισμένοι τραγουδιστές κλπ (φίλοι του ''ρασπούτιν'', φάδερ 'Αλεξ, που κανόνισε και τις πρσκλήσεις).
Y
ποτίθεται ότι την ακέφαλη ελληνοαμερικάνικη Κοινότητα, εκπροσωπούσε (πάλι) ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος.


Ειπώθηκαν τα γνωστά και συνηθισμένα. Αλλά εναντίον ποιών ξεσηκώθηκαν οι υπόδουλοι 'Ελληνες πριν 197 χρόνια, ούτε κουβέντα. Στην ομιλία του ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ''έκανε έκκληση στον πρόεδρο Τραμπ να στηρίξει: Tην θρησκευτική ελευθερία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, την προώθηση μιας δίκαιης-βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό και την εξεύρεση μιας νέας ονομασίας για την πΓΔΜ''.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Γιά την προκλητικότητα της Τουρκίας, που είναι το πλέον σοβαρό ζήτημα, ''κουβέντα''. Φυσικό και αναμενόμενο, γιατί τέτοια αναφορά θα ''στεναχωρούσε'' τον οικουμενικό Πατριάρχη που δεν θέλει να θιγεί η Τουρκία. Μπορεί η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ να είναι ''θυγατρική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου και γι' αυτό να προηγούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας, αλλά δεν μπορεί ο φερόμενος ως ''ηγέτης'' της ελληνικής Ομογένειας (τυπικά μόνο εκπροσωπεί ποσοστό 15%) να λειτουργεί ως όργανο της τουρκικής κυβέρνησης, μέσω οικουμ. Πατριαρχείου και να ''βγάζει τον σκασμό'' στον Λευκό Οίκο ή αλλού. Η Ομογένεια είναι ακέφαλη, αλλά δεν γίνεται να φαίνεται προς τα έξω ότι το μόνο μέλημά της, γιά μιά 15ετία, είναι η...Θεολογική Σχολή Χάλκης και το... Πατριαρχείο. Αυτή η αθλιότητα με τον δουλοπρεπή και θλιβερό Αρχιεπίσκοπο, ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει και επιβάλεται να σταματήσει τώρα, πριν τα ''μαύρα σύννεφα'' στο Αιγαίο γίνουν ''καταιγίδα''.
Το ''Κ'' έχει τονίσει αρκετές φορές: «Αν συμβεί το μοιραίο με την Τουρκία, ΠΟΙΑ Ομογένεια θα αντιδράσει;;; Η ανύπαρκτη-διασπασμένη, αποκαλούμενη και ''οργανωμένη'' ή η ''θυγατρική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου, Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ;;;»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Η ένοχη σιωπή του ''φερέφωνου'' Τουρκίας ''οικουμενικού'' πατριάρχη Βαρθολομαίου Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, έκανε έκκληση στην ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης, για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία. Ο ''οικουμενικός'' Βαρθολομαίος, που ''ευλόγησε'' την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στο Αφρίν (Συρία), ''κουβέντα''. Γιά να μην δυσαρεστήσει, ως ''τουρκικό ίδρυμα'', τον Ερντογάν. Ο Βαρθολομαίος είναι και ''αφεντικό'' της παραπαίουσας ''Αρχιεπισκοπής Αμερικής'' (δηλ. ΗΠΑ), η οποία είναι ''θυγατρική εμπορική επιχείρηση'' του οικουμενικού Πατριαρχείου. Να τον χαιρόμαστε, μαζί με το ''όργανό'' του στις ΗΠΑ, τον διαπλεκόμενο-διεφθαρμένο ''φάδερ 'Αλεξ'' (Καρλούτσο). Το ''δίδυμο'' που διάσπασε και ''ρήμαξε'' οικονομικά την Ομογένεια. Μας αξίζουν, όπως μας αξίζουν και τα φιλοχρήματα ''ανθρωπάκια'', που υποδύονται τον αρχιεπίσκοπο και τους μητροπολίτες.
ΠΗΓΗ...
http://kalami.us/

5 σχόλια:

  1. Λαος που το παρελθον του ξεχνα ... το τωρα δεν γνωριζει ..το μελλον του ειναι αβεβαιο ..και αυτος !!..δεν το οριζει ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως φιλε μου !!Οι Ρωμιοι εχουν απολέσει την Ελληνικη τους ταυτοτητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή