ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΦΩΤΟΣ!!ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ!!!

[Ο πυρηνάρχης του Περάματος, ιδιοκτήτης δουλεμπορικού γραφείου, ασπάζεται τη δεξιά του μητροπολίτη]
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Σταμάτησε το "Χριστός" Ανέστη ο ίδιος ο Ιερώνυμος και τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο»).(ΣΗΜ:  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ) Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη πρωτοφανής εθνική ατραξιόν της επαναστατημένης κατά της Δύσης περήφανης Ελλάδας, που κυβερνιέται από την Αριστεροακροδεξιά. Η φετινή παράσταση της φλόγας των σαλτιμπάγκων του ρωμέικου ρατσιστικού τσίρκου των Ιεροσολύμων, στρατολόγου ανήλικων αγοριών, προκάλεσε την αντίδραση του φιλοκυβερνητικού Documento («Η κυβέρνηση Σημίτη έκανε το Άγιο Φως… αρχηγό κράτους και τώρα το υποδέχονται Αριστεροί και Χρυσαυγίτες»), το οποίο όμως παρέλειψε να μας πει ότι αυτή η βλάσφημη παρωδία, που καθιερώθηκε επί πρωθυπουργίας Μιμής Λιάνη Παπανδρέου και παρουσιάζει τον θεό ως εθνικό ταχυδακτυλουργό, αναβαθμίστηκε επί Τσίπρα με τη συμμετοχή για πρώτη φορά του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.


Σε μια εμβληματική φωτογραφία απαθανατίστηκαν ο Αντισημίτης Δ.Καμμένος  του μπουλουκιού των ΑΝΕΞΕΛ, ο θαυμαστής του Μουσολίνι και του Χίτλερ Χ.Παππάς, ο χυδαιολόγος Παναγιώταρος του Χυτηρίου, ο Υπουργός Αμανατίδης, δάσκαλος της Καλαμαριάς, μέλος του αλήστου μνήμης ρωσόφιλου λαφαζανικού «Αριστερού ρεύματος», ο νεαρός  Έξαρχος του Π.Τάφου αρχιμανδρίτης «Βερμούδιος»  (βλ.: «Δεν σταματά ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος»), που υποθέτω πως θα κατέφτασε με το σορτσάκι του από  το Πεκίνο και ο επαινούμενος από τον Τσίπρα μητροπολίτης της Λούτσας Νίκος Χατζηνικολάου, η Μητρόπολη του οποίου διεκδικεί το ρεκόρ πως ήταν η πρώτη που ευλόγησε ορμητήριο των Χρυσαυγιτών (με 4 παπάδες στη Λούτσα). Για αυτόν τον ενάρετο Μητροπολίτη, που προαλείφεται για Αρχιεπίσκοπος, μπορείτε να διαβάσετε εδώ: «Γιατί η ανωνυμία για τον παιδόφιλο ιερέα της Μητρόπολης Μεσογαίας;».
Από τα απειράριθμα συμφραζόμενα, συμπαρομαρτούντα, παρεπόμενα και απόνερα των Απάντων του πατριαρχικού τσακμακιού και της ιεροσολυμίτικης ρωμέικης σέχτας για την οποία ο τ.Αρχιεπίσκοπος Ασκάλωνος (από Κωνσταντίνης) Νικηφόρος έχει δηλώσει:  «Για να είναι κανείς μέλος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας πρέπει να έχει .. διώξει από μέσα του κάθε ίχνος φιλότιμου και αξιοπρέπειας..» («Βίοι «αγίων» στα Ιεροσόλυμα», Π.Β. Νικολοπούλου–περ. «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», 12.6.2005), σταχυολογώ και σχολιάζω ένα ενσταντανέ:
Ο Χρυσαυγίτης Μουλιανάκης (φωτ. 2) ασπάζεται την δεξιά χείρα του δεσπότη Χατζηνικολάου. Θα δούμε τον κύριο αυτό σε τρια ρεπορτάζ και σε ένα βίντεο.
Α. «Εταιρεία «αχθοφόρων» και «Ομοσπονδία Φυλάκων» (Ριζοσπάστης, 10.10.2013): «Ο Α. Πανταζής που έχει αναγνωριστεί από τους συνδικαλιστές ως ο επικεφαλής της επίθεσης, στην κατάθεσή του στον ανακριτή, για να βγάλει από πάνω του την ευθύνη, ισχυρίστηκε ότι επικεφαλής (πυρηνάρχης) της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα είναι κάποιος Περικλής Μουλιανάκης. Από την αναζήτηση άλλων στοιχείων για τον Μουλιανάκη προέκυψε ότι αυτός έχει ήδη στήσει επιχείρηση με την επωνυμία PERIKLIS SHIPPING SERVICES CO που έχει ως «αντικείμενο: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΠΙΧ/ΣΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΧΘΟΦΟΡΩΝ»! Το περιεχόμενο της επιχείρησης παραπέμπει σε δουλεμπορικό γραφείο. Είναι γνωστό ότι δουλεμπορικά έχουν στήσει οι χρυσαυγίτες στην Εύβοια και «νοικιάζουν» εργατικά χέρια για 18 ευρώ. Και φαίνεται ότι το δήθεν σωματείο που ετοιμάζουν με τις εντολές των εργολάβων οι χρυσαυγίτες είναι μόνο το προκάλυμμα για να λειτουργήσουν δουλεμπορικά και στη Ζώνη. Επιπρόσθετα ο Περικλής Μουλιανάκης εμφανίζεται ως οργανωτικός γραμματέας ενός νεοσύστατου «φρούτου» που αυτοχαρακτηρίζεται συνδικαλιστική οργάνωση με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων (ΠΟΥΑΧΦ), η οποία φαίνεται ότι στήθηκε για να καλύψει και τους «φρουρούς» του δουλεμπορικού. Η αποκάλυψη της εταιρείας και της «ομοσπονδίας» τους, έρχεται να «κολλήσει» στη δήλωση του χρυσαυγίτη εργοδηγού των εργολάβων Χρ. Κυριτσόπουλου (είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες), τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη, σε εκδήλωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα …» (σημ.Λασκ.: Ο Κυριτσόπουλος ήταν κι αυτός παρών και στην υποδοχή του Αγίου Φωτός, όπως τον κατέγραψε η επίσημη ανακοίνωση της Χ.Α. για την υποδοχή).
Β. Συμπληρωματικά την ίδια ημέρα το tvxs αντέγραψε από το ‘Έθνος’: «Οι χρυσές μπίζνες της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα». «Ιδιοκτήτης εταιρίας «ενοικίασης προσωπικού» και συνδικαλιστής στον κλάδο σεκιουριτάδων αποδεικνύεται ο πυρηνάρχης Περάματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Έθνος. Στελέχη του ναζιστικού κόμματος δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις ναυτιλιακές Ζώνες του λιμανιού και η επικράτηση ενός χρυσαυγίτικου σωματείου θα ωφελούσε και τη τσέπη τους. Εμπόδιο οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που έπρεπε να βγουν από τη μέση.
Συγκεκριμένα, ο πυρηνάρχης του Περάματος, Περικλής Μουλιανάκης, διατηρεί εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «Periklis Shipping Services CO», η οποία προσφέρει «υπηρεσίες ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού επιχείρησης και υπηρεσίες αχθοφόρων», όπως έχει καταχωριστεί και στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Με άλλα λόγια, η εταιρεία του είναι ένα από τα συνεργεία που «μάχονται» για τη σύναψη των πολυπόθητων εργολαβικών συμβολαίων με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», το ακριβές αντικείμενο της εταιρείας του Π. Μουλιανάκη είναι η εξεύρεση εργατικών χεριών, φθηνών κατά προτίμηση. Στη συνέχεια, τα άτομα αυτά προσλαμβάνονται από την «Periklis Shipping Services CO» και «επινοικιάζονται» σε ακτοπλοικές και άλλες εταιρείες, ανεξάρτητα από το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί μεταξύ του εργοδότη και του εργολάβου».
Γ. «Δήλωση πυρηνάρχη του Περάματος: Θα τους τελειώσω» (News bomb, 5.4.2014). «Ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος, ενώπιον των βουλευτών της οργάνωσης Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, ..απείλησε ανοιχτά τα μέλη του ΠΑΜΕ ότι θα «τους τελειώσει».

πηγη

Ο Περικλής Μουλιανάκης δηλώνει “εθνικοσοσιαλιστής” («Εφημερίδα των Συντακτών»):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου