ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟ!!ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!!

Στον διακεκριμένο επιστήμονα Στίβεν Χόκινγ που πρόσφατα απεβίωσε, επέλεξε να επιτεθεί μέσα από το Εβραιοχριστιανικό πασχαλινό μήνυμα "αγάπης" που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος

Στον διακεκριμένο επιστήμονα Στίβεν Χόκινγ που πρόσφατα απεβίωσε, επέλεξε να επιτεθεί μέσα από το πασχαλινό μήνυμα "αγάπης" που εξέδωσε ο Ανθέλληνας Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος.
Ο Κήρυκας μίσους της Εβραιορθοδοξίας δεν σεβάστηκε τον νεκρό επιστήμονα και έβγαλε λόγο μίσους μέσα στην εκκλησία!!!!
Τι έχει να πει ο Ιερώνυμος που το παίζει προοδευτικός και Δημοκράτης?
Γιατί έχασαν την φωνή τους οι πνευματικοί ηγέτες?
Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΖΕΙ!!Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΡΙΛΛΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ!!
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΌΜΑΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΛΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΤΙΑ!!


 Όπως διαβάζουμε και στην σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως: «Πρόσφατα πέθανε ένας διακεκριμένος αστροφυσικός, ο Στήβεν Χόκινγκ. Εσβησε κι αυτός όπως τόσοι άλλοι. Θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία ισχυριζόταν ότι δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού, για να δημιουργήσει το σύμπαν, αλλά έγινε μόνο με την δύναμη των νόμων της φύσης. Ο Θεός αποσύρθηκε από το σύμπαν και τον άνθρωπο και ως εκ τούτου η μεταθανάτια ζωή είναι ένα παραμύθι. Βέβαια αυτός και όσοι τον ακολουθούν ξεχνάνε ότι υπάρχουμε, επειδή υπάρχει ο Θεός. Ζούμε, γιατί το θέλει Εκείνος. Η αναπνοή μας είναι στα χέρια Του. Οσοι, λοιπόν, σκοτώνουν τον Θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο στη γη ορφανό, μόνο του και απελπισμένο στις οδύνες και τα αδιέξοδά του».Όπως διαβάσατε παραπάνω ο Μητροπολίτης των Ρωμιών δεν σεβάστηκε την μνήμη του νεκρού  επιστήμονα !!
Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον εκπρόσωπο της αντιγνώσης και του σκοταδισμού από τον οπαδό του πτωχοί τω πνεύματι!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟ!!

4 σχόλια:

  1. Τα άπλυτα μουνοπανα τα πληρώνουμε κι από πάνω... (για τους kolombarades τους και τα χρυσαφικά τους) Πώς έχει ξεφτιλιστεί η Ελλάδα μας.... πότε θα την απελευθερώσουμε από αυτό το εβραϊκό-χριστιανοταλιμπανικό μίασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως η πατριδα μας φιλε μου ειναι υποδουλη στους Βυζαντινους κατακτητες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σιγουρο ειναι οτι χωρις την βοηθεια το γιαχβε ο Στίβεν Χόκινγκ εζησε παραπάνω 55 χρονια !!! πανω απο μισο αιωνα απ τη μερα που ανακοινωσαν οι γιατροι την ασθενια του και οτι συντομα θα φυγει απ τη ζωη !! ..δευτερος πλανητης σε μεγεθος μετα τον ηλιο ειναι ο ΔΙΑΣ ...ο κ Στίβεν Χόκινγκ το γνωριζε . Δεν εχω καμια αμφιβολια την τον κρατησε στη ζωη ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν αρρωσταινουν τα μαυρα κορακια τρεχουν στους γιατρους δεν πανε στις εκκλησιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή