alt
Τα Ελληνόπουλα  που αργότερα ο περιούσιος λαός με τελετουργικό τρόπο θυσίασε στο όνομα του Ιησού πρέπει να είναι χιλιάδες.
Πρέπει να κατανοήσουμε ένα πράγμα, η θυσία των λαών στο όνομα του εκλεκτού λαού του «θεού τους» είναι τελετουργική συνήθεια χιλιάδων χρόνων, το DNA τους κουβαλάει την ανθρωποθυσία. Είναι το αίτημα για κάποιο αντάλλαγμα, « σου δίνω, για να μου δώσεις» ή «δώσε, για να σου δώσω».
Μήπως η ανοικτή φάρμα στη Γαζα είναι γι αυτό το λόγο; Γιατί στόχοι τους ειναι τα παιδάκια; Γιατί σκοτώνουν συνέχεια  εκατοντάδες παιδιά και δεν μιλάει κανείς; Σχολεία, και παιδάκια που παίζουν μπάλα στην παραλία, τα θύματα. Ο αντι-Παλαιστινιασμός γιατί δεν είναι αντι-Σιμιτισμός; Δεν υσχύει η ίδια λογική για όλους τους λαούς; Ααα, όχι για τον εκλεκτό...
Οι εβραίοι προτιμούν τα παιδιά κάτω των επτά χρονών. Βέβαια δεν γνωρίζουν όλοι οι Εβραίοι την τελετουργική προέλευση των ανθρωποθυσιών για χάριν του Γιαχβέ (Μολώχ). Και αυτοί κοπάδι είναι που το οδηγούν οι λύκοι.
Η αιμοσταγή φύση τους, η ελεεινή παραφροσύνη που τους χαρακτηρίζει, η ολική έλλειψη συνείδησης, η ευκολία παραποίησης και κατασκευής της πραγματικότητας μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, και μέσα στην Ελλάδα που εμείς οι ίδιοι αφήνουμε ειναι η παράδοση άνευ όρων στους ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες της φάρμας.
Οι ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια τους. Είδατε κάποιον πολιτικό να βγάλει λέξη μετά απο τόσες ημέρες δολοφονίας παιδιών και άλλων αμάχων;;; Ειδατε κανένα κόμμα να κ΄νει κριτική στην Ορθοδοξία??
Οι Σαμαράδες, Σιμίτες και Τσίπρες βρίσκονται παντού γιατί εμείς «Τα Θύματα» τους αφήνουν να μας θυσιάζουν.
Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τον αιμοσταγή πολιτισμό της χέστρας (όπως τον ονομάζει ο Στρέιντζερ) άλλα ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το μέλλον μας!!!!