ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Απογραφήκαμε δίνοντας με πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή μας.

Τα παιδιά που έχουμε, αν είμαστε παντρεμένοι ή διαζευγμένοι, τη μάνα μας και τον πατέρα μας(κυριολεκτώ). Όλες τις σπουδές και τα προσόντα μας, τα σταθερά μας τηλέφωνα, τα κινητά μας, τα μέϊλ μας, αριθμό λογαριασμού ΔΕΗ και άλλα ακόμη. Δεν άφησαν και τίποτα που να μην το ρωτήσουν.


Τον ΑΜΚΑ πάλι τι τον θέλανε; Είχαν προβλέψει μάλιστα, σε ανθρώπους που δεν..
έχουν πάρει ακόμα ΑΜΚΑ, έπρεπε να γράψουν αναλυτικά για τον ασφαλιστικό τους φορέα, τον αριθμό μητρώου του βιβλιαρίου τους και άλλα. Τώρα με το πάτημα ενός κουμπιού θα ξέρουνε πότε περάσαμε γρίππη ή συνάχι, πότε πήραμε το τάδε φάρμακο, πότε μπήκε κάποιος στο νοσοκομείο, πότε γέννησε μια γυναίκα και ο,τιδήποτε άλλο προσωπικό μας.

Αν άφηνες μια ερώτηση κενή, το σύστημα δεν σε άφηνε να πας στο επόμενο βήμα.

Εκβιαστικά μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουμε να πληρωνόμαστε αν δεν απογραφούμε. Με ποιο δικαίωμα το λένε αυτό σε ανθρώπους που έχουν κριθεί και έχουν περάσει με εξετάσεις στις υπηρεσίες αλλά και όσοι μπήκαν με μέσον, έχουν εργαστεί χρόνια;

Αντιρρησίες συνείδησης δεν αναγνωρίζουν. Ένας αληθινά χριστιανός ιερέας που γνωρίζω, αρνείται να απογραφεί γιατί «δεν θέλει το σφράγισμα του Αντίχριστου». Για τους Ιεχωβάδες αντιρρησίες συνείδησης που αρνούνται να πιάσουν όπλο ακόμα κι όταν κινδυνεύει η πατρίδα από εισβολείς, υπάρχει ανοχή και τρέχουν οι ΜΚΟ να υπερασπιστούν «το δικαίωμά τους να μην πιάνουν όπλο».

Ας είμαστε προσγειωμένοι. Τα στοιχεία των απογραφομένων δημοσίων υπαλλήλων θα τα έβρισκαν αναπάσα στιγμή με άλλο τρόπο.

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν τα στοιχεία μας στο τμήμα διοικητικού - λογιστικού από όπου πληρωνόμαστε; Είναι καταγεγραμμένα τα πάντα εκεί. Πότε μπήκαμε, πότε μονιμοποιηθήκαμε, αν μπήκαμε με εξετάσεις όσοι από μας μπήκαμε από την "κύρια είσοδο" κλπ., τι βαθμό έχουμε και πόσα παίρνουμε αναλυτικά.

Απλά εφευρέθηκε αυτός ο λόγος της δήθεν καταμέτρησης για να μάθουνε και πολλά προσωπικά μας στοιχεία.

Έτσι θα είμαστε πιο ευάλωτοι.

Φακέλωμα κανονικό δηλαδή.

Σειρά θα έχουν οι συνταξιούχοι και όλοι οι υπόλοιποι εν ευθέτω χρόνω.


Ελευθερία Λόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου