ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ONLINE ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ....ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!


Όπως μπορεί να κλείσετε online ξενοδοχείο για διακοπές μπορείς online να κλείσετε εκκλησία για γάμο η βάπτιση στις εκκλησίες της αρχιεπισκοπής Αθηνών ! Δέχεται online αιτήσεις ! Και με δεδομένο ότι αυτές οι τελετές είναι οι πιο εμπορικές ...για τις εκκλησίες βλέπουμε ότι η εκκλησία οργανώνεται καλά στο εμπορικό της κομμάτι! 





Άντε να βάλουν εκπτώσεις και στις τιμές η να πληρώνονται και με πιστωτική ! Η και εικόνες από τους χώρους των εκκλησιών να ξέρει ο άλλος αν του κάνει η δεν του κάνει !
Δείτε το Θέμα
"Για τα υποψήφια ζευγάρια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκτός από τις απαραίτητες οδηγίες, υπάρχει και η φόρμα υποβολής αίτησης για την διαδικασία του γάμου.

Σε αυτήν την αίτηση λοιπόν μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να κανονίσει ακόμα και την εκκλησία που θα ήθελε να παντρευτεί. Άρα λοιπόν μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο αφού μόνο με ένα κλικ η αίτησή σας θα σταλεί και σε λίγες μόνο ημέρες θα λάβετε την απάντηση.

Το ίδιο ισχύει και για την διαδικασία της βάπτισης. Συμπληρώνετε το έντυπο και περιμένετε την απάντηση από την Αρχιεπισκοπή.
Το φαινόμενο των online αιτήσεων είναι σχετικά πρόσφατο αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύεται σωτήριο αφού γλιτώνει πολλά ζευγάρια και γονείς από την χρονοβόρα διαδικασία των διαδικαστικών, προκειμένου τελικά να τελεστεί το μυστήριο"
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου