ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΠΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ



ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο κ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΕΩΣ ΤΙΣ 20.8, ΠΗΡΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΕΠ κ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ
Βόμβα μεγατόνων στο Δήμο Πειραιά και ενώ ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Η υπόθεση της ΔΕΠΕΠ και της διάθεσης των χρημάτων της εταιρείας σε διαύλους και σκοπούς που έρχονται σε σύγκρουση με το καταστατικό και την αποστολή της.Μιλάμε για ποσά και δαπάνες που ελέγχονται αυτή τη στιγμή και υπερβαίνουν τα 2 εκ. ευρώ.

Η εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη κάλεσε για κατάθεση τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Φασούλα ενώ προθεσμία, έως τις 20 Αυγούστου πήραν ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ κ. Μπρατσόλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης.

Ελέγχεται η νομιμότητα δαπανών όπως η αγορά ρομποτικού κάδου, επιχορηγήσεις αλλά και …καταναλωτικές δαπάνες.

Στην υπόθεση έχει παρέμβει και ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής, ο οποίος ύστερα από καταγγελίες, απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Εισαγγελία Πειραιά.

Μετά το τέλος της προανάκρισης αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Εισαγγελέας θα κληθεί να αποφασίσει για την άσκηση ή μη ποινικών διώξεων που με βάση τα ποσά που ακούγονται θα έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη της υπόθεσης της ΔΕΠΕΠ επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον κ. Φασούλα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στο εκλογικό σώμα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά βιώνει, εδώ και πολύ καιρό, μία ιδιότυπη πολιτική απομόνωση από την παράταξή του και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η αντικατάστασή του από το Γιάννη Μίχα θεωρείται δεδομένη αλλά τα ζητήματα διαχείρισης της δημοτικής αρχής Φασούλα και οι υποθέσεις που περιέχουν σκιές κάνουν πιο σύνθετο το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο κ. Φασούλας πρέπει να διευκολύνει την κατάσταση για να αποφορτισθεί το κλίμα και για να μπορέσει να δώσει τη μάχη, με τις καλύτερες προϋποθέσεις ο Γιάννης Μίχας.

Πως; Υποβάλλοντας την παραίτησή του πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σίγουρα πριν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου