ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

NEW YORK TIMES:Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!!ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!

Οι θρησκευτικές σας αξίες δεν είναι αμερικανικές αξίες!!
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!!
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Απεικόνιση φωτογραφίας μιας θρησκευτικής εικόνας που φορά μια σημαία των ΗΠΑ ως πουκάμισο.
Πίστωση...Εικονογράφηση Carl Godfrey

Αρθρογράφος γνώμης

Κάθε φορά που ένας πολιτικός αναφέρει « Ιουδαιοχριστιανικές αξίες », θεωρώ ότι γενικά ακολουθείται από κάτι ανησυχητικό.

Ο περασμένος μήνας έφερε δύο κραυγαλέα περιστατικά. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Ρεπουμπλικάνοι αξιωματούχοι εισήγαγαν κρατικούς νόμους που επισημοποιούν τις αρχές του χριστιανικού εθνικιστικού κινήματος - σύμφωνα με τα λόγια του National Association of Christian Lawmakers (AD 2019), «κάνοντας ό,τι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε το ιουδαιοχριστιανικό θεμέλιο του έθνους μας».

Στις 19 Ιουνίου, ο κυβερνήτης Τζεφ Λάντρι της Λουιζιάνα υπέγραψε νομοθεσία που απαιτεί από τις δημόσιες αίθουσες διδασκαλίας να εκθέτουν τις Δέκα Εντολές, μια πρακτική που θεωρήθηκε αντισυνταγματική από το Ανώτατο Δικαστήριο το 1980. Μια πλούσια επιδοκιμασία ήρθε μέσω του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φώναξε : «I LOVE THE TEN ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ — ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;;;»

Μια εβδομάδα αργότερα, ο συγχριστιανός στρατιώτης του Λάντρι, Ράιαν Γουόλτερς, επιθεωρητής δημόσιας εκπαίδευσης της Οκλαχόμα, ανακοίνωσε σχέδια να επιβάλει τη διδασκαλία της Βίβλου στα δημόσια σχολεία. Ο Γουόλτερς είπε ότι η εκμάθηση της Αγίας Γραφής είναι απαραίτητη για να έχουμε «κατανόηση της βάσης του νομικού μας συστήματος».

Συγχωρέστε με που αναρωτιέμαι: Αναφέρεται στο « οφθαλμό αντί οφθαλμού » ή στον λιθοβολισμό ανυπάκουων παιδιών ;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Opinion Today   Λάβετε ανάλυση των ειδήσεων από ειδικούς και έναν οδηγό για τις μεγάλες ιδέες που διαμορφώνουν τον κόσμο κάθε πρωί της εβδομάδας. 

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τόσο για τον Τραμπ όσο και για τους αληθινούς πιστούς, δεν έχει σημασία ότι η Πρώτη Τροποποίηση είχε σκοπό να προστατεύσει τη θρησκεία από το κράτος και όχι να επιβάλει το κράτος μια θρησκεία. (Τόσο για την πρωτοτυπία.) Στόχος τους είναι να επιβάλουν μια μορφή θρησκείας , τον Χριστιανισμό, και το υποκείμενο μήνυμα είναι ότι όσοι δεν το συμμερίζονται θα πρέπει να υποταχθούν.

Όχι μόνο τέτοιες κινήσεις έχουν κηρυχθεί αντισυνταγματικές (« Ανυπομονώ να με μηνύσουν », είπε ο Landry), αλλά είναι επίσης αποκλειστικές και προσβλητικές για πολλούς.

Παρά το τι θα ήθελε να πιστέψετε το χριστιανικό εθνικιστικό κίνημα, η Αμερική δεν ιδρύθηκε ως χριστιανικό έθνος. Ούτε είναι ένα σήμερα. Σε μια πλουραλιστική χώρα, ούτε η Βίβλος ούτε οι ιουδαιοχριστιανικές αξίες είναι καθολικές, συμπεριλαμβανομένων των δύο βαριά χριστιανικών νότιων πολιτειών στις οποίες ψηφίστηκαν αυτοί οι νόμοι.

Στη Λουιζιάνα , για παράδειγμα, το 2 τοις εκατό των κατοίκων είναι οπαδοί άλλων θρησκειών - συμπεριλαμβανομένου του Ισλάμ, του Βουδισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ινδουισμού. Το 13 τοις εκατό είναι μη θρησκευόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του 4 τοις εκατό που είναι άθεοι ή αγνωστικιστές. Στην Οκλαχόμα , ένα παρόμοιο ποσοστό ακολουθεί μη χριστιανικές θρησκείες και ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό - 18 τοις εκατό - δεν προσχωρεί σε καμία θρησκεία.

Σε μια αγωγή που αμφισβητεί το νόμο της Λουιζιάνα, οι Αμερικανοί Ενωμένοι για τον Διαχωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας σημείωσαν ότι μεταξύ των περίπου 680.000 φοιτητών της πολιτείας, πολλοί δεν ασκούν καμία θρησκεία. Σε απάντηση, ο Landry κάλεσε τους οπαδούς του «να υπερασπιστούν τις ιουδαιοχριστιανικές αξίες».

Ενώ οι περισσότερες από τις Δέκα Εντολές περιλαμβάνουν παγκόσμιες αρχές και ηθικές αρχές μπορούν να βρεθούν στη Βίβλο, δεν αντλούν όλοι ηθικές οδηγίες από τη θρησκεία. Και όταν οι Δέκα Εντολές λένε, «Δεν θα έχεις άλλους θεούς πριν από εμένα», υπονοείται ότι υπάρχει ένας αληθινός θεός. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει για όλους τους Αμερικανούς. Μερικοί άθεοι και κοσμικοί ανθρωπιστές ασπάζονται το ιδανικό που πρότεινε ο Felix Adler, ο ιδρυτής της Εταιρείας Ηθικής Κουλτούρας , της πράξης πριν από την πίστη - ότι το πώς ενεργούμε είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που δηλώνουμε ότι πιστεύουμε.

Οι πολιτικοί, πολλοί από τους οποίους αψηφούν τακτικά το ιδεώδες του Adler, σπάνια μπαίνουν στον κόπο να συμπεριλάβουν στη δήθεν περιεκτική ρητορική τους μη πιστούς -όσους από εμάς δεν είμαστε αυτό που οι πολιτικοί αναφέρουν ως άνθρωποι της πίστης. Εδώ είναι που οι ηγέτες και των δύο κομμάτων, με τις δημόσιες προσευχές τους και τις επιδείξεις θρησκευτικότητας, συνήθως αποξενώνουν ανθρώπους σαν εμένα των οποίων οι αρχές δεν πηγάζουν από την πίστη σε έναν θεό. Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν μια εξαίρεση όταν συμπεριέλαβε ανθρώπους «χωρίς πίστη», αν και θα προτιμούσα μια πιο κομψή φράση. Πολλοί από εμάς τους ορθολογιστές έχουμε πίστη, αλλά είναι στην επιστήμη ή στην ανθρωπότητα, όσο απογοητευτική μπορεί να είναι η ανθρωπότητα.

Όταν πρόκειται για τις Δέκα Εντολές, τέσσερις από τις 10 (τρεις αν είστε καθολικοί) αφορούν μια συγκεκριμένη μορφή λατρείας με έναν συγκεκριμένο θεό. Συμφωνώ με έναν κανόνα κατά της δολοφονίας, για παράδειγμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτός ο θεός έχει δώσει πολλές δολοφονίες στο όνομά του.

Και υπάρχουν πολλά να εξηγηθούν στην ίδια τη Βίβλο αν πιστεύετε ότι είναι ιερό βιβλίο - όπως η αποδοχή της δουλείας.

Για μένα, το πρωταρχικό ενδιαφέρον της Βίβλου είναι η ιστορική και λογοτεχνική της επιρροή, ένα έργο του οποίου οι ιστορίες και οι μεταφορές έχουν διαποτίσει τη λογοτεχνία. Αλλά είναι επίσης ένας από αυτούς που, σε όλη την ιστορία, έχει εμπνεύσει και υποστηρίξει πολλούς από τους πιο βίαιους και θανατηφόρους πολέμους στον κόσμο.

Στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις σε άλλους ή να αποδείξουν τους συντηρητικούς χριστιανούς καλόπιστους, οι Ρεπουμπλικάνοι κλίνουν πιο σκληρά προς την περιοχή αποκλεισμού. Οι εξέχοντες και κυρίαρχοι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν όλο και περισσότερο τις αρχές του χριστιανικού εθνικιστικού κινήματος , το οποίο συχνά ενσωματώνει τον αντισημιτισμό και τις αντιμουσουλμανικές απόψεις στο δόγμα του. Και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει καθώς πολλοί Χριστιανοί εγκαταλείπουν τη θρησκεία τους — πολλοί, αναμφίβολα, λόγω της υποκρισίας και της μισαλλοδοξίας που έχουν δει.

Σε συνηθισμένες εποχές, όλα αυτά θα εξαφανιζόταν γρήγορα από τα δικαστήρια. Δυστυχώς, η συντηρητική πλειοψηφία του Ανώτατου Δικαστηρίου έχει αποδείξει ότι, όπως πολλοί Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί, όσον αφορά την ελευθερία της θρησκείας - και ναι, αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την ελευθερία από τη θρησκεία - αυτοί οι δικαστές είναι πρόθυμοι να θέσουν τη δική τους πίστη πάνω από όλα.

Αυτή την 4η Ιουλίου, ας έχουμε κατά νου ότι αυτό που εκτιμούν πολλοί Αμερικανοί σε αυτή τη χώρα είναι η συμπερίληψη και η προστασία όλων, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους.
ΠΗΓΗ  ...https://www.nytimes.com/2024/07/04/opinion/christian-nationalist-religion-america.html

88 σχόλια:


  1. ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΓΚΑΓΚΑΔΕΣ.
    Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΒΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.


    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Διαχειριστές και συντονιστές · 2
    παυλος καστροπουλος
    Διαχειριστής
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Απολλώνιος Σταθάτος
    ....................................

    Piuster Magit
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Julio Ocios
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Βόλος
    Martinez Dorego
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Δουλεύει στην εταιρεία Banca bnp paribas
    Anice le Dérangeùr
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Ναζαρέ
    Lemousse Julienne
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    ‎Etudier en Roumanie للدراسة برومانيا - Agence WSC‎
    μαχμουδ μοχαμεδ
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Σαρλότ τάγια
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου
    Alt Hassan
    Έγινε μέλος πριν από 3 εβδομάδες περίπου

    https://www.facebook.com/groups/apolloniaellinikikinisi/members

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alt Hassan μαχμουδ μοχαμεδ!!!!!! Ελληνικότητα ονόματα!!!!!!!!!!!!
    Χα χα χα ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΤΛ;ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα ωραία δικαιολογία Μογγολε

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ.

      Διαγραφή
  4. Το θέμα είναι δύσκολο να αναπτυχθεί σε ένα μικρό άρθρο. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε πως (και) στον Ελληνικό χώρο, η πρώτη θεότητα που κυριαρχεί, είναι η μεγάλη μητέρα, η Πότνια θέα των θηρίων και των όφεων. Οι χθόνιες θεότητες κυριαρχούν αρχικά, έως ότου σταδιακά με την πατριαρχία αναπτύσεται και τελικά επικρατεί το Ολύμπιο πάνθεο.

    Ο Ομηρικός άνθρωπος πιστεύει ότι οι ανθρωπόμορφοι θεοί επεμβαίνουν εξ’ αποστάσεως στις υποθέσεις των ανθρώπων. Έχει μια αβασάνιστη πίστη σε μια μοίρα, η οποία μπορεί εύκολα να διορθωθεί με την επέμβαση των θεών.

    Η θρησκευτικότητα του Ομηρικού Έλληνα συνίσταται στην πίστη ότι ο σκοπός του ανθρώπου εκπληρώνεται στον κόσμο, και όχι πέρα από αυτόν, δηλαδή στον δεδομένο αυτόν κόσμο που είναι και ο χώρος των θεών. Στην αρχαία Ελλάδα γενικότερα δεν επικράτησε μία οργανωμένη θρησκεία με ενιαίο αλάθητο εξ αποκαλύψεως δόγμα και γι’ αυτό η σωστή άποψη είναι, ότι οι Έλληνες δεν είχαν καμία θρησκεία (όπως την γνωρίζουμε και κατανοούμε σήμερα), αλλά μάλλον μία πατροπαράδοτη ευσέβεια (όπως την περιέγραφαν και οι ίδιοι οι Έλληνες εξάλλου) διάχυτη από ποικίλες αντιλήψεις περί των θεών που άλλαζαν από εποχή σε εποχή, ενώ αργότερα αυτό που ονομάζουμε σήμερα «θεολογία» έγινε αντικείμενο της φιλοσοφικής έρευνας χωρίς όμως ποτέ να ισχυριστεί κανείς από τους φιλοσόφους ότι κατείχε «θεία φώτιση» όταν διατύπωνε τις απόψεις του περί του Θείου.

    Κατά τον 7ο και 6ο αι. π.Χ. οι παλαιότερες αντιλήψεις για τους θεούς, ότι ήταν βίαιες φυσικές δυνάμεις, υποχώρησαν και επικράτησε η «νέα» αντίληψη ότι οι θεοί αποτελούν ηθικές δυνάμεις και αξίες του Ελληνικού κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντίληψη αυτή των θεών ως ηθικών δυνάμεων είχε ως συνέπεια ότι οι άνθρωποι αισθάνονταν πολύ πιο έντονα από όσο πριν την απόσταση από το Θείον. Εκείνος που επιδιώκει να εξομοιωθεί με το Θείον, ή να εμφανιστεί ως συνομιλητής, ομοτράπεζός ή τέκνο τους, ασκεί Ύβριν (αλαζονεία) και προκαλεί τον φθόνο των θεών.

      Οι μύθοι, και τα κατά τόπους μυστήρια διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην θρησκευτική πίστη των Ελλήνων, και εισάγουν τον μυστικισμό, και την πίστη στην μετά θάνατον ζωή.

      Την ίδια περίπου εποχή (γύρω στον 7ο αιώνα π.Χ), εμφανίστηκε μία «αίρεση» εντός των ορίων του Ελληνισμού, η οποία αποπειράθηκε για κάποιο διάστημα να αντικαταστήσει την πατροπαράδοτη ελευθεροφροσύνη στις αντιλήψεις περί των θεών με την εισαγωγή δόγματος. Ήταν η τάση του Ορφισμού, για την οποία ο Ulrich Wilcken γράφει:

      «Με τον δογματικό αυτό καθορισμό ενός θεολογικού συστήματος, η Ορφική θρησκεία βρίσκεται σε αντίθεση με τις φιλελεύθερες (και στο θρησκευτικό πεδίο) αντιλήψεις των Ελλήνων και θυμίζει περισσότερο τις θρησκείες ‘εξ αποκαλύψεως’ της Ανατολής».

      Για τον Ξενοφάνη τον Κολοφώνιο (570 π.Χ. – 480 π.Χ)., οι Θεοί είναι ξεκάθαρα ανθρώπινες επινοήσεις, καθώς αυτοί λαμβάνουν το χρώμα, τα χαρακτηριστικά και τις συνήθεις των ανθρωπων, ανά τόπο, χρόνο και φυλή. Με μια αρκετά μεγάλη δόση σαρκασμού, ο Ξενοφάνης παρατηρεί πως αν τα άλογα μπορούσαν να σχεδιάσουν τους Θεούς τους, θα τους φιλοτεχνούσαν με τη μορφή αλόγου. Στον Ηρόδοτο (2.52), διαβάζουμε:

      «Παλαιότερα, οι Πελασγοί (οι παλαιότεροι αυτόχθονες κάτοικοι του Ελληνικού χώρου), έκαναν όλες τις θυσίες τους, επικαλούμενοι τους θεούς (θεοίσι επευχόμενοι) … χωρίς να τους δίνουν ούτε όνομα ούτε προσωνυμία, διότι ποτέ δεν είχαν ακούσει τέτοιο πράγμα. Τους ονόμασαν γενικά «θεούς», επειδή αυτοί έθεσαν τάξη στο σύμπαν (κόσμω θέντες)».

      Εδώ η λέξη «θεός» σχετίζεται με το ρήμα «τίθημι» (θέτω, τοποθετώ). Άρα, «θεός» είναι αυτός που «θέτει» σε τάξη το σύμπαν.

      Οι Ίωνες φιλόσοφοι δεν θα αρνηθούν το Θείον, αλλά θα το επαναπροσδιορίσουν φυσικά και θα αποπειραθούν να απομακρύνουν τα ιερατεία από την όποια ανάμιξη στην πολιτική διοίκηση των πόλεων.

      Οι Ίωνες φιλόσοφοι αξίωναν, «πλήρη πνευματική ελευθερία. Αυτό ήταν το μεγάλο επίτευγμα των Ιώνων φυσικών φιλοσόφων, που κατέστησαν έτσι για πρώτη φορά δυνατή την επιστημονική σκέψη.

      Διαγραφή
    2. Το επίτευγμα αυτό των Ιώνων φιλοσόφων αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ανθρωπότητος, γιατί κανείς ως τότε δεν είχε συλλάβει την έννοια της επιστήμης. Προς οικονομία χρόνου θα αναφερθούμε σε πέντε μόνο φιλόσοφους.

      Ο Ηράκλειτος (6ος με 5ο π.Χ.), θεμελίωσε την άρνηση της μεταφυσικής, που αποτέλεσε από εκείνον και μετά κοινή παραδοχή όλων των Ελληνικών φιλοσοφικών σχολών. Αρνήθηκε τον μεταφυσικό θεό δημιουργό του σύμπαντος με τα εξής λόγια, που τείνει να επαληθεύσει και η τελευταία λέξη της επιστήμης:

      «Τον κόσμο αυτό, που είναι ίδιος για όλους, δεν τον έπλασε κανείς, ούτε θεός ούτε άνθρωπος, αλλά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα: είναι μια φωτιά αιώνια ζωντανή που ανάβει και σβήνει σύμφωνα με ορισμένα μέτρα» («Περί Φύσεως»).

      Μητρόδωρος ο Λαμψακηνός (5ος αιώνας π.Χ.) που προσπάθησε να ερμηνεύσει αλληγορικά τα ομηρικά έπη, στα οποία τα υπεράνθρωπα έργα των θεών γίνονταν αντιληπτά από τους πολλούς ως πραγματικά γεγονότα. Ο Διογένης ο Απολλωνιάτης (μέσα 5ου αιώνα π.Χ.) μίλησε για άπειρους κόσμους, είπε πως το σύμπαν είναι άπειρο αλλά ο κόσμος μας πεπερασμένος και ασχολήθηκε με την ανατομία.

      Ο Λεύκιππος (δεύτερο μισό του 5ου αιώνα π.Χ.) που θεωρείται ο εισηγητής της ατομικής θεωρίας.

      Επίσης, ο Μητρόδωρος ο Χίος, που είπε πως «το σύμπαν είναι αιώνιο, διότι, αν υπέκειτο σε γένεση, θα προερχόταν από το μη ον». Μίλησε για άπειρους κόσμους στο σύμπαν, είπε πως ο ήλιος είναι πύρινος, υποστήριξε ότι η σελήνη φωτίζεται από τον ήλιο και αρνήθηκε τις εξ αποκαλύψεως αλήθειες λέγοντας:

      «κανείς δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά κι αυτά, που νομίζουμε ότι ξέρουμε, δεν τα ξέρουμε ακριβώς».

      Οι επτά σοφοί με τα ηθικά γνωμικά τους, όπως «γνώθι σεαυτόν», «μηδέ άγαν», «μέτρον άριστον» κ.α. (τα οποία είχαν χαραχθεί στον πρόναο του δελφικού Ιερού) έβαλαν τις βάσεις της Ορθής Λογικής Σκέψης, η οποία πλέον διατυπώνεται από ανθρώπους που τα σκέφτηκαν από μόνοι τους, και όχι από θεόπνευστους. Έτσι, πλέον, στις Ελληνικές κοινωνίες όποιος επιχειρήσει να ισχυριστεί ότι εκφράζει το θέλημα του Θείου, ότι είναι τέκνο θεού, ή θεός ο ίδιος θα θεωρείται υβριστής.

      Με αυτόν τον τρόπο η θεοκρατία θα ακυρωθεί ως υβριστική απέναντι στο ίδιο το Θείον. Η σύλληψη της ιδέας είναι μεγαλειώδης. Δεν αναλαμβάνει η δημοκρατία ή η προοδευτική διανόηση να συγκρουστεί απευθείας με τη θεοκρατία, αλλά βάζει τους ουράνιους θεούς να την καταργήσουν.

      Οι Έλληνες τηρώντας το ηθικό παράγγελμα «μελέτη το παν», ερευνούσαν και τα περί των θεών με οδηγό τους τον Ορθό Λόγο, όπως σημειώνει ο αρχιερέας των Δελφών Πλούταρχος:

      Διαγραφή
    3. «Για τούτο η αναζήτηση της αλήθειας, και μάλιστα αυτή που αναφέρεται στους θεούς, είναι έντονη ορμή προς τη θεότητα. Η σχετική μάθηση και η έρευνα είναι όμοια κατά κάποιο τρόπο με ανάληψη ιερών καθηκόντων και έργο ιερότερο από κάθε θρησκευτική αποχή, από κάθε υπηρεσία στους ναούς και ταιριάζει κατ’ εξοχήν στη θεά την οποία εσύ υπηρετείς, που είναι εξαιρετικά σοφή και φίλη της σοφίας, όπως φαίνεται να σημαίνει και το όνομά της, μια και της ταιριάζει περισσότερο από καθετί η γνώση και η επιστήμη» («Περί Ίσιδος και Οσίριδος», 351E).

      Και επισημαίνει πως η επιστημονική έρευνα γύρω από το Θείον είναι πολύ πιο ιερή από τις νηστείες και τις ιερουργίες, τα λιβάνια, τα άμφια και τις υμνωδίες, «έργο ιερότερο από κάθε θρησκευτική αποχή, από κάθε υπηρεσία στους ναούς».

      Ενώ παρακάτω στο ίδιο κείμενο ο Πλούταρχος υπογραμμίζει πως για τα θέματα που άπτονται της ορθής αντίληψης του Θείου οφείλουμε, «να πάρουμε από τη φιλοσοφία τον (ορθό) λόγο ως μυσταγωγό και να σκεφτόμαστε οσίως καθετί απ’ όσα λέγονται και γίνονται στις τελετές, για να μην κάνουμε κι εμείς λάθος, αντιλαμβανόμενοι όσα όρισαν οι νόμοι για τις θυσίες και τις γιορτές αλλιώς».

      Ο Πλάτων είναι αυτός ο οποίος εισάγει τον κόσμο των ιδεών, αλλά και την μεταφυσική στον Ελληνικό κόσμο. Ο άνθρωπος δια μέσω της αρετής, της φιλοσοφίας και του Θείου έρωτος, μπορεί να έρθει σε επαφή με το Θείο. Στον Πλάτωνα όμως και ανάλογα το έργο και την ηλικία του, βρίσκουμε διαφορετικές αναφορές περί των Θεών.

      Στον Πλατωνικό διάλογο, Κρατύλος (397c), λ.χ διαβάζουμε:

      «… οι πρώτοι άνθρωποι, που εγκαταστάθηκαν κ’ έζησαν στην Ελλάδα, λάτρευαν μόνο αυτούς τους θεούς, που τώρα ακόμα πολλοί βαρβαρικοί λαοί λατρεύουν, δηλ. τον ήλιο, τη σελήνη, τη γη, τ’ άστρα και τον ουρανό.Επειδή λοιπόν έβλεπαν ότι όλ’ αυτά κινούνταν με ταχύτητα και πάντοτε έτρεχαν (αυτά ορώντες πάντα αεί ιόντα δρόμω και θέοντα), από αυτή τη σημασία του «θέω», θεούς τους ονόμασαν».

      Δια μέσω του Σωκράτη η λέξη «θεός» σχετίζεται με το ρήμα «θέω» (τρέχω). Άρα, «θεός» είναι αυτός που «θέει» (τρέχει).

      Στον Τίμαιο (39e-42e), ο Πλάτων δίνει μια αιρετική ερμηνεία για τους Θεούς, και την Θεότητα που προηγείται αυτών. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

      «Θεοί θεών, που εγώ δημιούργησα και γέννησα, θα είστε άφθαρτοι όπως τα έργα μου, όσο θέλω να υπάρχετε και να μην εξαφανιστείτε. Ό,τι είναι συναρμολογημένο μπορεί να λυθεί, αλλά αυτός που θα επιχειρήσει να χαλάσει κάτι φτιαγμένο σωστά ασφαλώς κάνει κακή πράξη.

      Επομένως κι εσείς, επειδή ακριβώς γεννηθήκατε κάποτε, δεν είστε ούτε αθάνατοι ούτε άφθαρτοι. Δεν θα φθαρείτε όμως ποτέ ούτε θα υποκύψετε στον θάνατο, γιατί με τη θέλησή μου διαθέτετε δεσμό πολύ μεγαλύτερο και στερεότερο από εκείνους με τους οποίους συνδεθήκατε κατά τη στιγμή της γέννησής σας.

      Διαγραφή
    4. Ο Επίκουρος λέει ότι οι θεοί είναι «λόγω θεωρητοί» , δηλ γίνονται αντιληπτοί όχι π.χ. με την όραση ή με την αφή, αλλά με την σκέψη. Η ενάργεια εκπορεύεται από την ίδια τη Φύση, από τα βάθη των αιώνων. Κάτι αντίστοιχο μας λέει και ο Ευριπίδης στις Βάκχες «Μάταιος ο κόπος να ζητάς ποια είναι η ουσία των θεών» (Κύριαι Δόξαι, I).

      Η τελευταία αναλαμπή της Ελληνικής φιλοσοφίας αλλά και θεολογίας, κατατίθεται με τον Νεοπλατωνισμό, και τον κυριότερο αντιπρόσωπο του τον Πλωτίνο. Ο Πλωτίνος κατάφερε για πρώτη φορά να ενσωματώσει την φιλοσοφία του Πλάτωνος σε πιο εκτενείς μεταφυσικές έννοιες και νοήματα.

      Αυτός αναγνωρίζει το Εν σαν μια υπερύπαρξη. Το Εν βρίσκεται πάνω από κάθε ιδιότητα και κατηγορία. Από αυτό το Εν ως θεϊκή αρχή και υπερύπαρξη, προέρχεται το πάν μέσω απορροιών διαδοχικά υποβιβαζόμενων.

      Από το Εν που βρίσκεται πάνω από κάθε κατηγορία πηγάζει ο Λόγος, ο οποίος αντιστοιχεί στο ενιαίο σύνολο του στις Πλατωνικές Ιδέες. Ο Λόγος είναι ένα μη ακριβές αντίγραφο του Ενός. Μέσω του Λόγου το Εν αρχίζει να διαφοροποιείται με την έννοια του πολλαπλασιασμού. Από τον Λόγο απορρέει με την σειρά του η ψυχή του κόσμου ή ο δημιουργός. Μέσω άλλων παρεκκλίσεων φθάνει κατόπιν στην συγκεκριμένη υλικότητα του κόσμου.

      Η κοσμογονική διαδικασία θα παριστάνετο λοιπόν ως μια πορεία μοιραίας παρακμής και κατάπτωσης, και οι απόρροιες ως τα όλο και πιο ατελή παιδιά του υπέρτατου Ενός. Τι σκοπό έχει ο άνθρωπος σε αυτό το σύμπαν που φτιάχτηκε κατ’ εικόνα και ομοίωση μιας γιγάντιας κατιούσας κλίμακας; Ο προορισμός του ανθρώπου θα ήταν να ανέβει εκ νέου το επικλινές της παρακμής, να αναζητήσει την οδό της επιστροφής, και να γίνει όσον το δυνατόν όμοιος με το Εν, με τον Θεόν.

      Μια τέτοια ομοίωση ή ακόμα μια ένωση με τον Θεό δεν είναι μια απλή θεωρητική βούληση. Ο άνθρωπος πρέπει να φτάσει πραγματικά στην κατάσταση αυτή, σύμφωνα με την άποψη του Πλωτίνου, όχι μόνο μετά θάνατον αλλά και στην ζωή αυτή μέσω της λεγομένης «καταστάσεως της εκστάσεως».

      Απαραίτητη προϋπόθεση των εκστατικών καταστάσεων αποτελεί φυσικά η ηθική τελείωση, η σταδιακή αποξένωση του ανθρώπου από κάθε υλική ατέλεια, δηλαδή η τελείωση που αποκτάται μέσω της ασκητικής ζωής.

      Για τον Πλωτίνο αποτελούσε όνειδος το ότι είχε σώμα και ο μεγαλύτερος πόθος του ήταν η «έκστασις». Στην μυστικιστική κατάσταση της ένωσης του ανθρώπου με τον Θεό ο άνθρωπος έφτανε μόνο με την βαθμιαία άνοδο του από τον υλικό κόσμο σε εκείνον των Ιδεών και από εκεί στην ύπαρξη του Ενός.

      Αυτός είναι ο πρώτος μεταφυσικός μυστικισμός με Eλληνο-Ευρωπαϊκό χαρακτήρα.

      Διαγραφή
    5. « ....οι Έλληνες δεν είχαν καμία θρησκεία (όπως την γνωρίζουμε και κατανοούμε σήμερα), αλλά μάλλον μία πατροπαράδοτη ευσέβεια (όπως την περιέγραφαν και οι ίδιοι οι Έλληνες εξάλλου) διάχυτη από ποικίλες αντιλήψεις περί των θεών που άλλαζαν από εποχή σε εποχή, ενώ αργότερα αυτό που ονομάζουμε σήμερα «θεολογία» έγινε αντικείμενο της φιλοσοφικής έρευνας χωρίς όμως ποτέ να ισχυριστεί κανείς από τους φιλοσόφους ότι κατείχε «θεία φώτιση» όταν διατύπωνε τις απόψεις του περί του Θείου.

      Κατά τον 7ο και 6ο αι. π.Χ. οι παλαιότερες αντιλήψεις για τους θεούς, ότι ήταν βίαιες φυσικές δυνάμεις, υποχώρησαν και επικράτησε η «νέα» αντίληψη ότι οι θεοί αποτελούν ηθικές δυνάμεις και αξίες του Ελληνικού κόσμου. »


      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
      Η αρχαιοελληνική θρησκεία ουδέποτε, είχε ενιαία και σταθερή μορφή, ούτε στο χώρο ούτε το χρόνο. Κατά συνέπεια, όπως θα αναφερθούμε στη συνέχεια λεπτομερώς, η επιμονή των «αρχαιολατρών» να αναβιώσουν την «πατρώα θρησκεία» κρίνεται ανόητη και ουτοπιστική, διότι δεν καθορίζεται ποιας μορφής της θρησκείας αυτής και ποιας εποχής, επιχειρείται αναβίωση, διότι όλες οι μορφές της σε όλες τις εποχές τριών και πλέον χιλιάδων ετών ήταν θρησκεία των προγόνων μας!
      Η ειδωλολατρική αρχαιοελληνική θρησκεία, όπως φαίνεται μέσα από τα έργα των ποιητών και των αρχαίων συγγραφέων, είχε ένα ασαφές και σκιώδες «θεολογικό» υπόβαθρο. Δημιουργοί της δεν υπήρξαν κάποια συλλογικά όργανα, αλλά διάφοροι ποιητές. Ο κάθε ένας από αυτούς, ποιητική αδεία και ανάλογα με την έμπνευσή του και σε συσχετισμό με την υποκειμενική του αντίληψη, έκανε «θεολογία» (βλ. R. Decharme Μυθολογία, τομ.1σελ. 43) Αυτή είναι και η αιτία των τεράστιων διαφορών ανάμεσα στους συγγραφείς. Άλλη είναι η «θεογονία» του Ομήρου, άλλη του Ησίοδου, άλλη του «Ορφέα», άλλη των νεοπλατωνικών και άλλη των ανωνύμων λαϊκών παραδόσεων (βλ. Θρησκευτική και Ηθική Εγκυκλοπαίδεια, τομ.6, στ. 151-155). Μελετώντας όλες αυτές τις «θεογονίες», διαπιστώνουμε την αυθαίρετη φαντασία και το απόλυτο παράλογο. Αναφέρω για παράδειγμα τις «γεννήσεις» του κόσμου από το χάος, δηλαδή το τίποτε και των «θεών» από την άψυχη γη!
      Διαβάζοντας τους πάμπολλους μύθους της αρχαιοελληνικής θρησκείας, πελαγώνουμε κυριολεκτικά από τις ποικίλες εκδοχές και τις αντικρουόμενες απόψεις για το ίδιο θέμα.
      ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ;

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΗΤΑΝ ΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΙΡΕΣΗ Η ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ;ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ;Ο ΤΖΕΣΟΥΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ Η ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ;ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Η ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Η ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ;ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ.
      ΒΡΕ ΓΕΛΙΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
      ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ;
      ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ. ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 2,6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.

      ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ - ΣΕΙΡΙΟΛΑΤΡΕΣ- ΨΩΡΡΑΙΟΙ- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ- ΕΛΛΑΝΙΟΙ- ΛΑΒΡΥΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΑΪΔΕΣ- ΥΠΑΤΟΙ - ΑΠΟΠΑΤΟΙ Κ.Ο.Κ. ) ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΔΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
      ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΝΗΚΕΙΣ; ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΘΟΝΤΟΣ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ;
      ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
      ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.
      ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ.

      Διαγραφή
    8. ΔΕΣ ΜΩΡΗ ΓΙΔΟΚΟΠΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ :
      Ο .....ς Π......ς Πολλές φορές τα ευκτήρια σούργελα μας λένε ότι η «θρησκεία μας δεν έχει ως σκοπό την επανάληψη πατροπαράδοτων τελετών και εορτών» (Βλέπε «ύπατα» και «αρχαία» ευκτήρια σούργελα)
      Τους απαντώ λοιπόν μέσω του Ισοκράτους Αρεοπαγιτικός 29-30
      ― Και πρώτα–πρώτα οι σχέσεις τους προς τους θεούς, γιατί από το σημείο αυτό είναι δίκαιο να κάνουμε αρχή, δεν παρουσίαζαν ανωμαλία και αταξία, ούτε όταν ήθελαν έστελναν για θυσία τριακόσια βόδια, ενώ άλλοτε παρέλειπαν όλως διόλου τις πατροπαράδοτες θυσίες, ούτε έδιναν τόνο μεγαλοπρεπείας στας «προσθέτους εορτάς» όπου ακολουθούσε πάνδημος ευωχία, ενώ στα αγιώτατα ιερά ανέθεταν τη θυσία σ' εκείνον που εμειοδοτούσε,
      ΑΛΛΑ επρόσεχαν μόνο σ' αυτό, πώς δηλ. να μην ξεφύγουν ούτε στο παραμικρό από τα πατροπαράδοτα, ούτε και να προσθέσουν τίποτα έξω από τις συνήθειές τους και τις δοξασίες τους. Γιατί δεν είχαν την αφέλεια να πιστεύουν ότι η ευσέβεια έγκειται στην πολυτέλεια, αλλά στο να μη μεταβάλλουν τίποτε από εκείνα που τους παρέδωσαν οι πρόγονοί τους. Έτσι και οι θεοί με συνέπεια και περίσκεψη ρύθμιζαν την εύνοιά τους προς τους ανθρώπους και όπως ταίριαζε έδιναν τον κατάλληλο καιρό τόσο για την καλλιέργεια των αγρών, όσο και για τη συγκομιδή των καρπών.

      Διαγραφή
    9. Ελληνισμός

      ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ , Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ , ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ;
      ( @ Το σχόλιο μου αφορά μιά ανάρτηση πού μου έβαλαν στο Προφίλ μου με Ετικέτα στις 25-8-2017 ( δεν μπορούσα να απαντήσω τότε , γιατί ήμουν πάλι μπλοκαρισμένος ) .
      Η ανάρτηση , ήταν του Aeon Angelos και ρωτούσε στην ανάρτηση του :
      << ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ"; ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΒΕΒΗΛΟ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ.... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ/ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...."ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ".
      ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!! >> .
      Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ :
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1887347228194809...
      ( @ ΕΔΩ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ : ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ : )
      Παναγιώτης Μαρίνης ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ = ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ---ΤΩΡΑ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣΙΤΗ ΠΑΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΕΕΑ-ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΩΦ!!!!
      Alfa Bita Alfabita Κύριε Μαρίνη γραψτε κατι για τον υπατο !!! Τί γνωμη εχετε για τον ενθέλληνα ετούτον??
      Παναγιώτης Μαρίνης Alfa Bita Alfabita ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΤΟ??
      Alfa Bita Alfabita Βλαση Ρασιά
      Παναγιώτης Μαρίνης Ο ΒΛΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ --ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!
      Alfa Bita Alfabita Παναγιώτης Μαρίνης Κύριε Μαρίνη,σαφώς και γνωρίζεται την λαίκήν ρήσην ....ο κοσμος το εχει τύμπανον κι'εγω κρυφο καμάρη, αλλα δεν θα μεινω στην ρησην,, παρα στα γύρω απο το προσωπό σας λεγόμενα τα οποία ειναι αληθή διοτι ουδέποτε βγήκατε να τα διαψευσετε .
      Ποιό πάνω σας ρωτησα για τον ...ανθέλληνα Ρασιά και ουχι για το ποιόν της θρησκευτικής υπόστασης.
      Γνωριζω οτι σχεδόν ολοι οι παλιοί σας συνεργατες και φιλοι μετοίκησαν στο ποίμνιό του το οποιο δεν ειναι καθόλου .τυχαίον.
      Επισης γνωριζω για την προτασην που σας ετέθει απο τον κόσμον της μασωνίας προ ετων και δεν ειναι τυχαίο οτι μετα απο λιγο χρονικο διαστημα εξαφανησθήκατε απο τα Ελληνικα δρώμενα.
      Γραψτε μας κατι ,διοτι γνωριζετε παρα πολυ καλα για το ποιόν του ανθέλληνα ετούτου και ειμαι της γνωμης οτι εχετε μια ιερήν υποχρεωσην απεναντι στον κοσμο που σας τίμησε και σας τιμά ακομα.
      Διαψευστε Κύριε Μαρίνη την ρησην του ...ομοιος , ομοίω αει πελαζειν.
      ( @ ΕΛΛΗΝΕΣ : Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ( ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 – 8 – 2017 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΪΣ ΜΠΟΥΚ ) .
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ , ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΟΤΕ ΗΓΕΤΗΣ )… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Μ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ; ......

      Διαγραφή
    10. Πονηρές χριστιανοπληκτε ο Μαρίνης είναι ένα φασισταριο που ψήφιζε και στήριζε χρυσή αυγή όπως εσύ το ακροδεξιό μόρφωμα της νίκης.Οπως μέρος της εκκλησίας με επικεφαλής τον πουτανας γιο Αμβρόσιο στήριζε τους νεοναζί έτσι και ο Μαρίνης.Εσυ αν κάτσεις σε ένα τραπέζι με τον Μαρίνη και μιλήσετε πέρα από θρησκεία θα συμφωνήσετε σε όλα τα υπόλοιπα.Ειστε και οι δύο άθλια φασιστομουτρα.Τις φασιστικές και άθλιες λοιπόν απόψεις του ομοϊδεάτη σου Μαρίνη εγώ τις ξέρω εσένα όμως θα έπρεπε να σε ανατριχιαζουν από χαρά .

      Διαγραφή
    11. Ο χριστιανισμός ψεύτη έχει χωριστεί σε χιλιάδες αιρέσεις και μην μου βάζεις μόνο την ορθόδοξη αίρεση που στην ουσία είναι μια σέχτα που υπάρχει μόνο στα Βαλκανια και την Ρωσία Οι διάφορες λοιπόν μεταξύ των χιλιάδων αιρέσεων στο δόγμα σας είναι πάρα πολλές.Για αυτό και πολλές φορές έχετε σφαχτεί μεταξύ σας με αναρίθμητο αποτέλεσμα θυμάτων.Πετα μας λοιπόν την σκούφια σου και βάρα μας.Μου βάζεις κάποιους σχιζοφρένεις που πιστεύουν σε Ανδρομεδιους κτλ;Εγώ μπορώ να σου βάλω χιλιάδες διαλόγους σχιζοφρενων χριστιανών και τι λένε.Στο έχω ξαναγράψει η εκκλησία βρίσκεται πίσω από αυτούς εδώ και χρόνια και το έκανε για συγκεκριμένους σκοπούς.Οι τρελοί λοιπόν που πιστεύουν σε Ανδρομεδιους είναι το ίδιο τρελοί με αυτούς που προσκυνάνε την ζακέτα του Παστιτσιου και βγαίνουν στα φαισμπουκ και λένε άλλοι ότι δακρύσει η εικόνα και γράφουν χιλιάδες από κάτω θαύμα.Ολοι αυτοί έπρεπε να πάνε σε ψυχιατρείο και οι ανδρομεδιοι και οι φαν του μουσακά Παστιτσιου.Σε κάλυψα;

      Διαγραφή
    12. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
      ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΙΣ;
      ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ;
      ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΕΣ

      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.
      ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

      Αλκέτας Αγγέλου ...ΥΣΕΕ = ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με θρησκευτικό ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ---Πριν από 3 χρόνια σε διαδικτυακή συζήτηση, προκειμένου να αιτιολογήσει την θέση του αφεντικού στο ΥΣΕΕ, ο Vlassis G. Rassias δήλωσε: ...<>. Στην συνέχεια και σε ερώτηση διαδικτυακού συνομιλητή με διαδικτυακό επώνυμο, πώς γίνεται να γνωρίζει (ο ίδιος ή το ΥΣΕΕ) τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ μελών των διαφόρων <> ομάδων, η απάντηση του Vlassis G. Rassias ήταν: ...<>. Βέβαιον πρέπει να θεωρηθεί ότι ο Vlassis G. Rassias, ο εκλεκτός της ...<<"αόρατης" ηγεσίας>> ΔΕΝ θα τολμήσει να διαψεύσει τα ανωτέρω. Μπορώ να διαδικτυώσω τα στοιχεία, αλλά θα το πράξω εάν το ζητήσει ο Vlassis G. Rassias όμως Ύπατος ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ θα καταφύγει στην ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ. Επίσης, γνωστοποιώ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της διαδικτυακής Φίλης, Μαρίας Φιλύρα, στο χρονολόγιο του Ικτίνου Σταθοπουλου, για την ...<> από το ΥΣΕΕ. Θαρρώ, λοιπόν, ότι όλα αυτά είναι ΑΝΑΓΚΗ να τεθούν υπ' όψιν νομικών, επειδή ΒΛΑΠΤΟΥΝ τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και, γενικώτερα, του Ελληνικού Έθνους. ΝΤΡΟΠΗ για τον Ελληνικό Λαό. Από την μία ο Αρτέμης Σώρρας με τα ...αόρατα δις και από την άλλη ο Vlassis G. Rassiass με την <<"αόρατη ηγεσία">> και τον ορατό <>. Κι όλες αυτές οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις, είναι στα πλαίσια της "επανελλήνισης", κατά την γνώμη του "επανελληνισμένου" ποίμνιου της Ύπατης Στάνης Εθνικών Ελλαδεμπόρων !!!
      George A Manikis Τι ακριβώς πίνεις και δεν μας το λες ? Εισε σοβαρός ? Εχεις αποδεικτικά στοιχεία ? Βγάλτε στην φορά , να ξυπνησουμε και εμείς !!!!! Άσε τους γρίφους !!!! ΕΑΝ ΟΧΙ ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ?
      Αλκέτας Αγγέλου ...George A Manikis, "επανελληνισμένε" γέροντα, που θες και διαδίκτυο, ενώ πάσχεις από ...ακράτεια λόγων. Όλα όσα γράφεις είναι ανοησίες, δεδομένου ότι στο σχόλιό μου γράφω κάτι, πού κάθε νοήμων άνθρωπος κατανοεί. Γράφω, κακομοίρη: <> !!!
      Κωνσταντίνος Σπανουδης Αλκετα.είσαι φασίστας και αναγωγος.Δεν εχεις κανενα δικαίωμα να βρίζεις και να θεωρεις πως οι .μεγάλοι σε ηλικία ανθρωποι ειναι χαζει.Θεωρείς τον εαυτο σου εξυπνο.αλλά εισαι βλακςμε περικεφαλαία.εισαι ιδιος με φον εμπορακο βλαση.το μονο που κανεις ειναι να παπαγαλία και βρισιες.αν τημας τα παντελόνια αν φορας δεν ξερω να ζητήσες συγνώμη για την βλακια που εγραψες.
      Κώστας Κεχαγιάς Georgios Grigoromihelakis Συμφωνείς με το πιο πάνω παραλήρημα;
      Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΥΣΕΕ : ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΕΣ ! ! ! !
      ΤΟ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Αλκέτας Αγγέλου ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ! ! !
      ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΛΕΩ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! ! !
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ , Ή ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΕΣ ! ! !



      Διαγραφή
    13. Κώστας Κεχαγιάς Άρα θεωρείς ότι γράφει ψέματα ο κουκουλοφόρος πιο πάνω, ναί ή όχι;
      Κώστας Κεχαγιάς Georgios Grigoromihelakis Για να σε βοηθήσω σε ρωτάω...
      Αλκέτας Αγγέλου ...Georgios Grigoromihelakis, το ΥΣΕΕ από νομική άποψη είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Κατά την γνώμη σου είναι <>, αλλά τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με θρησκευτικό ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ !!!
      Κώστας Κεχαγιάς Για να δούμε τι θα απαντήσει ο επώνυμος ιδιοκτήτης του προφίλ.
      Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ! ! !
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ( ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΨΕΜΑΤΑ : ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ )...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Ο Αλκέτας Αγγέλου )....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , Ο Αλκέτας Αγγέλου ! ! !
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΣΕΕ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ( ΕΣΤΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ )...ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ! !
      ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΣΕΕ , ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΕΕ : ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΒΡΥΣ )...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ! ! !
      ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ , ΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΤΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΒΡΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΤΟ ΥΣΕΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;
      Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΦΤΑΙΕΙ , ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ , ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ! ! !
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ( ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟΥ )...ΕΓΩ ΞΕΡΩ , ΜΟΝΟΝ : ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ , ΤΩΝ ΟΡΘΟ-Λ-ΟΞΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ! ! !
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ! ! !
      ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , Ή ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ( ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ) , Ή ΔΗΛΩΣΟΥΝ...ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ! !
      ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ , ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ : ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ , ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ , Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ! ! ΕΛΛΗΝ .
      Αλκέτας Αγγέλου ...ΠΡΟΣ τους υπερασπιστές του ελληνόγλωσσου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και εθνοΠΡΟΔΟΤΗ, Βλάση ρασCIA: <> !!!
      Κώστας Κεχαγιάς Georgios Grigoromihelakis Θα εκλάβω την σιωπή σου ως κατάφαση ότι πρόκειται περί ενός ανώνυμου και παθολογικού ψεύτη τις οποίες υπερβολικές ψευδείς κατηγορίες του δεν ασπάζεσαι. Αν ωστ΄σοσο κάνω λάθος μπορείς να με διορθώσεις και να υποστηρίξεις ότι όντως το ΥΣΕΕ είναι εγκληματική οργάνωση.

      Διαγραφή
    14. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ρωτήσω τους εκλεκτούς, ευγενείς, και καλοπροαίρετους συνομιλητές αυτής της ανάρτησης αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει ότι "το ΥΣΕΕ είναι εγκληματική οργάνωση". Θα χαρώ να διαβάσω τοποθετήσεις, πάνω στο θέμα μας βέβαια, με παρρησία.
      Αναμένω...
      Georgios Grigoromihelakis Κώστας Κεχαγιάς : ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ , ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ! ! ! ΕΛΛΗΝ
      Κώστας Κεχαγιάς Ναι τώρα το είδα. Θεωρώ ότι τα όσα περιγράφεις είναι δικές σου ερμηνείες, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να τις έχεις, όμως νομίζω ότι κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Την αγάπη μου.
      Savvas Grigoropoulos Αγαπητέ φίλε Γιώργο, πολλοί χριστιανοί και άλλοι με κατηγορούν ότι είμαι κρυπτό Εβραίος ή κρυπτό μασόνος κλπ.
      Αυτές τις μέρες οι Έλληνες που διαφωνούν με άλλους Έλληνες τους κατηγορούν ότι είναι Εβραίοι ή μασονάκια, . αυτό είναι απλός μια λασπολογία και κακή συνήθειά...
      Ποιος είσαι εσύ, ποιος έδωσες σε εσένα ή σε μένα ή σε οποιονδήποτε το δικαίωμα να διεξαγάγει αυτή την ιερή εξέτασή ;;
      Έχουμε σήμερα σκοταδισμό ;;
      Georgios Grigoromihelakis Savvas Grigoropoulos : ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ , ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ( ΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ )...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ( ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ )...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ! ! !
      ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ( ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ; )...ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ! ! !
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;
      ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ;
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΙΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ! ! !
      ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ : ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ! ! !
      ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ : ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ! ! ! ΕΛΛΗΝ .
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=326271981041362...
      Αλκέτας Αγγέλου ...Georgios Grigoromihelakis, γράφεις στο τελευταίο σου σχόλιο: <>. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η δική σου διαφορά με τους λευκορασοφόρους παπάδες είναι εντελώς διαφορετική από την δική μου. Εγώ ΔΕΝ ζητώ να <> κάτι, αυτός που <>, κι όταν της Μαλακίας Ύπατος εχρίστηκε, το καταχάρηκε. Αυτά που αναφέρω στο σχόλιό μου είναι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του ανελλήνιστου "επανελληνιστή" Βλάση ρασCIA, στο διαδίκτυο, οι οποίες ΔΕΝ επιδέχονται αμφισβήτηση από κανέναν. Ούτε ο Ύπατος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ τις αμφισβητεί, Φίλε μου, γι αυτό και κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της ανελλήνιστης "πρωθιέρειας" Μαρίνας Ψαράκη !!!

      Διαγραφή
  5. Καλά βρε ηλίθιε μου βάζεις διαλόγους μεταξύ κάποιων ανθρώπων;Θες να σου βάλω διαλόγους μεταξύ φασιστών,αναρχικών βαζελων ,γαύρων,αεκτζηδων κτλ όταν μιλάνε μεταξύ τους τι διαφωνίες έχουν;Τι μαλακίες είναι αυτά που κάνεις ρε βλήμα;
    Και για να το τελειώνουμε οι Έλληνες δεν είχαν ιερατείο που τους επέβαλε τι να πιστεύουν.Οπως είχε γράψει κάποτε και ένας σχιζοφρενής πατέρας της εκκλησίας ο Τερτυλλιανός οι Έλληνες Χασαν τον πόλεμο γιατί δεν είχαν ενιαίο ούτε ιερατείο η θρησκεία.Εμεις έχουμε έναν αφέντη στον ουρανό και ένα στη γη όπως βόλευε την παλιά τάξη πραγμάτων.
    Εμείς δεν θέλουμε ιερατεία που θα μας επιβάλουν τι θα πιστεύουμε ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποιο δρόμο θέλει και υπάρχουν πολλές ελληνικές σχολές πυθαγόρειοι ,στωικοί,ορφικοί κτλ που ο καθένας μπορεί να ανέβει πνευματικά με ότι τον αντιπροσωπεύει καλύτερα Και δεν θα σφάξει κανείς τον άλλον όπως κάνατε εσείς .Κατάλαβες λοιπόν ηλίθιε την διαφορά μεταξύ ελεύθερου Έλληνα και δούλου ιουδαιοχριστιανου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ;
      ΠΕΡΥΣΙ ΒΡΩΜΑΓΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ. ΤΑ ΘΕΡΙΣΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΠΙΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΜΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
      ΜΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.
      ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ. ΜΑΣΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ΜΩΡΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΑ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. « ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ;

      Διαγραφή
    3. Ρε ηλιθιε εσενα δε σε απασχολουν οι βιασμοι που γινονται απο τραγους,οι αλλαξοκολιες μεταξυ των μοναχων,οι βιασμοι μικρων παιδιων σε ενοριες,τα τσιμπουκια που κανουν πανω στην ανιερη τραπεζα παπαδες και τοσα αλλα και μας βαζεις διαλογους;Ηλιθια να αποκαλεις την καθε πουτανα μαυροφορεμενη που τον παιρνει αλλα εσενα σε γαμαει κι οχι Ελληνες ακουσες πορνη;Αι στο διαολο βλακεντιε μας εχεις ζαλισει τον παπαρο.

      Διαγραφή
    4. Αυτη εδω η σελιδα δεν εχει σχεση με σειριους,ουτε με Εδεμ ,ουτε με σωβρακα Παισιου ,ουτε Καλογερακηδες .Το καταλαβες ηλιθιε;Δε μας ενδιαφερει ο καθε ψυχασθενης τι δηλωνει.Αν πιστευει σε κρινογεννητους οπως τον Τζεσουα,για θεους που ερχονται απο αλλο πλανητη,για βληματα που προσκυνανε λειψανα,για οπαδους του Σωρρα κτλ.Ασχολουμαστε μονο με τον ιουδαιοχριστιανισμο και τα ψεμματα που εχει πει καταλαβες ζωο,ζωο ,ζωο;

      Διαγραφή
    5. ΣΩΣΤΑ.
      ΑΛΛΗ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΩΝ
      ΑΛΛΗ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΟΛΑΓΝΩΝ ΨΩΡΡΑΙΩΝ
      ΑΛΛΗ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΛΑΒΡΥΔΩΝ ΚΤΛ
      ΑΛΛΗ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ
      ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΧΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
      ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..
      ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.

      ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ Π. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΣ.
      https://www.youtube.com/watch?v=z-PWCGozs3Q

      Διαγραφή
    6. Ο Φουράκης ηλίθιε ήταν χριστιανός και πράκτορας της εκκλησίας.Οι οργανώσεις με τους Ανδρομεδιους φτιάχτηκαν από την πρώην Μαντάμ Μπλανς την πισωγλεντισσα πρώην αρχιεπίσκοπο με σκοπό να διασύρουν την Ελληνική θρησκεία.Ο Καλογεράκης πληρώθηκε από την εκκλησία για να γράφει αυτά που γράφει.Προσεξε ότι ποτέ και σε κανένα κείμενο του δεν τα βάζει με την ορθοδοξία.Τυχαιο λες;
      Οι μασόνοι είναι δικά σας δημιουργήματα και πιστεύουν τις ίδιες παπαριές με εσάς.Σε ένα κατασκευαστή θεό δημιουργό που εφτιαξε το κόσμο δεν δέχονται άθεους στις τάξεις τους κτλ.Δεν πιστεύουν πάρα σε ένα αφέντη θεό και αυτοί.
      Πράκτορες έχει μόνο η ορθοδοξία εκκλησία και μάλιστα παντού αυτή βάζει πράκτορες σε πεντηκοστιανες εκκλησίες,ευαγγελικές,σε μάρτυρες του Ιεχωβά ,σε ελληνικούς συλλόγους.
      Ποιοι Έλληνες ορθόδοξοι ρε ηλίθιε;Το 98 τοις εκατό δεν έχει ιδέα και πάει πέντε λεπτά το χρόνο ελλκκλησια βλάκα.Το ξέρεις ότι μόνο στην Ελλαδα βρίζουν τόσο πολύ τον Χριστό και την Παναγία;Γιατί εδώ μιλάει το dna γιατί αυτοί οι Εβραίοι δεν είναι δικοί μας και μας τους ΕΠΙΒΑΛΑΝ με σφαγές για αυτό βρίζει συνέχεια Χρίστους και Παναγίες ο μέσος Έλληνας και ας μην ξέρει την αιτια

      Διαγραφή
    7. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
      ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

      ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑΔΕΣ ΛΕΓΑΜΕ « ΕΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ »
      ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 7 ΕΚΑΤ. ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 88.000 ΛΑΙΚΣ
      ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΑ

      mikros nikolas - tha gamithei o dias (2011) official video clip
      https://www.youtube.com/watch?v=t3Fy5ntJuZg

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ Η ΜΑΣΟΝΑ Η 12ΘΕΪΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
      ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
      Στην ένθετη Έκδοση του Ελεύθερού Τύπου (Φαινόμενα) της 14 Δεκεμβρίου, φιλοξενήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Καθηγήτριας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντριας του Εργαστηρίου <<Βιοφυσικό Περιβάλλον Νευροεπιστήμες και Μάθηση , κας Μαρίας Τζάνη, σχετικά με τον Ελληνισμό και τις Μυστικές Εταιρείες.

      Πέρα από τα πολλά και ενδιαφέροντα που αναφέρει η καθηγήτρια τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντησή της σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον Τεκτονισμό στην Ελλάδα.

      Δημοσιογράφος: Ασπάζεστε την άποψη ότι οι σύγχρονες μυστικές εταιρείες , ανάμεσά τους και ο Τεκτονισμός , έχουν τις ρίζες τους στον Ελληνικό χώρο;

      Καθηγήτρια: Βέβαια, και όχι μόνο τις ρίζες τους… Κάποιες από αυτές δημιουργήθηκαν από Έλληνες την ώρα που έπρεπε να διαφυλάξουν τη γνώση . Κάτι που κάνουν μέχρι και σήμερα οι Τεκτονικές στοές. Ένας από τους λόγους που όλες οι μυστικές εταιρείες πολεμήθηκαν και πολεμούνται τόσο φρικτά από τις θρησκείες είναι επειδή διατηρούν τη γνώση.
      Η γνώση ήταν ανέκαθεν πρόβλημα για τα θρησκεύματα. Για την Ελλάδα η γνώση ήταν τα φώτα και ο πεπαιδευμένος άνθρωπος ήταν ο πεφωτισμένος. Έχει μεγάλη σημασία να κατανοήσουμε πως ο Τεκτονισμός βασίζεται στη γνώση που έχουμε από τα αρχαία ελληνικά μυστήρια, τα οποία , όταν άλλαξαν οι συνθήκες , μεταλαμπαδεύτηκαν από τους μύστες στους μυουμένους. Κάτι που γίνεται μέχρι και σήμερα.
      http://tektonismos.blogspot.com/2013/12/blog-post_15.html

      Διαγραφή
    9. Η Τζάνη καθυστερημένε δηλώνει άθεη και ένας άθεος ποτέ δε γίνεται μασόνος ηλίθιε.Απο που ξεπηδάνε ηλίθιε συνέχεια μασόνοι;Από μέσα από την εκκλησία και στο φινάλε την Έλλάδα ηλίθιε την κατέστρεψαν οι ορθόδοξοι χριστιανοί κι όχι οι μασόνοι.Οι μασόνοι στην Ελλαδα δεν έχουν κάποια δύναμη σε όλα πίσω βρίσκεται η εκκλησία.

      Διαγραφή
    10. Μου βάζεις τραγούδια ηλίθιε;Το τραγούδι του γίγαντα Πανούση μα εγώ σε αγαπώ γαμω τον Χριστό το ξέρεις;
      Τι ηλίθιος είσαι εσύ ρε;

      Διαγραφή
    11. ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ
      Το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία του δέχεται σήμερα (τρίτη Σελήνης, πέμπτη Άρη, ογδόου συνόδου Αφροδίτης-Δία-΄Αρη του τρίτου εμβόλιμου Πυανεψίωνος) ο εθνισμός μας.

      Η μεγάλη Ελληνίδα ιστορικός-ακαδημαϊκός-ιστοριογράφος-πανεπιστημιακός-καθηγήτρια-τηλεστάρ κυρία Μαρία Τζάνη βρίσκεται σήμερα μέσα στα κάτεργα του Δρομοκαΐτειου και σπάει πέτρες (κοιτάξτε κράτος και κατάντια) διότι λένε ότι της διεγνώσθη βαριάς μορφή σπασμωδική παράνοια, του συνδρόμου Τουρέτ!


      Τί είναι το σύνδρομο Τουρέτ; Στο σύνδρομο Τουρέτ, ο άνθρωπος ξεσπάει περίεργα έτσι στα καλά καθούμενα, ακόμη και όταν μιλάει με το Χαρδαβέλλα, ακόμη και με το Γεωργουσόπουλο (άκουσον-άκουσον!!!), τραβάει τα μαλλιά του, βαράει στο τραπέζι τα χέρια του και βρίζει.


      Έτσι λοιπόν η Μαρία Τζάνη συνελήφθη στην Ομόνοια να βρίζει κάποιον ιουδαιοχριστιανό. Μπήκε μέσα στις 8 η ώρα και δεν πρόκειται να βγεί...


      Μαρτυρίες, πως όλοι οι διπλανοί ψυχοπαθείς της κυρίας Τζάνη, έχουν χειροτερέψει, μπορούν να μεταφράζουν Όμηρο, να διαβάζουν ανάποδα Θουκιδίδη και ότι θέλουν να φορέσουν αρχαίες χλαμύδες και να πέσουν απο τον Καιάδα είναι ανεπιβεβαίωτες.


      Σύμφωνα με τους αρμόδιους αν τυχόν βγεί κάποτε η κα Τζάνη, θα κάνει ψυχανάληση 14 φορές την εβδομάδα, θα πάει διακόπές για 3 χρόνια στη Μακρόνησο, και θα την κάνουν ηλεκτροσόκ 2 φορές την ημέρα. Έτσι ίσως βελτιωθεί μέσα σε 20 χρόνια.


      Ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!.

      Διαγραφή
  6. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ...

    Βλάσης Ρασσιάς: Ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας... που προκαλεί με τις Ανθελληνικές και Αντιμακεδονικές Ιδέες του... και έχει «Δημιουργήσει» Φυτώριο Ανθελλήνων... και Δήθεν Ελλήνων Λατρευτών !!!

    Ο Βλάσης Ρασσιάς μιλάει για χυδαίους ανθρώπους: Για τους ανθέλληνες και υβριστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου (όπως αυτός και οι διάφοροι ακόλουθοι του)... τι έχει να μας πει ;
    Θα ενημερωθείτε σήμερα, Έλληνες Λατρευτές: Για το πόσο ανθελληνικά και δόλια, χρησιμοποιεί την Ελληνική Ιστορία... ο Δήθεν Ύπατος Αρχιερέας Βλάσης Ρασσιάς... για να εκφράσει το μίσος του... προς τους Αρχαίους Μακεδόνες (και όχι μόνον γι΄ αυτούς !!! ).
    Θα χρησιμοποιήσω τώρα, μιά φωτογραφία του αρχηγού προπαγάνδας του Χίτλερ, του Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς... που χρησιμοποιεί συνεχώς (στο facebook) ο Αρχιύπατος Ακόλουθος του Βλάση Ρασσιά και του ΥΣΣΕ, Κώστας Κεχαγιάς (για να ειρωνευτεί τους Έλληνες, πού τον ρωτούν ν΄απαντήσει ξεκάθαρα για τον Μέγα Αλέξανδρο... και πάντα υπεκφεύγει, ν΄απαντήσει ξεκάθαρα), όπως θα διαβάσετε, σε άλλη ανάρτηση πού θα κάνω σύντομα...
    Σήμερα όμως θα σας δείξω: Από ποιόν Δήθεν Ύπατο Αρχιερέα και Ανθέλληνα Δάσκαλο του... έχει μάθει την Γκεμπελική, αλλά και την Σταλινική προπαγάνδα... του πες – πες κάτι ανθελληνικό για τον Μέγα Αλέξανδρο... όλο και κάτι Ύπατο ανθελληνικό και αντιμακεδονικό, θα μείνει !!!
    …………………………………………………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καθυστερημένε μας βάζεις μια διαφωνία για τον Μέγα Αλέξανδρο που είχαν κάποιοι Έλληνες;Είσαι βλήμα ρε;Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν την ίδια άποψη;Κα πόσο βλήμα είσαι ρε επιτέλους;

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΕΣ.
      ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
      ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΙΟ ΤΡΙΣΑΛΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΙΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΑΝΟΠΑΡΑΓΚΕΣ.

      Δεν βγαζουμε ακρη! Προσωπικα ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω, τωρα για εμενα αυτο που βλεπω ειναι οτι σαν ελληνες τσακωνομαστε για την αρχηγια! Τρανες οι αποδειξης του παρελθοντος με πιο ακραδαντη την κοντρα Αγαμεμνονα-Αχιλλεα! Ξερεις τι θα τους ελεγα αν ζουσα τοτε; θα τους ελεγασ οτι ειμαι με τον Οδυσσεα!

      Κώστας Κεχαγιάς Ποιά αρχηγία; Με τον γρήγορο;

      Andreas Doukakis Ποια αρχηγια; με τον Ρασσια;

      Κώστας Κεχαγιάς Συγνώμη, συγκρίνεις τον γρήγορο με τον Ρασσιά;
      Έχει έρθει ποτέ ο Ρασσιάς να σου δώσει "γραμμή" όπως κάνει τώρα ο "συγγραφέας" με το "εθνικός";

      Andreas Doukakis Πιο πολυ εχω συνομιλισει με τον Γρηγορομιχελακη αλλα περα απο αυτο ναι εγω τον θεωρω πιο καταλληλο απο τον Ρασσια! Αποψη μου δεν ειναι; η μηπως ειναι λαθος η αποψη μου επειδη δεν συμφωνει το ΥΣΕΕ;;;

      Andreas Doukakis Γραμμη φιλε μου δεν μου δινει κανενας! Στο ΥΣΕΕ εισαι εσυ! Αρα εσυ δεν μπορεις να φυγεις απο την γραμμη σου! Γιατι ειπαμε οτι πει το ΥΣΕΕ...

      Κώστας Κεχαγιάς Εγώ δεν έχω λόγο να φύγω, έχω κατασταλλάξει και είμαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές μου.

      Andreas Doukakis Σε αυτο σε συγχαιρω ομως δεν μπορεις να εχεις αλλη αποψη περα απο την ευθεια γραμμη του ΥΣΕΕ! Σωστα;

      Κώστας Κεχαγιάς Έχεις μπερδευτεί ή σε έχει μπερδέψει ο γρήγορος. Νομίζεις ότι το ΥΣΕΕ ή ΕΕΘ ασχολείτε με τις προσωπικές απόψεις των μελών του; Ξέρεις, οι άνθρωποι δεν ζητάνε την έγκρισή μας για να κάνουν κάτι... αυτά διαδίδει ο γρήγορος;

      Andreas Doukakis Αμα ειναι να αρεσει τοτε την αλλαζω!

      Κώστας Κεχαγιάς Συμφωνώ να αλλαχθεί το ¨εθνικοί". από το όνομα της ομάδας.

      Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Δουκάκη ούτε Έλληνας Αρχιερέας θέλω να γίνω , ούτε Έλληνας ηγέτης !!!

      Κράτα μιά θέση για τον ακόλουθο του Βλάση Ρασσιά, τον Κώστα Κεχαγιά !!!

      Που ξέρεις, μπορεί να έχει μάθει να ψέλνει μέσα στο ΥΣΕΕ... και Ύπατα Ρωμαϊκά... και Εθνικά Εβραιοχριστιανικά !!!

      Την Ελληνική περιτομή στο ΥΣΕΕ, έχουν αποφασίσει αν θα την κάνουν όλοι οι Εθνικοί του ;

      Μάλλον κάποια στιγμή, θα λάβουμε και για αυτό, ως Ύπατη Εθνική απάντηση... από τους Στωικούς στην Ιταλία... που μας φέρνει τα μυστικά τους στην Ελλάδα, ο Ύπατος Εθνικός Αρχιερέας : Κορνήλιους, Βλάσιους, Ράσσιους, Γαλιλαίος Ποντίφιξ !!! ΕΛΛΗΝ.

      Διαγραφή
  7. Andreas Doukakis Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Andreas Doukakis Αυτο τους λεω Γιωργο αλλα νομιζουν οτι εισαι ο....Ιζνοκουντ!

    Georgios Grigoromihelakis Andreas Doukakis : Μην γελάς Δουκάκη με το σχόλιο μου, για τον Ύπατο Χαλίφη της Ρωμαϊκής αυλής, Βλάσιους, Νασρεντίν, Ρασσπουτίν Χότζα !!!

    Γιατί θα αρχίσω να γελάω και εγώ, με το Έλληνες «Εθνικοί» Κέρκυρας, που έχεις στην ομάδα σου !!!

    Βάλε Δουκάκη και έναν Εθνικό καλόγερο στην φωτογραφία του προφίλ της ομάδας σου... Για να γίνει πιό Εθνική και πιο Ελληνική !!!

    Πιστεύω να αρέσει τότε και στον Ύπατο Γραμματέα του Γαλιλαίου, τον Κώστα Κεχαγιά !!! ΕΛΛΗΝ.

    Nick Sellas Τι εγινε ρε παιδια; Πηραν χαμπαρι στην Αθηνα πως υπαρχει στην Κερκυρα ομάδα με πετυχημενες απο καθε αποψη δρασεις;Εννοειται πως δε θελουμε καμια σχεση με το ΥΣΕΕ και δεν χρειαζεται καν να γινει αναφορα στους λογους.Η ομαδα μας ειναι αρκετα υγειης και δεν υπαρχει κανενας λογος αναμειξης της με το ΥΣΕΕ.

    Andreas Doukakis Δεχτες ολες οι ομαδες αλλα το να υπαρχει μια ομαδα που συμπεριφερεται οπως το....ΚΚΕ ειναι απεριγραπτο!

    Nick Sellas 725 διαφορετικες αποψεις ο καθενας για το ιδιο θεμα,δολοπλοκιες,αποχωρισεις μελων και αλληλοκραξιμο. καθημερινη σαπουνοπερα... Η ομαδα της Κερκυρας ειναι αυτονομη!! Δεν εχει αναγκη απο κηδεμονα.

    Andreas Doukakis Οχι αλλα εχουμε αναγκη απο συνεργασια ομως! Και ετσι εμεις οι φαιακες δεν μπορουμε να συνεργαστουμε! Οχι μονο με το ΥΣΕΕ αλλα και με οποιον αλλων που καπιλευεται τα παντα!

    Nick Sellas Και φυσικά χρειαζονται συνεργασιες..Απο κηδεμονες δεν εχουμε αναγκη. Ειδικα τετοιου ειδους.

    Andreas Doukakis Ακριβως! Συνεργασια θελουμε και οχι χαλιφη στην θεση του χαλιφη! Αν ειναι ετσι φιλε μου παμε να βρουμε τον παπα Σπυρο απο τα καναλια να συνεργαστουμε!

    Nick Sellas xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας το πάρουν χαμπάρι αυτοί που σε πληρώνουν ότι συνεχώς θα αυξανοναστε ότι και να κάνουν .Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει ένας τόσο ηλίθιος που όλη την μέρα μπαίνει σε αρχαιοελληνικές σελίδες αφιλοκερδώς.
    Απόκτησε ζωή ηλίθιε και εμένα προσωπικά δε μου καίγεται καρφί τι λέει ο καθένας.Εγω λειτουργώ αυτόνομα για αυτό δεν σταματιεκαι ποτέ.Στο έχω ξαναγράψει γεννήθηκα μέσα στις εκκλησίες και τα βρώμικα κόλπα σας να έμαθα από πολύ μικρός.Εχεις πέσει στην περίπτωση πιόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ

      ΥΙΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ : Μπαμπά εσύ τραβούσες μαλακία ;

      ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ : Παιδί μου κάθε φορά που σε βλέπω και σε ακούω να μιλάς το μετανιώνω που δεν τον έπαιξα.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ
      ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΓΑΓΟΝΟΠΑΡΑΓΚΕΣ
      ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ
      ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ΚΙ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΓΕΛΑΔΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ

      Διαγραφή
    3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.
      ΟΙ ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
      ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
      ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
      ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ 100ΣΤΑΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΙΟΝΙ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
      https://www.youtube.com/watch?v=z-PWCGozs3Q

      Διαγραφή
    4. ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙς;ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ

      Διαγραφή
    5. Εγω αρμεγω γιδια οχι πεη παπαδων σαν εσενα.Εγω δουλευω εσυ πληρωνεσαι για να κανεις τον ρουφιανο.

      Διαγραφή
    6. Πουτσες αρμεγεις πουστρα μογγολε

      Διαγραφή
    7. ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΕ;

      Διαγραφή
    8. ΠΟΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΤΡΩΣ.
      ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ
      ΠΑΡΕ ΑΛΛΟΝ.

      Ο…..ς Π…….ς
      18 Ιουνίου  ·
      ― Σας έχει πάρει είδηση μέχρι και η κάτω κωλοπετινίτσα ..το πόσο σούργελα είστε....
      Ο άλλος ο τρισμέγιστος «αρχαιολόγος» κάθε αρπαχτή και κάθε κορόιδο που δαγκώνει, (βλέπε γιατρό ιδιοκτήτη έκτασης)....
      ...το ονομάζει «Επανελλήνιση»!!.....μόνο που σας κρύβει ότι έχει κάνει ως τώρα περίπου 50 αρπαχτ.....«επανελληνίσεις»!!!!―
      Κεφάλαιο από το νέο μου βιβλίο
      «Μείνετε ξύπνιοι μακριά από ελληνοσούργελα»

      Διαγραφή
    9. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΣΑΣ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ .
      ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ


      Ορέστης Πυλαρινός  ·
      Ο ευκτήριος τσ@ρλ@τ@νος δεν γνωρίζει καν ότι η λατρεία του Διός ΔΕΝ καλείται «Λυκείου» αλλά ΛΥΚΑΙΟΥ !
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ «ΛΥΚΕΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ είναι η λατρεία.
      ΑΠΟ ΤΟ Λύκαιον Όρος των Αρκάδων (Δείτε την ακαδημαϊκή έρευνα και τις επιγραφές, οι διαφορές είναι τεράστιες!) https://www.facebook.com/profile.php?id=61561638112034
      Όταν σας λέγω ότι ο εν λόγω ευκτήριος τσαρλ... είναι άσχετος ...το εννοώ...!

      Φώτης Παρασκευόπουλος
      Ο άγιος τσαρλατάνος.

      Αλέξανδρος Τριβόλης
      Τα σχόλια σου είναι άκυρα
      αφού δεν γνωρίζεις τον Παρμενίδη
      και τις θυσίες του γιά την προώθηση του Ελληνικού ιεδώδες...
      Δεν θα ήταν καλύτερο αντί να ρίχνεις χολή
      να μιλήσεις μαζί του και να ακούσεις την θέση του?


      Maria Dragkioglou
      Ασχετος ή βαλτος, το αποτελεσμα ειναι οτι λεει μπουρδ3ς.

      Σπυριδων Αλεξατος
      ΝΕΟΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ.

      Χρήστος Πανδίων Πανόπουλος
      Του γυμνασίου Διός;

      Συντάκτης
      Ορέστης Πυλαρινός


      Χρήστος Πανδίων Πανόπουλος αυτό σκέφτηκα, χα, χα, χα.

      • Μάνθος Αρμυράς
      Να και η ανταπόδοσις, η ανταμοιβή...

      Χαράλαμπος Τραμπάκουλας
      Μπουσίου ο νηπιαγωγείος


      Πανίτης Τσεκούρας Λουσιεύς
      ...δεν ξέρω και τι σχέση να έχει ο Λυκαίος Δίας των Αρκάδων στα Αθήναια (Αθηναϊκή εορτή προς τιμή της Αθηνάς), ιδιαίτερα αν υποθέσουμε ότι τα Λύκαια είναι εαρινή εορτή στην Παρρησία της Αρκαδίας και τα Αθήναια που είναι βεβαίως θερινή εορτή.


      Πανίτης Τσεκούρας Λουσιεύς ανήκει σε εορταστικό κύκλο τσαρλατάνων, τα Τσαρλατάνεια 2024 «ο Λυκείος»


      • Maria Dragkioglou
      Μπραβο ρε παιδια παλι καλα που υπαρχετε και εσεις και δεν θα καταστραφει η γνωση


      Φώτης Παρασκευόπουλος
      Μέτα θα κάνουν και τον σταυρό τους;

      Διαγραφή

    10. ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΟΓΙΔΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

      ΑΧ !!! ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ !!!
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΚΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.

      Διαγραφή
    11. Ιουδαιοχριστιανου στα έχουμε ξαναγράψει όλοι εδώ.Ουτε με τα ζώα που προσκυνάνε το απλυτο σωβρακο του Παισιού ασχολούμαστε εδώ,ούτε με τα ζόμπι που προσκυνάνε λείψανα νεκρών ανθρώπων,ούτε με Σειριους,ούτε με Νεφελίμ και ελοχιμ..Οι σχιζοφρένεις είστε όλοι ίδιοι και τζάμπα μας τα βάζεις εδώ.
      Η κοινωνία θα ευτυχήσει όταν ο τελευταίος καρδινάλιος θα κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου ραβίνου

      Διαγραφή
    12. ΟΤΑΝ....
      ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΞΟΑΝΑ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΥΓΕΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΤΛ
      Ο ΚΛΗΜΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.
      ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΟΥΣ ΣΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ
      ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 12ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ.
      ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.

      Κλήμης Αλεξανδρεύς
      Ο βίος του και οι πνευματικές του προτιμήσεις
      Ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς θεωρείται ουσιαστικά ο πρώτος θεολόγος
      της Αλεξανδρινής παράδοσης ο οποίος άφησε έργο αλλά και σφράγισε με
      τις απόψεις του την διαμόρφωση της θεολογικής σκέψης στην
      Αλεξάνδρεια . Το πλήρες καταγεγραμμένο όνομά του ήταν Τίτος
      Φλαύιος Κλήμης πρεσβύτερος Αλεξανδρεύς και καταδεικνύει πως η
      οικογένεια του ήταν ελληνική αλλά διατηρούσαν ρωμαϊκά δικαιώματα. Ο
      Κλήμης γεννήθηκε γύρω στο 150 μ. Χ., ήταν εθνικός στο θρήσκευμα και
      πολύ καλός γνώστης των ειδωλολατρικών μυστηρίων.
      ..................................................
      http://ikee.lib.auth.gr/record/284150/files/GRI-2016-17115.pdf

      Διαγραφή
    13. ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1650 ΧΡΟΝΙΑ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
      Υ.Γ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ!!
      Κοίτα αυτά εδώ ηλίθιε που τολμάς και μιλάς.Αυτοι είναι οι σχιζοφρένεις.Λιτανεια για βροχή ρε;Καλά σε λέει ο τσοπάνος ζώο.

      Διαγραφή
    14. Κανένας Έλληνας δεν προσκυνάγε και δεν προσκυνάει τίποτα.Την μαγκουρα του ψυχασθενή Παϊσίου δεν την προσκυνάτε;Τον σκούφο του ,τα κάστανα και τις παντόφλες;Θα ειρωνευτεί εσύ ρε ηλίθιε που επί μεσαίωνα πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι γιατί σκοτωνατε τις γάτες που λέγατε ότι ήταν ζώα του σατανα και ήλθε μετά η πανωλη;Επί Βυζαντίου όταν οι Άραβες πολιορκούσαν την πόλη δεν θυσιάστηκαν μωρά παιδιά για εξαγνισμό;
      Άντε βλάκα αντί να κοιτάς την καμπούρα σας ποσταρεις ότι μαλακιά βρεις στο ίντερνετ βλάκα από κάθε χριστιανοπληκτο.

      Διαγραφή
    15. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΟΥΤΕ 100 ΒΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ.
      ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;
      ΔΩΣΕ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ;
      ΡΕ ΓΙΔΙ ΕΝΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΒΟΔΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΜΕΣ ΤΟΥ ΚΛΗΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΒΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

      ΚΛΗΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ «ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ» ΙΙ, σελ. 35 κ.έ.

      Δεν είναι πια φίδι [δράκων] ο Δίας, ούτε κύκνος, ούτε αετός, ούτε ερωτύλος άνθρωπος.

      Δεν πετάει πια ο θεός, δεν κυνηγάει αγοράκια, δεν φιλάει, δεν βιάζει,

      αν και ακόμα υπάρχουν πολλές και όμορφες γυναίκες, ευπρεπέστερες από τη Λήδα και πιο ζωηρές από τη Σεμέλη,

      και έφηβοι ωραιότεροι και πιο εκλεπτυσμένοι [πολιτικώτεροι] από τον Φρύγα τσομπάνη. [τον Γανυμήδη]

      Που είναι τώρα εκείνος ο αετός; γέρασε, μαζί με τα φτερά του.

      Ούτε και φαίνεται πουθενά να μετανοεί για τις ερωτικές του δραστηριότητες, ούτε να μαθαίνει να είναι σώφρων. [για μένα λέει ο πάπαρδος;] Ξεγυμνώθηκε λοιπόν ο μύθος.

      Πέθανε η Λήδα, πέθανε ο κύκνος, πέθανε ο αετός.

      Θέλεις το Δία σου; μην πολυψάχνεις τον ουρανό, αλλά τη γη.

      Διαγραφή
    16. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΑΝΑ.
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ν’ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΓΙΔΙΑ.

      ἀμέλει καί βωμόν προσκυνῆσαι μόνον ἐν Δήλω, τόν Ἀπόλλωνος τοῦ γενέτορος..."
      "..σφάγια τε θεοῖς προσφέρειν κωλύειν, μόνο δέ τόν ἀναίμακτον βωμόν προσκυνεῖν, μηδ' ὀμνύναι θεούς"

      "...καί τῶν Σεληνουντίων εὐωχουμένων ποτέ παρά τῶ ποταμῶ, ἐπεφανῆναι τόν Ἐμπεδοκλέα, τούς δ'ἐξαναστάντας προσκυνεῖν καί προσεύχεσθαι καθαπερεῖ θεῶ....."

      και η Θέτις το παράγγελμα δεν ξέχανε του υιού της
      και της θαλάσσης έσχισε τα κύματα κι εβγήκε
      και ανέβη τα χαράματα στ’ Ολύμπου τον αιθέρα.
      Εύρηκε τον βροντόφωνον Κρονίδην καθισμένον
      μόνον στην άκραν κορυφήν του πολυλόφου Ολύμπου,
      εμπρός του εκάθισε η θεά και με τ’ αριστερό της
      του έπιασε τα γόνατα, με τ’ άλλο το πηγούνι,
      κι έλεγεν ικετεύοντας στον ύψιστον Κρονίδην:
      «Δία πατέρ’, αν κάποτε με λόγον ή με έργον
      σ’ έχω ωφελήσει, ευδόκησε σ’ αυτό να με εισακούσεις

      «Γονατιστός προσπέφτω, δέσποινά μου. Είσαι θνητή; θεά; Δεν ξέρω.
      150Αν στους θεούς ανήκεις, που κατέχουν τον πλατύ ουρανό,
      τότε πως μοιάζεις λέω τόσο με την Άρτεμη, την κόρη του μεγάλου Δία,
      στην ομορφιά, στο ανάστημα, στο ανάριμμα.
      Αν πάλι ανήκεις στους θνητούς που κατοικούν τη γη μας,
      τρισμάκαρες ο κύρης σου κι η σεβαστή σου μάνα,
      οι αδελφοί σου τρισμακάριστοι· πόσο καμάρι
      θα θερμαίνει πάντα την καρδιά τους να σ᾽ έχουν πλάι τους,
      κι όταν σε βλέπουν στον χορό να μπαίνεις, τέτοιο βλαστάρι.
      Και πάνω απ᾽ όλους εκείνος πιο μακαρισμένος
      που με τα δώρα του θα σε κερδίσει και θα σε πάρει νύφη σπίτι του.
      160Τόση ομορφιά ποτέ δεν είδα ως τώρα, γυναίκα ή άντρα,
      θάμπωσα και δεν χορταίνω να κοιτώ.

      Όμως εγώ στην κλίνη την περίκαλλη της Κίρκης βρέθηκα,
      κι εκεί γονατιστός παρακαλούσα, με τη θεά ν᾽ ακούει τη φωνή μου,
      τη φώναξα με τ᾽ όνομά της και μιλώντας
      τα λόγια μου πετούσαν σαν πουλιά:
      «Ω Κίρκη, την υπόσχεσή σου κάνε πράξη, όπως και το υποσχέθης,
      πως θα με στείλεις πίσω στην πατρίδα· μέσα μου πια η ψυχή μου
      πεταρίζει, όσο και των συντρόφων μου, που μου σπαράζουν
      την καρδιά θρηνώντας, όταν εσύ κάπου για λίγο απομακρύνεσαι.»

      Διαγραφή
    17. Ρε βλήμα τα ενθύμια δε τα προσκυνάμε.Ρε ηλίθιε προσκυναγαν τις παντόφλες του ζώο.Εσυ που είσαι μαθήμενος προσκυνητής μπορεί να γονατίζεις στα τέσσερα συνέχεια κι όχι μόνο όταν σε πηδάνε. Οι Έλληνες όμως ποτέ .Ο Κλήμης που συμμετείχε σε πολλές δολοφονίες εθνικών και κατέστρεφε ναούς σαν ένας χούλιγκαν της εποχής;Σου το έχω ξαναγράψει ηλίθιε μην βάζεις μαλακίες χωρίς να ξέρεις γίνεσαι ρόμπα κύριε ρόμπα.

      Διαγραφή
    18. Ρε ζώο μου έβαλες απόσπασμα από την Οδύσσεια που είναι από την αρχή μέχρι το τέλος κωδικοποιημένοι λόγος;Άι στο διάολο ρε βλήμα αι στο διαολο πια νούμερο

      Διαγραφή
    19. ΧΑΧΑΧΑ
      ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΓΑΝΟΜΑΛΑΚΑ
      ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
      ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
      ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ
      Ο ΚΛΗΜΗΣ ΤΟ 150 μ.Χ. ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΝΑΟΥΣ..,
      ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ

      Διαγραφή
    20. Κανένας διωγμός χριστιανών δεν έγινε.Οι νεκροί χριστιανοί σε σύνολο 300 ετών ήταν 3.000 περίπου κι αυτούς τους σκότωναν γιατί καταστρεφαν νάους.Τα παραμυθακια σου άλλου.

      Διαγραφή
    21. Πουστρα στείλε τα ISBN των βιβλίων που τα έχεις διαβάσει......
      Ότι γράφεις είναι φανταστικές ιστορίες του νοητικά ανάπηρου εγκεφάλου σου.

      Διαγραφή
    22. Πολύ θα ήθελες να είναι ψεμματα.Εγω σου γράφω τις δικές μου πηγές γνώσεις εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ποσταρεις ότι βρεις από στρατευμένα πιόνια που γράψανε την καθεστωτική ιστορία η αλλιώς την ιστορία των νικητών.

      Διαγραφή
    23. Πηγές γνώσεις;;;; Όπως το βιβλίο του Λεκατσά ο δικέφαλος αετός και η καταγωγή του που έχει πολλές φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία;;;;;;;
      Που είναι ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ;ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΡΆΨΕΙ;;;ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΈΤΟΙΟ ΒΙΒΛΊΟ;;;
      Φαντασίες δηλαδή γράφεις....

      Διαγραφή
    24. Πηγές γνώσεις η πραγματική αλήθεια που γνωρίζω.Οσο για το βιβλίο με μια βιντεοκλήση σου υποσχέθηκαν ότι θα σου ανήκει.

      Διαγραφή
    25. Πηγές είναι τα ανύπαρκτα φανταστικά βιβλία;;;
      πραγματικές πηγές οι νοητικές εκλάμψεις σκέψεις ενός νοητικά ανάπηρου;
      Πηγές είναι αυτά που έχει γράψει κάποιος που έχει μελετήσει πχ ιστορικός και όχι η λάσπη ενος διαταραγμένου.
      Αλλά επειδή είσαι τρελός θα σου πω ότι λένε οι ψυχίατροι,... Ναι Παυλίνα

      Διαγραφή
  9. Παυλος Καστρουνης24 Ιουλίου 2024 στις 8:12 μ.μ.

    Κανένας διωγμός χριστιανών δεν έγινε.Οι νεκροί χριστιανοί σε σύνολο 300 ετών ήταν 3.000 περίπου κι αυτούς τους σκότωναν γιατί καταστρεφαν νάους.Τα παραμυθακια σου άλλου.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ...
    ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ο πανέξυπνος γιατί μπαίνεις εδώ όλη μέρα και σχολιάζεις;Άσε εμάς τους ηλίθιους λοιπόν και βρες έξυπνους σαν εσένα να τα λέτε μια χαρα.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Από πότε εσύ ο Εβραίος ενδιαφέρεσαι για τους Έλληνες;Κάνε μας την χάρη βλακακο.

      Διαγραφή
    4. Εσύ είσαι Έλληνας;;;;;
      Με ποια κριτήρια;;;
      Καταγωγής;;; Τούρκος είσαι ή σκταλβανότουρκος.

      Γλώσσας;;;; Ελληνικά μιλάμε και οι 2!!!!

      Κριτήριο έχεις μόνο τη θρησκεία!!!
      Οκ.
      Λοιπόν είμαι χριστιανός και ακολουθώ τη θρησκεία που έχουν όλοι οι πρόγονοι μου αιώνες τωρα.
      Εσύ δηλώνεις απλά πιστός ποιού;;;; Του Δία; Της Αθήνας; Του Απόλλωνα; Γιατί κάθε πόλη -κράτος είχε τον δικό της θεό. Αγνώστου θεού είσαι, γενικά και αόριστα.

      Δηλαδή αν πίστευα στον Βούδα δε θα ήμουν Έλληνας;;;;

      Δε θα έπρεπε να μιλήσω για τη λάσπη που ρίχνεις παντού; Κολοκοτρώνη; Για τη μαχη του 727, για την παιδεία στην Ρωμανίας, γιατί την βοήθεια των νοτίων Ελλήνων απο τους Ρωμαίους εναντίον των Μακεδόνων κτλπ που σε έχω ξεφτυλισει;

      Σε κάνει Έλληνα επειδή είσαι αντισημίτης; Επειδή μισείς τους Εβραίους; Επειδή είσαι νεοναζιστης; Αν ψάξω περισσότερο σε κάποια εκδήλωση των χρυσών αυγών θα σε βρω

      Ρε πουστρα το παραμυθακι πέθανε.
      Μια Μογγόλα είσαι που πληρωνεσιαι να ρίχνεις λάσπη και σε πονάει που έχεις ξεσκεαστεί και ταιριάζεις σαν τραβαλι συνέχεια.

      Ρι να κάνουμε οι Έλληνες θα σε γαμανε πάντα σκατοτουρκάλα. -

      Διαγραφή
    5. Ρε πουτανας γιε φασίστα γνωρίζεις πολύ καλά το είμαι.
      Ποτέ με ξευτελισες για τον Κολοκοτρώνη ηλίθια που στα είχα γράψει όλα αναλυτικά;Είσαι απόγονος ιουδαιοχριστιανε και Έλληνας δε θα γίνεις ποτέ βλημα

      Διαγραφή
    6. Τσούζει καριολα πουστρα;;;;
      Ακόμα περιμένω απάντηση γιατί έκτισε ο ΊΔΙΟΣ την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων δίπλα απο το σπίτι τού στο Ναύπλιο;
      Ξεφτυλα.
      Κότα παντού ρε πουτανας κόρη

      Διαγραφή
    7. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΙΧΑΜΑ;

      Διαγραφή
    8. Κοίτα μια πουστρα που έβγαλε η πουτανα. Έβγαλε και γλώσσα το τσουλι

      Διαγραφή
    9. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΨΩΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ.

      Διαγραφή
    10. Αυτή τρως;;;; Δε μας νοιάζει τι βάζεις στο πηγάδι σου ρε πουστρα.

      Διαγραφή
    11. ΡΕ ΖΩΟ,ΖΩΟ,ΖΩΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ;ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΠΕΟΣ.

      Διαγραφή
    12. Ρε πουστρα πιστεύεις οτι θα νευριάσω και στο τέλος θα σε γαμησω δε θα γίνει ποτέ όσο και να παρακαλάς, πηγαινω μόνο με γυναίκες. Ανώμαλη αδέρφαρα.

      Πήγαινε με γυναίκα τουλάχιστον μια φορά και ασε τις πουστικες ανωμαλίες σου.

      Πόσα παιδικά τραύματα έχεις για να θες μόνο άντρες;;;;

      Πήγαινε στον ψυχίατρο θα σε βοηθήσει.

      Διαγραφή
    13. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
    14. Αρα είσαι πουστης ρε αδέρφαρα.
      ενεργητικός:
      β. (ειδ.) για ομοφυλόφιλο που παίζει το ρόλο του άντρα. ANT παθητικός
      https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%22%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+-%CE%AE+-%CF%8C%22&dq=

      Επεξήγηση επειδή είσαι και αμόρφωτος.

      Είσαι πουστης, πας με άντρες και γάμος κώλους, είσαι ενεργητικός!!!

      Φαντάζομαι ο πατέρας σου θα σε καμαρωνε από μικρός, εκτός και αν το πήρες απο τον πατέρα σου. Και το περνάς και φυσιολογικό.

      Είσαι πουσταρα οκ.
      Είμαι ετεροφυλόφιλος, πηγαίνω μόνο με γυναίκες, στο έχω ξεκαθαρίσει.

      Διαγραφή
    15. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ;ΤΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ;

      Διαγραφή
    16. Το μόνο σίγουρο είναι οτι είσαι πουστρα το βροντοφωναζεις τα υπόλοιπα που λές λάσπη μιας αδερφής. Άστο πουστρα ξεφτυλιζεσαι μόνος σου δε χρειάζεσαι άλλους.

      Διαγραφή
    17. Τσοπάνης δεν βλέπω να γαμας την Τζούλια σε Έλληνες δεν κάθεται εύκολα.Καντης μια πρόταση πήγαινε την στο άθλιο όρος και βαλτης τα εισιτήρια και θα σου κάτσει .Εγώ θα πάω εκεί όταν θα έχουν γίνει όλα χαλάσματα πάντως.

      Διαγραφή
    18. Σε σένα γράφεις... Πόσο σχιζοφρενής είσαι ρε Μογγολα Τουρκάλα.

      🐔🐔 🐔

      Διαγραφή
    19. Κάνε βιντεοκλήση να δεις ότι είμαι άλλος.Σπασε τον φόβο και την παράνοια αλλά δε το κάνεις για να συνεχίσεις να γράφεις αυτά τα τρελά.

      Διαγραφή
    20. Τις πουστιες στις φίλες τραβελια σου.

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι
      δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει; Γράψε το ISBN ...

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.
      🐔 🐔 🐔

      Διαγραφή
    21. Αν κάνεις βιντεοκλήση έχεις το λόγο μου ότι θα πάρεις το βιβλίο.Στο ξεκαθάρισα άσε τα λόγια και παρε

      Διαγραφή
    22. Εντολές στη πουτανα τη μάνα σου, οχι σε μένα γαμιολα.

      ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ .-

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει;

      ΔΩΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΟ ISBN. -

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα!!!

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.

      Διαγραφή
  10. Μέχρι 5 η ώρα το απόγευμα σήμερα έχεις την ευκαιρία να δείξεις ότι φοράς παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Την ευκαιρία την είχες εσύ, απλά επιβεβαίωσες ότι διαβάζεις ανύπαρκτα βιβλία, ρίχνεις λάσπη και είσαι πληρωμένη αδερφάρα.

      Άντε γεια παλιόπουστρα.

      Καληνύχτα

      Διαγραφή