ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΟΚΤΩ "ΑΓΙΟΙ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ !!!Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

 


8 "Άγιοι" της Ορθοδοξίας χειρότεροι κι από τον Παΐσιο

Ο τύπος που έβαλε αρκούδες να κατασπαράξουν παιδάκια και άλλες -εντελώς αληθινές- ιστορίες ηρώων του Εβραιοχριστιανισμού


Προβληματίζεστε για το πώς ένας τύπος που έχει πέσει έξω σε όλες του τις προφητείες, μιλούσε με σαύρες, ισχυριζόταν ότι θεράπευε τον καρκίνο με το μαγικό του κασκόλ, επικροτούσε τη βία προς γυναίκες-παιδιά και θεωρούσε καλή ιδέα τη βίαιη εκκαθάριση 10.000.000 Τούρκων από την πόλη που ζούνε, έγινε άγιος;

Δεν θα έπρεπε, επειδή στις σελίδες της Βίβλου και των “βίων αγίων” υπάρχουν και χειρότερα.

Πολύ-πολύ χειρότερα.

Για παράδειγμα:

 

 

ΑΓΙΟΣ “PRINCE CHARMING” ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αν η μάχη του Παΐσιου με τον Γιωργάκη τον Σαολίν σας ακούγεται σαν παραμύθι, τότε τι να πούμε για τον Άγιο Γεώργιο, ο οποίος λατρεύεται από όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, επειδή σκότωσε έναν δράκο (επαναλαμβάνω: Έναν ΔΡΑΚΟ) για να σώσει μια πριγκιποπούλα στη σημερινή Λιβυή.

Ο άγιος Prince Charming υπήρξε Ρωμαίος στρατιώτης και με την πράξη του αυτή μας θυμίζει αγνές εποχές, τότε που οι βασιλοπούλες φοβόντουσαν τους δράκους και δεν τους εξέτρεφαν για να κατακτήσουν το Westeros. Επίσης μας θυμίζει ότι, με το να πιστεύεις ως πραγματικούς τους βίους αγίων, αποδέχεσαι ως γεγονός το ότι υπάρχουν δράκοι.

 

άγιος γεώργιος

 

 

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ “THE PUNISHER”

Αν νομίζετε ότι είναι κουλ το να κάνεις μια σαύρα να μιλάει και να λέει ότι υπάρχει θεός, τότε πόσο κουλ είναι να κάνεις mind control σε αρκούδες για να κατασπαράξουν τους εχθρούς σου; Ειδικά αν οι εχθροί σου είναι ανήλικα παιδάκια!

Μια μέρα στη Βαιθήλ, κάτι πιτσιρίκια είδαν έναν φαλακρό τύπο να ανεβαίνει ένα βουνό. Σκέφτηκαν ότι θα’ταν καλή ιδέα να τον κράξουν φωνάζοντας: «Ανέβαινε καράφλα, ανέβαινε!». ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

Ο καμπριολέ κυριούλης δεν ήταν άλλος από τον προφήτη Ελισσαίο, ο οποίος γύρισε προς τα παιδιά, τα καταράστηκε, και τότε δυό αρκούδες βγήκαν από το δάσος (με εντολή Ελισσαίου) και κατασπάραξαν 42 από αυτά(Παλαιά Διαθήκη Δ’ Βασιλείς 2,23-2,24)

 

ροφήτης ελισσαίος

 

 

ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ “THE NOT-SO-GREAT”

To 390 μ.Χ. ο ιππόδρομος στη Θεσσαλονίκη ήταν πιο in κι από το «Μπουγατσάν». Μια μέρα ο Βουθέριχος, αρχηγός της φρουράς της πόλης , απαγορεύει σε έναν μεγάλο αστέρα-ηνίοχο της εποχής να πάρει μέρος στους αγώνες: σαν να’ ναι 1987 και να ρίχνει ο αθλητικός δικαστής 3 αγωνιστικές στον Γκάλη πριν το Άρης-ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο. Χαμός!

Τα χουλιγκάνια κάνουν τον Βουθέριχο κομματάκια (Αυτές οι εικόνες –που κάνουν το γύρο του κόσμου – αμαυρώνουν την εικόνα των βυζαντινών ιπποδρομιών) και ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος βρίσκει μια απλή λύση: να βάλει το στρατό να περικυκλώσει τον ιππόδρομο και να σφάξει όποιον βρίσκεται μέσα.

Μετά από λίγο το μετανιώνει: ήταν η κακή στιγμή, είχε και τα νεύρα του γιατί χύθηκε κόκκινο κρασί στην αγαπημένη του αυτοκρατορική στολή, και παίρνει την εντολή πίσω. Λίγο αργά όμως, μιας και είχαν ήδη σκοτωθεί και οι 7.000 θεατές.

 

θεοδόσιος1
 

Την επόμενη μέρα, πάει ο Θεοδόσιος στον ναό, αλλά ο παπα-Αμβρόσιος δεν τον αφήνει να μπει. Ο Godsent βάζει τα μεγάλα μέσα και με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγχώρεση. Τον έβαλε ο Αμβρόσιος να πει 5-6 πατερημά, φίλησε και σταυρό ότι δεν θα το ξανακάνει, και σήμερα είναι Άγιος.

 

θεοδόσιος2

 

 

ΑΓΙΟΣ “HEADHUNTER” ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΤΗΡΩΝ

Ο Θόδωρας όταν ήταν εν ζωή επιδιδόταν στον χριστιανοταλιμπανισμό με ειδίκευση στην καταστροφή αρχαίων ναών και αγαλμάτων. Επίσης ήταν και φονέας δράκων (ΚΑΙ αυτός!).

Όμως τις πραγματικές καφρίλες τις έκανε μετά θάνατον:

Για θρησκεία της αγάπης, ο χριστιανισμός δεν είχε πολλά να πει ενάντια στη δουλεία. Ο Θόδωρας μάλιστα, ως βασικό του θαύμα, είχε την ανεύρεση δούλων που είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τους αφέντες τους. Αν κάποιος δουλέμπορας ή άρχοντας έχανε κάποιον δούλο, πήγαινε και κοιμόταν στον τάφο του Άγιο Θεόδωρου και έβλεπε στον ύπνο του (magic tombstone, scrying +5) πού κρυβόταν ο δούλος που προσπαθούσε να ανακτήσει την ελευθερία του, για να πάει να τον μαζέψει.

 

άγιος θεόδωρος

 

 

ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΑΦΝΟΥΤΙΟΣ “ΤΗΕ ΙΝVINCIBLE”

Πριν ξεκινήσουμε, ας παραδεχτούμε όλοι ότι με όνομα «Παφνούτιος» δε γαμησε ποτέ κανείς. Κάτι που ίσως εξηγεί γιατί ο νεαρός αυτός από την Αίγυπτο αποφάσισε να γίνει οσιομάρτυρας. Ο Παφνούτιος έσπρωξε περισσότερους ανθρώπους στο θάνατο κι από πρακτορείο εισιτηρίων για τον Τιτανικό, αλλά αυτός ως εκ θαύματος (κυριολεκτικά) πάντα τη γλίτωνε.

Την εποχή των διωγμών, βρέθηκε στη φυλακή. Εκεί συνάντησε 40 βουλευτές που είχαν μπει για κατάχρηση δημόσιου χρήματος (απάτες με εξοπλιστικά, 4 δισ. δηνάρια για καμήλες που γέρνουν, κλπ.) και τους εκχριστιάνισε με αποτέλεσμα να τους πετάξουν όλους στην πυρά. Μετά βγήκε από τη φυλακή και βρήκε τα 16 παιδιά των βουλευτών και τα έπεισε κι αυτά να γίνουν χριστιανοί. Ο έπαρχος, που ένα θεματάκι με την πυρομανία το’χε εδώ που τα λέμε, τα πέταξε κι αυτά στην πυρά και διέταξε να πάνε τον Παφνούτιο στον Νείλο. Εκεί ο Παφνούτιος προσυλήτισε 80 ψαράδες. Την επόμενη μέρα – το μαντέψατε – πήγαν οι Ρωμαίοι και τους στείλαν να «κοιμηθούν με τα ψάρια».

Και σ΄ όλα αυτά ο Παφνούτιος κύριος! Τον περνάγανε από τροχό, τον λογχίζανε, τον καρφώνανε με πυρωμένα σίδερα, αλλά αυτός –αντίθετα μ’ εκείνους που πήρε στον λαιμό του – δεν καταλάβαινε Χριστό (καλό το λογοπαίγνιο ε;)

 

όσιος παφνούτιος
Βλέποντάς πως ό,τι μαρτύριο και να περνάγανε τον Παφνούτιο, ο Θεός τον ξαναέφτιαχνε καινούριο, ένας αξιωματικός, ο Ευσέβιος, πείθεται από να γίνει κι αυτός Χριστιανός, μαζί με τους 400 στρατιώτες του.

Την άλλη μέρα ήρθε η ανάπτυξη για τους εμπόρους κολύβων στην Αίγυπτο.

 

 

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Ο Μέγας Κωνσταντίνος, αγαπημένος Άγιος του Λούμπεν, αφού πείστηκε από τη γυναίκα του τη Φαύστα ότι ο γιος του από προηγούμενο γάμο, Κρίσπος, της την έπεσε, τον φυλακίζει και βάζει να τον καθαρίσουν μέσα στις φυλακές. Μετά αλλάζει γνώμη και δολοφονεί τη Φαύστα μέσα στο λουτρό της, επειδή τον έπεισε να ξεπαστρέψει τον Κρίσπο.

Αυτή είναι η καλή εκδοχή. Η κακή λέει ότι τους καθάρισε και τους δύο απλά για να δείξει στους υπόλοιπους γιούς του, υποψήφιους διαδόχους του, ότι καλό θα’ταν να κάτσουν στ’αυγά τους και να περιμένουν ο μπαμπάς τους να πεθάνει από φυσικά αίτια για να πάρουν τον θρόνο.

Και όλο αυτό φυσικά είναι ψιλά γράμματα αν υπολογίσει κανείς τους επεκτατικούς πολέμους, τις εξεγέρσεις εναντίον του που έπνιξε στο αίμα και το ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εναντίον αιρετικών. Από την άλλη, νομιμοποίησε τον Χριστιανισμό με το “Διάταγμα των Μεδιολάνων”, οπότε περασμένα ξεχασμένα.

 

μέγας κωνσταντίνος

 

 

AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Ο Παΐσιος ειδικευόταν στις προφητείες, και ιδιαίτερα στις πλήρως αποτυχημένες προφητείες όπως το ότι το μακεδονικό θα έχει αίσιο τέλος για τον ελληνισμό και το ότι οι Ρώσσοι θα κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη και μετά απλά θα μας τη χαρίσουν (έτσι γιατί είναι πολύ Large). Αν ήθελε να τα πάει λίγο καλύτερα, θα έπρεπε να πάρει μαθήματα από τον (πατρο)Κοσμά τον Αιτωλό, του οποίου οι προφητείες είναι τόσο γενικές που θα μπορούσαν να σημαίνουν ο,τιδήποτε. Μερικά παραδείγματα:

 
– «Ἕνα ψωμὶ θὰ χαθῆ τὸ μισό, καὶ ἕνα ὁλόκληρο»
 
– «Ἡ λευτεριὰ θἀρθῆ ἀπὸ κάτω ἀπὸ ὅπου χύνονται τὰ νερά»
 
– «Θὰ ἔρθη καιρός, ποὺ θὰ φέρη γύρες ὁ διάβολος μὲ τὸ κολοκύθι του»
 
– «Θἄρθη ξαφνικά· ἢ τὸ βόϊδι στὸ χωράφι ἢ τὸ ἄλογο στ᾿ ἁλώνι»
 
– «Θὰ βάλουν φόρο στὶς κότες καὶ στὰ παράθυρα»
 
– «Ἢ τρεῖς μέρες ἢ τρεῖς μῆνες ἢ τρία χρόνια θὰ βαστάξη»
 
– «Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ μιὰ γυναίκα θὰ διώχνη δέκα Τούρκους μὲ τὴ ρόκα»
 
– “Θα βλέπετε να πηγαίνουν άλλοι επάνω και άλλοι κάτω”

 

πατροκοσμάς

 

Βέβαια όταν πρόκειται να γλύψει λίγο την εξουσία, όπως στην παρακάτω προφητεία που έκανε για τον Αλή Πασά, γίνεται αρκετά πιο συγκεκριμένος:
 
«Θὰ γίνῃς μεγάλος ἄνθρωπος. Θὰ ἀφήσης μεγάλο ὄνομα στὴν οἰκουμένη. Αὐτὴ εἶνε ἡ θέλησι τῆς θείας προνοίας. Ἐνθυμοῦ ὅμως εἰς ὅλην τὴν διάρκειαν τῆς ἐξουσίας σου νὰ ἀγαπᾶς καὶ νὰ ὑπερασπίζεσαι τοὺς χριστιανούς, ἂν θέλης νὰ μείνη ἡ ἐξουσία εἰς τοὺς διαδόχους σου».

 

 

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΣΑΦ «Ο METEΩΡΙΤΗΣ»

Το πιο BADASS όνομα στην Ορθοδοξία. Σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για αρμαγεδδώνες και θεϊκή εκδίκηση από ψηλά, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει απλά ότι ο Ιωάσαφ ήταν από τα Μετέωρα. Ξενέρα.
 

ιωάσαφ ο μετεωρίτης

109 σχόλια:

  1. Υποτιθέμενες πρωτιές τών Ελλήνων
    Προσπάθειες κλοπής ξένων επιτευγμάτων ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγια ενός σχιζοφρενή, λόγια ηλίθια και άνευ σημασίας.

      Χάθηκε ο Παύλος Κάστροπουλος πρώην Παύλος Καστρώνης που ήταν Απολλώνιος Σταθάτος που ήταν ο Κωνσταντίνος Κανελόπουλος και έγινε....... Τσοπάνης!!!!!!

      Και ο σχιζοφρενής με τη διπολική διαταραχή πιστεύει οτι αξίζει κάτι.....
      Εκει φτάνει ο νοητικά ανάπηρος εγκέφαλος του.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΏΝΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΌ ΕΡΠΕΤΌ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ.ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Μαλακα έχεις πρόβλημα ως ανώνυμος γράφεις!!!!!
      Πόσο γελοίοι είστε.........

      Διαγραφή
    4. Εντύπωση προκαλεί που ότι λένε οι Τούρκοι τα ίδια ακριβώς γράφεις και συ!!!!!!
      Σκατοτουρκε σαλτα και γαμησου στην πατρίδα σου πληρωμένη μογγολα

      Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ ρε σχιζοφρενή εσύ έγραφες οτι ο Αι Γιώργης σκοτώνει τον Έλληνα τώρα μιλάς για δράκους!!!
    Η διπολική διαταραχή φταίει.

    Διάβασε το βιβλίο του Λεκατσα για τον δικέφαλο αετό ξανα.... Όλα στη φαντασία σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΡΑΚΟ ΗΛΙΘΙΕ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ.ΒΛΑΚΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. Παλιοπουστρα ακόμα περιμένω το βιβλίο του Λεκατσα.....
      Κρυβοσουν τόσο καιρό;;;
      Οχι.......
      Ρε Κωστάκη απο τη πολύ μαλάκια εχοθν λιώσει οι γραμμές στο χέρι σου

      Διαγραφή
    3. Δεν ειμαι ο Κωστακης ηλιθιε και το βιβλιο ειναι στη διαθεση σου αν στειλεις εμειλ.

      Διαγραφή
    4. Δωσε το ISBN!!!!

      Δεν είσαι ο Κωστάκης!!!! αλλα ξέρεις το ανύπαρκτο βιβλίο!!!! Το οποίο το έχει διαβάσει!!!! η Παυλίνα που δεν είναι ο Κωστάκης αλλά ο διαχειριστής που είναι ο Κωστάκης διαγράφει αυτό που τον ξεφτυλιζει!!!!
      Μαλακά είσαι πάρα πολύ άρρωστος

      Διαγραφή
    5. Λοιπον θα βαλουμε ενα στοιχημα.Αν ειμαι ο Απολλωνιος θα γινω χριστιανος αν ομως ειμαι ο Ελληνας απο τον Ταυγετο θα σου σκισω τον κωλο οκ;Τολμας να το βαλεις;

      Διαγραφή
    6. Για αρχή τρέχει άλλο στοίχημα να γράψεις το ISBN του βιβλίου....
      Να δούμε αν φοράς παντελόνια........
      Κάτι που φοβάσαι.........
      (Πως γίνεται όλοι οι παγανιστές να είναι πουστηδες και να ασχολούνται με κωλογαμησια;;;; Φυσιολογικός άντρας ανάμεσα σας δεν υπάρχει. Απο ολο το δωδεκάθεο τις πουστιες του Δια κρατήσατε μόνο; Έλεος ρε Τούρκο σπόροι)
      Για τη διχασμένη προσωπικότητα σου Κωστάκη έχεις γράψει ιστορία ρε σχιζοφρενή

      Διαγραφή
    7. Καλά ρε καθυστερημένε ΕΒΡΑΙΕ πόσες φορές θα το γράψω;Στείλε μου εμαιλ να στο δώσω Γίνεσαι ρόμπα βγάλε τον σκασμο

      Διαγραφή
    8. Ρε παλιοπουστρα τι σε φοβίζει να το δώσεις εδώ;;;;;
      Γαμημενε τουρκοσπορε

      Διαγραφή
    9. Εσύ ρε απόγονε του στόλου γιατί δε στέλνεις εμαιλ;Και αμερικανοσπορος συν όλα τα άλλα;

      Διαγραφή
    10. Γιατί φοβάσαι ρε πουστρα;;;;;

      Διαγραφή
    11. Γιατί απλά δεν υπάρχει........ μαλακό μπούκωμα

      Διαγραφή
    12. Ένας αριθμός είναι τι φοβάσαι;;;;
      Κάνε ένα καλό να το αγοράσουν και άλλοι.....
      Τόσα βιντεάκια ανεβάζεις απο YouTube σε ένα βιβλίο τρέμεις;;;;

      Διαγραφή
    13. Κοταρα Εβραίε πιο αναδρο άντρα δεν έχω ξαναδεί

      Διαγραφή
    14. Δεν είμαι αληταρας όπως εσύ για να έχεις το mail μου και δε γουστάρω να φτιάξω ψεύτικο mail....

      Φοβάσαι για να μη κεφτυλιστεις αλλο....

      Ανέβασε τώρα κάνα βιντεάκι απο YouTube μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη σου.

      Καβούκι πάλι.....

      Ρε πουστρα Τουρκάλα δεν υπάρχει το ανύπαρκτο βιβλίο σου. Αντε σαλτα και γαμησου σχιζοφρενή

      Διαγραφή
    15. Κάνε βιντεοκλήση και θα δούμε αν υπάρχει.Ρομπα έχεις γίνει αμερικανοσπορε απόγονε του στόλου

      Διαγραφή
    16. Στο καβούκι σου πουστρα μογγολε

      Διαγραφή
    17. Καβούκι.... Κο κο κο κο.....

      Διαγραφή
    18. Κοκοκοκοκοκο καβούκι πουστρα

      Διαγραφή
  3. ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ;Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ;ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε το ανυπαρκτο βιβλίο του Λεκατσα που προτείνει ο Καστρωνης - Καστροπουλος - Απολλώνιος - Κωνσταντίνος Κανελοπούλος - τσοπάνης - ανώνυμος δηλαδή εσύ σχιζοφρενή
      Ποιός Δίας ρε παπαρομαλακα σύμβολο των ΧΕΤΤΑΙΩΝ ήταν, ο Δίας είχε τον αετό μόνο.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Είσαι πολύ άρρωστος
      Διασχιστική διαταραχή ταυτότητας λέγεται αυτό.....
      Πέρα απο σχιζοφρενής με διπολική διαταραχή....

      Διαγραφή
  4. https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/07/blog-post_58.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΑΛΙ;ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάς Κωστάκη;;; Δε πειράζει....
      Ρε σχιζοφρενή σταμάτα να φτιάχνεις καινούριους λογαριασμούς γράψε πάλι ως "τσοπανος" που τον έφτιαξες τον 2/2016 για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου που έγραφες ως Παύλος Καστρουνης που ο λογαριασμός φτιάχτηκε εντελώς τυχαία τον 2/2016!!!!!!!
      Όσο παλιομαλκας είσαι από κοντά άλλο τόσο εδω....

      Διαγραφή
    2. Ο ανωνυμος λεει εμας οτι ειμαστε ενα προσωπο.Μπες ηλιθιε στην σελιδα μας στο φαισμπουκ να δεις ποσοι ειμαστε γελοιο υποκειμενο και δες οτι ειμαστε διαφορετικα ατομα βλακα.

      Διαγραφή
    3. Ρε μαλακα επειδή είσαι αγράμματος δε καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Ασε ρε Κωστάκη πηγαίνει στο δημοτικό ξανά

      Διαγραφή
    4. Τουρκοσπορε ακόμα περιμένω το ISBN..................
      Λογικό να το έχεις διαβάσει γιατί είναι ανύπαρκτο κανονικό βιβλίο ο νοητικά ανάπηρος εγκέφαλος σου δε θα καταφέρει να καταλάβει ούτε το εξώφυλλο.

      Διαγραφή
    5. Εσυ ο Εβραιοχριστιανος λες τους πραγματικους Ελληνες τουρκοσπορους.Σιχαμενε ραβινε που θα πιασεις στο στομα σου την προσφυγια.Αν σε εβλεπα μπροστα μου θα σε εφτυνα στο σιχαμενο σου προσωπο.

      Διαγραφή
    6. Ρε παπαρομαλακα Κωστάκη ότι λένε οι Τούρκοι τα ίδια ακριβώς λες και συ..... Σύμπτωση;;;;
      Αλλά είσαι τόσο γυναικούλα που ακόμα περιμένω το ανύπαρκτο ISBN στα λόγια "γαμας" με βρισιές στη πράξη φουστα φρουφρου και αρώματα.
      Σχιζοφρενή τουρκοσπορε

      Διαγραφή
    7. Δε σου μιλαει ο Απολλωνιος αλλα ο Τσοπανης που θελει να σου διακορευσει την πισω τρυπα.

      Διαγραφή
    8. Ρε παλιοπουστρα γυναικούλα, τις μαλακίες αυτές στους Αμπελόκηπους.
      Σχιζοφρενή που ξεχνάς με ποια προσωπικότητα γράφεις.
      Και τι να γαμησεις εσύ φρουρού μου μέχρι τώρα σε ξεφτυλιζω συνέχεια...
      Το ISBN δωσε χανουμακι.
      Αεκτζουλα και σύ;;;;
      Τυχαίο που όλοι οι λογαριασμοί είναι ΑΕΚ;;;;
      Μαλακα σχιζοφρενή τις μαλακίες σου άλλου....

      Διαγραφή
    9. Ρε ηλίθιε και ο Απολλώνιος είναι ΑΕΚ και εγώ για τον τσοπανο δε γνωρίζω .Και φασίστας και χριστιανοταλιμπαν και απόγονος του στόλου είσαι;Για αυτό πιάνεις ρε μουλε την προσφυγιά στο βρώμικο στόμα σου;Θα μας απαγορεύσεις να μην είμαστε οπαδοί του αρχαίου τραβεστί;Ρε τι μαλακας είναι αυτός;

      Διαγραφή
    10. Ρε σχιζοφρενή....
      Όλοι ΑΕΚ.......

      Όλοι γράφεται με τον ίδιο τρόπο... Ίδιες εκφράσεις, ίδιες βρισιές, ίδιο σχήμα λόγου....

      Πρίν λεγοσουν Καστροπουλος που έγινες Καστρωνης τον Φλεβάρη του 2016, που τον Φλεβάρη του 2016 φτιάχτηκε ο λογαριασμός του τσοπανη (με μικρά) που υπερασπιζόταν ότι έγραφες!!!! ( Έτσι για να φαίνεται ότι γράφεται πολλοί!!!)

      Κατάγεσαι από απόγονο ήρωα μόνο που δεν υπάρχει Κάστροπουλος ή Καστρωνης αλλά Κωστάκη..... Κανελλόπουλος υπάρχει πιο γνωστός ως διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (βλέπεις σχιζοφρενή μπερδεψες την προσωπικητα που ήσουν)

      Πάντως μπράβο σου παλιοπουστρα που το βροντοφωναζεις οτι είσαι οπαδός του αρχαίου τραβεστί, κρίση ειλικρίνειας.

      Τουρκοσπορε στην πατρίδα σού εκεί πληρώνεσαι

      Διαγραφή
    11. Ρε πουτανας γιε σου έστειλα το φαισμπουκ μου και συνεχίζεις να λες ψέματα;

      Διαγραφή
    12. Ποίο FB ρε οαλιοπουστρα;;; Φτιάξε αλλο εναν λογαριασμό ...
      Ο νοητικά ανάπηρος εγκέφαλος σου τόσα καταλαβαίνει

      Διαγραφή
    13. +1 Κωστάκη σχιζοφρενή διαγράφεις συνέχεια το σχόλιο που σε ξεφτυλιζει με το ανύπαρκτο βιβλίο.
      Πάλι σύμπτωση από όλες τις μαλακίες του ανύπαρκτου Παύλου Καστρουνη η διαγραφή για το ανύπαρκτο βιβλίο......
      Γιατί η Απολλωνίια (πρώην Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος) έπιασε τη παπαρομαλακία έγραψε η τρίτη προσωπικότητα του!!!!

      Διαγραφή
    14. Ρε πουτανας γεννά μπες στο προφίλ μου πάτα βιντεοκλήση και θα δεις κι εμένα και το βιβλίο.Αλλα δε το κάνεις κότα ταγματασφαλίτη γιατί αν το κάνεις θα βγει η κουκούλα σου .Σου υπόσχομαι ότι θα στη βγάλω έχω ξεκινήσει τις ενέργειες.Οι ναζί ηλίθιε σκότωναν τους ομοφυλους σου τους Εβραίους ξευτιλα ρουφιάνε.

      Διαγραφή
    15. Θα το κάνω ρε σκατοκοτα όταν στείλεις το ISBN του ανύπαρκτου βιβλίου....
      Απέδειξε πρώτα ότι είσαι άντρας παλιοπουτανο που ακόμα ψάχνεις να βρεις τον πατέρα σου απο τους γαμιαδες της μάνα σου

      Διαγραφή
    16. Δε θα το κάνεις ποτέ ταγματασφαλίτη χιτη ποτέ άσε τα παραμυθια

      Διαγραφή
    17. Φοβάσαι ρε. Μη βγείς απο το καβούκι εκεί κάτσε σκατοπουστρα μογγολε

      Διαγραφή
    18. Περιμένω βιντεοκλήση ταγματασφαλιτη

      Διαγραφή
    19. Δε μου λες ρε παπαρομαλακα να στείλω αρχικά mail; Θες;;;

      Σε σένα όμως ή στον τσοπανο;;;

      Γιατί αρχικά ο τσοπάνος ήθελε mail, μετά μάλλον μπερδεψες τους λογαριασμούς και το ζητούσες ως Καστρουνης!!!!!!!

      Πάλι σύμπτωση ε;;;;Δεν είναι ο ίδιος σκατιμαλκας Κωστάκης είσαι σε όλους τους λογαριασμούς.

      Γυναικούλα ΠΡΏΤΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ISBN. -

      Μπες στο καβούκι σου πάλι σκατοπουστρα.
      Τραβελι κότα πρώτα φορά βλέπω.

      Διαγραφή
    20. Κοκοκοκοκο
      Καβούκι πάλι

      Διαγραφή
    21. Ανώνυμε καμμία βιντεοκλήση θα δούμε;

      Διαγραφή
    22. Τρέμεις παλιοπουστρα φοβάσαι...

      Διαγραφή
  6. Κοίτα που χάθηκε ο τσοπάνης....... Θα βαρέθηκες να αλλάζεις λογαριασμούς...... Σχιζοφρενή Τουρκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι εγώ εδώ.Τα φιλιά μου στην οργάνωση που πληρώνει εσένα αντί να βοηθήσει ένα άστεγο.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι Έλληνας εσένα σε πληρώνει η Τουρκία

      Διαγραφή
    3. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι είστε αδελφακια εγώ δεν έχω σχέση με αβρααμικεςθρησκειες ηλίθιε

      Διαγραφή
    4. Αντε γαμησου σκατομογγολε. Τόσες ώρες αυτή την απάντηση σου έστειλαν να γράψεις;;;;
      Τόσο άχρηστα είναι τα αυθεντικά σου;

      Διαγραφή
    5. *αφεντικά. Διεύρυνση γιατί είσαι και ανάπηρος εγκεφαλικά και θα το κοιτάς μέρα ολόκληρη μέχρι να καταλάβεις

      Διαγραφή
    6. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΜΑΙΛ ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΤΡΥΠΑΡΑ ΣΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ. ΜΑΘΕ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    7. Οτι είσαι παλιοπουστρα το έχουμε καταλάβει. Πραγματικά πόσο ψυχασθενής είσαι για να γράφεις από τόσους λογαριασμούς;;;;

      Αν η Παυλίνα δεν είναι γυναικούλα ας δώσει πρώτα το ISBN και μετά όχι μόνο θα κάνω βιντεοκλήση θα σας βρω και μπουρδέλο για τα κωλαρακια σας.

      Προηγούμαι θέλω τον αριθμό πολύ πρίν σκεφτεί την βιντεοκλήση.

      Αλλά σκατομογγολε ο Έλληνας μια ζωή θα σε κάνει να νιώθεις πουτανα

      Διαγραφή
  7. Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο Κωστάκη αλλά και η Παυλίνα και το τσοπανόσκυλο έχουν ενα ανύπαρκτο βιβλίο...... Αλλα φοβούνται τρέμουν κοντεύουν κρύβονται και μπαίνουν στο καβούκι να δώσουν το ISBN!!!!!!!!!!!!!!!

    Μαλακα ποσό σχιζοφρενής είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε βιντεοκλήση .Εμείς οι Έλληνες ζούμε μόνο στο φως.Βγαλε την κουκούλα σου πιόνι παραθρησκευτικης ορθόδοξης οργάνωσης και το βιβλίο στη διάθεσή σου.

      Διαγραφή
    2. Ρε κότα σάλτα και γαμησου φοβάσαι να στείλεις έναν αριθμό ενός ανύπαρκτου βιβλίου και μιλάς για φώς;;;;
      Αξιοπρέπεια δεν έχεις; Πόσο θα αφήνεις τον εαυτό σου να ξεφτυλιζεται; Τόσα πολλά σε πληρώνει η μαμά πατρίδα των Μογγόλων;;;;

      Διαγραφή
    3. Ρε ηλίθιε κάνε βιντεοκλήση αλλά είσαι κότα και ρουφιάνος και πληρώνεσαι και κρύβεσαι σκουπίδι.Εγω δεν έχω να κρύψω τίποτα ούτε όνομα ούτε μούρη ούτε τόπο κατοικίας ούτε εργασία.Μπασταρδε κουκουλοφόρε κάνεις το άσπρο μαύρο.

      Διαγραφή
    4. Ρε παλιοπουστρα είσαι ο Καστροπουλος ή ο Καστρουνης;;; Ή ο τσοπάνος;; Η ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ; Κρύβεσαι σε ψεύτικους λογαριασμούς.

      Και σκατοκοτα αδερφαρο είσαι εσυ. Φοβάσαι ρε καριλα να γράψεις εναν αριθμό γιατί απλα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ και θα ξεφτυλισετις για αλλη μια φορά.
      Απέδειξε μια φορά οτι δεν είσαι πουστρα ΔΩΣΕ ΤΟ ISBN.....
      Αλλα τα σκατουρκα αφεντικά σου δεν το ειχαν προβλέψει!!!!

      Διαγραφή
    5. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ .ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ;ΡΕ ΚΟΤΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΑΡΑ;

      Διαγραφή
    6. ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ!!!!!!!

      ΕΣΈΝΑ Η ΤΗΝ ΠΑΥΛΊΝΑ;;;;;;;

      ΑΦΟΥ ΕΊΣΑΙ Ο ΚΩΣΤΆΚΗΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΌΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΆΤΟΣ ΑΠΟΛΛΏΝΙΟΣ ΕΣΈΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑ

      694645....
      Γουστάρεις;;;;;;;;
      Ξεκολιαρα κότα;;;
      Καβούκι τώρα πάλι

      Διαγραφή
    7. **** μαλακόμπούκωμα μογγολε είσαι Έλληνας;;; Και δε μπορείς να γράψεις μια πρόταση σωστά;;;;
      Σκατοτουρκε

      Διαγραφή
  8. Ε ΡΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ - ΟΠΩΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ανώμαλο Ωριγένη που έκοψε τους όρχεις του και είναι άγιος στην εκκλησία σου τον γνωρίζεις;Για τους πραγματικούς Θεούς στα έχω γράψει εκατό φορές δε θα λέμε τα ίδια.Ρε ηλίθιε πόσοι χριστιανοί μαστιγωνονται συνέχεια για να αναπαραστήσουν δήθεν τα πάθη του Τζεσουα;Ηλιθιεεε

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΓΙΟ ΩΡΙΓΕΝΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΔΩΡΟ.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΩ 100 ΒΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Ωριγένης:
      https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A9%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82

      Α) Η φήμη του αυτοευνουχισμού.
      Επεξεργασία
      Μερικοί νεότεροι ερευνητές, μελετώντας τα ιστορικά δεδομένα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν ο Ωριγένης να έχει κάνει αυτοευνουχισμό, όπως γενικά πιστεύεται σήμερα. Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται σε τρία σημαντικά στοιχεία:

      1) Ο Ωριγένης χειροτονήθηκε πρεσβύτερος σε ανδρική ηλικία. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να συμβεί, εάν ήταν ευνουχισμένος, διότι οι Αποστολικοί Κανόνες απαγόρευαν αυστηρά να χειροτονούνται ως κληρικοί οι ευνούχοι. [15]

      2) Η φήμη περί αυτοευνουχισμού ξεκίνησε από τη φράση του Ευσέβιου ότι ο Ωριγένης «παρακινήθηκε να επιτελέσει με έργα τη σωτήρια ρήση», (Ευσεβίου, Εκκλησιαστική Ισορία, κεφ. ΣΤ΄ 8). Εν τούτοις ούτε ο Ευσέβιος, ούτε κάποιος άλλος από τους αρχαίους συγγραφείς αναφέρεται ρητά σε πράξη «αυτοευνουχισμού». Εάν αυτή είχε συμβεί πραγματικά, τότε ασφαλώς θα την ανέφεραν άμεσα οι εχθροί και κατήγοροι του Ωριγένη, οι λεγόμενοι αντιωριγενιστές και θα τη χρησιμοποιούσαν σαν όπλο εναντίον του. Η πρώτη ρητή αναφορά αυτής της φήμης γίνεται στο «Χρονικόν» του Ιωάννου Ζωναρά κατά τον ΙΒ΄ αιώνα, δηλαδή περίπου 900 χρόνια μετά τον θάνατό του.

      3) Ο ίδιος ο Ωριγένης, στην εκτενή ανάλυση του επίμαχου εδαφίου (Ματθ. 19,12), καταφέρεται εντονότατα εναντίον των αυτοευνουχισθέντων, κατηγορώντας αμείλικτα την πράξη αυτή. [16] Ασφαλώς, όμως, δεν θα μιλούσε τόσο έντονα εναντίον τους, εάν και ό ίδιος είχε διαπράξει το ίδιο σφάλμα.

      Είναι τόσο αγράμματη που ότι του στέλνουν τα μογγολικα αφεντικά τα ανεβάζει. Η είναι τόσο αγράμματοι και αυτοί η απλά κάποιοι γελάνε με την αγραμματοσύνη του.

      Πραγματικά σ'αρσει να ξεφτυλιζεις τον εαυτό σου;;;; Είναι μέσα στις πουστικες ανωμαλίες που έχεις μάλλον.

      Διαγραφή
    5. Πιστοί του καθολικισμού αναπαριστούν τη Μεγάλη Παρασκευή την πορεία προς τον Γολγοθά αλλά και την ίδια την σταύρωση. Φτάνουν μέχρι και στο σημείο να καρφώνονται με αληθινά καρφιά πάνω σε σταυρό από άνδρες που φορούν στολές ρωμαίων στρατιωτών. Παραμένουν για λίγα λεπτά πάνω στο σταυρό και κατόπιν τους κατεβάζουν. Άλλοι αυτομαστιγώνονται προκαλώντας βαρείς τραυματισμούς στην πλάτη τους. Οι πιστοί υποστηρίζουν ότι με αυτές τους τις πράξεις θα κερδίσουν την θεϊκή ευλογία ή ότι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για κάποιο «θαύμα» που τους έσωσε. Αγαπάς τον Χριστό; Κόψε ματωμένη απόδειξη. Στην πόλη Temoaya, περίπου δύο ώρες, από την Πόλη του Μεξικού ένας κάτοικος που υποδύεται τον Χριστό κουβαλά τον βαρύ, ξύλινο σταυρό του μαρτυρίου στην πλάτη του ενώ οδεύει προς τον «Γολγοθά» της περιοχής. Κι εδώ έχουμε τους δύο ληστές, τους ρωμαίους στρατιώτες και φυσικά την σταύρωση. Αναπαραστάσεις λαμβάνουν χώρα όμως και μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα στη συνοικία Ixtapalapa, όπου το αίμα του «Χριστού» κυλάει άφθονο πάνω στην άσφαλτο. Το θρησκευτικό σπλάτερ είναι ένα θέαμα για γερά στομάχια.

      Διαγραφή
    6. Επειδή οι παραπάνω χρυσοστόλιστοι μητροπολίτες δεν πρόκειται ποτέ να αναλύσουν στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι όρχεις στην χριστιανική θρησκεία αποφάσισα να καλύψω σήμερα αυτό το κενό.
      Ίσως σε πολλούς να έχει ήδη δημιουργηθεί η απορία ποια σχέση μπορεί να έχουν οι όρχεις με την θρησκεία.
      Και όμως !
      Αν ως ευσεβείς μελετητές της Παλαιάς Διαθήκης διαβάσουμε το 21 (16-20) Κεφάλαιο του Λευιτικού του οποίου συγγραφέας θεωρείται ο ίδιος ο Μωυσής εκεί θα διαπιστώσουμε πως ο θεός είναι μεν πάνσοφος, καλός οικτίρμων και φιλεύσπλαχνος αλλά είναι και λίγο σιχασιάρης!
      ΄Ετσι έδωσε εντολή στον Μωυσή να πει στον Ααρών ότι τυφλοί, κουτσοί. χωρίς μύτη, παραμορφωμένοι, με σπασμένα χέρια η πόδια, με κολοβή και με μη φυσιολογική και μικρή μύτη ή με κομμένα τα αυτιά,καμπούρηδες, ή με στίγματα ωσάν καρφιά στο πρόσωπο τους η με πρησμένα και μαδημένα βλέφαρα ή με ψώρα και λειχήνες αλλά και οι μονάρχιδοι δεν επιτρέπεται να πλησιάζουν στο θυσιαστήριο για να του προσφέρουν τροφή! Αλλά αν στο Λευιτικό δεν επιτρέπεται να προσφέρουν τροφή στο Δευτερονόμιο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για όσους τους έχουν ευνουχίσει γιατί:
      (23,2) Δεν επιτρέπεται εις συγκεντρώσεις ενώπιον του Κυρίου να προσέρχεται άνθρωπος, του οποίου τα απόκρυφα μέλη είναι σπασμένα η κομμένα.
      Επίσης αλλοίμονο στην γυναίκα που θα πάει να σώσει τον άνδρα της από ξυλοδαρμό και ακουμπήσει κατά λάθος τους όρχεις αυτού που τον βαράει!
      (25,11-12) Εάν συμπλακούν δύο άνθρωποι, Ισραηλίτης με Ισραηλίτην, και η σύζυγος του ενός δια να απαλλάξη τον σύζυγόν της από τα χέρια εκείνου που τον δέρει, πλησιάση και απλώση το χέρι της και συλλάβη τα απόκρυφα μέλη του δέροντος, θα κόψετε το χέρι της γυναικός αυτής· δεν θα την λυπηθη το μάτι σας.
      Πάντως αν και στην Παλαιά Διαθήκη εύκολα κόβονται τα χέρια των γυναικών, δεν αναφέρεται σε αυτήν ότι με το κόψιμο των όρχεων εξασφαλίζεις την βασιλεία των ουρανών. Αντίθετα όμως στην Καινή, ο Ματθαίος (19:12) έγραψε στο Ευαγγέλιο του «εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνούχισαν ἑαυτοὺς διὰ τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν» Το διάβασε αυτό ο Ωριγένης και σαν καλός χριστιανός που πίστευε ότι ο πιστός πρέπει να ακολουθεί τις λέξεις του Κυρίου του δίχως επιφυλάξεις. αυτοευνουχίστηκε σε ηλικία 25 ετών.
      Έτσι απερίσπαστος από κάθε πειρασμό έκατσε μεν και έγραψε,κατά τον Επιφάνειο, 6000 θεολογικά έργα, αλλά τελικά δεν γλύτωσε τον αναθεματισμό από την η Ε΄Οικουμενική Σύνοδος το 553μΧ . Ο μεγάλος χριστιανός θεολόγος Τερτυλλιανός επίσης ευνουχίστηκε και αυτός, και στα γραπτά του υποστηρίζει πως και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ήταν ευνούχος! Αντιγράφω από την εργασία της Β. Μπελογιάννη Η βία κατά τα Βυζαντινά χρόνια :
      Στο Βυζάντιο οι ακρωτηριασμού δεν ήταν ένα φαινόμενο ξένο προς την χριστιανική παράδοση. Πληθώρα ιερέων, μοναχών και πιστών προχωρούσε σε αυτοευνουχισμό, γεγονός που επιβεβαιώνεται μέσα από τα λόγια του προφήτη Ησαΐα:(...) τάδε λέγει Κύριος τοις ευνούχοις... Καθώς οι περισσότεροι θρησκευτικοί ηγέτες ήσαν ευνούχοι , ολοένα και περισσότεροι πιστοί ακολουθούσαν το παράδειγμα των της εκκλησίας, τέθηκε ζήτημα υπογεννητικότητας. Εξαιτίας αυτού, οι Σύνοδοι αναγκάστηκαν να αποδοκιμάσουν τη πράξη...
      Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως στα ενδότερα της εκκλησίας ο αυτοευνουχισμός αποτελούσε ένα είδος ανομολόγητου καθήκοντος.

      Διαγραφή
    7. Οι μοναχοί σε μια προσπάθεια, όχι μόνο να απαρνηθούν τις σωματικές ηδονές και να απαξιώσουν το σώμα ως κατώτερο του πνεύματος, αλλά και να υιοθετήσουν ένα αγγελικό τρόπο ζωής αυτοευνουχίζονταν θεωρώντας την κίνηση αυτή απαραίτητη ένδειξη αφοσίωσης και πίστης. Η αποκοπή του γεννητικού μορίου θα τους εξασφάλιζε την κατ΄εικόνα ταύτιση τους με τους αγγέλους (σ.σ. η κοινή χριστιανική αντίληψη θέλει τους αγγέλους άφυλους) και εν συνέχεια μια παραδεισένια μεταθανάτια ζωή. Ο ίδιος ο απόστολος Πέτρος παραδέχεται πως σε ένα ταξίδι στην Ρώμη ευνούχισε ίδιος τον Άγιο Μεθόδιο , συνθλίβοντας τα γεννητικά του όργανα κάποιο βράδυ όπου οι πειρασμοί δεν τον άφηναν να κοιμηθεί. Ο Άγιος Στέφανος ήταν επίσης ευνούχος, αγιότης ήταν η αιτία.Ο άγιος Ιγνάτιος, που διετέλεσε πατριάρχης της Πόλης σε δύο εξαιρετικά κρίσιμες πολιτικά περιόδους, το 847- 858 και το 867- 877, ήταν και αυτός ευνούχος είναι δε ο μοναδικός ευνούχος άγιος αναγνωρισμένος τόσο από την Ορθόδοξη όσο και από την Καθολική εκκλησία.
      Στην Δύση για να απολαμβάνει ο θεός τους θρησκευτικούς ύμνους με ψιλές παιδικές φωνές ευνούχιζαν παιδιά πριν την εφηβεία και έτσι δημιουργήθηκαν οι καστράτοι. Το 1589 ο Πάπας Σίξτος Ε΄τους ενέταξε στην χορωδία της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου. Η πρακτική απαγορεύτηκε το 1902 από τον Πάπα, και ο τελευταίος καστράτο πέθανε το 1922. Όμως επίσης και στις αρχές του 18ου αιώνα υπήρξε μια θρησκευτική σέχτα τα Λευκά Περιστέρια ή Skoptzy- που εμφανίστηκε στην Ρωσία και εξαπλώθηκε γρήγορα τη Ρουμανία και σε εδάφη της Βεσσαραβίας.
      Όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως, στηριζόμενα στην ερμηνεία του κατά Ματθαίον 19:12 που αναφέρθηκε προηγουμένως και του 18:8-9 της Καινής Διαθήκης από τον Τερτυλλιανό, αυτοευνουχίζονταν οι άνδρες, και έκοβαν τους μαστούς τους οι γυναίκες, ώστε να έρθουν πιο κοντά στην πολυπόθητη είσοδο τους στη βασιλεία των ουρανών! Μάλιστα, πίστευαν ότι η Δευτέρα Παρουσία θα έρθει μόνο όταν τα μέλη τους φτάσουν το αποκαλυπτικό νούμερο των 144.000 όπως αναγράφεται στην Αποκάλυψη (14:1,4), ωθούμενοι έτσι σε έναν επιθετικό προσηλυτισμό που έφτασε τους 100.000 πιστούς στις αρχές του 20ου αιώνα.Οι πιο πρόσφατοι χριστιανοί ευνούχοι ήσαν 8 μέλη της σέχτας Πύλη του Παραδείσου (Heaven’s Gate) στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας οι οποίοι είχαν ευνουχιστεί στο Μεξικό. Η σέχτα οδήγησε σε ομαδική αυτοκτονία 39 ατόμα το 1997 όταν ο κομήτης Hale-Bopp πέρασε πολύ κοντά από τη γη. Όλοι αυτοί πίστευαν πως πίσω από τον κομήτη κρυβόταν ένα διαστημόπλοιο που μετέφερε τον Ιησού και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει μαζί του τις ψυχές τους
      Παρά την λαϊκή ρήση :Είναι άχρηστος σαν τα αρχίδια του Πάπα, που υπονοεί πως ο ποντίφικας όχι μόνο δεν δικαιούται να τα χρησιμοποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο, αλλά η παρουσία τους αποτελεί και βάρος στον κάτοχό τους, αντίθετα από όλους αυτούς που έκοβαν τους όρχεις τους ο Πάπας έπρεπε, μετά το κάζο που είχαν πάθει με την Πάπισσα Ιωάννα, να μην τα έχει κόψει.
      Αντιγράφω από εδώ :
      Το πιο σημαντικό επιχείρημα ότι η πάπισσα Ιωάννα ήταν ιστορικά υπαρκτό πρόσωπο, αποτελεί -ίσως- η εικαζόμενη, επί πέντε μετά από αυτήν αιώνες, διαδικασία επιλογής του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, όπως επιβεβαιώνεται από διαφορετικές πηγές, όπως έναν οδηγό της Ρώμης του 15ου αιώνα, τη μαρτυρία του Γαλάτη κληρικού Αδάμ του Ουσκ (Adam de Usk), αυτόπτη μάρτυρα της εκλογής πάπα, και πολλές άλλες σχετικές γραφές.

      Διαγραφή

    8. Σύμφωνα με τις γραφές αυτές η ολοκλήρωση της εκλογής νέου πάπα γινόταν με επιβεβαίωση του ανδρικού του φύλου από κάποιον, εντεταλμένο γι' αυτό, διάκονο ο οποίος, μετά από ψηλάφηση των γεννητικών αδένων του υποψήφιου, σε ειδικά σχεδιασμένη διάτρητη πολυθρόνα, αναφωνούσε στο κονγκλάβιο των εκλεκτόρων-καρδιναλίων τη φράση «Duos habet et bene pendentes», δηλαδή «Δύο έχει και καλά κρεμάμενους», για να εισπράξει την επιδοκιμασία των παρευρισκόμενων με τη φράση «Deo gratias», δηλαδή «Δόξα στο Θεό».
      Αν πάλι ο υποψήφιος διέθετε μόνον έναν εκ των διδύμων αδένων, ο διάκονος επιβεβαίωνε το γεγονός με τη φράση: «Est unus», δηλαδή υπάρχει ένας και ο χορός των καρδιναλίων απαντούσε με τη λέξη «sufficit», δηλαδή αρκετός.
      Τέλος, όταν ο ελέγχων διαπίστωνε ανυπαρξία γεννητικών αδένων στον υποψήφιο (ο ευνουχισμός ήταν συνήθης τιμωρία πολεμικών αιχμαλώτων από πειρατές οι οποίοι, την εποχή εκείνη, κυριαρχούσαν στις θάλασσες) ανακοίνωνε περίλυπος το γεγονός με τη φράση «Est nullus», δηλαδή «Ουδείς υπάρχει» για να πάρει την απάντηση των εκλεκτόρων με τη φράση: «Deus providebit», δηλαδή «Ο Θεός θα εφοδιάσει». Βέβαια, ουδέποτε και ουδένα εφοδίασε ο θεός μετά την αποκοπή, αλλά η εκκλησία δεν στέκεται σε τέτοιες λεπτομέρειες!
      Από την παραπάνω διαδικασία προέρχεται και η άλλη λαϊκή φράση ΄Επιασε τον Πάπα από τ΄αρχίδια! που χρησιμοποιείται για κάποιον που θεωρεί πως έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό, όπως ο διάκονος που έχει αυτό το καθήκον και ο οποίος γι΄αυτό γίνεται αλαζών και υπερόπτης.

      Διαγραφή
    9. Αυτό σου έστειλε το αφεντικό αυτό ανέβασες για αλλη μία φορά άσχετες μαλακίες.........

      Για άλλη μια φορά πιάστηκες αγράμματος....

      Για αλλη μια φορά ο Έλληνας ξεφτυλισε τον μογγολο......

      Αν είχες αρχιδια θα απανταγες για τον Ωριγένη αλλά το πουλάκι το έχεις μόνο για να κατουράει......

      Πόσο ξεφτυλισμα θα τρψς κάθε μέρα;;;;; Σε ηδονιζει μαλλον.......

      Διαγραφή
    10. ΔΙΑΒΑΣΕ ΖΩΟ ΜΕΣΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΘΥΛΗΚΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΕ;ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ .

      Διαγραφή
    11. Εκεί στο βουνό κοίτα μη σου σκίσει τον κωλο κανένα γαϊδούρι που βάζεις στο πηγάδι σου.
      Σε βουνό στα περίχωρα της Άγκυρας είσαι;;;;

      Διαγραφή
    12. Επειδή είσαι αγράμματος και μάλλον επειδή δε τελείωσες το δημοτικό εκει πανω στα βουνά παμε μια επανάληψη:

      Α) Η φήμη του αυτοευνουχισμού.
      Επεξεργασία
      Μερικοί νεότεροι ερευνητές, μελετώντας τα ιστορικά δεδομένα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν ο Ωριγένης να έχει κάνει αυτοευνουχισμό, όπως γενικά πιστεύεται σήμερα. Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται σε τρία σημαντικά στοιχεία:

      1) Ο Ωριγένης χειροτονήθηκε πρεσβύτερος σε ανδρική ηλικία. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να συμβεί, εάν ήταν ευνουχισμένος, διότι οι Αποστολικοί Κανόνες απαγόρευαν αυστηρά να χειροτονούνται ως κληρικοί οι ευνούχοι. [15]

      2) Η φήμη περί αυτοευνουχισμού ξεκίνησε από τη φράση του Ευσέβιου ότι ο Ωριγένης «παρακινήθηκε να επιτελέσει με έργα τη σωτήρια ρήση», (Ευσεβίου, Εκκλησιαστική Ισορία, κεφ. ΣΤ΄ 8). Εν τούτοις ούτε ο Ευσέβιος, ούτε κάποιος άλλος από τους αρχαίους συγγραφείς αναφέρεται ρητά σε πράξη «αυτοευνουχισμού». Εάν αυτή είχε συμβεί πραγματικά, τότε ασφαλώς θα την ανέφεραν άμεσα οι εχθροί και κατήγοροι του Ωριγένη, οι λεγόμενοι αντιωριγενιστές και θα τη χρησιμοποιούσαν σαν όπλο εναντίον του. Η πρώτη ρητή αναφορά αυτής της φήμης γίνεται στο «Χρονικόν» του Ιωάννου Ζωναρά κατά τον ΙΒ΄ αιώνα, δηλαδή περίπου 900 χρόνια μετά τον θάνατό του.

      3) Ο ίδιος ο Ωριγένης, στην εκτενή ανάλυση του επίμαχου εδαφίου (Ματθ. 19,12), καταφέρεται εντονότατα εναντίον των αυτοευνουχισθέντων, κατηγορώντας αμείλικτα την πράξη αυτή. [16] Ασφαλώς, όμως, δεν θα μιλούσε τόσο έντονα εναντίον τους, εάν και ό ίδιος είχε διαπράξει το ίδιο σφάλμα.

      Αντί να εκπαιδεύουν τον κώλο σου τα μογγολικά αφεντικά δε πας να εκπαιδεύσεις τον εγκέφαλο σου;;;;;

      Διαγραφή
    13. Γύρω στα δεκαοχτώ του χρόνια, στην ακμή του σφρίγους και του ανδρισμού, ήταν ήδη εξουθενωμένος από τη συνεχή πάλη με την οποία κάθε μέρα και κάθε νύχτα, πάσχιζε να ξεφύγει από τον αισθησιασμό.

      Είχε πια βυθιστεί στην απόγνωση. Δεν θα κατάφερνε να συγκρατήσει για πολύ ακόμη την φιληδονία που τον εξουθένωνε. Η φλογερή τάση του για ασκητισμό, τον ωθούσε να ακολουθήσει κυριολεκτικά την εντολή του Ιησού.

      Διάβαζε και ξαναδιάβαζε τα Ευαγγέλια:

      «Γιατί υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι γεννήθηκαν έτσι από τη μήτρα της μητέρας τους: και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι έγιναν έτσι από ανθρώπους: και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι έγιναν οι ίδιοι ευνούχοι για τη βασιλεία του παραδείσου. Αυτός που μπορεί να το κάνει, ας το κάνει».



      «Εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνούχισαν ἑαυτοὺς διὰ τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν»,

      «Υπάρχουν ευνούχοι που ευνουχίστηκαν προκειμένου να μπουν στη βασιλεία των ουρανών» (Ματθαίος 19:12). Αποφάσισε να ευνουχιστεί. Αυτοευνουχίστηκε.

      Κράτησε, όμως, κρυφό τον ακρωτηριασμό του. Δεν τον εκμυστηρεύτηκε ούτε σε αγαπητούς φίλους και εν Χριστώ αδελφούς. Τον πρόδωσαν όμως οι πόνοι του.

      Μαθεύτηκε γρήγορα ότι ο λογιότατος Ωριγένης, ο διακεκριμένος θεολόγος, ευνουχίστηκε στα δεκαοχτώ του χρόνια στο όνομα του Κυρίου.

      Διαγραφή
    14. Ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Δημήτριος είπε λόγια θαυμασμού και εγκωμιασμού για τον Ωριγένη. Δεν τον υπέδειξε ως παράδειγμα προς μίμηση, αλλά σίγουρα ως άξιο θαυμασμού από όλους τους πιστούς. Η πίστη του, η μόρφωση του, η ιδιότητα του ως θείου ευνούχου, τον κατέστησαν πολύ δημοφιλή.

      Ο επίσκοπος Δημήτριος σιγά σιγά άρχισε να βρίσκει ανυπόφορη τη δημοτικότητα του Ωριγένη. Ο φθόνος, έκαναν τον Δημήτριο να πάει κατευθείαν μπροστά στο συμβούλιο επισκόπων της Αιγύπτου, όπου εξοργισμένος άστραψε και βρόντηξε εναντίον του Ωριγένη. Πώς επετράπη σε ένα παιδαρέλι μια ολότελα προσωπική ερμηνεία του λόγου του Χριστού; Δεν χρειαζόταν και πολύ για να πεισθούν οι συγκεντρωμένοι επίσκοποι, των οποίων ο ποιμαντικός θρόνος, τον 1ο αιώνα του χριστιανισμού, ήταν ακόμα ασταθής. Τι θα γινόταν το κύρος τους αν ένα τρελό παιδί είχε γίνει διάσημο επειδή έκανε χρήση της λεπίδας στους όρχεις του;

      Ο Δημήτριος πέτυχε το στόχο του, διότι ο Ωριγένης απεβλήθη από το ιερατείο, εκδιώχτηκε από την Αλεξάνδρεια και απεβλήθη από όλες τις χριστιανικές Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο. Αφού κατηγορήθηκε για ασέβεια, για αίρεση, καταδικάστηκε ως σχισματικός, ο Ωριγένης κατέφυγε στην Παλαιστίνη. Εκεί τον προστάτευσε ο εντεταλμένος πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο οποίος είχε ουκ ολίγες έριδες σε εκκρεμότητα με τον Δημήτριο της Αλεξανδρείας. Ο Ωριγένης ζήτησε και έλαβε από τον πατριάρχη την άδεια να ιδρύσει στην Καισαρεία της Παλαιστίνης, ένα κατηχητικό σχολείο το οποίο σε λίγο καιρό έγινε περίφημο.

      Διαγραφή
    15. ΠΛΗΘΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ.

      Η διάπυρη πίστη του Ωριγένη και το θάρρος με το οποίο ευνουχίστηκε, τον έκαναν ένα είδος μυστικιστή ήρωα. Απόκτησε προσήλυτους. Πολλοί ακολουθούσαν το παράδειγμα του. Το πλήθος των μυστικιστών ευνούχων γινόταν ολοένα και πιο πυκνό, μέχρι του σημείου να αποτελεί μια αληθινή νέα αίρεση μέσα στην επίσημη εκκλησία. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΙΤΡΕΛΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Η Ο ΩΡΙΓΕΝΗΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ .

      Διαγραφή
    16. Πηγουλες;;;;;; Δικές σου αναλύσεις είναι αυτές. Ζητα απο τα αφεντικά την πηγή να σου γράψουν. Να δούμε αν θα προκύψει άλλο ένα ανύπαρκτο βιβλίο!!!!!

      Διαγραφή
    17. ΜΩΡΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΡΙΓΕΝΗΣ.
      ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 240.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ 1400 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2/3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΧΑΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ.

      Διαγραφή
    18. ΓΙΑ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ

      «Ἀλέξανδρος Φιλίππου καὶ οἱ Ἕλληνες πλὴν Λακεδαιμονίων» —

      Μπορούμε κάλλιστα να φαντασθούμε πως θ’ αδιαφόρησαν παντάπασι στην Σπάρτη για την επιγραφήν αυτή. «Πλὴν Λακεδαιμονίων», 5 μα φυσικά. Δεν ήσαν οι Σπαρτιάται για να τους οδηγούν και για να τους προστάζουν σαν πολυτίμους υπηρέτας. Άλλωστε μια πανελλήνια εκστρατεία χωρίς Σπαρτιάτη βασιλέα γι’ αρχηγό 10 δεν θα τους φαίνονταν πολλής περιωπής. Α βεβαιότατα «πλὴν Λακεδαιμονίων».

      Είναι κι αυτή μια στάσις. Νιώθεται.

      Έτσι, πλην Λακεδαιμονίων στον Γρανικό· και στην Ισσό μετά· και στην τελειωτική 15 την μάχη, όπου εσαρώθη ο φοβερός στρατός που στ’ Άρβηλα συγκέντρωσαν οι Πέρσαι: που απ’ τ’ Άρβηλα ξεκίνησε για νίκην, κι εσαρώθη.

      Κι απ’ την θαυμάσια πανελλήνιαν εκστρατεία, την νικηφόρα, την περίλαμπρη, 20 την περιλάλητη, την δοξασμένη ως άλλη δεν δοξάσθηκε καμιά, την απαράμιλλη: βγήκαμ’ εμείς· ελληνικός καινούριος κόσμος, μέγας.

      Εμείς· οι Αλεξανδρείς, οι Αντιοχείς, 25 οι Σελευκείς, κι οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Αιγύπτου και Συρίας, κι οι εν Μηδία, κι οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. 30 Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς.

      Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!

      Διαγραφή
    19. ΚΑΤΕΒΑ ΜΩΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΓΑΤΑ.
      ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ.
      ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
      Η μάχη της Μεγαλόπολης (ή αλλιώς μάχη των Ποντικών, όπως την ονόμασε ο Μέγας Αλέξανδρος ως ένδειξη περιφρόνησης προς τους Σπαρτιάτες) πραγματοποιήθηκε το 331 π.Χ. ανάμεσα στους Σπαρτιάτες του Άγι Γ' και τους Μακεδόνες του αντιβασιλέα του Μ. Αλεξάνδρου, Αντιπάτρου, στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας.
      Το ιστορικό

      Το 334 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος, με τη νίκη του στο Γρανικό, εξασφάλισε την κατάκτηση της Μικράς Ασίας. Στην Ελλάδα, ο Άγις Γ' της Σπάρτης ήρθε σε συνεννόηση με τους Πέρσες του Φαρνάβαζου για να δράσουν από κοινού στο Αιγαίο και την Ελλάδα κατά του Αλεξάνδρου. Οι Πέρσες υποσχέθηκαν το 333 π.Χ. στον Άγι 30 τάλαντα και 10 πλοία. Στο μεταξύ ο Αντίπατρος, ο αντιβασιλέας του θρόνου της Μακεδονίας, κατάφερε να καταπνίξει μια εξέγερση στη Θράκη και μόλις έμαθε την δράση των Σπαρτιατών κατά των Μακεδόνων κατευθύνθηκε στην Πελοπόννησο για να τους αντιμετωπίσει.
      Η μάχη
      Ο Αντίπατρος κατευθύνθηκε με 40.000 στρατό προς τη Μεγαλόπολη, όπου συναντήθηκε με το σπαρτιατικό στρατό του Άγι, που αριθμούσε κάπου στους 22.000 άνδρες. Η μάχη ξεκίνησε με τη διάσπαση της φάλαγγας των Σπαρτιατών από τους Μακεδόνες και με την υπεροχή τους αριθμητικά, οι δεύτεροι, κατάφεραν να νικήσουν τους Σπαρτιάτες. Οι Σπαρτιάτες έχασαν 5.300 στρατιώτες, ενώ και οι Μακεδόνες 3.500.

      Διαγραφή
    20. Η ΑΓΙΑ ΩΡΙΓΕΝΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ.ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

      Διαγραφή
    21. Τσιριζεις τραβελι. Έτσι να πονάς

      Διαγραφή
    22. ΜΠΑ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΩ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΗΛΙΘΙΑ;ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΙΟΥΔΑΙΑ

      Διαγραφή
    23. Πουστρα είσαι και βλαμμένη πέρα απο ξεφτυλισμένη αδερφαρο.

      Διαγραφή
    24. Κωστάκη σχιζοφρενή τώρα γράφεις ως τσοπάνης μπερδέψες του λογαριασμούς ως Παυλίνα έπρεπε να γράψεις

      Διαγραφή
    25. ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    26. ΤΣΟΠΑΝΟΣ28 Ιουλίου 2024 στις 6:31 μ.μ.
      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ

      1. Δε γαμας, γράφεις μαλακίες ως αληταρας.

      2. Είσαι πουστρα, τι αξία έχουν τα γραφόμενα σου; Ανωμαλίες οπως οι πράξεις σου.

      3. Βρίζεις, γιατί έτσι καλύπτεις ψυχολογικά τον ξεφτυλισμο που έχεις φάει.
      Πήγαινε στον ψυχίατρο Κωστάκη,.

      Διαγραφή
    27. Θα ξαναγράψεις σε σελίδα του φαισμπουκ που είμαι υπεύθυνος;Όπως είδες δεν μασάω μπλοκάρεσαι σε δέκατα δευτερολέπτου.

      Διαγραφή
    28. Οταν εξαφανιζεσαι γράφει ο τσοπάνος.
      Όταν χάνεται ο τσοπάνος γράφει η Παυλίνα.
      Σαλτα γαμησου ρε Κωστάκη

      Διαγραφή
    29. Κάνε βιντεοκλήση να δεις ποιος ειμαι

      Διαγραφή
    30. 🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

      Διαγραφή
    31. Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει;

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα;

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.

      Διαγραφή
    32. Έχεις το λόγο μου.Νε βιντεοκλήση το βιβλίο είναι δικό σου

      Διαγραφή
    33. Το ανύπαρκτο;;;;

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει;

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα;

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.

      Διαγραφή
    34. Μέχρι τις 5 το απόγευμα έχεις την ευκαιρία να δείξεις ότι φοράς παντελόνια

      Διαγραφή
    35. Την ευκαιρία την είχες εσύ, απλά επιβεβαίωσες ότι διαβάζεις ανύπαρκτα βιβλία, ρίχνεις λάσπη και είσαι πληρωμένη αδερφάρα.

      Άντε γεια παλιόπουστρα.

      Καληνύχτα

      Διαγραφή
  9. 900 ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...
    ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    ιδιωτική ομάδα
    ·
    909 μέλη
    Ο χρήστης Απολλώνιος είναι διαχειριστής.
    Δραστηριότητα
    1 νέα δημοσίευση σήμερα
    84 τον τελευταίο μήνα
    909 συνολικά μέλη
    Κανένα νέο μέλος την τελευταία εβδομάδα
    Δημιουργήθηκε 11 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή