ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΧΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 


 Αρχαίο χειρόγραφο που λέγεται ότι είναι «χαμένο ευαγγέλιο» με μια συγκλονιστική ανατροπή!!ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!! 

  • Το νέο βιβλίο «The Lost Gospel» ισχυρίζεται ότι η Μαρία Μαγδαληνή ήταν η αρχική Παναγία
  • Βασίζεται σε χειρόγραφο που βρέθηκε στη Βρετανική Βιβλιοθήκη και χρονολογείται πριν από 1.450 χρόνια
  • Ο καθηγητής Barrie Wilson και ο συγγραφέας Simcha Jacobovici μετέφρασαν κείμενο 
  • Ισχυρίζονται ότι έγινε  απόπειρα δολοφονίας  στα δύο παιδιά της Μαίρης



    Οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου, Το Χαμένο Ευαγγέλιο, ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει στοιχεία ενός χειρογράφου που αφηγείται την ιστορία των δύο γιων του Ιησού και του γάμου του με τη Μαρία, μια από τις στενότερες οπαδούς του, που βρισκόταν στη σταύρωση, την ταφή και το ανακάλυψη του άδειου τάφου του. 
     

    Φυσικά, υπήρξαν διάφορες ανακαλύψεις «νέων» ευαγγελίων όλα αυτά τα χρόνια και οι ισχυρισμοί για μια ρομαντική σχέση μεταξύ του Ιησού και της Μαρίας Μαγδαληνής επιμένουν για αιώνες.Ωστόσο, αυτό το νέο βιβλίο εστιάζει σε μια ιστορία που βρίσκεται σε ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από το 570 μ.Χ. και είναι γραμμένο στα συριακά — μια λογοτεχνική γλώσσα της Μέσης Ανατολής που χρησιμοποιήθηκε μεταξύ του 4ου και του 8ου αιώνα και σχετίζεται με την Αραμαϊκή, τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς. 

    Γραμμένο σε πέπλο — επεξεργασμένο δέρμα ζώων — βρισκόταν στα αρχεία της Βρετανικής Βιβλιοθήκης για περίπου 20 χρόνια, όπου τοποθετήθηκε αφού το Βρετανικό Μουσείο το αγόρασε αρχικά το 1847 από έναν έμπορο που είπε ότι το είχε αποκτήσει από την αρχαία St. Μονή Μακαρίου στην Αίγυπτο.

    Τα τελευταία 160 χρόνια, το έγγραφο έχει μελετηθεί από λίγους μελετητές, αλλά έχει θεωρηθεί αρκετά ασήμαντο.

    Στη συνέχεια, όμως, ο Simcha Jacobovici, ένας Ισραηλινοκαναδός σκηνοθέτης, και ο Barrie Wilson, καθηγητής θρησκευτικών στο Τορόντο, έριξαν μια ματιά. Μετά από έξι χρόνια μελέτης, είναι πεπεισμένοι ότι έχουν αποκαλύψει ένα πέμπτο ευαγγέλιο που λείπει — για να το προσθέσουν στα τέσσερα ευαγγέλια, τα οποία αφηγούνται την ιστορία της ζωής του Χριστού και λέγεται ότι γράφτηκαν από τους ευαγγελιστές Ματθαίο, Μάρκο, Λουκά και Ιωάννη, τον 1ο αιώνα μ.Χ.Αν αληθεύει, αυτό θα το έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη στη ζωή του Ιησού εδώ και σχεδόν 2.000 χρόνια. Ο Jacobovici ισχυρίζεται ότι το χειρόγραφο, το οποίο αποτελείται από 29 κεφάλαια, είναι αντίγραφο του 6ου αιώνα ενός άλλου ευαγγελίου του 1ου αιώνα και δίνει μέρη της Βίβλου με πολύ διαφορετικό πρίσμα.

    Αργότερα αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιάσει τα ευρήματά του σε συνέδριο που θα φιλοξενήσει η Βρετανική Βιβλιοθήκη.

    Όπως ο φανταστικός Κώδικας Ντα Βίντσι, ο οποίος είχε τον ήρωά του να ψάχνει έργα τέχνης για μυστικά, θρησκευτικά μηνύματα, το έγγραφο είναι σε κώδικα. Σύμφωνα με τους Jacobovici και Wilson, αφηγείται τον γάμο του Ιησού μέσα από την ιστορία του χαρακτήρα της Παλαιάς Διαθήκης Joseph και της συζύγου του Aseneth.

    Κάντε κύλιση προς τα κάτω για βίντεο 

    Ο Ιησούς αποκαλύπτεται στη Μαρία Μαγδαληνή μετά την ανάσταση στη ζωγραφική του Antonio Allegri da Correggio με τίτλο Noli me Tangere. Έχει υποστηριχθεί ότι ο Ιησούς και η Μαρία Μαγδαληνή παντρεύτηκαν 

    Ο Ιησούς αποκαλύπτεται στη Μαρία Μαγδαληνή μετά την ανάσταση στη ζωγραφική του Antonio Allegri da Correggio με τίτλο Noli me Tangere. Έχει υποστηριχθεί ότι ο Ιησούς και η Μαρία Μαγδαληνή παντρεύτηκαν 

    Ο Jacobovici αποφάσισε να εξετάσει βαθύτερα τον Joseph και τον Aseneth, όταν συνέκρινε την ιστορία τους με άλλες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης.

    Για να δοκιμάσουν τα έγγραφα της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ψηφιακή απεικόνιση υψηλής τεχνολογίας για να τα φωτογραφίσουν 13 φορές. Στη συνέχεια πήραν το χειρόγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά από τα συριακά στα αγγλικά.

    Υπήρξαν και άλλες, μεταγενέστερες, εκδοχές της ιστορίας του Ιωσήφ και του Ασένεθ, γραμμένες στα λατινικά και στα ελληνικά, οι οποίες διατηρήθηκαν σε μοναστήρια. Αλλά επιστρέφοντας στην αρχαία Συριακή, ο Wilson και ο Jacobovici λένε ότι ήταν δυνατό να διαβαστεί το κείμενο όπως προοριζόταν και να αποκωδικοποιηθεί η κρυμμένη ιστορία.

    Κεντρικό στοιχείο στον ισχυρισμό τους είναι ότι ο Ιωσήφ ήταν στην πραγματικότητα ο Ιησούς - και ότι ο Ασενθ ήταν στην πραγματικότητα η Μαρία Μαγδαληνή.

    Η νέα μετάφραση, σύμφωνα με τους Jacobovici και Wilson, καταγράφει ότι ο Φαραώ της Αιγύπτου ιερούργησε στον γάμο μεταξύ του ζευγαριού, λέγοντας στον Aseneth: «Ευλογημένος είσαι από τον Κύριο Θεό του Ιωσήφ, επειδή είναι ο πρωτότοκος του Θεού, και θα λέγεσαι Κόρη του Θεού του Υψίστου και νύφη του Ιωσήφ τώρα και για πάντα». 

    Ευαγγελική αλήθεια; Το χειρόγραφο που χρονολογείται από το 570 μ.Χ. (παραπάνω) είναι γραμμένο στα συριακά — μια λογοτεχνική γλώσσα της Μέσης Ανατολής που χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 4ου και 8ου αιώνα και σχετίζεται με την Αραμαϊκή, τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς

    Ευαγγελική αλήθεια; Το χειρόγραφο που χρονολογείται από το 570 μ.Χ. (παραπάνω) είναι γραμμένο στα συριακά — μια λογοτεχνική γλώσσα της Μέσης Ανατολής που χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 4ου και 8ου αιώνα και σχετίζεται με την Αραμαϊκή, τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς

    Μετά από ένα επταήμερο γαμήλιο γλέντι, το κείμενο λέγεται ότι διαβάζει: «Ο Ιωσήφ είχε συναναστροφή με τον Ασένεθ. . . Και ο Ασενέθ συνέλαβε από τον Ιωσήφ και γέννησε τον Μανασσή και τον αδελφό του Εφραίμ στο σπίτι του Ιωσήφ».

    Και έτσι, θα μπορούσαν αιώνες χριστιανικής διδασκαλίας να είναι λάθος και ότι ο Ιησούς ήταν σύζυγος και πατέρας;

    Υπάρχουν πολλά, πολλά ακόμη κομμάτια της σέγας που πρέπει να συναρμολογηθούν πριν αυτό αποδειχθεί οριστικά.

    Η θεωρία βασίζεται στους ισχυρισμούς ότι αυτό το «χαμένο» ευαγγέλιο και η «κρυπτογραφημένη» ιστορία του γάμου του Ιησού ήταν έργο μιας ομάδας διωκόμενων Χριστιανών. Προφανώς εξαφανίστηκε από την κοινή θέα γύρω στο 325 μ.Χ.

    Ήταν την εποχή που ο τότε Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος - ο πρώτος Χριστιανός αυτοκράτορας - λέγεται ότι διέταξε να καταστραφούν όλα τα άλλα ευαγγέλια, αφήνοντας μόνο τον Ματθαίο, τον Μάρκο, τον Λουκά και τον Ιωάννη να πουν την ιστορία του Ιησού επειδή η εκδοχή τους ταίριαζε με την άποψη του Κωνσταντίνου. Χριστιανισμός.

    Η Μαρία Μαγδαληνή έπαιξε εξέχοντα ρόλο στις δύο πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του Ιησού, που απεικονίζεται στην Pieta από τον Sir Anthony van Dyck

    Η Μαρία Μαγδαληνή έπαιξε εξέχοντα ρόλο στις δύο πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του Ιησού, που απεικονίζεται στην Pieta από τον Sir Anthony van Dyck

    «Από τότε, οι άνθρωποι έχουν βρει κομμάτια από αυτά τα άλλα [κατεστραμμένα] ευαγγέλια», λέει ο Jacobovici. «Συνήθως βγαίνουν από την αγορά αρχαιοτήτων και δέχονται επίθεση ως πλαστά. Ή είναι μόνο λίγες γραμμές ».

    Αλλά το χειρόγραφο της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, λέει, «είναι ένα πλήρες ευαγγέλιο».

    Αυτός και ο συνάδελφός του Wilson επισημαίνουν πολλές ενδείξεις που λένε ότι δίνουν το πραγματικό νόημά του. Κυρίως, η ιστορία για τον Ιωσήφ έχει ελάχιστη σχέση με άλλες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης για έναν άνδρα που είναι περισσότερο γνωστός για την ιστορία των δολοφόνων αδελφών του, που ενέπνευσε το δημοφιλές μιούζικαλ Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat.

    Επιπλέον, ο Ιωσήφ θεωρείται συχνά στον πρώιμο συριακό χριστιανισμό ως σύμβολο του Ιησού. Το χειρόγραφο αποκαλεί τον Ιωσήφ - όπως ο Ιησούς - γιο του Θεού....Αν κοιτάξετε τα σωρευτικά στοιχεία για το γάμο του Ιησού, γίνονται συντριπτικά. Αυτή η νέα ανακάλυψη είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι.  

    Σε ένα σημείο στο χειρόγραφο της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, μια φιγούρα που μοιάζει με άγγελο σημαδεύει ένα κομμάτι κηρήθρας στο αίμα με το σημείο του σταυρού. Όταν ο Ασενέθ —που υποτίθεται ότι είναι η φιγούρα της Μαρίας Μαγδαληνής— τρώει ένα κομμάτι κηρήθρας, ο άγγελος της λέει: «Λοιπόν τώρα έφαγες το ψωμί της ζωής και ήπιες το ποτήρι της ζωής».

    Οι παραλληλισμοί με τη Χριστιανική Θεία Κοινωνία, σύμφωνα με τον Jacobovici, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα «χριστιανικό κείμενο».

    Προηγείται επίσης μια συνοδευτική επιστολή, που γράφτηκε τον 6ο αιώνα από τον άνθρωπο που μετέφρασε το έγγραφο από τα πρωτότυπα ελληνικά στα συριακά.

    Λέει ότι το έγγραφο έχει ένα «εσωτερικό νόημα» για τον «Κύριό μας, τον Θεό μας, τον Λόγο».

    Αλλά ακριβώς στο σημείο που φαίνεται σαν να πρόκειται να αποκαλυφθεί το κρυμμένο εσωτερικό νόημα του κειμένου, υπάρχει ένα μεγάλο σκίσιμο στο χειρόγραφο - υποδηλώνοντας ότι κάποιος λογοκρίνει εσκεμμένα την αποκάλυψη που επρόκειτο να ακολουθήσει.

    «Υπάρχει μια τομή στη σελίδα, ακριβώς μέσα από μια γραμμή συριακής γραφής», λένε οι Jacobovici και Wilson. «Αυτό δείχνει ότι η ενότητα λείπει, όχι λόγω φθοράς αλλά λόγω λογοκρισίας».

    Ενώ ορισμένοι ακαδημαϊκοί συμφωνούν ότι είναι πιθανό ότι άλλα ευαγγέλια - που διηγούνται τον γάμο του Ιησού - μπορεί να υπήρχαν αλλά από τότε χάθηκαν, άλλοι είναι ανένδοτοι ότι η ιδέα είναι μια εντελώς ανοησία.

    Η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοιες συζητήσεις.

    Οι συγγραφείς του νέου βιβλίου «The Lost Gospel» ισχυρίζονται ότι η Μαρία Μαγδαληνή και ο Ιησούς είχαν δύο παιδιά μαζί, πιστεύεται ότι απεικονίζονται στον Μυστικό Δείπνο του Ντα Βίντσι 

    Οι συγγραφείς του νέου βιβλίου «The Lost Gospel» ισχυρίζονται ότι η Μαρία Μαγδαληνή και ο Ιησούς είχαν δύο παιδιά μαζί, πιστεύεται ότι απεικονίζονται στον Μυστικό Δείπνο του Ντα Βίντσι 

    Το 1213, για παράδειγμα, ένα χρονικό κατέγραψε ότι οι κάτοικοι του Béziers, στη νότια Γαλλία, είχαν καεί ζωντανοί τέσσερα χρόνια νωρίτερα για «τον σκανδαλώδη ισχυρισμό τους ότι η Μαρία η Μαγδαληνή και ο Χριστός ήταν εραστές». Μια διαφορετική ιστορία - ότι η Μαρία ήταν πόρνη - προτάθηκε από μελετητές που συνδύασαν την ταυτότητά της με τον ανώνυμο αμαρτωλό που χρίζει τα πόδια του Ιησού στο ευαγγέλιο του Λουκά. Ωστόσο, αυτή η ερμηνεία έχει σχεδόν καθολικά απορριφθεί.

    Μόλις πριν από δύο χρόνια, η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Λ. Κινγκ δήλωσε ότι είχε βρει ένα θραύσμα παπύρου —που πιστεύεται ότι είναι από την Αίγυπτο— που ονομάζεται The Gospel Of Jesus's Wife. Σε αυτό, υπήρχαν τέσσερις λέξεις, γραμμένες στα κοπτικά (μια αιγυπτιακή γλώσσα), που έλεγαν: «Ο Ιησούς τους είπε: «Η γυναίκα μου . . .» '

    Ο Jacobovici πιστεύει ότι το «χαμένο ευαγγέλιό» του υποστηρίζει τις μελέτες του καθηγητή Κινγκ.

    Είναι επίσης πεπεισμένος ότι η ιστορία του γάμου του Ιησού έχει ήδη ενσωματωθεί σε τέσσερα ευαγγέλια στην Καινή Διαθήκη.

    Λέει: «Ο Ιησούς αποκαλείται «ραβίνος» στα ευαγγέλια. Και ένας ραβίνος, μέχρι σήμερα, για να έχει εκκλησία και διακονία, πρέπει να παντρευτεί. Εάν πρόκειται να ηγηθεί μιας εκκλησίας, πρέπει να είναι πρότυπο για αυτήν την εκκλησία. Τον πρώτο αιώνα φτάνεις στην ανδρική ηλικία — παντρεύεσαι».

    Και επομένως, επιμένει, «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι, ακόμη και στα καθιερωμένα ευαγγέλια, ο Ιησούς πρέπει να έχει γυναίκα.

    Η Εκκλησία της Αγγλίας ισχυρίστηκε ότι το βιβλίο έχει περισσότερα κοινά με το βιβλίο του Νταν Μπράουν Ο Κώδικας Ντα Βίντσι παρά με τα ευαγγέλια 

    Η Εκκλησία της Αγγλίας ισχυρίστηκε ότι το βιβλίο έχει περισσότερα κοινά με το βιβλίο του Νταν Μπράουν Ο Κώδικας Ντα Βίντσι παρά με τα ευαγγέλια 

    Για να τονίσει την πεποίθησή του ότι η Μαρία της Μαγδαληνής ήταν σύζυγος του Ιησού, περιγράφει την απόφασή της να επισκεφτεί το σώμα του την Κυριακή μετά τη Σταύρωση. «Τα ευαγγέλια μας είπαν γιατί πήγε εκεί — για να πλύνει και να αλείψει το σώμα του. Είναι απλώς οπαδός και όμως θα ξετυλίξει το γυμνό κορμί του; Οι γυναίκες δεν πλένουν ραβίνους ή αντρικά σώματα. Μόνο τα αρσενικά το κάνουν — εκτός αν είσαι η γυναίκα του άντρα».

    Εξίσου ενδιαφέροντα, ο Jacobovici και ο Wilson ισχυρίζονται ότι υπήρχε μια συνωμοσία για τη δολοφονία του Ιησού από έναν ερωτικό αντίπαλο 13 χρόνια πριν από τη Σταύρωση.

    Λένε ότι το χειρόγραφο λέει ότι ο γιος του Φαραώ ήθελε να παντρευτεί τον Ασένεθ και σχεδίαζε να σκοτώσει τον Ιωσήφ και τα παιδιά τους, αλλά τον απέτρεψαν τα αδέρφια του Ιωσήφ. Ο Jacobovici προσδιορίζει τον άνδρα ως τον υιοθετημένο γιο του Ρωμαίου αυτοκράτορα Τιβέριου, Germanicus, ο οποίος βρισκόταν στη Γαλιλαία όταν ήταν εκεί ο Ιησούς.

    Αυτή η επανεγγραφή της σπουδαιότερης ιστορίας που έχει ειπωθεί ποτέ οδήγησε τον εκδότη να συγκρίνει το βιβλίο των Jacobovici και Wilson με την ανακάλυψη των χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας, των αρχαίων βιβλικών παπύρων που βρέθηκαν σε σπηλιές στη Δυτική Όχθη και περιέχουν αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη. .

    «Αν κοιτάξετε τις σωρευτικές αποδείξεις για το γάμο του Ιησού, γίνονται συντριπτικά», λέει ο Jacobovici. «Αυτή η νέα ανακάλυψη είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι.

    «Η προέλευσή του είναι γνωστή, καθώς βρίσκεται στη Βρετανική Βιβλιοθήκη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τρελό να λες ότι είναι αντίγραφο ενός έργου του πρώτου αιώνα — πολλοί μελετητές λένε ότι είναι. Και δεν είναι τρελός να πούμε ότι είναι χριστιανικό — όπως έχουν πει πολλοί μελετητές».

    Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών ιστορικών δεν είναι πεπεισμένη.

    Χαρακτηριστική είναι η Diarmaid MacCulloch, καθηγήτρια ιστορίας της εκκλησίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Λέει ότι οι ισχυρισμοί του «χαμένου ευαγγελίου» ακούγονται «σαν τη βαθύτερη σεντίνα», προσθέτοντας: «Είμαι πολύ έκπληκτος που η Βρετανική Βιβλιοθήκη δίνει χώρο σε αυτούς τους συγγραφείς».

    Όσο για την ίδια τη Βρετανική Βιβλιοθήκη, το προσωπικό αρνήθηκε να εγκρίνει το νέο βιβλίο.

    Απτόητοι, οι Simcha Jacobovici και Barrie Wilson επιμένουν: «Ο μόνος τρόπος να μην υπάρχουν στοιχεία είναι αν συνεχίσετε να αγνοείτε τα στοιχεία».

    Αλλά εξακολουθούν να έχουν πολλά πειστικά πράγματα να κάνουν - ιδιαίτερα με την Εκκλησία της Αγγλίας που φυσικά χλευάζει τους ισχυρισμούς, απορρίπτοντάς τους ως πιο κοντά στη λαϊκή μυθοπλασία και μοιράζονται περισσότερα με τον Κώδικα Ντα Βίντσι από τα ιστορικά αρχεία του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά. ή Γιάννης.

20 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μπηκαμε στην νεα εποχη του υδροχοου .Τα ψεμματα της παλιας ταξης πραγματων σβηνουν.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ .
      ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
      ΗΠΑ: Ο Δίας, το ψηλότερο σκυλί στον κόσμο, πέθανε σε ηλικία 5 ετών
      https://www.protothema.gr/world/article/409663/ipa-o-dias-to-psilotero-skuli-ston-kosmo-pethane-se-ilikia-5-eton/

      Διαγραφή
    3. Εγω τον σκυλο μου παντως τον εχω βγαλει χριστουλη.

      Διαγραφή
    4. Στα αρχιδια μας

      Διαγραφή
    5. Οτι επιβεβαιώνεις ότι είσαι χαμηλού επιπέδου;;;
      Δε πα να το πεις τον σκύλο σου όπως θες τον χαρακτήρα σου επιβεβαιώνεις.
      Ο σκύλος θα ντρέπεται που έχει εσένα και ας τον λες όπως θες

      Διαγραφή
    6. ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟ.

      Διαγραφή
    7. ΤΣΟΠΑΝΟΣ 28 Ιουλίου 2024 στις 6:31 μ.μ.
      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ

      Ενεργητικός είσαι όχι ετεροφυλόφιλος!!!

      Λάσπη ενός πουστη ποιός δίνει αξία.

      Σε πονάει καριολα που ξεσκεπαζεσαι, πες στα αφεντικά σου οτι είσαι άχρηστος να σταματήσουν να στέλνουν λίρες

      Διαγραφή
  2. Με βιντεοκλήση κουκουλοφόρε θα γίνει δικό σου.Εχεις τον λόγο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουστρα αναδρη έχεις λόγο εσύ;;;;
      Φτάνουν τα ανέκδοτα

      Διαγραφή
    2. Κάνε βιντεοκλήση κι αν δε σου στείλω το βιβλίο τότε θα έχεις δικαιωθεί τόσο απλα

      Διαγραφή
    3. Ξεφτίλα κότα θρασύδειλη πουστρα θα μείνεις μια ζωή

      Διαγραφή
    4. Κάνε βιντεοκλήση και θα πάρεις το βιβλιο

      Διαγραφή
    5. Τις πουστιες στις φίλες τραβελια σου.

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι
      δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει; Γράψε το ISBN ...

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.
      🐔 🐔 🐔

      Διαγραφή
    6. Γίνε άντρας περιμένω βιντεοκλήση.Σου υπόσχομαι ότι σε ένα δευτερόλεπτο θα καταπέσει η ψύχωση σου ότι είμαστε το ίδιο άτομο αφού θα δεις εμένα.Αιντε κοταρα.

      Διαγραφή
    7. Μόλις κάνεις βιντεοκλήση το βιβλίο θα το πάρεις έχεις το λόγο μου Μάγκικα και αντρικια

      Διαγραφή
    8. Αν ήσουν άντρας θα έχεις δώσει το ISBN;
      Τι φοβάσαι; Τι τρέμεις;

      ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ .-

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει;

      ΔΩΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΟ ISBN. -

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα!!!

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.

      Διαγραφή
    9. Την ευκαιρία την είχες εσύ, απλά επιβεβαίωσες ότι διαβάζεις ανύπαρκτα βιβλία, ρίχνεις λάσπη και είσαι πληρωμένη αδερφάρα.

      Άντε γεια παλιόπουστρα.

      Καληνύχτα

      Διαγραφή