ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΣ!!ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!

 Ήταν ο Ιησούς Εβραίος; Φυσικά, ο Ιησούς ήταν Εβραίος. Γεννήθηκε από Εβραία μητέρα, στη Γαλιλαία, ένα εβραϊκό μέρος του κόσμου. Όλοι οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι, οι μαθητές του, όλοι ήταν Εβραίοι. Τακτικά λάτρευε στην εβραϊκή κοινοτική λατρεία, αυτό που ονομάζουμε συναγωγές. Κήρυξε από


 εβραϊκό κείμενο, από τη Βίβλο. Γιόρταζε τις εβραϊκές γιορτές. Πήγε για προσκύνημα στον Εβραϊκό Ναό της Ιερουσαλήμ όπου βρισκόταν υπό την εξουσία ιερέων.... Έζησε, γεννήθηκε, έζησε, πέθανε, δίδαξε ως Εβραίος. Αυτό είναι προφανές σε κάθε περιστασιακό αναγνώστη του ευαγγελικού κειμένου. Αυτό που είναι εντυπωσιακό δεν είναι τόσο ότι ήταν Εβραίος αλλά ότι τα ευαγγέλια δεν προσποιούνται ότι δεν ήταν. Τα ευαγγέλια δεν έχουν ακόμη νόημα ότι ο Ιησούς ήταν κάτι άλλο από Εβραίος. Τα ευαγγέλια δεν έχουν καν την αίσθηση ότι βρήκε μια νέα θρησκεία, μια ιδέα εντελώς ξένη σε όλο το ευαγγελικό κείμενο και εντελώς ξένη προς τον Παύλο.

35 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΚΤΟ.

    Ο λόγος του Χριστού φέρνει μία επανάσταση σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ανά τους αιώνες: πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος… (Ματθ. 28, 19).

    Με τον όρο αρχαία ελληνική θρησκεία, στην καθομιλουμένη και ως δωδεκαθεϊσμός, εννοείται το σύνολο των δοξασιών και τελετουργικών δρώμενων που τελούνταν στην αρχαία Ελλάδα με τη μορφή λατρευτικών παραδόσεων, ως πρακτικό θεμέλιο και συμπλήρωμα της ελληνικής μυθολογίας. Καθώς μάλιστα στον αρχαιοελληνικό κόσμο οι θρησκευτικές πρακτικές διέφεραν κατά τόπους, θα μπορούσε πιθανώς να αναφερθεί κανείς σε ελληνικές θρησκείες. Οι λατρευτικές πρακτικές των Ελλήνων εκτείνονταν πέρα από τα όρια της ηπειρωτικής Ελλάδας στα νησιά και τις ακτές της Ιωνίας στη Μικρά Ασία, τη Μεγάλη Ελλάδα (Σικελία και νότια Ιταλία) και στις διασκορπισμένες ελληνικές αποικίες της δυτικής Μεσογείου όπως η Μασσαλία. Το ελληνικό θρησκευτικό παράδειγμα επηρέασε καθοριστικά και σε μεγάλο βαθμό τις θρησκευτικές πρακτικές των Ετρούσκων και ιδιαίτερα τις τοπικές, αστικές λατρείες των Ρωμαίων.

    Η ακαδημαϊκή έρευνα υποδεικνύει ότι η πρώιμη ελληνική θρησκεία προήλθε ή επηρεάστηκε σημαντικά από σαμανιστικές πρακτικές των στεππών της κεντρικής Ασίας, διαμέσου της ελληνικής αποικίας της Ολβίας στην Σκυθία, στη βόρεια ακτή της Μαύρης θάλασσας με κατάληξη τις πεδιάδες της Θεσσαλίας[1].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Κωστάκη γιατί να ξεφτυλιζεις τον εαυτό σου συνέχεια και να δείχνεις πόσο αγράμματος είσαι;

    Γιατί οποία μαλακία σου στέλνουν τα αφεντικά δεν την δίνεις σε κάποιον να στη διαβάσει πριν την ανεβάσεις;;;

    Χριστιανισμός: ο Χριστιανισμός[1] είναι μονοθεϊστική θρησκεία η οποία βασίζεται στη ζωή και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού!!!!!!

    Μόνο που ο λόγος τού ήταν αντίθετος σε πολλά με την εβραϊκή θρησκεία: ισότητα γυναίκας -άντρα, η αξία των παιδιών ως άνθρωποι, ευσπλαχνία, ισότητα και αξία των μολυσμένων, ασθενών, φτωχών, ισότητα ασχέτως πλούτου, κτλπ.

    Αυτοί που ακολούθησαν τον Χριστό λέγονται Χριστιανοί και η θρησκεία ΑΥΤΩΝ χριστιανισμός!!!!!

    Πως θα ήταν ρε αγραμματε χριστιανός;;;;

    Διάβαζε τι σου στέλνουν ή να τα δίνεις άλλου να σου εξηγούν......

    https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82&dq=

    χριστιανισμός ο [xristxanizmós & xrist(ia)nizmós] Ο17 : η θρησκεία που στηρίζεται στη ζωή και στη διδασκαλία του Iησού Xριστού: H πίστη στο χριστιανισμό. H διάδοση / εξάπλωση του χριστιανισμού. [λόγ. < ελνστ. Χριστιανισμός]

    (Θα το διαγράψεις οπως και τα υπόλοιπα που σε ξεφτυλιζουν, αλλά δε θέλω να αγχωθείς, θα σατ ανεβάζω συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ.
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αρχιδι σε έχει ο Απολλώνιος εδώ και βρίζεις και λες και μαλακίες από πάνω;Έπρεπε να ήμουν εγώ διαχειριστής δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς ότι μπορείς να γράψεις.Σε όσες σελίδες στο φαισμπουκ που τόλμησες να γράψεις και είμαι κι εγώ εκε υπεύθυνος ί έφυγες σε κλάσματα δευτερολέπτου.Κοιτα θράσος το στημένο πιόνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ταιριάζεις τραβελακι;;;;;

      Πάλι σκουζεις σαν πουτανα;;;;

      Οι Μινωίτες λάτρευαν κυρίως τη Μεγάλη Θεά, που ήταν η θεά της φύσης, της γονιμότητας και του πολέμου. Η μιας μεγάλης γυναικείας θεότητας, Μητέρας-Θεάς, Μητέρας-Γης, οι ανδρικές θεότητες είναι μεταγενέστερα ευρήματα κυρίως των Μυκηναίων, στους Μινωίτες υπήρχαν μόνο θηλυκές θεότητες.

      Ποιός Δίας Απολλώνιος και παπαρομαλακιες..

      Έτσι για να τσούζει πιο πολύ.
      Τράβα τώρα να τον φας πάλι απο το άλογο και όταν σκιστεί γυρνά να σε ξεφτυλισω ξανά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμα βρίζεις γυναικούλα και μιλάς εσύ πουτανα για ξευτιλισμα;Όσες φορές και να γράψεις με ψεύτικα προφίλ θα σε μπλοκάρω .Τολμά να σχολιάσεις σε όσες σελίδες είμαι

      Διαγραφή
    3. Ρε παλιόπουστρα με το fb δεν ασχολούμαι.
      Αύριο εσύ που γράφεις επώνυμα πως θα λέγεσαι; Καστροπουλος πάλι; Ίσως Κατσουνης; Μήπως Καστρουλης; Τσοπάνης;
      Σχιζοφρενή αληταρα με τα χίλια ονόματα τολμάς και μιλάς μογγολε.
      Πονάει πολύ που σε γαμαει Έλληνας στα γραφόμενα και παρακαλάς ρε πουστρα και live αλλα με ξεκολιαρες πουστρες δε πάω. Μόνο με γυναίκες αδερφαρο
      Τσιριζε τώρα πάλι τραβελι

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ;ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΧΕΖΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΤΡΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙ ΙΟΥΔΑΙΕ;ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΩΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ.https://www.youtube.com/watch?v=38QZ-H_rwho ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΤΡΥΠΑ.

      Διαγραφή
    5. Παλιοπουστρα σχιζοφρενή δε κουράστηκες να αλλάζεις λογαριασμούς;
      Ρε μαλακόπουστρα τραβά σε ψυχίατρο .
      Το πολύ γαμησι δε σου έχει ανοίξει τον κωλο αλλά και τον λιγοστό εγκέφαλο.
      Τρβα σάλτα γαμησου σκατοτουρκε.
      Κωστάκη στο Σούνιο θα ξαναπατήσεις;;;;;;;
      Η επειδή έγινες ρεζίλι ρε πουστρα δε θα σε ξαναδούμε;;;;
      Ανέβηκες στα βουνά πουσταρα;;;

      Διαγραφή
    6. ΧΑΧΑΧΑ
      ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
      Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    7. Απο σχιζοφρενή τι να περιμένεις.... Κωστάκης Κανελλόπουλος=Απολλώνιος Σταθάτος=Τσοπανης

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δε γαμαω παλιοπουστρες. Μη παρακαλάς πουστρα τραβά χωσε κανενα άλογο να ικανοποιήσεις το βρώμικο πηγάδι σου.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΡΑΨΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Σου είπα όσο και να προσπαθείς να νευριάσω, για να σε γαμησω δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τσάμπα παιδευεσαι, τσάμπα γράφεις τις ίδιες ανωμαλίες συνέχεια. Είμαι άντρας και μαρεσουν οι ΓΥΝΑΊΚΕΣ δεν είμαι παλιοπουστρα όπως εσύ.
      Ξέρεις τι είναι γυναίκα; Εκεί στα βουνά πηγές για να φύγεις μακριά τούς ανώμαλη τόσο φόβος για τίς γυναίκες; Να το συζητήσεις με ψυχίατρο αυτό... Τι στο διάολο έβλεπες την πουτανα να την γαμανε οι πελάτες και απο το μίσος σου έγινες ανώμαλος ρε Κωστάκη; Σε λείπαμε έχεις περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια με πολλά τραύματα

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΩΛΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    5. Δεν είσαι ο Απολλώνιος Κωστάκη;
      Το μόνο σίγουρο είναι οτι είσαι ένας σχιζοφρενής που απο τη λυσα σου να πάρεις εκδίκηση για το ξεφτυλισμα που έχεις υποστεί ειναι η παραφροσύνη και οι βρισιές στα λεγόμενα σου. Χωρίς ουσία χωρίς νόημα.
      Το μόνο που καταφέρνεις ειναι να επιβεβαιώνεις ποσο ψυχασθενής διαταραγμένος είσαι, το χαμηλό επίπεδο σου και την αλητεία και παραβατική συμπεριφορά σου.

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.https://www.ekklisiaonline.gr/nea/etsi-xegelousan-tous-pistous-i-monachi-me-ton-stavro-pou-ypotithete-myrovlyze-ke-kollouse-elyse-to-mystirio-o-theologos/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2ClkvVLuwvNlJJwrlnyHIDSVUc7-BSxmPrR-il5r4oVjBar8weYpiXyAg_aem_u_-G8kmVkuuxc3VjhUk0_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου στέλνουν πολλά τα αφεντικά πανικός σας έχει πιάσει

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΙΣΜΠΟΥΚ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΙΟΣ ΜΠΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    3. ΤΣΟΠΑΝΟΣ 28 Ιουλίου 2024 στις 6:31 μ.μ.
      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ

      Ενεργητικός είσαι όχι ετεροφυλόφιλος!!!

      Τα λόγια ενός πουστη έχουν τόση αξία όσο τα σκατα

      Διαγραφή
    4. Εγώ δεν θέλω να σε γαμησω αλλά αντί να νιώθεις υπερήφανος που ένας Έλληνας θέλει να σου σκίσει την κωλαρα λες μαλακίες Έχει δώσει δικαιώματα ο πρωκτός σου φιλαράκι για αυτό και σου την πέφτει ο Σπαρτιάτης τι δεν κατάλαβες;

      Διαγραφή
    5. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο κωλος σας έχει γίνει πηγάδι.
      Παρακαλατε να σας γαμησει Έλληνας, τον προκαλείτε, λύσατε τραβελια τακτική σας, νευριαζεται τον άλλον και στο τέλος σας πεθαίνει στο γαμησι.
      Αλλα ρε πουστρα να τη βρείτε μεταξύ σας.
      Δηλαδή εσένα.... Με εσένα... Στον καθρέπτη. Γιατί το ίδιο άτομο είστε, στη κυριολεξία.
      Ρε Παυλίνα να σου θυμησω οτι με παρακαλαγες να σε γαμησω, αλλά στο είχα ξεκαθαρίσει πουστης δεν είμαι και ακόμα και αν ήσουν πραγματική γυναίκα σε τέτοιο βρώμικο πηγάδι δε θα έμπαινα. -

      Και για να μη ξεχνιόμαστε πουστηδες:
      ΤΣΟΠΑΝΟΣ 28 Ιουλίου 2024 στις 6:31 μ.μ.
      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ

      Ενεργητικός είναι όχι ετεροφυλόφιλος!!!

      Παλιοπουστρα της Αφροδίτης και οι δύο σας.
      Εσύ δηλαδή ψυχασθενή με διαταραχή προσωπικότητας.

      Διαγραφή
    6. Έχεις πρόβλημα αλλά σου γράφουμε,αλλά καταλαβαινεις και άλλα απαντας

      Διαγραφή
    7. Ως αμόρφωτος δε καταλαβαίνεις τι γράφεις. Μη το προσπαθείς μόνη σου, μείνε καλύτερα σε ότι σου στέλνουν.

      Διαγραφή
    8. Εκτός από τον ψυχίατρο έισαι και βλήμα.Φερε μου την πουτανα την μάνα σου και την αδελφή σου να δούμε τι είμαι Για γυναίκα δεν λέω γιατί αποκλείεται να έχεις.Αλλα τι περιμένεις από κάποια που δεν θέλει Έλληνες αλλά την γαμανε ακροδεξιοί,ορθόδοξοι,φασίστες και όλα τα σιχαματα;

      Διαγραφή
    9. Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι
      δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει; Γράψε το ISBN ...

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.
      🐔 🐔 🐔

      Τι έχεις αποδείξει ότι είσαι; Πουστρα, τραβελι, θρασυδειλη, μανιακός με εμμονές με πολλά ψυχολογικά τραύματα γιατί ακόμα δεν είσαι σίγουρος αν ο χριστιανός που σε μεγάλωσε ήταν ο πατέρας σου ή ο πραγματικός ήταν κάποιος Μογγόλος απο τούς πελάτες που έχει η μητέρα σου, που και γι'αυτό δεν είσαι σίγουρος αν ήταν η πραγματική η είσαι υιοθετημένος,.
      Είναι για λυπηση γιατί ένα χρόνο τώρα δεν έχεις ζητήσει βοήθεια ψυχιάτρου.
      Αλήθεια κατάφερες να κάψεις κάποια εκκλησία σκατοτουρκε;
      Μάλλον δε σε εχουν πληρώσει ακόμα για αυτό.

      Διαγραφή
  7. Δε θα πάρεις ποτέ με βιντεοκλήση.Παντου γράφεις με ψεύτικα προφίλ .Στο τικ -τοκ ,στο φαισμπουκ παντού.Εισαι μια πληρωμένη χριστιανική τσουλα που λειτουργείς με μεροκάματο.Νομιζεις δε σε έχω τσεκαρει;Δε σε έχω μπλοκάρει από σελίδες που έχω την δυνατότητα;Ρε βλάκα ο Εβραίος θα πουλήσει εξυπνάδα στον Έλληνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε πουστρα αντί να είσαι όλη μέρα YouTube τικ τοκ fb και όλα τα υπόλοιπα στο ίντερνετ και να πληρώνεσαι να ρίχνεις λάσπη δε πας να βρείτε καμία δουλειά;

      ΞΕΦΤΥΛΑ

      Τις πουστιες στις φίλες τραβελια σου.

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι
      δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει; Γράψε το ISBN ...

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.
      🐔 🐔 🐔

      Διαγραφή
    2. Περιμένω βιντεοκλήση και το βιβλίο θα το πάρεις έχεις το λόγο μου .Μάγκικα και αντρικια

      Διαγραφή
    3. Αν ήσουν άντρας πουστρα θα έχεις δώσει το ISBN.
      Τι φοβάσαι; Τι τρέμεις;

      ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ .-

      Τη λάσπη την έριξες δημόσια , γιατι δεν αποδεικνύεις οτι το βιβλίο υπάρχει;

      ΔΩΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΟ ISBN. -

      Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα!!!

      Και πες οτι σε πήρα ρε πουστρα βιντεοκλήση. Μετά τι; Θα γυρίσεις να γράψεις οτι το βιβλίο είναι ανύπαρκτο;

      Ρε πουστρα, εγώ είμαι άντρας και ξεκάθαρος.
      Γραψε το ISBN και θα σου κάνω βιντεοκλήση.

      ΕΣΎ είσαι πουστρα, θρασυδειλη, άνανδρη, φοβάσαι τρέμεις ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ το βιβλίο.

      Αντε στο καβούκι σου πάλι πουστρα.

      Διαγραφή
    4. Την ευκαιρία την είχες εσύ, απλά επιβεβαίωσες ότι διαβάζεις ανύπαρκτα βιβλία, ρίχνεις λάσπη και είσαι πληρωμένη αδερφάρα.

      Άντε γεια παλιόπουστρα.

      Καληνύχτα

      Διαγραφή
    5. Που χαθηκες μορι καριολα;Σε γαμανε τραγοι;

      Διαγραφή
    6. ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
      ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ Η ΒΛΑΧΑ.
      ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟ...

      Διαγραφή