ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Μας έχουν πεθάνει στο δούλεμα τόσα χρόνια!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Η οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κατάστασης των ελληνικών νοικοκυριών. Καμία σχέση τα χρέη του Κράτους για τα οποία χρεοκοπήσαμε με τα ατομικά μας χρέη. Εάν το Κράτος δεν χρωστούσε 400 δις, όσα και χρωστούσαμε εμείς οι πολίτες στις τράπεζες το κράτος ΔΕΝ θα χρεοκοπούσε. Το να γίνουν περικοπές στα δημόσια έξοδα (άρα και στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων) έχει νόημα. Να γίνουν περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα ΤΙ νόημα έχει;;; Ας αφήσουμε λοιπόν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι είμαστε σπάταλοι εμείς οι πολίτες και γι’ αυτό χρεοκόπησε το κράτος. Μαγκιά μας να χρωστάμε όσα θέλουμε. Βοηθάμε έτσι με τους φόρους και το ΦΠΑ τα έσοδα του κράτους.
Η χρεοκοπία του κράτους είναι αποτέλεσμα της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής αφαίμαξης της πατρίδας μας, καθώς και της ρεμούλας των πολιτικών που μας κυβερνούν. Μας φόρτωσαν έναν εμφύλιο, μια δικτατορία, έναν πόλεμο, συνεχείς απειλές από το τσιράκι τους την Τουρκία, μεταλλαγμένα τρόφιμα, τρελές αγελάδες, νόσο των πουλερικών, γρίπη των πετούμενων, γρίπη των τετράποδων, εμβόλια, Ολυμπιακή «ασφάλεια», ΦΩΤΙΕΣ και ΣΕΙΣΜΟΥΣ. Σταματώ εδώ, αν και υπάρχουν κι άλλο.
Όλα αυτά ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. Κι απ’ όλα αυτά ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, και εξακολουθούν να ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.

Σ’ αυτά να προσθέσουμε:
1. Τα χρήματα που μας έκλεψαν οι Αμερικανοί με τα τρία καράβια που τους παραγγείλαμε να μας φτιάξουν το 1821 με δανικά λεφτά από τις Αγγλικές τράπεζες, και δεν μας τα παρέδωσαν.
2. Την ΑΠΑΤΗ με την Μικρασιατική καταστροφή.
3. Την καταλήστευση του χρυσού και των αρχαίων μας από τους Γερμανούς τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.
4. Την αχρήστευση του κράτους από τις καταστροφές του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου (λιμάνια, δρόμοι, σιδηροδρομικό και οδικό δύκτιο, σπίτια κλπ).
Για να διορθωθούν οι βλάβες και οι ζημιές πήραμε δάνεια από ΑΥΤΟΥΣ και ακόμα τα ξεπληρώνουμε. Και για να ανταπεξέλθουμε στην τοκογλυφία τους παίρναμε κι άλλα δάνεια και το γαϊτανάκι τελειωμό δεν έχει!!!!

Τέλος να προσθέσω και τους Κυβερνήτες που μας φόρτωσαν από τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ για να μπορούν να αρμέγουν ευκολότερα την ΑΓ-ΕΛΛΑΔΑ.
Όσο για τις στατιστικές που μας θεωρούν από τους τελευταίους σε δείκτη νοημοσύνης στην Ευρώπη, ΣΥΜΦΩΝΩ !!! Το να είσαι εναντίον της εισβολής στο ΙΡΑΚ, στο Αφγανιστάν, στην Σερβία κλπ, να είσαι υπέρ των Παλαιστινίων, να λες ΚΑΜΙΚΑΖΙ και όχι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ τους Παλαιστίνιους, τους Ιρλανδούς , τους Βάσκους κλπ , εεεεε πρέπει να έχεις χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κι αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου