ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ "ΙΕΡΗ" ΠΡΟΚΛΗΣΗ !! ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΙΣΧΟΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σχόλιο Απολλώνιου:Φτάνει πια αυτό ξεπερνάει τα όρια του σκανδάλου καί  γίνεται οικονομικό έγκλημα κατά της πατρίδας!!Ως πότε θα πληρώνουν οι Έλληνες τους τεμπέληδες ρασοφόρους!!Στο κάτω κάτω ας πληρώνει ο καθένας την θρησκεία που έχει επιλέξει! Ξυπνήστε , ξεσηκωθείτε όλοι ενάντια στο διεφθαρμένο ιερατείο και στην Εβραιοπροσκυνημένη πολιτική εξουσία!!Δεν θέλουμε άλλους παπάδες δασκάλους και γιατρούς θέλουμε πουλημένοι πολιτικοί!!






Από τον Γιώργο Φ. Αγιομυργιανάκη


Απ' ό,τι διάβασα, 22 ιεροσπουδαστές του νομού Ηλείας ολοκληρώνουν τις σπουδές τους και θα διοριστούν σε ενορίες του νομού για να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα (κι όχι βέβαια για την πίστη τους!)


Προ καιρού καινούργιες μητροπόλεις ιδρύθηκαν και καινούργιοι μητροπολίτες χειροτονήθηκαν και επιβάρυναν κι αυτοί τον δημόσιο κορβανά.


Πριν από λίγο καιρό, νέοι που είχαν πετύχει στον ΑΣΕΠ και ήταν έτοιμοι να διοριστούν, ακυρώθηκαν οι διορισμοί τους, λόγω της οικονομικής κρίσης ενώ οι παπάδες θα...


 αυξάνονται και θα πληθύνονται;


Όταν το ελληνικό κράτος ανέλαβε την υποχρέωση της μισθοδοσίας των κληρικών για πόσους


ήταν η συμφωνία;


Δηλαδή αν αυτοί αποφασίσουν να είναι σε κάθε ενορία 20 παπάδες και σε κάθε νομό άλλοι 20 δεσποτάδες, το κράτος είναι υποχρεωμένο να το δεχτεί;


Αν δεν τους αρέσει το ψωμί και θέλουν παντεσπάνι να το πληρώνουν από τη δική τους περιουσία κι όχι από τη δική μου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου