ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Διέρρευσε η αποκάλυψη της NASA!!!! Παρακολουθείστε τη συνέντευξη εδώ!!!!

Διέρρευσε η αποκάλυψη της NASA!


Μία ώρα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις της NASA - που θα σας μεταφέρει live το newsbomb - διέρρευσε από επίσημες πηγές η μεγάλη αποκάλυψη.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αφορά την ανακάλυψη ενός μικροβίου που ενσωματώνει στο DNA του το στοιχείο αρσενικό, γεγονός που καθιστά την ύπαρξη εξωγήινης ζωής ακόμη πιο πιθανή!

" Οι ανακαλύψεις μας, αποτελούν υπενθύμιση ότι η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να είναι πολύ πιο ευέλικτη από ό,τι υποθέτουμε ή μπορούμε να φανταστούμε" δήλωσε πριν από λίγο η Φελίσα Γουλφ-Σάιμον μέλος της ερευνητικής ομάδας που θα κάνει τις ανακοινώσεις.

Οπως όλα δείχνουν, οι επιστήμονες της NASA, ανακάλυψαν ένα μοναδικό βακτήριο, της οικογένειας Holomonadaceae, το οποίο ζει στη λίμνη Μόνο της Καλιφόρνια και χρησιμοποιεί ως δομικό λίθο για το γενετικό υλικό του το δηλητηριώδες στοιχείο αρσενικό!

Πρόκειται για μία λιμνη 800.000 ετών με αρσενικό και άλλα δηλητηριώδη στοιχεία στα νερά της, η οποία όπως αποδεικνύεται έκρυβε τελικά το μεγάλο μυστικό! Για περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις στοις 21.00 τις οποίες θα σας μεταδώσει ζωντανά το newsbomb!

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου