ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Όσο υπάρχουν άνθρωποι !!!! ΑΠΛΑ ΕΥΓΕ ΤΟΥ !!!!!!!


Διάβασε την ιστορία ενός συνανθρώπου του, που έχανε το σπίτι του λόγω χρέους σε τράπεζα και αποφάσισε να επέμβει. Τον βρήκε και θα πληρώσει το χρέος για να σταματήσει ο πλειστηριασμός
Τη στιγμή που η κρίση μαστίζει τη κοινωνία και οι εγκληματικές ενέργειες παρουσιάζουν έξαρση, ένας Κρητικός έρχεται να μας αποδείξει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι αρκεί κοιτάξουμε καλά γύρω μας.
Πρόκειται για ένα 65χρονο κάτοικο Ηρακλείου, ο οποίος στο άκουσμα ότι ένας συμπολίτης του θα έχανε το σπίτι του από πλειστηριασμό για 6.000 ευρώ, έσπευσε να τον βοηθήσει προσφέροντάς του το ποσό.
Ο εν λόγω Κρητικός, ο οποίος θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του, έμαθε για το γεγονός από σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πατρίδα" . Αμέσως η ιστορία τον συγκίνησε αφού για μόλις 6.000 ευρώ ένας συνάνθρωπό του θα έμενε στο δρόμο.
Έτσι, αποφάσισε να πάει στα γραφεία της εφημερίδας και να μάθει το όνομα του ανθρώπου που βρισκόταν σε τέτοιο αδιέξοδο, κινδυνεύοντας να χάσει το σπίτι που είχε κληρονομήσει από τη μητέρα του,  στη περιοχή της Θερίσσου.
Ο 65χρονος ζήτησε το τηλέφωνο του δικηγόρου που είχε αναλάβει να κάνει την ανακοπή κατά του προγράμματος πλειστηριασμού εκ μέρους του ιδιοκτήτη του ακινήτου και επενέβη με αποτέλεσμα να σωθεί το σπίτι του συμπολίτη του.
Όπως ανέφερε ο 65χρονος μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και ξέρει καλά τι θα πει να είσαι αβοήθητος. Ωστόσο, η ζωή του τα έφερε έτσι που σήμερα  έχει οικονομική άνεση  και έτσι όσο ζει και μπορεί θέλει να βοηθά τους συναθρώπους του.
"Δεν θα ηρεμήσει η ψυχή μου και η συνείδηση μου όσο ξέρω ότι θα μπορούσα να σώσω το σπίτι του και δεν το έκανα", ανέφερε χαρακτηριστικά στους υπεύθυνους της εφημερίδας.
Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για σήμερα  1 Δεκεμβρίου στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου