ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ - ΑΠΟΚΡΥΦΟ- ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!

Το Κατά Θωμάν απόκρυφο Ευαγγέλιο  Φίλοι μου θα  σκάσετε στα γέλια με όλες αυτές τις γελοιότητες!!Πάντως ειλικρινά  τα χριστιανικά κείμενα δεν πρέπει να γράφτηκαν από ανθρώπους που είχαν σώας τα φρένας!!Εδώ κυριαρχεί η παράνοια και η τρέλα!!Αν δεν συμμετείχε ο Ιησούς οι χριστιανοί  θα έλεγαν ότι το κείμενο αυτό είναι  Σατανικό!!

Κεφάλαιο 15


Όταν ο Ιησούς ήταν επτά ετών βρισκόταν μια μέρα μαζί με άλλα συνομήλικα παιδιά. Έπαιζαν φτιάχνοντας διάφορα οχήματα με πηλό, όπως γαϊδουράκια, αγελάδες πουλάκια κλπ. Το καθένα απ' τα παιδιά καυχόταν για τα δημιουργήματά του και προσπαθούσε βέβαια να ξεπεράσει τα άλλα
Τότε ο Κύριος Ιησούς είπε στα παιδιά, «Θα προστάξω αυτές τις φιγούρες που έφτιαξα, να βαδίσουν» κι αμέσως αυτές άρχισαν να κινούνται, όταν δε τα πρόσταξε ξανά άρχισαν να επιστρέφουν.

Είχε κατασκευάσει επίσης φιγούρες πουλιών και σπουργιτών που όταν πρόσταξε να πετάξουν, πέταξαν κι όταν πρόσταξε να σταματήσουν, σταμάτησαν. Όταν δε τους έδινε τροφή καί νερό, έτρωγαν κι έπιναν.

Όταν, ύστερα από ώρα, τα παιδιά έφυγαν και αφηγήθηκαν στους γονείς τους όσα είχαν γίνει, εκείνοι τους είπαν, «Να προσέχετε στο εξής αυτό το παιδί γιατί είναι μάγος να το αποφεύγετε και να μην ξαναπαίξετε μαζί του».

Μια μέρα, καθώς ο Κύριος Ιησούς έτρεχε παίζοντας με τα παιδιά, πέρασε έξω από ένα βαφείο, που το είχε κάποιος ονόματι Σάλεμ. Σ αυτό υπήρχαν πολλά ρούχα των ανθρώπων της πόλης για να βαφούν. Μπαίνοντας λοιπόν ο Ιησούς στο βαφείο πήρε όλα τα ρούχα και τα έριξε μέσα στον κλίβανο.


Όταν ο Σάλεμ γύρισε και είδε κατεστραμμένα τα ρούχα άρχισε να φωνάζει και να επιπλήττει τον Ιησού λέγοντας, «Τι ήταν αυτό που έκανες σε μένα, γιε της Μαρίας; Έβλαψες εμένα και τους γειτόνους μου. 'Ολοι ήθελαν τα ρούχα τους καλοβαμμένα αλλά εσύ ήρθες και τα κατέστρεψες».


Ο Κύριος Ιησούς απάντησε, «Θα αλλάξω το χρώμα από κάθε ρούχο σε όποιο χρώμα θέλεις εσύ» κι άρχισε να βγάζει τα ρούχα από τον κλίβανο που τώρα είχαν το χρώμα που επιθυμούσε ο βαφέας.


Όταν οι Ιουδαίοι είδαν το εκπληκτικό αυτό θαύμα, δόξασαν τον Θεό.

Κεφάλαιο 16

'Οπου ο Ιωσήφ πήγαινε, έπαιρνε μαζί του και τον Κύριο Ιησού. Είτε πήγαινε να κατασκευάσει πόρτες είτε κιβώτια, κόσκινα καί κάδους, ο Ιησούς ήταν πάντοτε μαζί του. Όταν δε είχε κάτι να βελτιώσει, να το κάνει μακρύτερο η κοντύτερο, πλατύτερο ή στενότερο, ο Ιησούς τον βοηθούσε.


Κάποτε τον φώναξε ο βασιλιάς της Ιερουσαλήμ και του είπε, «Θέλω να μου κατασκευάσεις έναν θρόνο όμοιο μ' αυτόν που κάθομαι».


Ο Ιωσήφ υπάκουσε κι άρχισε την εργασία που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε δύο χρόνια Όταν πήγε να τον τοποθετήσει στη θέση του, διαπίστωσε ότι υστερούσε στις διαστάσεις κατά δυο σπιθαμές. Ο βασιλιάς το είδε και οργίστηκε πολύ μαζί του.


Ο Ιωσήφ φοβισμένος απ το θυμό του βασιλιά έπεσε νηστικός να κοιμηθεί. Τότε τον ρώτησε ο Κύριος Ιησούς, «Τι είναι αυτό που σε φοβίζει;»


Ο Ιωσήφ απάντησε, «Δεν τα κατάφερα καλά μ' αυτό που παιδευόμουν δύο χρόνια τώρα».


Ο Ιησούς του είπε «Μη φοβάσαι ούτε να απογοητεύεσαι. Κράτησε τη μια πλευρά του θρόνου και εγω την άλλη και θα τον φέρω στις σωστές του διαστάσεις.


Όταν ο Ιωσήφ έκανε όπως του είπε ο Ιησούς κι ο καθένας τους τράβηξε με δύναμη το θρόνο προς το μέρος του, ο θρόνος υπάκουσε και ήρθε στις σωστές του διαστάσεις. Όσοι είδαν ετούτο το θαύμα έμειναν έκπληκτοι και ύμνησαν τον θεό.


Ο θρόνος κατασκευάστηκε από το ίδιο ξύλο που είχε γίνει και την εποχή του Σολομώντα και σκαλίστηκε με διάφορες μορφές και φιγούρες.


Κεφάλαιο 17


Μια άλλη μέρα, ο Κύριος Ιησούς βγαίνοντας έξω στο δρόμο συνάντησε μερικά παιδιά που είχαν έρθει για να παίξουν και πήγε μαζί τους. Εκείνα όμως του κρύφτηκαν κι άρχισε να τα αναζητά Έφτασε λοιπόν ο Ιησούς στη θύρα ενός σπιτιού και ρώτησε κάποιες γυναίκες που στέκονταν εκεί, πού είχαν πάει τα παιδιά.


Εκείνες απάντησαν ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί και ο Ιησούς είπε τότε «Ποιοι είναι εκείνοι τους οποίους βλέπω μέσα στον κλίβανο;»


Οι γυναίκες είπαν, «Ηταν κάτι προβατάκια ηλικίας τριών ετών».


Τότε ο Ιησούς φώναξε δυνατά, «Ελάτε εδώ προβατάκια στον ποιμένα σας» Κι αμέσως πρόβαλαν τα αγόρια με τη μορφή προβάτων και ήρθαν και πηδούσαν τριγύρω του.


Όταν οι γυναίκες το είδαν αυτό έμειναν εμβρόντητες και φοβήθηκαν. 'Υστερα άρχισαν να λατρεύουν τον Ιησού Χριστό και να τον παρακαλούν λέγοντας, «Ω Κύριέ μας Ιησού, γιε της Μαρίας, είσαι στ αλήθεια ο καλός ποιμένας του Ισραήλ ! Ελέησέ μας, τις διακόνους σου που στέκονται ενώπιόν σου. Έλα Κύριε και σώσε μας μη μας καταστρέψεις».


'Υστερα απ αυτό, όταν ο Κύριος Ιησούς είπε ότι τα τέκνα του Ισραήλ είναι σαν τους Αιθίοπες ανάμεσα στους ανθρώπους, οι γυναίκες είπαν, «Εσύ Κύριε γνωρίζεις τα πάντα και τίποτε δεν μένει κρυφό από σένα. Τώρα όμως σε παρακαλούμε και κάνουμε έκκληση στην ευσπλαχνία σου να αποκαταστήσεις αυτά τα αγόρια στην προηγούμενη κατάστασή τους».


Είπε τότε ο Ιησούς, «Ελάτε εδώ παιδιά για να παίξετε» και αμέσως, μπροστά στο βλέμμα των γυναικών εκείνων, τα προβατάκια άλλαξαν κι έγιναν ξανά αγόρια.

1 σχόλιο:

  1. Πλάκα μας κάνετε; Από πού το βρήκατε το συγκεκριμένο κείμενο και τι σχεση εχει με το Ευαγγελιο του Θωμα; Δώστε μας μια αξιόπιστη πηγή σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή