ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ο ΓΗΡΥΟΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

 Στην ελληνική μυθολογία ο Γηρυόνης (από το ρήμα γηρύω = φωνάζω, σκούζω)

ήταν ένας τερατώδης άνθρωπος που είχε δυο πόδια, αλλά από τη μέση και πάνω χωριζόταν σε

 τρεις ανθρώπους. Είχε δηλαδή, τρία κορμιά, τρία κεφάλια και έξι χέρια.



ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ Η

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ!!ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ "ΘΕΟ"!!
Ο Γηρυόνης είχε ένα ξακουστό κοπάδι από κόκκινα βόδια, μεγάλα και παχιά, που όμοιά τους δεν υπήρχαν πουθενά στον κόσμο. Το κοπάδι του, εκτός από τον ίδιο το φύλαγαν ο πιστός βοσκός του, Ευρυτίωνας, που ήταν σωστός γίγαντας και ένας τρομερός σκύλος, με δυο κεφάλια, που τον έλεγαν Όρθο.
Ο Ηρακλής, ύστερα από προσταγή του Ευρυσθέα, έπρεπε να πάει στη χώρα του Γηρυόνη και να τα φέρει στην Τίρυνθα, στον ομώνυμο άθλο του, τον δέκατο κατά σειρά.
Ο Ηρακλής σκότωσε τελικά τον Γηρυόνη, κοντά στον ποταμό Ανθεμούντα, όπου συναντήθηκαν και αναμετρήθηκαν. Τελικά ο Ηρακλής έφτασε στις Μυκήνες, παρέδωσε τα βόδια στον Ευρυσθέα, ο οποίος τα θυσίασε στη θεά Ήρα.

5 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι μπαινεις τοτε εδω και δεν μπαινεις σε δικες σου σελιδες να διαβαζεις για εικονες που κλαινε και φωτιες που σταματανε με προσευχες γελοιοι θεομπαιχτες.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ;

      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΦΟΡΑΔΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ - ΒΙΑΖΟΥΝ ΦΘΟΝΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ; ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.

      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ !!! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ . Ο ΟΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΝΕΙ !!! ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ !!! ΜΩΡΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ. !!!


      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΑΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

      ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ
      https://www.youtube.com/watch?v=BkJF2X74QaA

      ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ! Σούνιο, ναός τού Ποσειδώνα 20-10-2013!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=ScF-DEIZiQU&t=22s

      Διαγραφή
    4. Η επικληση στον Ποσειδωνα σου φαινεται περιεργη και οχι αυτες που κανουν τα χριστιανα σε ανυπαρκτους αγιους,σε αγιους που ηταν δολοφονοι και γενικα σε αγιους που εχουν πεθανει εδω και αιωνες και εχουν μετεμψυχωθει κι αλλες φορες.Ασε μας ρε μεγαλε

      Διαγραφή