ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ "ΘΕΟΣ"!!!Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ !!

 


Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!!Ο Θεός είναι Ένας στην ουσία και τη φύση του. Οι όροι ουσία και φύση του Θεού σημαίνουν το απύθμενο βάθος του Θεού, που μόνο στον ίδιο το Θεό είναι γνωστό. Όμως αυτός ο Ένας στην ουσία Θεός, διακρίνεται

 σε τρεις υποστάσεις, σε τρία πρόσωπα: τον Πατέρα, τον Υϊό και το Άγιο Πνεύμα. Πρόκειται για μια από τις βασικότερες αλήθειες της πίστης μας, που μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Θεός με απλότητα και σαφήνεια. Το δόγμα της τριαδικότητας του Θεού είναι αδύνατο να το διερευνήσουμε λογικά.

13 σχόλια:

  1. Σταθάκος:
    Μαμά τι είναι ειδωλολάτρες;

    μαμά:
    Παιδί μου ειδωλολάτρες είναι μερικοί ανόητοι άνθρωποι που λατρεύουν για Θεούς μυρμήγκια, μύγες , ποντίκια, τράγους , πέτρες και ξύλα που νομίζουν ότι έπεσαν από τον ουρανό και γενικά ότι βρεθεί μπροστά τους.
    Για να καταλάβεις παιδί μου μέχρι που φθάνει η βλακεία τους λατρεύουν για Θεούς και ανθρώπους, όχι όμως καλούς ανθρώπους όπως είναι ο μπαμπάς σου , αλλά κακούς ανθρώπους όπως είναι ο κύριος Αρτέμης που μένει στο ισόγειο και λέει πολλά ψέματα και κλέβει φτωχούς και αγράμματους ανθρώπους. Λατρεύουν για Θεούς και άλλους κακούς ανθρώπους που είναι πιο κακοί από τον κύριο Αρτέμη.

    Σταθάκος:
    Γιατί μαμά αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο χαζοί και λατρεύουν τις μύγες που με τσιμπάνε ;

    μαμά:
    Παιδί μου υπάρχει ένα χορτάρι που λέγεται κουτόχορτο και αυτοί οι άνθρωποι όταν ήσαν μικροί δεν το γνώριζαν και έφαγαν από αυτό το χόρτο.

    Είναι κι άλλα πάρα πολλά κακά πράγματα που λατρεύουν και κάνουν οι ειδωλολάτρες , αλλά θα σου τα εξηγήσω όταν μεγαλώσεις, διότι ακόμη είσαι πολύ μικρός και είναι ακατάλληλα για την ηλικία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Καινή Διαθήκη αποκαλύπτεται η τριαδικότητα του Θεού με σαφείς αναφορές στον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, αν και, όπως είπαμε προηγουμένως, δεν εξηγείται η σχέση αυτών των τριών προσώπων μεταξύ Τους.

    Προφανώς οι πρώτοι χριστιανοί δεν χρειάζονταν εξηγήσεις, γιατί ήξεραν τι είναι η ένωση με το Θεό και όλη η ζωή τους, κατά βάσιν, ήταν προσανατολισμένη στο να ενωθούν με Αυτόν. Με την ένωση αυτή βρίσκονταν εντός του θείου Φωτός και γνώριζαν προσωπικά τον Τριαδικό Θεό.

    Τρόποι, με τους οποίους στην Καινή Διαθήκη αποκαλύπτεται η τριαδικότητα του Θεού, είναι:

    Οι ονομαστικές αναφορές στα τρία θεία πρόσωπα. Κατ’ αρχάς, από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό, που πάρα πολλές φορές ανέφερε το Θεό ως Πατέρα Του και τον εαυτό Του ως τον Υιό και μίλησε για ένα τρίτο πρόσωπο, που το ονόμασε Άγιο Πνεύμα ή απλώς Πνεύμα. Αυτό το τρίτο πρόσωπο το χαρακτηρίζει επίσης Παράκλητο (=παρηγορητή) και Πνεύμα της αληθείας, στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, κεφάλαια 14, 15 και 16 (που περιέχουν μερικές από τις σπουδαιότερες τριαδολογικές αναφορές της Αγίας Γραφής), και υπόσχεται στους μαθητές Του ότι θα παρακαλέσει τον Πατέρα και θα τους Τον στείλει «στο όνομά Του» μετά την αποχώρησή Του από τον κόσμο (είναι η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος, που συνέβη την ημέρα της πεντηκοστής, δηλαδή 50 μέρες μετά την ανάσταση του Χριστού).

    Επίσης, στο τέλος του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου ο Χριστός δίνει εντολή στους μαθητές Του να βαπτίζουν τους πιστούς «εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».

    Εκτός αυτού, στις επιστολές των αποστόλων υπάρχουν αμέτρητες ξεχωριστές αναφορές στον Πατέρα, τον Υιό και Κύριο Ιησού Χριστό και στο Άγιο Πνεύμα, ενώ μερικές φορές τίθενται και τα τρία θεία πρόσωπα στον ίδιο στίχο.

    Παραδείγματα είναι τα λόγια του αποστόλου Παύλου, Α΄ προς Κορινθίους, κεφ. 12, στίχ. 4-6: «Διαιρέσεις δε χαρισμάτων εισί, το δε αυτό Πνεύμα· και διαιρέσεις διακονιών εισί, και ο αυτός Κύριος· και διαιρέσεις ενεργημάτων εισίν, ο δε αυτός εστι Θεός, ο ενεργών τα πάντα εν πάσιν», και Β΄ προς Κορινθίους κεφ. 13, στίχ. 13 (ο τελευταίος στίχος): «Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος μετά πάντων υμών· αμήν», καθώς και του αποστόλου Πέτρου, στην Α΄ επιστολή Πέτρου, κεφ. 1, στίχ. 2: «κατά πρόγνωσιν Θεού πατρός, εν αγιασμώ Πνεύματος, εις υπακοήν και ραντισμόν αίματος Ιησού Χριστού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε δύο θεοφάνειες, δηλαδή φανερώσεις του Τριαδικού Θεού: μία στη βάπτιση του Χριστού και μία στη μεταμόρφωσή Του.

    Στη βάπτιση του Χριστού από τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο στον Ιορδάνη ποταμό ακούστηκε η φωνή του Πατέρα να λέει «ούτός εστιν ο υιος μου ο αγαπητός, εν ω ευδόκησα», ενώ το Άγιο Πνεύμα εμφανίστηκε «εν είδει περιστεράς», δηλ. με μορφή περιστεριού (κατά Ματθαίον, κεφ. 3, Μάρκον κεφ. 1, Λουκάν κεφ. 3).

    Η μεταμόρφωση του Χριστού είναι ένα επεισόδιο που αναφέρεται στα Ευαγγέλια κατά Ματθαίον κεφ. 17, Μάρκον κεφ. 9, Λουκάν κεφ. 9 και Β΄ επιστολή Πέτρου κεφ. 1. Ο Ιησούς ανέβηκε στο όρος Θαβώρ παίρνοντας μαζί Του τους αποστόλους Πέτρο, Ιάκωβο και Ιωάννη και εκεί το πρόσωπό Του έλαμψε σαν τον ήλιο και τα ρούχα Του «έγιναν λευκά όπως το φως». Οι προφήτες Μωυσής και Ηλίας εμφανίστηκαν κοντά του, μια φωτεινή νεφέλη τον σκέπασε και από τη νεφέλη ακούστηκε η φωνή του Θεού να λέει: «ούτος εστίν ο υιός μου ο αγαπητός, εν ω ευδόκησα· αυτού ακούετε». Η φωτεινή νεφέλη, όπως εξηγούν οι Πατέρες της Εκκλησίας, ήταν εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος. Και εδώ λοιπόν έχουμε φανέρωση του Τριαδικού Θεού.

    3) Στις Πράξεις των αποστόλων, αλλά και στις επιστολές του αποστόλου Παύλου, στα κεφάλαια του κατά Ιωάννην Ευαγγελίου που αναφέραμε πιο πριν και γενικά στην Καινή Διαθήκη, υπάρχουν σημαντικές αναφορές που φανερώνουν ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι μόνο «η δύναμη του Θεού», αλλά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που μιλάει και ενεργεί. Έτσι, βλέπουμε π.χ. το Άγιο Πνεύμα να μιλάει στις Πράξεις των αποστόλων κεφ. 1, στίχ. 16, κεφ. 8, στίχ. 29, κεφ. 10, στίχ. 19, κεφ. 13, στίχ. 2, κ.α. Ένα επίσης από τα πολλά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της Καινής Διαθήκης για το Άγιο Πνεύμα είναι το κεφ. 12 της Α΄ προς Κορινθίους επιστολής του αποστόλου Παύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις παει λες διακοπες και καλα αχρηστε και εισαι ολη μερα εδω να γραφεις Σιγα μην σου δωσουν τα αφεντικα σου ρεπο.Ξευτιλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ;

      Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ;
      ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ Η ΠΑΛΑΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ.
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΗΛΙΘΙΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ.

      ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΖΩΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;

      Διαγραφή
    2. Αν ημουν εδω συντονιστης δεν θα εγραφες ουτε μιση λεξη.Καλα ρε κοπριτη εισαι σε διακοπες και μαλακιζεσαι εδω; Τος ιδιες μαλακιες συνεχεια γραφεις κι ασχετα με το θεμα κειμενα κουρασες.Και φυσικα ο καθενας θα γραψει αλλα.Εδω δεν ειναι φασιστοχριστιανικος στρατος που γραφουν ολοι τα ιδια.

      Διαγραφή
    3. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΣΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
      ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.
      ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

      ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΛΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ.
      ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ -ΑΛΛΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΖΩΑΔΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ- ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΥΓΕΣ;

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ - ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ TV H ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ME 800 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΝΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ- ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ; ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ; ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΜΠΟYΡΔΕΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.
      ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΑΤΕ.


      Οι Χρυσανθος και Απολλώνιος είναι διαχειριστές. Οι παυλος και Savvas είναι συντονιστές.
      20 νέες δημοσιεύσεις σήμερα
      341 τον τελευταίο μήνα
      13.738 συνολικά μέλη
      Κανένα νέο μέλος την τελευταία εβδομάδα
      Δημιουργήθηκε 12 χρόνια πριν
      https://www.facebook.com/groups/epanellinisi/

      APOLLONIOS TV
      https://www.youtube.com/watch?v=I8IrKJasSio
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... .

      @okmanpowerup
      πριν από 10 έτη
      APPOLLONIOS TΙTΙVΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ 99% ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 600-700 VIEWS KAI ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ LIKES KAI DISLIKES, ΑΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΡΕ ΣΚΑΤΑΤΕ; !!! ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ !


      Διαγραφή
  5. Θα σου απανταγα αλλα οταν εφτασα στο ενταξει εγω ειμαι εφοπλιστης .....Χρειαζεσαι ψυχιατρο αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ...

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν΄ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
      ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ.
      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΚΝΩΔΑΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Σημερα σε πετυχα στην σελιδα εκανες το λαθος και σχολιασες με τις ιδιες εκφρασεις που χρησιμοποιεις και εδω Έφαγες ενα μπλοκ αλλο πραγμα.

      Διαγραφή
    3. Κυβερνητης στο σκαφος του Χριστου εισαι οπως αναφερει η Πατροδη και τα αλλα χριστιανα στην σελιδα της.Α ρε φουκαρα εχει γεμισει χριστιανοσχιζοφρενεις παντου κι εσυ ψαχνεις τους Σωρρες.Ξυπνα εκει ειναι το ζουμι κοπροσκυλο αεργε

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ;

      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;

      ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
    5. Στελαρα ειμαστε λαι κοντογειτονακια Αγιους μενεις βρε τζουτζουκο;

      Διαγραφή