ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ!!!ΣΕ ΤΙ ΣΟΪ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΜΙΟΙ??

Σχετική εικόνα

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ??ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ?  ΤΙ ΣΟΪ "ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥΣ???ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ-ΘΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!

Στη σκηνή της σύλληψης του Ιησού, έρχονται να συλλάβουν τον Ιησού. Οι μαθητές βλέπουν τι πάει να γίνει και ρωτάνε: «Κύριε, να τους χτυπήσουμε με τα μαχαίρια;». Κι ένας από τους μαχαιροβγάλτες, βγάζει

 το μαχαίρι του και κόβει το αυτί του δούλου του αρχιερέα. Βέβαια, ο Ιησούς το ξανακολλάει αλλά μόνον στο ευαγγέλιο του Λουκά. Στα υπόλοιπα ευαγγέλια ο δούλος μένει μ' ένα αυτί λιγότερο.Από την ερώτηση που κάνουν, όχι ένας αλλά γενικά οι μαθητές («ιδόντες ...; είπον αυτώ») για να επιτεθούν με μαχαίρια, φαίνεται πως οι μαθητές οπλοφορούσαν. Ο Ιησούς το γνώριζε αυτό; Φυσικά και το γνώριζε, αφού ο ίδιος τους είχε προτρέψει να προμηθευτούν μαχαίρι με κάθε θυσία, αφού τους είχε πει ρητά:«όποιος έχει χρήματα ας τα πάρει. Αυτός που δεν έχει, να πουλήσει το πανωφόρι του (ιμάτιο και να αγοράσει μαχαίρι. Και του λένε κάποιοι μαθητές: ορίστε κύριε, εδώ έχουμε δύο μαχαίρια. Κι αυτός είπε: Καλά είναι!» (Λουκ. 22:35-3.

Αρχείο:Albrecht Altdorfer 026.jpg  
Η σύλληψη του Ιησού του Άλμπρεχτ 'Αλντορφερ!!ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!! Ο Ιησούς, ο περίφημος κήρυκας της αγάπης, προτρέπει τους μαθητές του ν' αγοράσουν μαχαίρια με κάθε θυσία, ακόμη και πουλώντας τα ρούχα τους. Ακόμη κι αν σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει για άμυνα (πάντως, είχε σκοπό να τα χρησιμοποιήσει, διαφορετικά γιατί να τους βάλει να τ' αγοράσουν και μάλιστα με κάθε θυσία, πώς θα μπορούσε να συμβιβαστεί η προτροπή για αγορά όπλων με την υποκριτική εντολή «αν σε χτυπήσει κανείς στο μάγουλο να γυρίσεις και το άλλο;» (Λουκ. 6:29)..ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΓΑΠΗΣ" ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΗΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΡΗΝΗΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΔΕΝ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑΝ!! ΔΙΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ(σημ. ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?) ΚΑΙ...ΝΥΜΦΗΝ  ΚΑΤΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ!!ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ.. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΠΕΘΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΛΑΧΑΝ ΚΑΚΕΣ ΝΥΦΕΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ..ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ!!ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ (ΖΗΛΙΑΡΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΥΙΟΝ ,ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ!! ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ κεφ 24..34 και κεφ.ια.4  ..37. .

1 σχόλιο:

  1. Σημείωση: Όταν αναφερόμαστε στο φανταστικό πρόσωπο Μεσσία Ιησού της Βίβλου των Ιουδαίων, τον αποκαλούμε "δήθεν Ιησού" ή δήθεν Χριστό κλπ.. αλλιώς οι Ποιμενάρχες χαίρονται να ακούν όταν μιλάμε σαν να τον θεωρούμε κι εμείς υπαρκτό πρόσωπο, νταξ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή