ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ:Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΩΥΣΗΣ
Οι ρασοφόροι χριστιανοί κρύβουν επιμελώς την αλήθεια από τους Έλληνες και παρουσιάζουν τον  χριστιανισμό ως Ελληνική θρησκεία και τους ιδρυτές αυτης   προγόνους μας!!Αυτό είναι μέγα ψέμα ο χριστιανισμός είναι μια ιουδαϊκή αίρεση και κανένας από τους ιδρυτές της δεν ήταν Έλληνας!!Αντίθετα μέσα από τα κείμενα της παλαιάς και καινής διαθήκης αποδεικνύεται ο ανθελληνισμός της!!Των Ελλήνων οι πρόγονοι είναι ο Πλάτων ,ο Πυθαγόρας,ο Αριστοτέλης .......και όχι ο Αβραάμ ,ο Μωυσής και ο Ιησούς!

Οι προγονοί μας είχαν κάνει τις επιλογές τους για την θρησκεία και τα ήθη και έθιμα τους  ελεύθερα και με σοφία..Ο χριστιανισμός επιβλήθηκε στους Έλληνες δια της βίας και σε μια εποχή που η χώρα μας ήταν υπόδουλη στους Ρωμαιοβυζαντινούς..Προκαλώ τον οποιοδήποτε χριστιανό να καταθέσει ένα κοινό σημείο Ελληνισμού και Χριστιανισμού..Προκαλώ να καταθέσουν έστω και ένα εδάφιο της βίβλου  με ευμενή  αναφορά προς τους Έλληνες..Μετέπειτα προσπάθησαν να προσθέσουν ανεπιτυχώς στοιχεία Ελληνισμού οι ρασοφόροι κατι  που βρίσκει  τον Ιουδαίο "θεό" τους αντίθετο !!Λέει ξεκάθαρα ο Ναζωραίος κάθε προσθήκη στην βίβλο είναι ξένη προς εμένα!! Όλη  αυτή η μαυρίλα είναι ξένη προς τον Ελληνικό πολιτισμό που πρεσβεύει το φως και την πρόοδο!Προσπαθούν ορισμένοι χριστιανοί στο παθ να κρύψουν την αλήθεια και αποφεύγοντας τον διάλογο ,  βρίζουν τους προγόνους μας ως ειδωλολάτρες!!ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ!! Δεν βλέπουν οι ανθέλληνες ότι με αυτό που κάνουν γίνονται ξένο σώμα στο Ελληνικό Έθνος και αποδεικνύουν την εβραικη τους καταγωγη ??Έφτασε η ώρα συνελληνες να απαλλαγούμε από την ιουδαιοχριστιανικη ακρίδα που εδώ και 1650 χρόνια τρώει την σάρκα της πατρίδας μας..Εδώ και τώρα το ανθελληνικό κράτος να καταργήσει την ιουδαϊκή αίρεση από επίσημη θρησκεία του κράτους και να αποκατασταθεί η νομιμότητα με καθιέρωση ως επίσημης θρησκείας τω Ελλήνων την πατρώα των προγόνων μας..
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνισμός ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!!
! Όμως ο Ιησούς υπερβαίνει και τους Εβραίους και τους Έλληνες και τους Ρωμαίους και τους Γαλάτες και τους Αμερικανούς, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, όλα τα σύνορα και όλα τα έθνη, κόβει στα δύο την Ιστορία, η οποία χαρακτηρίζεται πλέον ως «π.Χ.» και «μ.Χ.». Το συμπέρασμα ,λοιπόν, που προκύπτει είναι ότι οι αρχαιοελληνιστές έχουν χρεία στοιχειώδους φροντιστηρίου σε θέματα θρησκείας. Πιθανώς είναι απαίδευτοι κι αυτό τους έχει καταστήσει εξαιρετικά εμπαθείς και εχθρικούς έναντι του Χριστιανισμού.

Χαμένοι μέσα στους ερωτικούς λαβύρινθους, τις σεξουαλικές μονομανίες των αρχαίων, τις ονειρώξεις που πηγάζουν από τα ανθρώπινα πάθη, τη φιλοδοξία και την οίηση των ποιητών και λογοτεχνών, είναι φυσικό να μην έχουν διάθεση και χρόνο να ασχοληθούν με τη χριστιανική σιωπή και την μέχρις αίματος ταπείνωση και αποφυγή των παθών από τους συνειδητούς χριστιανούς. 6. Οι αρχαιοελληνιστές είναι βέβαιοι ότι η χριστιανική διδασκαλία επηρεάστηκε από τον αρχαίο ελληνικό λόγο. Μάλλον το αντίθετο πρέπει να συνέβη, γιατί η «Γένεσις» της Π. Δ. γράφτηκε από τον Μωυσή μεταξύ 13ου και 12ου αι. π.Χ. , η δε «Θεογονία» του Ησιόδου, η βίβλος δηλαδή της Ελληνικής θρησκευτικής μυθολογίας, επτά αιώνες αργότερα. ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ   ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ???? Γιατί ,δηλαδή, ο Ιαπετός, πατέρας του Δευκαλίωνος και παππούς του Έλληνα, να προηγείται του Ιάφεθ, γιού του Νώε, και να μη συμβαίνει το αντίθετο; Το μόνο γεγονός για το οποίο μπορούν να κατηγορηθούν οι χριστιανοί από τους οπαδούς του δωδεκάθεου είναι, ότι προσάρμοσαν τους εξωτερικούς τύπους λατρείας (ναοδομία, άμφια, ακολουθίες, εορτές) στις ανάγκες της νέας πίστης. Αυτό πραγματοποιήθηκε από τους Τρεις Ιεράρχες (Μ. Βασίλειο, Γρηγόριο και Ιωάννη Χρυσόστομο) οι οποίοι ήταν φορείς και άριστοι γνώστες της ελληνικής παιδείας   
ΠΗΓΗ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ  ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ  ΛΕΠΡΟΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ  ΑΠΟΙ ΤΟΥΣ  ΣΟΦΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

2 σχόλια:

  1. Μουγκα το γιαχβεδοπουλεικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μιλας με νεοναζιστες σε κάνει κατώτερο ως άνθρωπο. Αξια παίρνετε και αξια τα σκουλήκια δεν αξιζουν. Έτσι είμαστε εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ .

      Διαγραφή