ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥ!!



Ημαθία: Συνελήφθη παπάς με καβατζωμένα 2 γραμμάρια κόκας κάτω από το ράσο του!!Τι την ήθελες την κόκα παπά μου έχεις το μεγαλύτερο ναρκωτικό τον Εβραιοχριστιανισμό!!



Όπως διαβάζουμε στο in.gr, oι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας, αξιοποιώντας πληροφορίες για τον επίμαχο παπά μετά από παρακολούθηση, έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του και τον ίδιο και διαπίστωσαν ότι κάτω από το ράσο και συγκεκριμένα σε σημείο κοντά στα γεννητικά του όργανα έκρυβε 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο έλεγχος και η σύλληψη έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στο Πλατύ Ημαθίας. Μάλιστα ο ίδιος ο πάτερ είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποια θεία έκλαμψη που συνέβη μια φορά.
Σύμφωνα με το τοπικό site, ο παπάς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων ανέφερε ότι οποιαδήποτε απόφαση για την καθαίρεση ή όχι του ιερέα θα ληφθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο και ύστερα από την τελική απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, που θα εκδοθεί με βάση τη δικογραφία, τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου