ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΡΩΜΑΝΙΑ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ΟΤΙ Η ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΡΩΜΑΝΙΑ??
Ρωμιοί -Ενώ η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκχριστιανιζόταν, η ονομασία Έλλην σήμαινε πλέον τον ειδωλολάτρη!!
Ο Ανθέλληνας ρασοφόρος Αθανάσιος απαγορεύει με ποινή θανάτου στους Έλληνες να αυτοαποκαλούνται Έλληνες και επιβάλει τον όρο Ρωμιός!! Ρωμαίοι ή Ρωμιοί ένα όνομα το οποίο είχε πολιτικές προεκτάσεις αφού δήλωνε όλους τους ελεύθερους πολίτες της Αυτοκρατορίας και όχι την καταγωγή τους. Σημειωτέον ότι οι ίδιοι ονόμαζαν το κράτος τους Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και όχι Βυζαντινή, ενώ η Κωνσταντινούπολη αρχικά ονομάστηκε Νέα Ρώμη. Κατά τη δύση της Αυτοκρατορίας και την αποκοπή περιοχών που κατοικούνταν από αλλοεθνείς, ταυτίζεται με το ό,τι σήμερα ονομάζουμε Έλληνα, αποκτά δηλαδή ένα εθνικό χαρακτήρα. 


ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, 27 BC - 1453 AD. (MAPS) Η ονομασία Ρωμιός χάνει επί τουρκοκρατίας την αίγλη του "αυτοκρατορικού" Ρωμαίος και με τις σκληρές συνθήκες της υπό ζυγόν διαβίωσης αποκτά την χροιά του καταφερτζή, του καπάτσου, του ξύπνιου. "Από τις αρχές του 20ου αιώνα το "Ρωμιός" χρησιμοποιήθηκε ως αντίθεση προς τον μιμητισμό της Ευρώπης, τη λαϊκή χριστιανική βυζαντινή ανατολική (αλλά όχι ανατολίτικη) φυσιογνωμία του Νεοέλληνα"[9]. Οι Λατίνοι συνέχισαν να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες με το όνομα Γραικός. Η ονομασία Ρωμιός συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ακόμα στην Ελλάδα και ειδικά στην Τουρκία ..
Photobucket - Video and Image Hosting ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ: Η ζωή των υπόδουλων Ελλήνων.  Ο σουλτάνος αναγνώρισε την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ως επίσημο θεσμό μέσα στο κράτος του και παραχώρησε ορισμένα προνόμια στον οικουμενικό πατριάρχη, που τον καθιστούσαν εθνάρχη, δηλ. θρησκευτικό και πολιτικό αρχηγό των υπόδουλων Ελλήνων. Πρώτος πατριάρχης μετά την Άλωση αναδείχτηκε ο λόγιος Γεννάδιος Σχολάριος. Ο σουλτάνος παραχώρησε ακόμα και μερικά προνόμια κοινοτικής αυτοδιοίκησης, για να μπορούν οι Τούρκοι να ασχολούνται απερίσπαστοι με τον πόλεμο και να εισπράττουν χωρίς κόπο τους φόρους.Ο όρος Ρωμιός συνεχίστηκε και στην Τουρκοκρατία μάλιστα οι ανθέλληνες Ρασοφόροι ήθελαν μετά την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς κατακτητές να δώσουν στην πατρίδα μας το όνομα Ρωμανία!!Η σθεναρή αντίδραση του Κολοκοτρώνη και των άλλων ηγετών της επανάστασης του 1821 απέτρεψε αυτήν την εθνική προδοσία!!Ναι αυτοί που  βάφτισαν μετέπειτα οι Ελλαδέμποροι Χριστιανούς!!
 Το σχέδιο για την ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους προωθήθηκαν σημαντικά από τον «πατριάρχη» του ελληνικού διαφωτισμού, Αδαμάντιο Κοραή. Επηρεασμένος από τον αντιβυζαντινισμόπου είχε επικρατήσει στον δυτικό χώρο από το μίσος των Φράγκων, απέβλεπε στην ανασύσταση της αρχαίας Ελλάδος και στην αναβίωση του πολιτισμού της, που όμως, όπως έλεγε, είχε φθαρή από τον «βυζαντινισμό και τον τουρκισμό». Κατά τον Κοραή η Ελλάδα έπρεπε να εξευρωπαϊστή. Αυτή είναι η περίφημη αρχή της μετακένωσης σύμφωνα με την οποία όλος ο ευρωπαϊκός πολιτισμός ήταν στην βάση του ελληνικός, και επομένως αυτός ο πολιτισμός πρέπει να επανέλθη στην κοιτίδα του, την Ελλάδα, ναπεράση δηλαδή «από τα κοφίνια των αλλογενών εις τα κοφίνια των Ελλήνων».Οι ρασοφόρο είχαν άλλασχέδια!!
Δεν είναι δυνατόν η φυλή να τίθεται υπεράνω της ενότητος την οποία διασφαλίζει η ενέργεια του Αγίου Πνεύματος μέσα στην Εκκλησία υποστήριζαν οι ανθέλληνες Χριστιανοί!!
Όπως βλέπετε φίλοι μου ο όρος Ρωμιός είναι προδοτικός και όποιος τον αποδέχεται προδότης της πατρίδας!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου