ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μητροπολιτης Ιερεμίας:Οι Έλληνες κατάγονται από την εβραική μυθολογία!!Αυτός είναι ο "πατριώτης" Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας που επιτέθηκε στον άθεο που όλα τα χριστιανικά μπλοκ το παρουσίασαν σαν ήρωα!!!

Μητροπολιτης Ιερεμίας:Οι Έλληνες κατάγονται από την εβραική μυθολογία!!

Ιδού θέση της επίσημης εκκλησίας για να την ξέρουν και οι απλοί άνθρωποι που σταυροκοπιούνται κάθε Κυριακή.

Ένας Μητροπολίτης,ο Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας,Έλλην πολίτης,κηρύττει με επίσημο έγγραφο,με το λογότυπο της Μητροπόλεως,ότι οι Έλληνες κατάγονται από τους Εβραίους.Ο άνθρωπος,που τον έβαλε το ελληνικό κράτος σαν πνευματικό ηγέτη Ελλήνων κι Ελληνοπαίδων,διαστρεβλώνει την ιστορία μας.Κι αυτόν τον Κύριο τον πληρώνουμε εμείς,οι Έλληνες φορολογούμενοι.Δοξάστε τον.Διαβάστε παρακάτω το έγγραφο που μοίρασε στους πιστούς και στα παιδιά μας.

Δημητσάνα-Μεγαλόπολη,Κυριακή 10 Ιανουρίου 2010 Άρ.Πρωτ.1252

Κυριακάτικο εγκύκλιο κήρυγμα Μητροπολίτου.

[moto_0020-764x1024.jpg]

5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ!!ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    Αυτός είναι ο "πατριώτης" Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμιας που επιτέθηκε στον άθεο που όλα τα χριστιανικά μπλοκ το παρουσίασαν σαν ήρωα!!!
    Μητροπολιτης Ιερεμίας:Οι Έλληνες κατάγονται από την εβραική μυθολογία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι μπορει να καταγονται κι απο τον Αυναν εγω ομως ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ στην καταγωγη και στην πιστη
    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι συνΈλληνα ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να λύσουμε αυτό το θέμα πάμε πολύ πίσω, στο τί είναι οι "12 Φυλές του Ισραήλ" και απο πού πήραν οι εβραίοι τα κείμενα και τους όρους αυτούς. Απο πανάρχαια κείμενα παλαιότερα απο την φυλή τους.

    Πολύ απλά, οι "12 Φυλές του Ισραήλ" δεν είναι φυλές των Ισραηλινών αλλά της Ανθρωπότητας. Διότι "Εις Ρα Ελ" σημαίνει "Ένας Θεός-Βασιλεύς Ήλιος/Φως" και είναι ελληνικά. Οι χριστιανοί όπως πάντα τα λένε κάπως ανάποδα. Τα κείμενα που έχουν αντιγραφεί πολλές φορές και με την διανοητική τους ανεπάρκεια και τις φοβίες τους οι "κληρονόμοι" τα έχουν καταντήσει βαρέως αλλοιωμένα -και με τις ... θεολογικές τους ερμηνείες και επεξηγήσεις λέει ουσιαστικά καθένας προσωπικές απόψεις και τη γνώμη του, άλλο αν όλα αυτά τα πλασάρει για "λόγο του Θεού" στους πιστούς-, κανονικά μιλάνε για την Ανθρωπότητα. Όχι για εβραίους. Και δη για φωτισμένη Ανθρωπότητα. Αναφέρονται σε Ανθρώπους και Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή