ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!

 


Αν είχες ερωτικές σχέσεις πριν από το Γάμο (ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΟΤΑΝ  ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΙΩΣΗΦ!!)  ή εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο Γάμο, αν είχες παρά φύση ερωτικές σχέσεις ή αν έχεις παιδί εκτός Γάμου, αν είσαι χωρισμένος ή έχεις κάνει δεύτερο ή τρίτο Γάμο ή αν ενώ είσαι έγγαμος ή έγγαμη εμποδίζεις την τεκνογονία . Ακόμη, αν έχεις κάνει ποτέ έναν εμποδισμένο Γάμο (δηλαδή αν παντρεύτηκες ποτέ κάποιον άνθρωπο αιρετικό ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, μέχρι και τον δεύτερο εξάδερφο ή την δεύτερη εξαδέρφη σου), ή αν έκανες ποτέ από συμφέρον Γάμο ή οποιοδήποτε άλλο Μυστήριο (π.χ. Βάπτιση, Ιερωσύνη κ.α.).

– Αν είσαι ομοφυλόφιλος (ομοφυλόφιλη).

– Αν εργάζεσαι ηθελημένα την Ημέρα της Κυριακής.

– Αν μοίχευσες.

– Αν επιθύμησες ποτέ ο,τιδήποτε ανήκει σε άλλον (ακόμα και τον ή την σύζυγό του).

– Αν έκανες ποτέ έκτρωση (για τις γυναίκες), αν οδήγησες ποτέ κάποια γυναίκα σε έκτρωση ή αν ενθάρρυνες ποτέ κάποια γυναίκα να κάνει κάτι τέτοιο.

– Αν αυνανίστηκες ποτέ (δηλαδή αν ικανοποιήθηκες μόνος σου ερωτικά με μαλακία).

– Αν έβρισες ποτέ ή βρίζεις τα Θεία ή αν ακούς να τα βρίζουν και δεν διαμαρτύρεσαι , ή αν χρησιμοποιείς τα Θεία και τα Ιερά της Πίστεώς μας άσκοπα, για να παρομοιάσεις κάτι, για να κάνεις αστεία ή για πονηρούς λόγους.

– Αν στέλνεις στον διάβολο ή αν βρίζεις τους άλλους.

– Αν κάνεις έρωτα όταν η σύζυγος έχει περίοδο ή είναι έγκυος ή αν δεν έχει ακόμα σαραντήσει και απογαλακτήσει, ή ακόμη τις Τετάρτες, τις Παρασκευές, τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις μεγάλες Εορτές, τρεις ημέρες πριν να Κοινωνήσεις, την ημέρα που Κοινώνησες, όπως επίσης και κατά τις Νηστείες.

– Αν καπνίζεις ή κάνεις κατάχρηση στα ποτά ή μεθάς, αν παίρνεις ναρκωτικά ή αν ξενυχτάς σε άσεμνα μαγαζιά .(Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ  ΩΣ ΜΕΘΥΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΠΟΤΗΣ!!)

– Αν κυκλοφορείς γυμνός (γυμνή) ή με προκλητική και έξαλλη εμφάνιση, αν σκανδαλίζεις γενικότερα με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σου ή αν πας σε παραλίες γυμνιστών.

– Αν Κοινώνησες ποτέ χωρίς να Εξομολογηθείς και να νηστέψεις, ή χωρίς να πάρεις τη συγκατάθεση του Πνευματικού σου.

– Αν δεν πηγαίνεις την Κυριακή το πρωί αλλά και τις μεγάλες Εορτές από νωρίς στην Εκκλησία, αν δεν διαβάζεις την Αγία Γραφή και αν δεν προσεύχεσαι το πρωί και το βράδυ τουλάχιστον, ή αν δεν κάνεις το Σταυρό και την προσευχή σου πριν και μετά το φαγητό.

– Αν δεν Εξομολογείσαι και δεν Κοινωνάς τακτικά, αν δεν κάνεις τακτικά ελεημοσύνη, αν δεν κάνεις τις Νηστείες της Εκκλησίας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ή χωρίς να έχεις τη συγκατάθεση του Πνευματικού σου.

– Αν δείχνεις ασέβεια προς τους νεκρούς ή αν ξεχνάς να προσευχηθείς, να κάνεις Μνημόσυνα, Τρισάγια και ελεημοσύνες για την ψυχή τους.

– Αν είσαι κοιλιόδουλος.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!)

– Αν έγινες Νονός ή Νονά και αδιαφορείς για το αν είναι κοντά στον Θεό το παιδί.

– Αν διαταράσσεις τη γαλήνη μέσα στον Ιερό Ναό, ή αν κατά την Ιερότατη Στιγμή της Αναστάσεως του Κυρίου, αντί να συμμετέχεις προσευχόμενος, πετάς βεγγαλικά και θέτεις σε κίνδυνο τις ζωές των ηλικιωμένων, των εγκύων, αλλά και γενικότερα των συνανθρώπων σου. Ακόμη, αν δεν κάθεσαι μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας του Πάσχα, που ξεκινάει μετά το «Χριστός Ανέστη» και είναι η μοναδική Θεία Λειτουργία της Ημέρας, προσβάλλοντας έτσι την Ιερότητα της Παναγίας αυτής Ημέρας, επειδή έτσι έχεις συνηθίσει ή επειδή σε παροτρύνουν άλλοι.

– Αν συμμετείχες ποτέ σε καρναβάλια ή «αποκριάτικες διασκεδάσεις», αν μασκαρεύτηκες ποτέ ή αν κάνεις το ίδιο και στο παιδί σου.

– Αν μούντζωσες ποτέ.

– Αν έχεις κάνει πολιτικό «γάμο» ή αν έχεις παρευρεθεί ποτέ εκεί, ή ακόμη αν έχεις παροτρύνει κάποιους άλλους να κάνουν κάτι τέτοιο.

– Αν αντί να κάνεις σωστά τον Σταυρό σου, δείχνεις σα να παίζεις κιθάρα στο στήθος σου, χαροποιώντας έτσι τον διάβολο.

– Αν φίλησες με κραγιόν Ιερά Λείψανα, Ιερές Εικόνες ή άλλα Ιερά Αντικείμενα .

– Αν δεν λες στο τέλος της Ιεράς Εξομολογήσεως πάντα λέμε τη φράση: «Ίσως ξέχασα κάποιες αμαρτίες».

Πρέπει να κατανοήσουμε πως η απαλλαγή από τις αμαρτίες μας πρέπει να γίνει σταδιακά. Δεν μπορούμε να ανέβουμε με ένα σάλτο το βουνό. Χρειάζεται εντατική προσπάθεια Την αληθινή προσπάθεια και την ειλικρινή διάθεσή μας για μετάνοια . Μόνο έτσι θα μας ενισχύσει με τη Χάρη Του και θα μας ανοίξει το Δρόμο για τη Βασιλεία Του.



Διαβάστε περισσότερα: https://iera-exomologisi.webnode.gr/o-katalogos-me-tis-amarties/o-katalogos-me-tis-amarties-d/

6 σχόλια:

  1. Εδω δεν εγραψε ο εφοπλιστης που παει για μπανιο με πουλμαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι μεγάλος καραγκιοζης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε Στελαρα που εισαι;Σε γαμαγε ο αλητης ο τσοπανος;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ΑΜ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΟΥΦΑΛΑ Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ.ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  3. ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΤΖΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή