ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!



ΕΡΩΤΗΣΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ!!

Διανέμουμε μπροσούρες για τον Ιησού εδώ 

Ήθελα να μάθω τι λέει ο Ιουδαϊσμός για τη γέννηση του Ιησού. Έμαθα μέσα από συζητήσεις (ραβίνους Zamir και Panger) ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο Ιησούς ήταν κάθαρμα - κάτι που είναι πολύ λογικό. Η ερώτησή

μου είναι, ποιες είναι οι πιθανότητες η μητέρα του Ιησού να διηγηθεί μια τέτοια ιστορία στον σύζυγο και την οικογένειά της (που συνελήφθη από το Άγιο Πνεύμα);

Και αλήθεια ποιος γεννήθηκε - ο Ιησούς - έκανε να παραχθεί ο Χριστιανισμός - μια από τις μεγαλύτερες θρησκείες στον κόσμο; Τρελή σύμπτωση, έτσι δεν είναιι??

Μάλιστα, υπάρχουν εκδοχές στην Καινή Διαθήκη που δεν αναφέρουν καθόλου την ιστορία της παρθενογέννησης, επομένως είναι πιθανό αυτή η ιστορία να προστέθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
Σχετικά με την ερώτησή σου,
Η Μαρία δεν χρειάστηκε να το πει. Αρκεί να υπήρχε υποψία για αυτήν - για παράδειγμα, αν ο σύζυγός της ήταν θυμωμένος μαζί της και δεν δεχόταν να του αποδώσει το παιδί, δεν πήγε το παιδί στον Μόχελ ή αν ο πατέρας έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα για δουλειά, και όταν επέστρεψε ήταν έγκυος κ.λπ. Οι γείτονες παρατηρούν και οι φήμες αυτού του επιπέδου εξαπλώθηκαν γρήγορα.
 
Κανείς δεν πίστεψε στον Ιησού με τη θέλησή του. Η Καινή Διαθήκη λέει ότι ο Ιησούς είχε μόνο 12 μαθητές. Η Καινή Διαθήκη γράφτηκε μόνο από τέσσερις μαθητές.
 
Μόνο περισσότερα από εκατό χρόνια μετά το θάνατο του Ιησού - ο Χριστιανισμός κυβερνήθηκε με τη δύναμη του ξίφους από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι άνθρωποι προτιμούσαν να συμφωνήσουν με τον Χριστιανισμό παρά να σκοτωθούν. Αυτό δεν είναι μεγάλη σοφία...
 
Σήμερα στη δημοκρατική εποχή όπου ο Χριστιανισμός δεν ελέγχεται με καταναγκασμό - ο αριθμός των Χριστιανών μειώνεται και εξαφανίζεται.
Ο Μωάμεθ δημιούργησε επίσης μια από τις μεγαλύτερες θρησκείες στον κόσμο.
 
Δεν υπάρχει σύμπτωση στον κόσμο και ο Ιησούς και ο Μωάμεθ, παρά τα ψέματα και τα λάθη τους, διέδωσαν έμμεσα το όνομα του λαού του Ισραήλ και της Τορά στον κόσμο, έτσι ώστε όταν έρθει η μέρα, όταν φτάσει ο αληθινός Μεσσίας του Ισραήλ , όλα τα έθνη θα ξέρουν ποιος είναι ο λαός του Ισραήλ και τι είναι η Ιερή Τορά, και θα απομακρυνθούν από τα λάθη τους.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!!!!
 


2 σχόλια:

  1. Οι Εβραιοι πρωτοι απο ολους θα δεχονταν τον Χριστο αν εβλεπαν κατι πραγματικο και οτι ηταν θεοσταλτος.Η μεγαλυτερη συνομωσια ολων των εποχων και η μεγαλυτερη καταστροφη της ανθρωποτητας επηλθε με τον χριστιανισμο.Η ανθρωποτητα επεσε σε ενα βαθυ σκοταδι που ακομα δεν εχει βγει απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....
      ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΠΗΔΙΟΥΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.
      Η ωμοφαγία αποτελούσε στην αρχαιότητα μια από τις βασικότερες τελετουργίες των Ορφικό-διονυσιακών εκστατικών μυστηρίων. Όπως δηλώνει και η ίδια η λέξη, επρόκειτο για την πρακτική βρώσης ωμού κρέατος, η οποία στις μυστηριακές λατρείες είχε τελετουργικό χαρακτήρα.

      Ως τελετουργική συνήθεια, βεβαίως, έκανε την εμφάνιση της σε πολύ αρχαιότερους χρόνους. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες μάλιστα η τελετουργία αυτή στις αρχές της εμφάνισής της απαιτούσε την θυσία ανθρωπίνου θύματος. Παρακάτω θα εξετάσουμε και αυτήν την εκδοχή.

      Αίτιο της τελετουργίας της Ωμοφαγίας, κατά την επικρατούσα άποψη, ήταν η πεποίθηση του ανθρώπου ότι καταναλώνοντας το ωμό κρέας του θύματος της θυσίας οικειοποιείτο τη δύναμη και τις ιδιότητές του. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, η ιδέα του ότι ο άνθρωπος μπορεί να ενσωματώσει ένα πράγμα τρώγοντας το ή πίνοντας το, είναι πολύ παλιά. Πρόκειται για έναν αρχαϊκό τρόπο απόκτησης και μια μορφή εκδήλωσης του «έχειν». Τρώγοντας ένα ιερό ζώο, τον ταύρο-Διόνυσο, αποκτά τη θεϊκή ουσία που συμβολίζει το ζώο. Πρόκειται περί της συμβολικής και μαγικής ενσωμάτωσης. Αν ο άνθρωπος πιστεύει ότι έχει ενσωματώσει την εικόνα ενός θεού, η εικόνα αυτή δεν μπορεί ποτέ πια να αποσπαστεί ή να αποβληθεί. Πρόκειται δηλαδή για μια συμβολική κατοχή που επιτυγχάνεται μέσω της βρώσης.

      Η Ωμοφαγία ως επιταγή του Διονύσου.

      Κατόπιν «θεϊκής» επιταγής η Ωμοφαγία αποτελεί το ουσιώδες τελετουργικό των Ορφικό-διονυσιακών μυστηρίων. Ο ίδιος ο Διόνυσος καλεί τους μύστες να λάβουν μέρος σε αυτή την «ωμοφάγο δίαιτα» των σαρκών του θυσιασμένου ταύρου. Και είναι εξαιτίας αυτής της τελετής που ο Διόνυσος-Ζαγρέας παίρνει το όνομα «Ωμέστης» ή «Ωμάδιος», που σημαίνει αυτόν που τρώει ωμό κρέας. «Τι ευτυχία καταλαμβάνει τον Διόνυσο», λέει ο χορός στην αρχή των «Βακχών» του Ευριπίδη, «όταν στην κορυφή του βουνού, στο τέλος της πορείας των θιάσων, αφήνεται να πέσει στη γη! Ντυμένος με την ιερή νεβρίδα, επιθυμώντας το πιει το αίμα του ταύρου και να καταβροχθίσει το ωμό κρέας, αυτός ορμά προς τα βουνά της Φρυγίας ή της Λυδίας!». Οι επιθυμίες που αποδίδονται στον Διόνυσο είναι εκείνες των ιερειών του. Το θύμα τους συχνά μπορούσε να είναι ένας ταύρος, επειδή ο Διόνυσος προσωποποιείται και από τον ταύρο.

      Διαγραφή