ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ!!

 



ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ!!
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ!!

Ο  όρος «βάπτισμα» δε χρησιμοποιείται για την περιγραφή ιουδαϊκών ιεροτελεστιών, το τελετουργικό εξαγνισμού (ή Μικβά - τελετουργική εμβάπτιση) στην ιουδαϊκή παράδοση έχει κάποιες ομοιότητες με το χριστιανικό βάπτισμα. Στο Τανάκ και άλλα ιουδαϊκά κείμενα, η είσοδος, ή εμβάπτιση στο νερό, για τελετουργικό εξαγνισμό καθιερώθηκε για αποκατάσταση της τελετουργικής αγνότητας σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Ο Ιησούς πηγε στον Ιωάννη σύμφωνα με το παραμύθι να εξαγνισει  τις αμαρτίες του!!!!Καμία σχέση με αυτό που γιορτάζουν σήμερα οι ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!!

2 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΑΛΑΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΘΕΣ ;
    ΤΑ ΠΛΥΝΑΤΕ ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΑ ΜΕΣΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΚΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ Ο ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑΣ Ο ΩΡΟΣ. Ονοσφαγίες Υπερβορείων
     
    Τους τρεις μήνες του χειμώνα ο Απόλλωνας περνούσε τις μέρες του όχι στους Δελφούς αλλά στον Όλυμπο ή στους Υπερβόρειους. Εκεί υπήρχε συνήθεια να γίνονται εκατόμβες όνων προς τιμή του θεού. Και ο θεός χαιρόταν να τα βλέπει πεισματωμένα να τα σέρνουν στον βωμό, να αντιστέκονται στηριγμένα στα πίσω πόδια και σε ιθυφαλλική κατάσταση. (Καλλίμαχος απ. 186,8)
     Ἀπολλόδωρός φησι καὶ Καλλίμαχος, Φοῖβος Ὑπερβορέοισιν ὄνων ἐπιτέλλεται ἱροῖς. Ὁ αὐτὸς δὲ ἀλλαχοῦ τέρπουσιν λιπαραὶ Φοῖβον ὀνοσφαγίαι. (Κλ. Αλ., Προτρ. 2.29.4)

    ΑπάντησηΔιαγραφή