ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΑΦΤΙΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!!ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ??

 


Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΑΝ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΖΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!!

Τι γυρεύει ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Παύλος Μελάς σε
 έναν ορθόδοξο ναό; (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στις τοιχογραφίες, εντυπωσιάζει αυτή που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο στο νεκρικό κρεββάτι και από πάνω του ο Απόστολος Παύλος αλλά και ο Παύλος Μελάς. Προφανώς ο καλλιτέχνης θέλει να τονίσει τη συνέχεια του έθνους και την ταύτιση του με την ορθόδοξη πίστη, ακόμη και αυτών που έζησαν αιώνες πριν την εμφάνιση του Ιησού Χριστού.
ΠΗΓΗ....https://odelalis.gr/ti-gyreyei-o-megas-alexandros-kai-o-paylos-melas-se-enan-orthodoxo-nao-foto/



7 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ...
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ

    ΟΙ ΧΛΑΜΥΔΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ “ΟΜΑΔΑΣ Ε” ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ . ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ…

    Ο ΝΕΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ !
    https://syndesmos1971.wordpress.com/2020/06/23/%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    “ Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου , απλώς ήλλαξες τάφον από τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν ” Αδαμάντιος Κοραής.


    Εκτός των άλλων είσαι και ντενεκές ξεγάνωτος.
    Ξεστραβώσου και μάθε πως το είπε και για ποιον το είπε ο Κοραής. Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες αστοιχείωτα γίδια.

    Σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου είναι να αποδείξει πως δημιουργείται μια παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο. Εδώ και μερικά έτη παρατηρείται μια ανήθικη προπαγάνδα με στόχο την παραπλάνηση των περιηγητών του διαδικτύου. Αυτή η μπολσεβίκικη τακτική χρησιμοποιείται πολύ από τους νεοπαγανιστές για να σπείρουν τα ζιζάνια της διχόνοιας στον ελληνικό λαό. Αυτά τα καθάρματα δεν έχουνε καμιά σχέση με τον παγανισμό των αρχαίων χρόνων διότι είναι άθεοι, μαρξιστές και μασόνοι. Χρησιμοποιούν μια φράση την οποία προβάλλουν συνεχώς σε βίντεο, σε άρθρα και σε εικόνες στο Facebook. Αυτή η φράση ανήκει στον Αδαμάντιο Κοραή, ή μάλλον δεν ανήκει αλλά κατασκευάστηκε. Η περιβόητη φράση είναι η εξής: «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου σου, αλλά ήλλαξες απ’ τον τουρκικόν τάφον εις τον χριστιανικόν».

    Ο Κοραής είχε συγγράψει δύο διαλόγους μιμούμενος τον Πλάτωνα. Ο ένας εξ αυτών λεγόταν Διάλογος περί των ελληνικών συμφερόντων (Δύο Γραικών). Περιλαμβάνει ως θέμα τον Καποδίστρια και την πολιτική του. Σχολιάζεται αρνητικά το νόμισμα που φέρει επάνω το όνομά του Κυβερνήτη και το σύμβολο του Φοίνικα με τον χριστιανικό σταυρό. Από εκεί λοιπόν κατασκεύασαν μια ρήση που δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κοραή. Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:
    Χ: Μη πιστεύης, φίλε, οσ’ ακούεις κατά του Κυβερνήτου της Ελλάδος, έχει πολλούς εχθρούς. Εν μόνον έργον του δεν μ’ άρεσε, τόνομά του, λέγω, χαραγμένον εις το εθνικόν νόμισμα. Αλλά και τούτο…
    Λ: Αλλά και τούτο το κρίνεις τάχα ολίγον; Εγώ τονομάζω Έγκλημα καθοσιώσεως. Τον Ιανουάριον μήνα, έτος 1828, ευωδώθη εις την Ελλάδα, και πριν σχεδόν της τελευτής του έτους στίζει το λουσμένον και ωραϊσμένον από αίματα Ελληνικά της Ελλάδος πρόσωπον με ξένον της Ελληνικής γλώσσης όνομα, και με τον κάκιστον οιωνόν, τον Φοίνικα…
    .........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χ: Ο μυθώδης ΦΟΙΝΙΞ, αναζωογονούμενος από τα ακτίνας του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, δεν φανερώνει βέβαια μέγαν σεβασμόν εις του Χριστού την θρησκείαν. Αλλά δεν βλέπω τι κακόν οιωνίζεται εις την Ελλάδα.
    Λ: Σημαίνει, ότι καθώς η παλιγγενεσία του Φοίνικος είναι μυθώδης, παρόμοια και της Ελλάδος η αναγέννησις είναι μυθολόγημα ψευδέστατον, ότι η ταλαίπωρος Ελλάς δεν ανεστάθη αληθώς, αλλά τάφον μόνον ήλλαξε, και επέρασεν από νεκροθαπτών Τούρκων χείρας εις χριστιανούς νεκροθάπτας. Δε με μέλει όμως τόσον περί του Φοίνικος, όσον με ταράσσει τόνομα επταετούς κυβερνήτου, χαραγμένο εις Ελληνικόν νόμισμα και τούτο το ονόμασα Έγκλημα καθοσιώσεως.
    Όπως και σε αυτόν τον διάλογο, έτσι και στον δεύτερο με τίτλο Τι συμφέρει εις την ελευθερωμένην από τους Τούρκους Ελλάδα να πράξη εις τας παρούσας περιστάσεις διά να μη δουλωθεί το γένος σε Χριστιανούς Τουρκίζοντας, ο Κοραής μιλά για την προσπάθεια της Δυτικής Ευρώπης να επιβληθεί στην Ελλάδα. Αυτούς χαρακτηρίζει χριστιανούς τουρκίζοντες, όπως κι ο Μακρυγιάννης έλεγε «ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους και πέσαμε σε ανθρώπους κακορίζικους που ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης». Ο Κοραής υποστηρίζει στον δεύτερο διάλογο ότι ο Πάπας επιθυμούσε να χαθούν οι Έλληνες: «προτιμά να εξαλειφθώσιν ολότελα από το πρόσωπον της γης, ή και να τουρκίσωσιν όλοι οι Γραικοί, παρά να ζώσι χριστιανοί μη γνωρίζοντες αυτόν κεφαλή της εκκλησίας των», και ξεκαθαρίζει πως «μηδ’ ο ηγεμών να έχη καμμίαν σχέσιν με της Ρώμης την αυλήν. Των Ανατολικών την θρησκείαν χρεωστεί να πρεσβεύη όστις επιθυμεί να βασιλεύη εις την Ελλάδα». Ο Μακρυγιάννης γράφει στα απομνημονεύματά του για ένα Γάλλο περιηγητή που του σύστησε ο Κωλέτης: «Μου λέγει, ένα θα σας βλάψη εσάς, το κεφάλαιον της θρησκείας, οπού είναι αυτείνη η ιδέα ᾿σ εσάς πολύ τυπωμένη» και «Μάθαινα από ανθρώπους τίμιους ότι η κατήχηση των ξένων αναντίον της θρησκείας μας προοδεύει».
    Οι απατεώνες αυτοί μάχονται την θρησκεία υπό του παγανιστικού μανδύα για λόγους εθνικής αποσύνθεσης και σύγχυσης. Δυστυχώς για αυτούς ο Κοραής κατηγορεί τον πολυθεϊσμό και υποστηρίζει πως «μόνη λοιπόν η χριστιανική θρησκεία συμβιβάζεται με κοσμικήν εύνομον πολιτεία». Ο Κοραής ήταν υπέρμαχος της ανεξιθρησκείας αλλά επιθυμούσε την απαγόρευση θρησκειών που δοξάζουν την ανατροπή της ηθικής και της πολιτείας. Για την αναγκαιότητα της θρησκείας έλεγε: «διά να έχει ένα έθνος πολιτικάς δόξας ορθάς, απαιτείται να ήναι και αι ηθικαί δόξαι του ορθαί. Διά να τας αποκτήση, πρέπει να σέβεται την διδάσκουσαν αυτάς θρησκείαν».  Ο αγράμματος Μακρυγιάννης έλεγε πως «χωρίς αρετή και θρησκεία δεν σκηματίζεται κοινωνία, ούτε βασίλειον». Ορθόν, διότι χωρίς αρετή, ηθική και θρησκεία σχηματίζονται μόνο κομμουνιστικά κράτη. Προσοχή λοιπόν στην προπαγάνδα των μπολσεβίκων!
    Αλέξανδρος Καρράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολλωνιε γιατι δεν διαγραφεις τα σχολια των γαμημενων χριστιανοταλιμπαν που εκτος ολων των αλλων ειναι ψευτες ,φασιστες και σχιζοφρενεις;Πληρωμενα πιονια ειναι απο την ορθολοξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXA
      ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΑΒΓΙΖΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΗΔΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ

      ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ;
      ΤΟΥ ΑΓ. Π@@ΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΛΕΙΨΕ ΤΑ RX/ MAΣ.

      Διαγραφή
    2. Γλυψε μου το πεος βρωμιαρικη κοτα που γραφεις ανωνυμα.Εγω επωνυμα σου λεω οτι γαμαω την ορθοδοξια

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ. Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΟΥΓΚΡΑ...Ο θεός του ήλιου, μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της μυθολογίας, υπήρξε επίσης και αρκετά ακόλαστος. Πέρα από τις ερωτοτροπίες με τις διάφορες νύμφες, ο Απόλλωνας ήταν επιπλέον εραστής ενός Μακεδόνα πρίγκιπα, του Υάκινθου, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια μιας δισκοβολίας, και μεταμορφώθηκε στη συνέχεια από τον θεό στο λουλούδι υάκινθος. Ο Ψευδο-Απολλόδωρος, δήλωσε επίσης ότι ο Απόλλων υπήρξε με τον Θράκα τραγουδιστή Θαμύρη το πρώτο αντρικό ομόφυλο ζευγάρι στην ιστορία. Και για όσους πιστεύουν ότι ο γάμος ατόμων του ιδίου φύλου είναι μια εφεύρεση του 21ου αιώνα, ο Απόλλωνας είχε βρεθεί σε σχέση με τον Υμένα, θεό του γάμου.

      Διαγραφή