ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ:ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! 16. Ας δώσουμε λίγη προσοχή σ' εκείνο το εδάφιο όπου λέει, ο Ιησούς: «εκείνους που θα πιστέψουν, θα τους ακολουθούν τα εξής σημάδια: θα ακουμπούν τα χέρια τους πάνω σε αρρώστους και κείνοι θα βρίσκουν την υγεία τους' εκείνοι που θα πιστέψουν, αν τύχει και πιουν θανατηφόρο δηλητήριο, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα.» .  ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!!


Μαρκ. 16,16             Εκείνος που θα πιστεύση και βαπτισθή, θα σωθή, εκείνος που θα απιστήση στο κήρυγμά σας θα καταδικαστή.
Μαρκ. 16,17       σημεῖα δὲ τοῖς πιστεύσασι ταῦτα παρακολουθήσει· ἐν τῷ ὀνόματί μου δαιμόνια ἐκβαλοῦσι· γλώσσαις λαλήσουσι καιναῖς·
Μαρκ. 16,17             Υπερφυσικά δε σημεία στους πιστεύοντας που θα μαρτυρούν την αλήθειαν της πίστεώς των, θα ακολουθήσουν τα εξής· Με την πίστιν και την επίκλησιν του ονόματός μου θα διώξουν δαιμόνια· θα ομιλήσουν ξένας γλώσσας, νέας και αγνώστους εις αυτούς.
Μαρκ. 16,18       ὄφεις ἀροῦσι· κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει· ἐπὶ ἀῤῥώστους χεῖρας ἐπιθήσουσι, καὶ καλῶς ἕξουσιν.
Μαρκ. 16,18             Θα σηκώσουν με τα χέρια τους φίδια φαρμακερά, χωρίς να πάθουν τίποτε από το δάγκωμά των· και εάν ακόμη πιουν κανένα θανατηφόρον δηλητήριον, δεν θα τους βλάψη· θα βάζουν τα χέρια των επάνω στους αρρώστους και εκείνοι, θα γίνωνται καλά”. (Τα θαύματα, που έκαμεν Εκείνος θα κάνουν και αυτοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου