ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!ΤΑ Μ.Μ.ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!! Οι τουρίστες από την Ελλάδα που διαμένουν στο Ισραήλ και στην Παλαιστινιακή Επικράτεια από τις 19 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για το κοροναϊό κατά την άφιξή τους", δήλωσε το υπουργείο Υγείας.



Ένας ιερέας και οι επισκέπτες φορούν μάσκες στην Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ μετά από μια υποψία έκρηξης κοροναϊού στην πόλη, 5 Μαρτίου 2020
Ένας ιερέας και οι επισκέπτες φορούν μάσκες στην Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ μετά από μια υποψία έκρηξης κοροναϊού στην πόλη, 5 Μαρτίου 2020
( Φωτογραφία: AP )

Οι προσκυνητές φαινόταν επίσης να έχουν επισκεφθεί την Αίγυπτο. Ο συνολικός αριθμός των
περιπτώσεων COVID-19 στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στις 31.
Το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Αρχή επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο που φθάνουν ειδικά για να δουν ιερές τοποθεσίες, όπως η Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, η Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ και η πόλη της Ναζαρέτ, μεταξύ άλλων.
Τον περασμένο μήνα, 18 μέλη ομάδας προσφύγων της Νότιας Κορέας εξέτασαν θετικά για κοροναϊούς μετά από ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στο Ισραήλ που διοργάνωσε η καθολική εκκλησία τους.



משלחת ה צליינים מדרום קוריאה בביקור בישראל קורונה
Μέλη ομάδας προσφύγων της Νότιας Κορέας στο Ισραήλ

Η Εκκλησία της Γεννήσεως, εν τω μεταξύ, διατάχθηκε να κλείσει νωρίτερα την ημέρα και οι ξένοι τουρίστες απαγορεύτηκαν από τα ξενοδοχεία της Δυτικής Όχθης μετά από τέσσερις υποψίες για περιπτώσεις κορωναϊού που βρέθηκαν στην παλαιστινιακή πόλη της Βηθλεέμ.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής αποτέλεσαν ένα ιδιαίτερο πλήγμα για την πόλη της Βίβλου, των οποίων οι επιχειρήσεις εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από χριστιανούς επισκέπτες στην εκκλησία, που χτίστηκαν στον παραδοσιακό χώρο της γέννησης του Ιησού.
Το Λατινικό Πατριαρχείο των Αγίων Τόπων δήλωσε ότι η Εκκλησία της Γεννήσεως, η οποία ιδρύθηκε το 339 και ανακατασκευάστηκε και επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια των αιώνων, θα έκλεινε για δύο εβδομάδες μαζί με άλλες εκκλησίες και τζαμιά στην περιοχή της Βηθλεέμ.
Η απαγόρευση των ξένων επισκεπτών στα ξενοδοχεία της Δυτικής Όχθης θα διαρκέσει επίσης δύο εβδομάδες, δήλωσε το υπουργείο τουρισμού.



Ένας επισκέπτης φορά μια μάσκα στην Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ μετά από μια ύποπτη επιδημία κοροναϊού στην πόλη, 5 Μαρτίου 2020
Ένας επισκέπτης φορά μια μάσκα στην Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ μετά από μια ύποπτη επιδημία κοροναϊού στην πόλη, 5 Μαρτίου 2020
( Φωτογραφία: AP )

"Αυτό μας επηρεάζει δραματικά", δήλωσε ο Joey Canavati, διευθυντής του 58-room Alexander Hotel στη Βηθλεέμ. "Οι εργαζόμενοι μας ουσιαστικά απολύονται για τις επόμενες 14 ημέρες, θα κλείσουμε εντελώς, καταστρέφοντας την επιχείρησή μας από κάθε άποψη".
Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει παρατείνει την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε υπηκόους που επιστρέφουν από την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Αυστρία.


Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στο Ισραήλ από την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, τη Νότια Κορέα και την Ιταλία έχουν ήδη δοθεί οδηγίες να κάνουν το ίδιο. ΠΗΓΗ...https://www.ynetnews.com/article/HyoXI00ANL

1 σχόλιο:

  1. Μούγκα στη στρούγκα ... είναι κανείς εκ του χριστιανοποιμνίου εδω να μας ΔΙΑβάλλει με τις ''τεκμηριωμένες'' απόψεις του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή