ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΗ ΤΩΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ@@@ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!

Από το ΠΑΣΟΚ και στον ανύπαρκτο Τάφο ΤΟΥ Ναζωραιου στην  ΝΔ!!Σκόρπισε το δημόσιο χρήμα για να ανακαινίσει τον τάφο του Ναζωραιου ,και η Ρωμιοσύνη  την επιβραβεύει !!Τσιπρα μετά ψάχνεις ν βρεις τα αίτια της αποτυχίας σου!!
Τώνια Μοροπούλου ενάντια στον Βελόπουλο!!
Υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων

moropouli01

Η Τώνια Μοροπούλου γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Διαθέτει 43 έτη ακαδημαϊκής και επαγγελματικής δραστηριότητας, πρωτοστατώντας στην καινοτόμο διεπιστημονική έρευνα στην προστασία μνημείων.

Έχει εκτεταμένο επιστημονικό και τεχνικό έργο σε εμβληματικά μνημεία, όπως το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο Ναός του Πυθίου Απόλλωνα και το Ερημόκαστρο της Ρόδου, Βυζαντινές Μονές στο Άγιο Όρος, την


Κρήτη και τη Σερβία, καθώς και σε ενετικές οχυρώσεις, μνημεία και ναούς και ιστορικές πόλεις στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ έχει εκπονήσει 150 προγράμματα για την τοπική αειφορική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα και 175 μελέτες αποκατάστασης μνημείων. Συνέβαλε σταθερά στην προστασία και ανάδειξη των Ιστορικών Πόλεων, και ειδικότερα της Ρόδου, του Ρεθύμνου και της Κέρκυρας. Με το όραμα και την συμβολή της υπεγράφησαν συμφωνίες με το Υπουργείο Πολιτισμού για την Προστασία και Διαχείριση των Ιστορικών Πόλεων (1984-1990) με τη συμμετοχή των τοπικών και περιφερειακών φορέων. Σήμερα είναι επικεφαλής της Επιτροπής για τη σύνταξη ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για την ανάδειξη του ιστορικά διεθνούς και κοινωνικού χαρακτήρα της και τη διασφάλιση της αειφόρου προστασίας της.
ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!!


Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, όπως το βραβείο «ΥΠΑΤΙΑ» από το Σύλλογο Ελληνίδων Επιστημόνων, το Μεγαλόσταυρο του Μεγάλου Ταξιάρχη του Παναγίου Τάφου και έχει προταθεί για το διεθνές βραβείο Giuseppe Sciacca που θα της απονεμηθεί το Νοέμβριο του 2019 στο Βατικανό.Αυτό και αν είναι παράνοια έδωσαν το βραβείο της Υπατιας στην οπαδό των δολοφόνων της!!Αυτή η χώρα είναι κατεστραμμένη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου