ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

alt


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ 'Η ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ?? 
Γιατί η Ελληνική Θρησκεία πρέπει να αναγνωριστεί από το Ελλαδικό κράτος και με ποιο νόμο άλλαξαν το Θρήσκευμα των Ελλήνων??Πότε οι Έλληνες αποκήρυξαν την Ελληνική Θρησκεία με

ποιο διάταγμα και από ποιους επιβλήθηκε  ο Χριστιανισμός στους Έλληνες??Πότε επέλεξαν ελεύθερα οι Έλληνες την νέα θρησκεία??Πως νομιμοποιείται ο Χριστιανισμός όταν αυτός επιβλήθηκε με διάταγμα των Βυζαντινών κατακτητών?Με ποιο σκεπτικό  το  σημερινό κράτος θεωρεί την Θρησκεία αυτών που ίδρυσαν το Ελληνικό κράτος μη αναγνώρισιμη??Όταν δεν αναγνωρίζουν το Θρήσκευμα των Ελλήνων προγόνων μας ,την Θρησκεία του Σωκράτη του Πλάτωνα του Πυθαγόρα του Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν αναγνωρίζουν την ιστορία της  το ένδοξο παρελθόν της τον πολιτισμό της και την ίδια την Ελλάδα!!Με το σκεπτικό αυτό δεν δικαιούται το κράτος της Ρωμιοσύνης να εισπράττει τα έσοδα από τα μνημεία τους ναούς και τους αρχαιολογικούς  χώρους των Ελλήνων!!Δεν μπορείς να θέλεις τους Έλληνες Ρωμιέ μόνο για την πολιτιστική κληρονομιά που σου άφησαν και να μην αναγνωρίζεις την Θρησκεία τους!!
Ζητούνται απαντήσεις οι Έλληνες διώκονται μέσα στην ίδια τους την  πατρίδα ,ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας συνεχίζεται!!

6 σχόλια:

  1. Θρησκεία:
    Γιατί να μη υπάρχει η λατρεία της θεά της γονιμότητας Μεγάλη Θεά, Μητέρας-Θεάς, Μητέρας-Γης, που τις διάφορες ιδιότητες της αργότερα κληρονόμησαν οι θεές Δήμητρα, Ήρα, Άρτεμις, Αφροδίτη, Αθηνά; Γιατί όχι τον νεαρό θεός της βλάστησης που αργότερα είχε τα ονόματα Θείο Βρέφος, Μέγιστος Κούρος, Βέλχανος, Υάκινθος, Διόνυσος των Μινωιτών και Μυκηναίων; οπού η "ολυμπιακή" θρησκεία θα επικρατήσει προοδευτικά;
    Όποτε φτάνουμε στο σήμερα, από τη Μητέρας-Γη στους Ολύμπιους και τέλος στον Χριστιανισμό. Το 88% έχει την ιδιά θρησκεία.
    Ήθη:
    Ήθη λέγονται οι αντιλήψεις ενός λαού για την ηθική και κοινωνική συμπεριφορά. Είναι οι γενικές αρχές Δικαίου, οι θεμιτοί τρόποι συμπεριφοράς του κοινωνικού ανθρώπου, που μεταβάλλονται με τη μεταβολή του χρόνου, που διαφέρουν από τόπο σε τόπο και απηχούν την τρέχουσα ηθική μιας κοινωνίας

    Έθιμα:
    Όταν, όμως, οι αντιλήψεις αυτές πάρουν και μια σταθερά επαναλαμβανόμενη τελεστική, περισσότερο ή λιγότερο τελετουργική μορφή, γίνονται έθιμα, όπως είναι τα γαμήλια έθιμα.
    Τα ήθη και έθιμα, τα δημοτικά τραγούδια και οι παροιμίες, οι παραδόσεις και οι θρύλοι αποτελούν το λαϊκό πολιτισμό που είναι ο καθρέφτης ενός λαού.

    Και στο τέλος της γραφής γιατί τον Δία και όχι αθεία; Πρόδικος ο Κεῖος, Κριτίας, Διαγόρας ο Μήλιος, Κινησίας , Ξενοφάνης, Επίχαρμος , Μητρόδωρος ο Λαμψακηνός, Ευήμερος, Επίκουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ Η ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι αυτη η Θρησκεια δεν εβλαψε τους Ελληνες δεν εγινε εμποδιο στις τεχνες στις Επιστημες και στην γνωση!!Με αυτη την Θρησκεια μεγαλουργησαν οι Ελληνες!!Δεν υπαρχει ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή