ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ !!

 περί θαυμάτων που έχει βρομίσει ο τόπος και προφητείες,,, μια μικρή ερευνά!

Ο αγγέλους εκ του ουρανού του  κυρίου έκανα το θαύμα του να με φωτίσει ! και έστειλε  τον αρχάγγελο άγιο αετό τον  επουράνιων  πουλιών ψυχών πνευμάτων ακόμα και   σύννεφων !  που βλέπουν τον κόσμο από ψηλά καθαρά, προστάτη του βουνού,   να δω την αλήθεια!  και την είδα!
Εβραιορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος  (από το Ισραήλ με αγάπη και ταπεινότητα)  έχει και άλλη αποστολή εις το ιερό τούτο τόπο! εκτός από τα δις που αρπάζει το χρόνο από γάμους, βαφτίσια, θανάτους  και διάφορα άλλα ιερά πράγματα . οπως και δωρεές,,, ακόμα και


από γριούλες   σε χωριά που δεν ξέρουν τι υπογράφουν,, και μόλις πάει να συναντήσει τον θεό  έχει γίνει μάγκας ο πάπας!
να σπέρνει τον τρόμο στους  ευκολόπιστους, με ψευτο προφητείες  θαύματα κτλ ... το φαινόμενο είναι γενικό όχι μόνο στην Ελλάδα οπως διαπιστωθεί!
και να τους κάνει να ζουν υπό το φόβο της κολάσεως!
με στόχο την πλήρη υποδούλωση.
για να κάνουν ότι θέλουν οι πολίτικοι και όλο το σκυλολοι
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ!
πολύ φοβάμαι !! ότι όλο αυτό λειτουργεί  υπέρ του ΙΣΛΑΜ!
καθώς  σε όλα τα ιερά κείμενα  μιλάει για την Σιών !
 βασιλέα του Ισραήλ,
όχι το βασιλέα της Ελλάδας και για τη θυγατέρα Σιών, όχι για τη θυγατέρα Ελλάδα.
! εις Ιορδάνη ποταμό και πάει λέγοντας!
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! Αγαπάτε αλλήλους; φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου!
Από τα λίγα που προαναφέρθηκαν, προκύπτει ότι η διδασκαλία του Ιησού, πέραν του ανθελληνικού μένους της, είναι γεμάτη από κακία, μίσος, διχόνοια, διχασμό, απειλή κατά των ανθρώπων και προετοιμασία για αιματοκύλισμα. Και η περίφημη αγάπη, η συγχώρεση, η ομόνοια, η ειρήνη, που όπως κατά κόρον διατυμπανίζει η εκκλησία- έφερε για πρώτη φορά στον κόσμο πού είναι;
Ας εξετάσουμε την πλέον διαφημισμένη από τις υποτιθέμενες ρήσεις αγάπης του Ιησού:Αγαπάτε αλλήλους («κατά Ιωάννη» ιγ΄34, ιε΄17). Διαβάστε όλο το απόσπασμα και θα διαπιστώσετε, ότι τόσον αυτό, όσο και κάποια άλλα παρόμοια αποσπάσματα υποτιθέμενης αγάπης δεν αφορούν όλους τους ανθρώπους. Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου. Iησούς (Λουκ. ιθ΄ 27).
Όταν λέει αγαπάτε αλλήλους, αναφέρεται μόνον μεταξύ των μαθητών του:Εντολή νέα σας δίδω, να αγαπάτε αλλήλους, καθώς εγώ σας αγάπησα, έτσι να αγαπάτε κι εσείς ο ένας τον άλλον. Από αυτό θα ξέρουν όλοι ότι είσθε μαθητές μου, εάν δηλαδή έχετε αγάπη μεταξύ σας («κατά Ιωάννη» ιγ΄34-35). Για όλους τους άλλους, φωτιά και τσεκούρι: «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου» («κατά Λουκά» ιθ΄27).
ΩΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ !ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ!!!!ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΈ – ΣΑΒΑΏΘ. Ο ΘΕΌΣ ΕΒΡΑΊΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ. ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΚΥΡΙΚΕΣ ΜΙΣΟΥΣ!
κάτι που αγνοούν οι πιστοί η άπλα κάνουν τα στραβά μάτια!     Ιησούς:Έλληνες σκυλιά των Εβραίων! από τους ίδιους τους ευαγγελιστές Κήρυκας Μίσους, Διχασμού και Μισελληνισμού,,, είναι μέσα από το το λόγο του κυρίου! χριστού γιαχαζουα, ,
ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ;; ΚΛΙΚ ΝΕΑ ΚΑΡΤΕΛΑ
  • Τι είναι η γυναίκα; οι Πατέρες, απαντούν, ο «άγιος» Εφραΐμ ο Σύρος και ο μισογυνισμός του Χριστιανισμού.
  • Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και οι γυναίκες: ένα σκουλήκι (η γυναίκα) που σέρνεται, η κόρη του ψεύδους,
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
  • Κυριακή της Ορθοδοξίας: Αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων! τόσο κοιμισμένοι!
  • ΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
  • Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;;;
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΡΑΒΙΝΟΣ MARCUS ELI RAVAGE: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!
  • ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΡΕΜΠΟΥΣΗ, Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ;;; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

    1 σχόλιο:

    1. https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/10/oi-katoikoi-analamvanoyn-na-xanastisoyn-ton-stayro.html

      Να τα διαβάζουμε όλα

      ΑπάντησηΔιαγραφή