ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΗ!!!

ierskd

Σοκ στον Βόλο: 80χρονος ιερέας αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της!!!Τι σοκ και μαλακίες το έχουμε ξαναδεί το έργο!!Το έχουμε γράψει εδώ πολλές φορές οι Ρωμιοι και να τους πηδήξουν τα παιδιά τους οι ρασοφοροι δεν πρόκειται να βγάλουν άχνα για τέτοια πρόβατα μιλάμε!!Η μητέρα τέρας θα έδωσε το παιδί της στον αλητήριο παπά με αντάλλαγμα μια θέση στον Παράδεισο!!Μία απίστευτη ιστορία φρίκης διερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, όπου ένας 80χρονος σε αργία ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι και η 30χρονη μητέρας για άμεση συνέργεια.

Φρίκη στο Βόλο: 80χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, αστυνομικός που παρακολουθούσε την υπόθεση, είδε να συναντώνται στο κέντρο του Βόλου ο 80χρονος ιερέας, η Βουλγάρα μητέρα και το 11χρονο κοριτσάκι. Στη συνέχεια η "μητέρα" αποχώρησε και ο 80χρονος ιερέας μαζί με την ανήλικη κατευθύνθηκαν σε ερημική παραλία κοντά στον Βόλο. Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ευρισκόμενο σε αργία 80χρονο ιερέα.

Σε βάρος του 80χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο και επ΄ αμοιβή, ενώ κατηγορείται και η 30χρονη Βουλγάρα για έκθεση ανηλίκου.

Παράλληλα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση, διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό με εμπλεκόμενα τα ίδια πρόσωπα.

2 σχόλια: