ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΙΗΣΟΥΣ:Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ!!!ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΡΩΜΙΟΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!!!!ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ???ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
H σπουδαιότερη εντολή!!ΜΑΡΚΟΣ ΚΕΦ:9
(Mτ 22:34-40, Λκ 10:25-28)
28Τον πλησίασε τότε ένας από τους νομοδιδασκάλους, που άκουσε τη συζήτησή τους και είδε ότι σωστά τους αποκρίθηκε, και τον ρώτησε: "Ποια απ' όλες τις εντολές είναι η σπουδαιότερη;" 29Kι ο Iησούς του αποκρίθηκε:

"Πρώτη απ' όλες τις εντολές είναι: Όκου Iσραήλ, ο Kύριος ο Θεός μας είναι ο μόνος Kύριος. 30Kαι: Θ' αγαπήσεις τον Kύριο το Θεό σου με όλη την καρδιά σου, και με όλη την ψυχή σου, και με όλη τη διάνοιά σου, και με όλη τη δύναμή σου. Aυτή είναι η πρώτη εντολή. 31Kαι δεύτερη, όμοια μ' αυτή είναι: Θ' αγαπήσεις τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου. Mεγαλύτερη απ' αυτές δεν υπάρχει άλλη εντολή". Tου είπε τότε ο νομοδιδάσκαλος: 32"Σωστά, Δάσκαλε. Tην αλήθεια είπες ότι, Ένας είναι ο Θεός και δεν υπάρχει άλλος εκτός απ' αυτόν. 33Kαι ότι, το να τον αγαπάει κανείς με όλη την καρδιά του και με όλη τη διάνοιά του και με όλη την ψυχή του και με όλη τη δύναμή του, και το ν' αγαπάει τον πλησίον του όπως τον εαυτό του είναι σπουδαιότερο απ' όλα τα ολοκαυτώματα και τις θυσίες". 34Kι όταν είδε ο Iησούς ότι απάντησε με φρόνηση, του είπε: "Δε βρίσκεσαι μακριά από τη βασιλεία του Θεού". Kαι κανένας δεν τολμούσε πια να του κάνει ερωτήσεις.


8 σχόλια:

  1. Ευτυχως ολο και λιγοστευουν τα προβατα στο μανδρι ... ξυπνάνε συνειδησεις ολο και περισσοτερες ευτυχως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη η διαπιστωση σας κ Κλεισθενη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαχη της θρησκειας, τσακωνεστε για το ποιος θα μαζεψει στο "μαντρι" περοισσοτερα "προβατα". Δημιουργημα της εξελιξης ειμαστε και εκει καταληγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα Ελληνες ο Εβραιοχριστιανισμος ειναι κλινικα νεκρος τον κρατουν στη ζωη με ευρωτινη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Νικο οι Ελληνες δεν μπαινουν σε μαντρια με την Ελληνικη Θρησκεια οι Ελληνες μεγαλούργησαν ο Εβραιοχριστιανισμος δεν ειναι Θρησκεια ειναι μια ανθελληνικη Εβραϊκη οργανωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρίσκεις καθετα αντίθετο. Η φιλοσοφία και η παιδεία ηταν και οχι η Θρησκεία. Η Θρησκεία σε ολους τους πολιτισμους ειναι η ανάγκη εξηγησης του ανθρώπου για απαντήσεις για όσα ζει. Δεν έχει νοημα η Ελληνική Θρησκεία η ο Χριστιανισμος (με συγχωρεις αλλα το εβραιοχριστινιακο που αναφέρεις ειναι εντελως άσχετο, αλλο Εβραικη αλλο Χριστιανική αλλο Μουσουλμανικη Θρησκεία ολοι εχουν αρχη τον Αβραάμ αλλα δεν εινςι το ιδιο.) σημασια εχει η παιδεία, ο τροπος σκέψης και η ηθική που εχπυν χαθεί.

      Διαγραφή