ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΑΡΕΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ!!

 


ΜΑΤΘ 5:27  Ηκούσατε ότι ερρέθη εις τους αρχαίους, μη μοιχεύσης. 28  Εγώ όμως σας λέγω ότι πας ο βλέπων γυναίκα διά να επιθυμήση αυτήν ήδη εμοίχευσεν αυτήν εν τη καρδία αυτού. 29  Εάν ο οφθαλμός σου ο δεξιός σε σκανδαλίζη, έκβαλε αυτόν και ρίψον από σού· διότι σε συμφέρει να χαθή εν των μελών σου και να μη ριφθή όλον το σώμα σου εις την γέενναν. 30  Και εάν

η δεξιά σου χειρ σε σκανδαλίζη, έκκοψον αυτήν και ρίψον από σού· διότι σε συμφέρει να χαθή εν των μελών σου, και να μη ριφθή όλον το σώμα σου εις την γέενναν. 

Ο Ιησούς μιλάει ενάντια στις ηδονικές σκέψεις και στη συνέχεια λέει: "Εάν το δεξί σας χέρι σας κάνει να αμαρτάνετε, κόψτε το και πετάξτε το." Εδώ αναφέρεται ρητά, χωρίς αμφιβολία, υπάρχει σχέση αυτού του χωρίου με τον αυνανισμό.

28 σχόλια:

  1. Για να δούμε τι λέει και πιο κάτω που σκόπιμα δε το έβαλες....

    Ματθ. 5,31 Ἐῤῥέθη δέ· ὃς ἂν ἀπολύσῃ τὴν γυναῖκα αὐτοῦ, δότω αὐτῇ ἀποστάσιον

    Ματθ. 5,32 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν ὅτι ὃς ἂν ἀπολύσῃ τὴν γυναῖκα αὐτοῦ παρεκτὸς λόγου πορνείας, ποιεῖ αὐτὴν μοιχᾶσθαι, καὶ ὃς ἐὰν ἀπολελυμένην γαμήσει, μοιχᾶται.

    Ααα για την μοιχεία μιλάει....

    Ότι ακόμα και η σκέψη για την μοιχεία είναι το ίδιο με την πράξη καί ότι όποιος χωρίζει χωρίς λόγο μοιχείας και δε μένει προσπαθεί για τη σχέση οδηγεί την γυναίκα στη μοιχεία.

    Η συνεχόμενη παλινδρομική κίνηση επί του πέους σου οδηγεί εσκεμμένα στο καναβοχορτο.

    Άσχετο γάμησε ο θρύλος μέσα στην Αγία Σοφία..........

    Δε πειράζει προσκυνάς απο Σεπτέμβρη πάλι τον δικέφαλο των Παλαιολόγων της Α.Ε. Κωνσταντινούπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ άμα ήταν χριστιανοπληκτο και πίστευε σε παρθενογεννησεις και γιους χωρίς μητέρα θα ήταν μια χαρά Δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος.Και ο δικέφαλος ηλίθιε είναι αρχαίο σύμβολο έχει βρεθεί σε τοιχογραφίες σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς .Στην αρχαία Ελλαδα ήταν το σύμβολο δύναμης του Δία ζώο.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΑ ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΖΩΑΔΙΟ ; Ο ΔΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΔΕΣ; ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Ρε αγράμματη
      1. Μια γυναίκα παρθένα μπορεί να μείνει έγκυος, ρώτα και τον γυναικολόγο σου.
      Να γεννηθεί από κεφάλι όπως η Αθήνα δε γίνεται......
      2. Ο δικέφαλος αετός έχει προέλευση απο τους Χαιττεους.
      Αλλο ένα στοιχείο που έκλεψαν..... Μόνο που ο Δίας είχε τον αετό τον απλό.
      3. Ο δικέφαλος αετός ηταν οικόσημο της αυτοκρατορίας της Νίκαιας.
      Ο δικέφαλος αετός της ΑΕΚ είναι το σύμβολο της Ρωμανίας.
      Μωρη τσουτσουραδα γιατί θέλεις συνέχεια να επιβεβαιώνεις πόσο ηλίθια είσαι;;;;

      Διαγραφή
    4. Ρε γαμω την ορθοδοξία σου ζώο η Μαρία δεν έφαγε πέος;Έκανε το παιδί χωρίς σεξ καθυστερημένο δίποδο ηλίθιε μαλακά αμοιβάδα;Μια αγράμματη ήταν που πήγε με άλλον για να κάνει παιδί αυτό λέει η λογική.Εσενα άμα σε κερατωνει η γυναίκα σου και ενώ εσύ δε κάνεις σεξ και σου πει ότι έμεινε έγκυος χωρίς να γαμηθει θα το φας;Ζώο ζώο ζώο
      Ο δικέφαλος αετός έχει βρεθεί σε αμέτρητες τοιχογραφίες σε πολλούς αρχαίους λαούς.Εχεις διαβάσει το βιβλίο του Λεκατσά ο δικέφαλος αετός και η καταγωγή του που έχει πολλές φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία ντουβαρι;
      Στην αυτοκρατορία της Νίκαιας ηλίθιε αυτοκράτορες δεν ήταν εκείνη την περίοδο χριστιανοί αλλά Έλληνες το ξέρεις ζώο αυτό;
      Άντε βλήμα δεν έχεις ιδέα και θες να το παίξεις διαβασμενος άσχετο ντουβαρι πρέπει να σου απαντάμε συνεχώς σε κάθε μπαρουφα που λες γιατί αν δε σου απαντάμε νομίζεις ότι μας ταπωνεις.
      Σκάσε πια ασχετε

      Διαγραφή
    5. Μαλακοαρχιδοπουστρα
      1. Οχι δεν έφαγε πέος όπως η καριολα η πουτανα η μάνα σου που τρωει αμέτρητες ψωλες και ψάχνεις να βρεις τον πατέρα σου παλιομαλακομπουκωμα.
      2. Καριολοπουστρα γαμημενη ξεκωλισμενη αδερφό τον γυναικολόγο σου τον ρώτησες παιολογαμιολα; ΟΧΙ.
      3. Ο δικέφαλος αετός της ΑΕκ είναι ο δικέφαλος αετός των Παλαιολόγων τωρα τι μαλακίες γράφεις που δε καταλαβαίνεις και τι σου λένε στον ψυχίατρο σου.
      4. Στην αυτοκρατορία της Νίκαιας ηταν Ρωμιοί. Τις μαλακίες που γράφεις παλιό μαλακό και φτιάχνεις την ιστορία οπως σε βολεύει στη πουτανα τη μανα σου και αν ποτέ βρεις τον βιολογικό σου πατέρα απο ρις άπειρες πουτσες που έφαγε η παλιό σκύλα ρώτα τον.
      5. Η Ρωμανία απο το 1304 και κυρίως απο το 1262 ήταν ελληνική.
      Σε εχω γαμησει άπειρες φορές παλιολινατσα. Ελληνική παιδεία, ελληνική γλώσσα, ρωμαϊκό δίκαιο, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ.

      Μαλακοπουστογαμιολοαρχιδογλυφτει τον 13 αιώνα ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΈΘΝΟΣ.
      Μη γράφεις συνέχεια μαλακίες και ξεφτυλιζεσσι.

      Τέλος αγράμματη πουτανα γράψε τον τίτλο του βιβλίου που διαβασες του Λεκατσά

      Αγράμματη αμόρφωτη παλιογαμιολα εγκεφαλικά ανάπηρη πουτανα απο το γαμησι που σου έχω ρίξει παλιό μαλακά εχεις τρελαθεί.

      Ακομα παλιοπουτανογσμιολοπουστρα να απαντήσεις: για την παιδεία στην Ρωμανία, για την εκκλησία που έκτισε ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης, για το αν υπήρχε έθνος Ελλήνων πριν τον 19ο αιωνα, για τον Κοραή που λέει οτι οι Έλληνες κατακτήθηκαν απο τους Μακεδόνες, γιατί στις συνελεύσεις γράφουν για του νόμους των αυτοκρατόρων, οπως και στα ΦΕΚ εως Καποδίστρια γιατί το υπέγραψε ο Κολοκοτρώνης, γιατί το ρωμαϊκό δίκαιο ηταν οι νόμοι της Ελλάδος ως κράτος μέχρι το 1964, για τις σημαίες των επαναστατών που ηταν τα λάβαρα της αυτοκρατορίας της Ηπείρου και οικόσημα των Δουκων, τα λάβαρα της Ρωμανίας του πολεμικού ναυτικού, γιατί οι υπόδουλοι λεγόντουσαν Ρωμιοί μέχρι και το 1821, γιατί αυτοί οι περιβόητοι δεν επαναστάτησαν ποτέ μέχρι το 1821 θα με πεις εσύ καριολοπουστρα αγράμματο θα τολμήσεις, που αν είχες λίγα εγκεφαλικά κύτταρα θα διαβάζεις και θα καπνίζεις συνέχεια καναβοχορτο. Πάντα κάνεις την κότα ποτέ δενα γράφεις με πηγές πιστεύεις οτι ο λόγος ενός αγράμματου γαμιολη μιας αγράμματγς παλιοπουτα ας είναι νόμος.

      Όχι ψυχίατρο εγκλεισμό χρειάζεσαι γαμιολοπουτανοπορνιδιο.

      Συνέχισε τώρα το επάγγελμα της πουτανας σου αφου σε γάμησα εδω να φας και άλλες πουτσες ίσως έτσι βρεις κάποτε και τον βιολογικό σου πατέρα

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. . ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΟΥΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΠΙ 15 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαλακά πόσες φορές σου έχω γράψει ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι οι θεοί είναι πρόσωπα αλλά δυνάμεις και οι δυνάμεις είναι ανώτερες από τα πρόσωπα;Πόσες φορές ρε καθυστερημένάψω ότι οι μύθοι ήταν κωδικοποιημένες αλήθειες;Άλλος είχε γιο χωρίς μαμά και αφού ο τριαδικός θεός είνςι ίδιος ο πατέρας είχε γυναίκα την Μαρία η μαμά;Άντε σχιζοφρενή θες να σε πάρουμε στα σοβαρά

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.
      ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.
      ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
      ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΙ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.
      ΗΡΟΔΟΤΟΣ
      Στο δήμο της Παιανίας ζούσε μια γυναίκα που το όνομά της ήταν Φύη, ψηλή τέσσερις πήχεις παρά τρία δάχτυλα και επιπλέον ωραία. Αυτής της γυναίκας τής φόρεσαν πανοπλία, την ανέβασαν σε άρμα και αφού τη δασκάλεψαν πώς να στέκεται, ώστε να φαίνεται όσο γινόταν πιο μεγαλόπρεπη, την οδηγούσαν στέλνοντας μπροστά κήρυκες, που έφτασαν στην πόλη και φώναζαν ό,τι τους είχαν προστάξει, λέγοντας αυτά: [1.60.5] «Αθηναίοι, δεχθείτε με αγαθή ψυχή τον Πεισίστρατο, που η Αθηνά, τιμώντας τον πάνω από κάθε άνθρωπο, η ίδια τον φέρνει πίσω στην ακρόπολή της». Οι κήρυκες λοιπόν σκόρπισαν παντού κι αυτά φώναζαν, και αμέσως στις συνοικίες απλώθηκε η φήμη πως η Αθηνά φέρνει πίσω τον Πεισίστρατο· οι άνθρωποι της πόλης πιστεύοντας πως η γυναίκα αυτή ήταν θεά, προσκύνησαν τούτη την ύπαρξη και δέχονταν τον Πεισίστρατο.

      Διαγραφή
    3. Ρε αγράμματο ζώο όταν λέμε οι θεοί είναι δυνάμεις δεν εννοούμε φυσικές δυνάμεις αλλά τα πάντα στο σύμπαν ηλίθιε.Μιλας εσύ για ηλιθιότητες όταν πάτε για τάμα σε μια γυναίκα που είναι νεκρή εδώ και πάρα πολλούς αιώνες και νομίζετε ότι σας μιλάει;Μιλάς εσύ για ηλιθιότητα που έχετε τόσους τσαρλατάνους ψευτοπροφητες που δήθεν εμφανίζονται στους τρελούς και οι τύποι ήταν σχιζοφρένεις και καθάρματα;
      Πήγαινε σε ψυχίατρο να σε δέσουν με αυτά που λες και φέρε μου και την πουτανα την μάνα σου να της ρίξω ένα πουτσο να δούμε ποιος είναι τι.
      Άντε πουτανας γιε σε ένα σκουπίδι σαν εσένα τελικά πρέπει να μιλάμε έτσι και να πέφτουμε στο επίπεδο σου Σιχαμενο σκουλήκι .

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΞΕΒΡΑΣΜΑ.
      ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ;
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
      Οι «θεοί» και οι «θεές» της αρχαιοελληνικής θρησκείας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η προβολή των πιο αρρωστημένων ανθρωπίνων ψυχικών διαθέσεων. Είναι η «θεοποίηση» των ανθρωπίνων παθών των αρχόντων της εποχής εκείνης, η «νομιμοποίηση» των καταπιεστικών, ηθικών και ποινικών τους ατοπημάτων. Άλλωστε οι βασιλείς κατά τον Όμηρο καλούνται «Διογενείς», δηλαδή γενιά του Δία και η εξουσία τους είναι απόρροια της εξουσίας εκείνου (P. Decharme, Μυθολογία, τομ.1,σελ.67). Η δικτατορική αυθαιρεσία του Δία, για παράδειγμα, νομιμοποιούσε και τη δική τους τυραννική εξουσία, οι εξωσυζυγικές του δραστηριότητες επέτρεπε και σ’ αυτούς να προδίδουν τη συζυγική τους πίστη, οι ομοφυλοφιλικές του σχέσεις με το Γανυμήδη νομιμοποιούσε τις δικές τους βρωμερές ομοφυλοφιλικές έξεις. Η συζυγική απιστία της Αφροδίτης με τον Άρη επέτρεπε και στις κυρίες της αριστοκρατίας να είναι μοιχαλίδες, οι λατρεία της πορνικής θεάς δια της «ιερής πορνείας», νομιμοποιούσε την πορνεία, που κυριαρχούσε στην αρχαία εποχή. Ο αρχικλέφτης του Ολύμπου Ερμής, ο προστάτης της κλοπής, ο οποίος λατρευόταν δια της κλοπής, νομιμοποιούσε την κλοπή και την αδικία των πλουσίων εκμεταλλευτών (Ιλιάδ.Β΄103, Κ΄267, Οδ.Τ΄394)! Ο πολεμοχαρής Άρης ο προστάτης του πολέμου και της καταστροφής και η προσωποποίηση της φρίκης και ο οποίος λατρευόταν δια της άσκησης βίας και αίματος και της ικανοποίησης των άγριων ενστίκτων, νομιμοποιούσε τους αγρίους πολέμους, την αυθαιρεσία και την καταστροφή. Η Ήρα ήταν φορέας της πιο άγριας ζηλοφθονίας και της αμετάπειστης εκδίκησης και νομιμοποιούσε και αυτή το μίσος και την εκδίκηση. Ο Βάκχος, προστάτης της μέθης, της κραιπάλης, και της ικανοποίησης των πιο ταπεινών ορμέμφυτων, νομιμοποιούσε τα πιο έχθιστα ανθρώπινα πάθη, και ούτω κάθ’ εξής.

      Διαγραφή
    5. Επειδή είσαι ΑΓΡΆΜΜΑΤΗ δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις συνέχεια.

      Ύλη προς επεξεργασία, ανάλυση και διάβασμα:

      Λείψανο λατρεία στην Αρχαία Ελλάδα:
      1. Ο θεϊκός ώμος του Πέλοπα που λατρεύονταν στην Ολυμπία.
      2. ο τάφος του Οιδίποδα θεωρείται ότι προστέτευε την αρχαία Αθήνα
      3. Τα οστά του Ορέστη και του Θησέα. Οι Σπαρτιάτες αναζήτησαν κατόπιν συμβουλής του Μαντείου των Δελφών, χωρίς τα οποία τους είχαν πει ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν νίκη στον πόλεμό τους εναντίον των γειτονικών Τεγέων. Ο Πλούταρχος λέει ότι οι Αθηναίοι είχαν επίσης εντολή από το μαντείο να εντοπίσουν και να κλέψουν τα λείψανα του Θησέα από το Δολοπείς.
      4. Το σώμα του θρυλικού Ευρυσθέας θεωρείτο επίσης ότι προστατεύσει την Αθήνα
      5. Στη Θήβα, αυτό του προφήτη Αμφιάραου, του οποίου η λατρεία ήταν μαντική και θεραπευτική
      6. Η κεφαλή του ποιητή-προφήτη Ορφέα μεταφέρθηκε στο Λέσβου, όπου την κατοχύρωσαν και την επισκέφτηκαν ως μαντείο. Παυσανίας ανέφερε ότι τα οστά του Ορφέα φυλάσσονταν σε ένα πέτρινο αγγείο που εκτέθηκε σε μια κολόνα κοντά στο Δίον, τον τόπο του θανάτου του και ένα σημαντικό θρησκευτικό κέντρο.

      Για άλλη μια φορά μωρή πούστρα αδιάβαστη πιάστηκες!!!!!

      Επειδή ως αληταράς και κατακάθι και παραβάτη της κοινωνίας, όταν σε ξεσκεπάζουν για το πόσο αγράμματη είσαι, βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό με γλώσσα του πεζοδρομίου, δε θα σου δώσω την αξία που αναζητάς μέσα στη λάσπη του πεζοδρομίου που εκδίδεσαι, ακολουθώντας τα χνάρια της εκδιδόμενης μητέρα σου, που ακόμα ψάχνεις να βρείς ποιος από τους χιλιάδες εραστές της ήταν ο φυσικός σου πατέρα, κάτι που σε έχει στιγματίσει στον νοητικά ανάπηρο εγκέφαλο σου.

      Θα σε βοηθήσω μόνο https://www.doctoranytime.gr/s/Psychiatros

      Διαγραφή
  3. Μαλακόμπούκωμα
    1. "οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι οι θεοί είναι πρόσωπα αλλά δυνάμεις"
    Αυτό είναι δική σου άποψη αν όχι και γράφεις την πραγματικότητα δώσε πηγή...
    Τι μαλακίες γράφεις ρε αγράμματη για να στηρίξεις τις φαντασιώσεις σου.
    Και θα μιλήσεις εσύ για σχιζοφρένια;

    2. Ο θεός είναι το υπέρτατο ον, που μέσω της Παναγίας γεννήθηκε ο λόγος του μέσα απο τον άνθρωπο με τη δύναμη του Αγίου πνεύματος.
    Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι χριστιανοί, που κολλάνε οι μαλακίες περί πατρότητας μητρότητας και άλλες παπαρολογιες;;;
    Ως αγράμματη έχεις μπερδέψει τι βούρτσα με τη πουτσα. Αν τα βάζεις ολα στον κώλο σου μωρη αυτά παθαίνεις.

    3. Οποία πουτανα μοιχευε την είχε γάμησες ο Δίας, και το εξώγαμο της απιστίας ήταν ημίθεος!!!αυτές είναι οι κωδικοποιημένες αλήθειες.
    Η όταν γαμαγε ο Δίας τον Γανυμήδη....

    Ασε τις φανταστικές του ανάπηρου εγκεφάλου σου και κάτσε διάβασε παλιοπουστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γαμω τον Χριστό σου λες την κάθε μπαρουφα παλιοπόρνη και ενώ έπρεπε να σε είχαν δεμένη σε ψυχιατρείο λες ;τους λογικούς ανθρώπους αγράμματους;
      Ότι η Ελληνική θεολογία υποστήριζε ότι οι θεοί δεν είναι πρόσωπα αλλά δυνάμεις είναι γνωστό και όχι σκουπίδι δεν θα σου δώσω πηγές να ψάξεις να διαβάσεις.Εγω προσωπικά το έχω βιώσει αυτό και στη προσωπική μου ζωή και αυτό μου είναι αρκετό.
      Αυτά περί Θεού και Μαρίας είναι για γέλια και σε σενάρια παράνοιας δεν θα μπω άκουσες ηλίθιε;
      Τώρα για τον Δία και τα υπόλοιπα μου φαίνεται λογικό να τα πιστεύεις.Οταν πιστεύεις τις άλλες μαλακίες ηλίθια δεν θα πιστεύεις αυτά;
      Κούρασες ζώο κούρασες άι γαμησου πια πήγαινε άλλου διεστραμμένη τρελή.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΡΔΙΖΕΙΣ.
      ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΜΟΙΧΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΤΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ;

      ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Ρε παλιοπουστρα αγράμματη να ανεβάζεις βίντεο ξέρεις να ανεβάσεις το βιβλίο που διάβασες;;;;

      1.Για τι αποφθέγματα του Ντουρουτι σου το είπε κάποιος που πολεμησε μαζι του στον ισπανικό εμφύλιο!!!!!!!
      Φαίνεται απο μικρή ήσουν πυροβολημένη και σε κορόιδευαν, που το πιο πιθανό είναι να στο είπε κάποιος ανύπαρκτος που τον είδες μόνο εσύ λόγω σχιζοφρένειας.


      2. Έχεις διαβάσει 3να ανύπαρκτο βιβλίο!!!!!!! Άλλο ένα σημάδι σχιζοφρένειας.

      Και μιλάς εσύ αγράμματη αμόρφωτη μουνογαμιοόλα;;;;
      Κότα που για άλλη μια φορά κρύβεσαι και δεν απαντάς;;;

      Πόσο αξία έχουν τα γραφόμενα σου οταν όλα ειναι φανταστικά;;;;

      Αλλα το πόσο αγράμματη είσαι φαίνεται ότι ότι σου πετάνε το τρως χωρίς να το ψάξεις και πως άλλοτε αν είχες τελειώσει τουλάχιστον το δημοτικό θα είχες εφόδια αλλά τότε η πουτανα την ένοιαζε μόνο να ανοίγει τα πόδια της.

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΆ ΚΑΡΙΟΛΑ:
      https://www.aekfc.gr/hp/i-istoria-mas-42825.htm?lang=el&path=-234507649&tab=0&place=0

      ""Το καταστατικό υπέγραφαν πάνω από σαράντα μέλη της Κωνσταντινουπολίτικης κοινότητας της Αθήνας. Εμβλημα ήταν ο Δικέφαλος Αετός της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και χρώματα το κίτρινο και το μαύρο .""

      ΑΥΤΟΊ ΔΕ ΞΈΡΑΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΞΈΡΕΙ.

      ξεφτυλισμενη πουτανα

      Διαγραφή
    4. Ο λόγος του τρελού είναι λόγος του αέρα.

      Οτι σου δίνουν καριόλα οι τουρκοσποροι για λίγα ευρώ τα ανεβάζεις.

      Πουτανα σλαβα,

      Διαγραφή
    5. Ο Κωνσταντίνος Κανελόπουλος που είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Κωνσταντίνος Σταθάτος, τελικά είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Παύλος Καστροπουλος που είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Παύλος Καστρωνης .....
      Και μιλάει αυτός για σχιζοφρένεια!!!! Ποιός αυτός που είναι 4 προσωπικότητες μαζί!!!!!

      Διαγραφή
    6. Τελευταία φορά που σου απαντάω γιατί το να μπαίνω στην διαδικασία να απαντάω συνέχεια σε ένα ανθρώπινο σκουπίδι και με ρίχνει στο επίπεδο σου και δεν με βοηθάει να ανέβω πνευματικά.
      Στο έχω ξαναγράψει ηλίθιε η ζωή δεν είναι στο ίντερνετ.Απο εδώ και στο εξής δε θα μπω ξανά στη διαδικασία να σου απαντήσω Το εμαιλ μου το ξέρεις και μου στέλνεις εκεί μήνυμα και θα σου δώσω το βιβλίο δωρεάν και θα δεις αν υπάρχει ζώον.
      Τέλος κουβεντας για πάντα Αν θες το βιβλίο στο στέλνω αλλά αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με ένα ανθρώπινο σκουπίδι.

      Διαγραφή
    7. ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
      ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;
      ΑΓΑΜΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;
      ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΓΙΔΙΑ.
      1300 ΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      Public group
        1.3K members
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      Public group
        ·
      1.3K members
      Members  · 1,313

      Admins & moderators  
      Παυλος Καστρουνης
      Admin
      Néa Filadélfeia, Greece
      https://www.facebook.com/groups/558470247513767/members

      Διαγραφή
    8. Δε θέλω να μου το δώσεις θελω να το αγοράσω θα μου πείς εκδοτικό οίκο και ISBN, να το παραγγείλω απο βιβλιοπωλείο;;;;;;;;;;

      Γιατί κάτι βιντεάκια απο youtube εσύ ανέβαζες και τα έψαχνες στον internet ....το βιβλίο δε μπορείς να το ανεβάσεις;;;

      Θα με κρίνεις εσύ ένα κατακάθι της κοινωνίας; ένας πυρομανής, ένας βάνδαλος, ή ως σχιζοφρενής που διαβάζει ανύπαρκτα βιβλία και ζεις στη δική σου εικονική πραγματικότητα;

      Και για να πέσεις στο επίπεδο μου πρέπει πρώτα να σηκωθείς που σερνεσαι σαν σκουλίκι.

      Διαγραφή
    9. Το ίδιο πρόσωπο είναι με άλλους λογαριασμούς

      Διαγραφή
    10. ΓΑΤΑΡΑ ΕΣΥ .ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ;

      Διαγραφή
    11. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βιάζεις τον κώλο σου μπροστά σε καθρέφτη με αντικείμενα και δονητές και ως ψυχασθενής βλέπεις να σε ξεσκίζουν πολλές πουστρες μαζί.

      Μη ξεχνάς μογγολε οτι στην αρχή ήθελες να σου στείλω mail για το βιβλίο και αμέσως μετά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΓΚΕΣ και ζητάφε η Παυλίνα να της στείλω το mail........

      Έχετε το ίδιο ανύπαρκτο βιβλίο..... Θα έχετε και το ίδιο mail..........

      Κωστάκη με τον ίδιο πρόγονο ήρωα με την Παυλίνα....

      Ένα μόνο είναι αποδεκτό ότι ως σχιζοφρενής χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια.

      Διαγραφή
  4. Πονάς πουστροτραβελο; Επειδή δε θες να φαίνεται η αλήθεια που ξεφτυλιζει τη λάσπη σού πουστρα;
    Να τσούζει καριολα συχαμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τις 5 το απόγευμα σήμερα έχεις την ευκαιρία.Μετα θα μιλάς μόνη σου εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απειλές στη πουτανα τη μάνα σου παλιοπουστρα

      Διαγραφή