ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ??

 


Πώς η Ελλάδα δεν εξισλαμίστηκε υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία;

Η αναγκαστική μεταστροφή δεν ήταν ποτέ η επίσημη πολιτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Ελλάδα ή στα Βαλκάνια συνολικά. Οι Οθωμανοί προτιμούσαν να υπάρχει ένας σημαντικός χριστιανικός πληθυσμός με τον οποίο θα

φορολογούσαν τα 
τζίζια, έναν επιπλέον φόρο που πλήρωναν οι μη μουσουλμάνοι.Κατά έναν ειρωνικό τρόπο η δική τους εκκλησία τους ώθησε να γίνουν μουσουλμάνοι, ενώ η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν τους πείραζε να έχουν τον δικό τους τρόπο, αρκεί να δέχονται τη θρησκεία του Ισλάμ. Που φυσικά δεν ήταν και οι πιο ευτυχισμένες στιγμές για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά η ιστορία είναι μια πολύ βαθιά τρύπα, έτσι δεν είναι :Άλλωστε οι Οθωμανοί ειχαν άριστη  σχέση  με την εκκλησία και το χριστιανικό ιερατείο!!Μην ξεχνάμε  οτι οι περισσότερες χριστιανικές εκκλησίες  χτίστηκαν την περίοδο της Τουρκοκρατίας!!
Ο κλήρος  κρατούσε τους Ρωμιούς σε βαθύ ύπνο λέγοντάς τους οτι η σκλαβιά απο τους Οθωμανούς  ηταν θέλημα Θεού!!


9 σχόλια:

  1. Ο λόγος που δε μιλάμε τη γλώσσα της πατρίδας σου σκατοτουρκε ήταν γιατί αυτοί οι παπάδες διέσωσαν την ελληνική γλώσσα.
    Οι παπάδες που κατά την βυζαντινή αυτοκρατορία διέσωσαν και δίδαξαν τα έργα των αρχαίων προγόνων τούς.
    Πόνα σκατοτυρκε πονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκκλησία τριπλασίασε την περιουσία της επί τουρκοκρατίας,αυτή έδωσε την πόλη στους Τούρκους,αυτή άνοιξε την κερκόπορτα και ήταν οι ρουφιάνοι των Οθωμανών και οι δυνάστες των ραγιάδων.Αυτα πεστα άλλου Εβραίε.

      Διαγραφή
    2. εκτός από τριμαλακας είσαι και ψεύτης!!

      Διαγραφή
  2. ψόφα ανθελληνικό σκουλήκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνας και χριστιανός δεν γίνεται Μάθε τα βασικά εβραιιχριστιανε.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΖΩΟΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ.
      ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ 12ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.
      ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
      ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΧΑΣΤΕΣ.

      Οι κύριες αντιλήψεις για το θείο των Ελλήνων αρχαιολατρών καθορίζονται από τις ακόλουθες αρχές:

      α) Εκείνες που αντιλαμβάνονται τους θεούς ως απρόσωπες φυσικές δυνάμεις ή ενέργειες.
      β) Εκείνες που αντιλαμβάνονται τους θεούς «ως απλές συμβολικές υποδηλώσεις φυσικών ή ψυχικών τάσεων και αρχετύπων» ή ως ιδέες.
      γ) Εκείνες που αντιλαμβάνονται τους θεούς ως πραγματικές οντότητες υλικοψυχικές που προήλθαν από την μετεξέλιξη, δια σειράς μετεμψυχώσεων, κανονικών ανθρώπων.
      δ) Υπάρχουν βεβαίως και εκείνοι που θεωρούν τους θεούς ως εξελιγμένους εξωγήινους επισκέπτες.
      ε) Τέλος, υπάρχουν οι ομάδες που προσπαθούν να συμβιβάσουν τον μονοθεϊσμό με την πολυθεΐα, υποστηρίζοντας ότι και ο Χριστός ήταν Έλληνας ή ότι «ανήκε στους θεούς του Δωδεκαθέου»

      Διαγραφή
    3. Κοριτσάρα μου διάβασες τίποτα γιατί ο Κολοκοτρώνης έχει χτίσει στο σπίτι του δίπλα το εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων; Έκανες καμία βόλτα στο Ναύπλιο; Πηγές στη δημοτική βιβλιοθήκη ή παρέμεινες αμόρφωτος;;;;
      Για να καταλάβεις και να μάθεις χριστιανός και Έλληνας τη σημαίνει και σίγουρα θα ντρεποσουν για σένα.
      Αλλά μάλλον μόνο αντρικά μόρια κυνηγούσες τόσο καιρό......

      Διαγραφή
    4. Του Κολοκοτρώνη βλάκα του σκότωσαν τον αδελφό οι παπάδες σε συνεργασία με τους Οθωμανούς στα γεγονότα του 1805 τότε που αφανηστικε το πιο επίλεκτο τάγμα κλεφτών.Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν χριστιανός και ποτέ δεν είπε αυτά τα λόγια που του βάλανε στην Πνύκα όπως και πολλά ακόμα.Την ιστορία δυστυχώς την γράφουν οι νικητές και πέρασε στον κόσμο αυτό που πέρασε .Εκτός από φασισταριο είσαι και ομοφοβικός ,είσαι ψεκας Χριστιανοταλιμπαν και βλάκας.Ολα τα σκατα πάνω σου τα έχεις τελικά.

      Διαγραφή
    5. Πιο μαλάκας πεθαίνεις.

      Διαγραφή