ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ!!

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ!!

Επεισόδια στο θέατρο Χυτήριο!!
«Χυτήριο»: Στο πλευρό των χρυσαυγιτών Παναγιώταρου, Παππά και Γερμενή ο 45χρονος «Παλαιοχριστιανός»


Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός από την Κορινθία γράφει στο διαδίκτυο πως είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».Νέες αποκαλύψεις για τον 45χρονο συλληφθέντα πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (20/02), ιδίως για την εποχή που ήταν μέλος της Χρύσης Αυγής, η οποία έχει καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν γίνει το 2012 έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όταν πλήθος περίπου 200 πολιτών, ανάμεσά τους και - τότε - βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διμαρτύρονταν για το έργο «Corpus Christi». Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2012, παρόντες ήταν ο Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς και Γιώργος Γερμενής.

Πόσα παιδιά ισχυρίζεται ότι έχει ο Παλαιοχριστιανός στην Κορινθία

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία συνελήφθη, την Κυριακή (18/02), καθώς ο άνδρας προέβη σε αντίσταση κατά των Αρχών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Live News» του MEGA παρουσιάστηκε, την Τρίτη (20/02), η σελίδα που έχει ο πατέρας στο Facebook, όπου εκεί παρουσιάζει ο ίδιος τον εαυτό του. Ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία γράφει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τον εαυτό του ότι είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».
ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ!!!
https://www.ieidiseis.gr/ellada/236001/epeisodia-sto-theatro-xytirio-sto-plevro-ton-xrysavgiton-panagiotarou-pappa-kai-germeni-o-45xronos-palaioxristianos

8 σχόλια:

  1. Τι λές ρε Κωστάκη;
    Οι απόψεις σου για τούς Εβραίους ειναι η ίδια με των Ναζί και τα χρυσά αυγά.....
    Αλλά όταν ο Θεός μοίραζε φιλότιμο εσένα σε πηδαγαν στο Σούνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκουπίδι χριστιανοταλιμπαν ήταν μέλος της Χ.α.Ο Κατσαριδιαρης πήγαινε στο άθλιο όρος και φιλαγε τα χέρια των βρωμομοναχων.Τουλαχιστον βγάλε τον σκασμο!!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΠΑΓΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ...
      Μιχαλολιάκος
      O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

      Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
      Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
      Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
      Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
      Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
      Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
      οι ποιητές ξυπνούνε,
      Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
      Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
      Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
      Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
      Και αυτός στην μέση του ναού,
      Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
      Στο βάθρο του βωμού,
      Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
      Την ώρα δοξάζει της θυσίας
      Των ευγενών ενστίκτων και της βίας

      Διαγραφή
    3. Η Χρυσή Αυγή είναι γεμάτη χριστιανοφασιστικο.Ο Μιχαλολιάκος φιλαγε χέρια παπάδων υπάρχουν φωτογραφίες να τις δεις.Σατανιστης και παντρεύτηκε με χριστιανικό γάμο;Μας δουλεύεις ηλίθιε;

      Διαγραφή
    4. ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΜΑΓΑΡΑ. Περιοδικό »Χρυσή Αυγή», Τεύχος 37 (Ιούλιος 1988). »Θρησκεία της Άριας Ευρώπης, είναι ο παγανισμός. Ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας» ! Η ΑΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

      »Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου»…

      Ακριβώς τα ίδια επαναλαμβάνονται και στο : Περιοδικό ”Χρυσή Αυγή”, Τεύχος 59 (Δεκέμβριος 1990).

      … »Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των »καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας .

      Συκοφαντούν κατάφορα γράφοντας ότι στον Χριστιανισμό, έχει προτεραιότητα η ιδέα της ελεημοσύνης εναντίον της δικαιοσύνης, φτάνοντας στην απίστευτη πραγματικά κατηγορία εναντίον του Χριστιανισμού, ότι δήθεν είναι πρώιμος μπολεσιβικισμός!

      Οι Ναζιστικές θεωρίες περί Αρίου υπερανθρώπου, υποτιμούν σαν υπάνθρωπο κάθε αδύναμο και καταπιεσμένο (γι’ αυτό βάζουν και σε εισαγωγικά τισ λέξεις, μη δεχόμενοι ότι είναι έτσι), τον απεχθάνονται και πιστεύουν ότι δεν είναι άξιος να ζεί. Ο Αδόλφος Χίτλερ γράφει στο στο 11ο κεφάλαιο (έθνος και Φυλή) στο βιβλίο »ο αγώνας μου» : » Όποιοι δεν θέλουν να πολεμήσουν σ’ αυτό τον κόσμο της αιώνιας πάλης, δεν αξίζει να ζούνε». Έτσι πιστεύουν ο Χριστιανισμός, η θρησκεία των φτωχών, αδυνάτων, καταπιεσμένων πάει ενάντια στην » αληθινή φύση», που φυσικά γι’ αυτούς είναι ο νόμος της ζούγκλας και του πιο ισχυρού. https://elegxos.wordpress.com/2013/01/31/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%b5%cf%8d%cf%87%ce%bf%cf%82-37-%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf/

      Διαγραφή
    5. Εγώ πράγματι γεννήθηκα από χριστιανούς γονείς αλλά επειδή δεν είμαι πρόβατο δεν ακολούθησα τον ίδιο δρόμο.Οπως λέγαν και οι Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι ο άνθρωπος ελευθερώνεται όταν δει τι ιδέες έχει στο μυαλό του και ποιοι του τις βάλανε και αν είναι σωστές και ταιριάζουν με τον ίδιο.Το τι είναι οι χρυσαυγιτης μπορείς να το ψάξεις όπως και τις διώξεις που υπέστησαν οι Γερμανοί παγανιστές από τους ναζί.
      Γιατί ηλίθιε δεν κάηκε ούτε μια εκκλησία στην Γερμανία επί Χίτλερ;Γιατί δεν θανατώθηκε έστω ένας ιερέας;Ρε μας δουλεύεις βλήμα;

      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. Ο ναζισμός και η μυθοποίηση της αρχαιότητας. Τι όνομα έπρεπε να δοθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου το 1936; Ελληνικό ή γερμανικό; Και ποια γραφή έπρεπε να χρησιμοποιείται στα έγγραφα του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και του γερμανικού κράτους το 1941; Η γοτθική ή η λατινική; Τέτοιου τύπου ερωτήματα διατυπώνονται σε φακέλους των αρχείων του υπουργείου Παιδείας του Γ΄ Ράιχ, του υπουργείου Προπαγάνδας και της καγκελαρίας. Πρόκειται φυσικά για παλαιά υπόθεση: ήδη από την εποχή που ο Χίτλερ έγραφε το «Ο Αγών μου», διακήρυττε ότι υπάρχει «φυλετική ενότητα» ανάμεσα στους αρχαίους Ελληνες, τους Ρωμαίους και τους Γερμανούς, και ότι αυτούς τους τρεις λαούς ενώνει η ίδια μακραίωνη πάλη, ενώ στα χρόνια της ακμής του ναζισμού, ο θεωρητικός του εθνικοσοσιαλισμού Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ δήλωνε δημόσια ότι «οι Ελληνες ήταν λαός του Βορρά». Βεβαίως, δεν είναι η κλασική Αθήνα που γοητεύει τον γερμανικό ναζισμό. Ισα ίσα, η Αθήνα των σοφιστών, του στοχασμού και της δημοκρατίας είναι ένας τόπος παρακμής για το χιτλερικό Βερολίνο. Αυτό που γοητεύει βαθιά τους ναζί είναι η μιλιταριστική Σπάρτη – οι σκληροτράχηλοι Σπαρτιάτες που, σύμφωνα με τις θεωρίες που εναγκαλίστηκαν οι ναζί, ήταν ξανθοί με γαλανά μάτια διότι ήσαν απόγονοι των Δωριέων, οι οποίοι προέρχονταν από τον Βορρά, δηλαδή από τη Γερμανία (τη δεκαετία του ’30 εκπονούνταν διατριβές στη Γερμανία με θέμα «Τα ξανθά μαλλιά στους ινδογερμανικούς λαούς της αρχαιότητας»…).

      Το φάντασμα της κλασικής αρχαιότητας («The glory that was Greece/the grandeur that was Rome», καταπώς λέει ο ρομαντικός Πόε στο ποίημά του «Στην Ελένη») πλανιέται πάνω από την Ευρώπη των ισχυρών από την εποχή της Αναγέννησης. Ποτέ όμως άλλοτε δεν λατρεύτηκε τόσο όσο στα χρόνια της χιτλερικής Γερμανίας. Και επρόκειτο στ’ αλήθεια για μια φαντασίωση, μια διαστρέβλωση, μια καταφυγή. Οπως σημειώνει στη μελέτη του «Ο εθνικοσοσιαλισμός και η αρχαιότητα» (εκδ. Πόλις) ο ιστορικός Johann Chapoutot: «Πέρα από την αναφορά στην αρχαιότητα, η εργαλειοποίηση της Ιστορίας, η καταφυγή μιας πολιτικής εξουσίας στη ρητορεία ή στο ιστορικό παράδειγμα είναι συχνό φαινόμενο, ιδίως στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τα οποία επιδιώκουν να αγκιστρώσουν στα βάθη μιας ιστορικής κανονικότητας την άγνωστη πολιτική σκοπιμότητα που προωθούν».

      Διαγραφή
    7. ΡΕ ΓΙΔΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ .
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ Ο ΡΑΣΣΙΑΣ. Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ (Η διάλεξη του συγγραφέα – ιστορικού Βλάση Γ. Ρασσιά στο Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος», στις 8 Δεκεμβρίου 2012). Όλοι οι φασισμοί θεμελιώθηκαν επάνω στην μονοθεϊστική αντίληψη των πραγμάτων. Όλοι οι φασισμοί υποστηρίχθησαν από το ιερατείο του Μονοθεϊσμού. Με την χριστιανική πλευρά του Μονοθεϊσμού συμμάχησε ο Μουσολίνι, με την ίδια ο Φράνκο, ο Χίτλερ, ακόμα και ο Στάλιν από ένα σημείο και έπειτα. Άλλες πλευρές του Μονοθεϊσμού ή και κοκταίηλ διαφόρων πλευρών του –μία από τις οποίες είναι και ο υποτιθέμενος αθεϊσμός, δηλαδή η τσουβαληδόν άρνηση του ιερού στοιχείου με δικαιολογία τον τύραννο «Θεό» της Βίβλου - θεμελίωσαν και στήριξαν άλλους ολοκληρωτισμούς, «κόκκινους», ισλαμικούς, κ.ο.κ.

      Κι όμως, επειδή κάποιοι ολοκληρωτισμοί ιδιοποιήθησαν κάποια εξωτερικά σύμβολα του ηττημένου και ακόμα και σήμερα καταδιωκόμενου «Παγανισμού», οι ομόθρησκοί τους αντίπαλοί τους βγήκαν να τους παρουσιάσουν σαν… «παγανιστές». Και οι δύο δήθεν αντιμαχόμενες μονοθεϊστικές πλευρές, οι «κακοί του έργου» και οι τάχα καταγγέλλοντες τους «κακούς», πετυχαίνουν έτσι να συκοφαντείται στο μυαλό του αδαούς μέσου ανθρώπου ο κοινός αντίπαλος προς εξόντωση «Παγανισμός»..................
      https://www.rassias.gr/1091.html

      Διαγραφή