ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!


Δεν υπάρχουν αρχαιολογικά στοιχεία του Ιησού. Επιπλέον, δεν υπάρχουν γραπτές αποδείξεις για τον Ιησού. Ακόμη και οι συγγραφείς της χριστιανικής «καινής διαθήκης» έζησαν δεκαετίες μετά τον θάνατό του. Ο Παύλος, ο πρώτος συγγραφέας, ο Άς επίσης μένει ρητά ότι δεν είδε ποτέ τον Ιησού, αλλά ισχυρίζεται ότι τον είδε αφού πέθανε στο πνεύμα.

Η χριστιανική διαθήκη μιλάει για πολλά θαύματα που έκανε ο Ιησούς, οι πολλοί οπαδοί του, και η ιστορία του πάθους που μιλάει για το πώς τον γνώριζαν ακόμη και οι Εβραίοι που δεν τον ακολούθησαν, ποιοι ήταν οι ακόλουθοί του και ακόμη και ο Ρωμαίος Κυβερνήτης της Ιουδαίας, Πόντιος Πιλάτος ( που σταύρωσε χιλιάδες άλλους Εβραίους και ήταν τόσο αδίστακτος που ήσασταν οι Ρωμαίοι Στη συνέχεια τον

απέλυσαν από τη δουλειά του επειδή ήταν πολύ σκληρός- Σύμφωνα με πραγματικά έγγραφα που έχουμε από τη Ρώμη και την Ιουδαία ήταν το όνομα Ιησούς δεν αναφέρεται ποτέ) φοβήθηκε να σκοτώστε τον, γιατί φοβόταν τη δύναμή του, γι' αυτό άκουσε και γι' αυτόν.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι συγγραφείς της Καινής Διαθήκης ήταν πολύ προκατειλημμένοι, επειδή φυσικά ήταν πολύ προκατειλημμένοι, είναι ένα θρησκευτικό κείμενο προς έπαινο του σωτήρα τους ιστορίες για τον σωτήρα τους και δεν υπάρχει τρόπος να το τεκμηριώσετε ως απόδειξη, ειδικά υπό το φως των παραπάνω ανέφερε το γεγονός ότι γράφτηκε χρόνια αφότου υποτίθεται ότι συνέβησαν αυτά τα γεγονότα. Αυτό ήταν απλώς ένα μέσο που δεν μπορεί να λάβει τη χριστιανική διαθήκη σε απόδειξη. Το πρόβλημα είναι ότι εάν η χριστιανική διαθήκη είναι αληθινή, τότε γιατί δεν γράφτηκαν ιστορίες για τον Ιησού είτε από Ρωμαίο είτε από Εβραίο ή ακόμα και από κάποιον άλλο που ζει στην περιοχή που τον γνώρισε;

Γιατί να μην υπάρχει τίποτα γραμμένο από οποιονδήποτε από τους Εβραίους Οπαδούς του ή τους Εβραίους εναντιούμενους του; Εξάλλου, τότε γράφτηκαν εβραϊκές βιογραφίες, καθώς και εβραϊκές λαογραφίες και ιστορίες, καθώς και η εβραϊκή Βίβλος, συμπεριλαμβανομένων των κυλίνδρων της νεκρής θάλασσας που έχουν χρονολογηθεί από άνθρακα εκείνη την εποχή. Ακόμη και εξέχοντες Ιστορικοί, όπως ο Πόλεμος των Εβραίων του Ιώσηπου, που είναι Χιλιάδες σελίδες, δεν κάνουν ούτε μια αναφορά στον Ιησού! Στην πραγματικότητα, υπάρχει 1 μικρή αναφορά στον Ιησού σε ένα πολύ περίεργο μέρος όπου η πρόταση δεν ρέει, σε ορισμένες προσθήκες, και αυτό έχει αποδειχθεί ότι αυτή η προσθήκη ανήκε σε χριστιανικό μοναστήρι και προστέθηκε χρόνια αργότερα από έναν μοναχό, ο οποίος ήταν συγκεκριμένα Λόγω της έλλειψης οποιασδήποτε γραπτής απόδειξης για τον Ιησού, προσπάθησε ψεύτικα αδέξια να εισαγάγει τον Ιησού στο ιστορικό αρχείο.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερα προβλήματα, για παράδειγμα Οι Εβραίοι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, που έχουν λόγους να γράψουν για τον Ιησού τουλάχιστον προφορικά για να μιλήσουν γι 'αυτόν, Ωστόσο ο Εβραίος Προφορικός Νόμος (που περιέχει βιογραφίες) που αργότερα κυκλοφόρησε ως Ταλμούδ, Ποτέ αναφέρει τον Ιησού, ούτε μια φορά! Σίγουρα, το Ταλμούδ μιλάει για μερικούς ανθρώπους με το όνομα Ιησούς, αλλά σαφώς κανείς δεν κατονομάζει τον Ιησού που τον έβαλαν σε Σταυρό ή τον σκότωσαν για αίρεση.

Τώρα, το Ταλμούδ πράγματι μιλάει για κάποιον ονόματι Ιησούς που έφυγε και ξεκίνησε τη δική του θρησκεία, αφού μαζί με τον Ραβίνο του πήγαν στην Αίγυπτο για να γλιτώσουν από τις διωγμούς των Ραβίνων των Ελλήνων Σελουκίνων στο Ισραήλ. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο Ιησούς έζησε γύρω στο 100 π.Χ., επομένως δεν είναι ο Ιησούς εσείς (ή σχεδόν οποιοσδήποτε, εκτός κι αν διαβάσει το Ταλμούδ για τον οποίο γνωρίζει). Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι Χριστιανοί λογοκρίνουν το Ταλμούδ μερικές εκατοντάδες χρόνια αφότου γράφτηκε, έκαψαν τόσα κιβώτια χειρόγραφων Τόμων Ταλμούδ, μετά από ισχυρισμό ενός Εβραίο προσηλυτισμένου σε Επίσκοπο στη Γαλλία, ότι οι Εβραίοι δεν δέχονται τον Ιησού λόγω του Ταλμούδ, και από τότε οι Εβραίοι έπρεπε επίσης να αυτοαισθανθούν, έτσι ώστε όποιος έχει όνομα παρόμοιο με τον Ιησού, Ή ακουγόταν σαν να ήταν ο Ιησούς, αφαιρέθηκε από το Ταλμούδ. (Τόμοι του εβραϊκού Ταλμούδ που βρέθηκαν στην Υεμένη Τα τελευταία 200 χρόνια που έχουν προστεθεί το αρχικό κείμενο πηγαίνουν σε αυτήν την πλευρά του Ταλμούδ, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κανείς που να μπορεί να είναι ο Ιησούς)

Η ουσία είναι ότι έχω μελετήσει αυτό το θέμα για πολύ καιρό και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο Ιησούς που λάτρευαν οι Χριστιανοί δεν υπήρξε ποτέ.. Πιστεύω με βάση άλλες πηγές που λένε κάτι παρόμοιο με το Ταλμούδ AKA ότι υπήρχε ένας Ιησούς που υπήρχε γύρω στο έτος 100 π.Χ., ότι πιθανώς υπήρχε ένας Ιησούς από τη Ναζαρέτ (η Χριστιανική Καινή Διαθήκη κάνει μεγάλους κόπους για να τοποθετήσει τον Ιησού στη Ναζαρέτ και την Αίγυπτο) που ξεκίνησε μια ριζοσπαστική εβραϊκή αίρεση, και σχεδόν 2 αιώνες αργότερα, ένας τύπος ονόματι Σαούλ ήθελε να γίνει ο Αρχηγός μιας Θρησκείας, συνδέθηκε λοιπόν με αυτή τη μικρή παλιά λατρεία και την έχτισε ισχυριζόμενος ότι του εμφανίστηκε το πνεύμα του Ιησού, δεν φαινόταν να κερδίσει κανέναν προσήλυτο με αυτόν τον τρόπο και έτσι άλλαξε το όνομά του σε Ρωμαίος Παύλος , προσηλωμένος στους Εθνικούς, τους είπε, σε αντίθεση με τον Ιουδαϊσμό, που είχε εκατοντάδες χιλιάδες προσήλυτους, δεν χρειάζεστε Περιτομή (θεωρείται ως ακρωτηριασμός του σώματος και θεωρείται πολύ αρνητικά από τον ρωμαϊκό κόσμο) και έτσι απογειώθηκε.

4 σχόλια:

  1. Rex Wyler δε υπάρχει αλλά Rex Weyler author, journalist and ecologis!!!! Παρολα αυτά δεν μπορεί να απορριφθεί ακαταμάχητα η ιστορικότητα του Ιησου!!! Ο Ρούντολφ Μπούλτμαν είναι θεολόγος και όχι ιστορικός!!! αναφέρεται μόνο για τη προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του, απο το ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ.... Πάντα με αποσπάσματα γράφουν οι ηλίθιοι, γιατί φοβούνται.ο Bart D. Ehrman ειναι μελετητής, όχι ιστορικός!!! Πάλι όμως παρουσιάζεις ενα αποσπάσματα αλλά επειδή είσαι αμόρφωτος και κανείς μόνο αντιγραφή επικόλληση παραδέχεσαι οτι πιστεύει στη ιστορικότητα του Ιησού.

    Κάτι αλλά ως ηλίθιος και αμόρφωτος που είσαι πιστεύεις οτι θα φάνε το καναβοχορτο σου βάζοντας κεφάλαια επικεφαλίδα.

    Τίποτα πιο ωραίο να περνάς λίγο χρόνο διαβάζοντας το πόσο ηλίθιος και πόσο πολύ να ξεφτυλιστει ενας αμόρφωτος φωστήρας του Internet.

    Ρε Κωστάκη γιατί έκοψες τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σου;;; Απο τη άλλη μοιράζεις γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΠΑΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε ηλίθιε δεν βαρέθηκες να βρίζεις εδώ κομπλεξικο ον;

      Διαγραφή
    2. Τι έπαθες Κωστάκη τόσο πολύ ντρέπεσαι που έχεις και ψεύτικους λογαριασμούς;;;;
      Πόσο γελοίος.
      Οταν Κωστάκη βρίζεις να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ανάλογα σε λόγο απάντηση.
      Κατάλαβες τουρκοσπορε.
      Αντε γαμησου τωρα

      Διαγραφή