ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΤΡΑΙΝΟ!!!

 ΕΠΙΚΟ!!!Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

4 σχόλια:


  1. XAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    APOLLONIOS TV Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ


    Η νύχτα-μέρα έγινε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με πλήθη πιστών να συρρέουν στους ναούς της χώρας για να γιορτάσουν την Ανάσταση.

    Το "Χριστός Ανέστη" ακούστηκε σε κάθε γωνιά της χώρας, ενώ συνοδεύτηκε από βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και κάθε περιοχή που και φέτος έμεινε πιστή στα τοπικά έθιμα της Ανάστασης.

    Σε όλες τις εκκλησίες ανά την Ελλάδα αναγνώστηκε το πασχάλιο μήνυμα του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας, στο οποίο, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι «Η ανθρώπινη Ιστορία, η τραγικότητα, το φυσικό κακό, το αδιανόητο κάποτε ηθικό κακό, η βάναυση ματαίωση των ονείρων μας σε όλα τα επίπεδα, όλα μπορούν, όλα καλούνται να μετάσχουν στην μεταμορφωτική προοπτική της Ανάστασης. Απέναντι στη φθορά ολόφωτη η Χάρη της Ανάστασης. Ο 'Αδης ‘'βασιλεύει, αλλ' ουκ αιωνίζει''. Ο Αναστάς Θεάνθρωπος φανερώνει τις άπειρες δυνατότητες που αποκτά η ανθρώπινη φύση και όλοι μας κατά Χάρη».

    ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ Η ΚΑΛΥΒΑ Η ΜΑΝΤΙΔΑ ΔΕΝ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΜΠΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΣΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΦΩΛΙΕΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 27 χρόνια χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ιερέας από το Αγρίνιο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια και παιδική πορνογραφία με υλικό να έχει βρεθεί στον φορητό υπολογιστή του.

      Σύμφωνα με το lefkadapress.gr το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας αποφάσισε ποινή χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

      Από τα 27 έτη, εκτιτέα είναι τα 20, αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος.

      Επίσης το δικαστήριο διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες αλλά δεν είχαν κάνει μήνυση.

      Διαγραφή
    2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΡΑΣΑ.

      ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΘΕΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΘΕΣΜΟ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ.
      Ο ευρύς κοινωνικός θεσμός
      της παιδεραστίας
      την κλασική εποχή
      Ο όρος «παιδεραστία» στα αρχαία ελληνικά κείμενα νοείται ως η διαστροφή του γενετήσιου ένστικτου του σφοδρού ερωτικού πάθους άνδρα προς τα αγόρια, προς ικανοποίηση του οποίου επιζητείται η σαρκική απόλαυση. Γιʼ αυτό το λόγο η λέξη «παιδεραστής» λεγόταν από τους αρχαίους κυρίως με κακή σημασία (Πλάτωνα: «Συμπόσιο», 192b, Αριστοφάνη: «Αχαρνής», 265 κ.λπ.).

      Δεν επρόκειτο για κάποια ομοφυλοφιλική προτίμηση ορισμένων ατόμων ‒που ασφαλώς θα ήταν κατανοητό και αναφαίρετο δικαίωμά τους‒, αλλά για έναν ευρύ, απόλυτα αποδεκτό κοινωνικό θεσμό, που αν τον κατανοήσουμε, θα προκύψει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τη ζωή κατά την αρχαιότητα, από την εξιδανικευμένη, που κατά κόρον παρουσιάζεται.

      Οι γυναίκες ήταν περιορισμένες όλη μέρα στους γυναικωνίτες ‒υπήρχε και γυναικονόμος, που επόπτευε τα ήθη και την κοσμιότητά τους‒, ενώ οι άνδρες τριγυρνούσαν κυρίως στις φιλοσοφικές σχολές και στα γυμναστήρια, προκειμένου να βρουν κάποιο αγόρι, για να ασελγήσουν ερωτικά σε βάρος του.
      Ο μισογυνισμός είναι μια από τις αιτίες της παιδεραστίας ή μάλλον η ομοφυλοφιλία είναι, που εμπνέει την περιφρόνηση προς τις γυναίκες;

      Είναι δύσκολο να αποφασίσουμε. Πάντως, οι φλογεροί οπαδοί του έρωτα προς τα αγόρια είναι συνήθως «μισογύνες», εκτός από τους «αμφιδέξιους».
      ………………………………………
      https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/greek-love/3528.html

      Διαγραφή
    3. Απόψεις που παραπέμπουν στον μεσαίωνα εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής (2/9) ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος όσον αφορά στις αμβλώσεις, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν κάθεται μία γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει».

      Διαγραφή